Hva er nyansene i valg av gitarer? Den informasjonen du trenger å vite nykommer - generell klassifisering gitarer og spesielt bruken av hver type. Gitarer er delt inn i akustisk (best å lære å spille på dem) og elektrisk gitar. I sin tur, er "høyttalere" delt inn i pop og klassisk. I klassisk gitar halsen er bredere, noe som sikkert lettere for nybegynnere og mykere strenger - anbefales for nylon (syntetisk) streng. Sorg pop gitar allerede, men nær hulrom åpning slikt verktøy med et spesielt deksel laget av plast eller hard. På pop gitar i metall strenger.
 Den første gitar, som du kommer til å studere eller undervise, bør være komfortabel - lydkvaliteten her er andre. Selvfølgelig er det bedre å velge på den klassiske modellen. Disse gitarene kommer i forskjellige størrelser: halv (1/2 av standard størrelse), 3/4 (lengde på strengen på gitaren - 650 mm) og standard størrelse. Først utviklet for alderen 8 år og en annen for barn i alderen 8 til 12. Nylon strenger spart fingrene unge gitarister og tillate å bruke mindre tid til å overvinne de første akkorder og skalaer.
Hvordan velge en gitar nybegynner?
 I klassisk gitar komfortabelt utføre solopartier som krever gitarist musikalsk trening - det er nyttig å lære nybegynner artist. Nylon strenger kan ikke gi en lys lyd, og gitar på gaten så krever "pidzvuchky." Tvert imot, vil dens rolig, dyp lyd og myk klang være lønnsomt "look" i et rom med god akustikk.

 Hvilke typer gitarer
 Enheten gitarer variert og rik historie møter denne edle instrument.
 Klassisk gitar
 Den første på listen over historiske gitarer gitar er en klassisk modell. Hennes forfedre ble plukket instrumenter med fire eller fem strenger. I begynnelsen av det nittende århundre. gitar kunne de, hvis ikke fortrenge, få mye popularitet, til akkompagnement av danser og sanger - opprinnelige formål "klassikere", men det er ikke klassiske komposisjoner utført like lett.
 Den første suksessen forbundet med klassisk gitar flamenco - danse populært i Latin-Amerika. Disse sørlige landene flyttet suksess gitarer og gamle Europa, hvor lenge vært svært populært verktøy.
 Det første treet, som brukes til å lage gitarer var sypress. Dette treet er lettere enn tilsvarende arter, men gir en flott lyd. Moderne mestere bruke mer holdbart trevirke og tynn plate sypress i gitar design kan nå ses sjelden.
 Vid hals for enkel klassisk gitar ytelse av populære og klassiske verker. Å installere spiker i hodet nakke laget to hull. De regulerer spenningen i strengene, som ofte er laget av nylon. Ved hjelp av syntetisk grunn av det faktum at strekkstrengene direkte påvirker halsen, og han i klassisk gitar er ikke så sterk. Med sterk stramming den mulige deformasjon av halsen.
Hvordan velge en gitar nybegynner?
 Akustisk gitar
 Denne gitaren er ikke mindre populær enn klassisk gitar. Design funksjoner i verktøyet tillater det å lage en fyldig lyd og høyt. Dette skyldes for en stor trommel, et materiale som kan tjene ikke bare tre, men også plast. Vår side ikke bifaller ikke stoppe ditt valg på en plast trommel. Dens viktigste ulempen er lyden: det er ikke så mye i live og dimmer, lyden slippes treet. Men vi må innrømme, brukervennlighet og funksjonalitet - styrkene i denne gitaren. Hvis du setter pris på disse øyeblikkene, ville det beste alternativet være å tromme kvalitet kryssfiner.
 Folk, country, blues - musikk i disse områdene direkte relatert til akustisk gitar. Samtaler, lyse lyd på grunn av det faktum at de er metall strenger får full avsløring, på grunn av den store akustiske volumet.
 Du kan spille og finger plate og mekler. Bruk som en musikalsk akkompagnement og improvisasjon solospor. I den akustiske gitaren har sin egen historie og sine mestere som glorifiserte sin tid, - James Taylor, John Renbourn, Leo Kottke.
Hvordan velge en gitar nybegynner?
 Jazz Guitar
 Mellom elektro - akustisk gitar og ligger gitar designet for jazz. Dens design funksjoner og elementer er akustisk gitar, men konserten til å bli med henne forsterkere. Å spille på denne gitaren hovedsakelig megler.
 Opprinnelig en jazz gitar brukes som et supplement basis og rytmeseksjonen - de er høyt og gjenkjennelig lyd hørtes godt selv uten forsterker, men til slutt ble oppdaget potensielle verktøy mestere som Django Reinhardt. Hans solopartier tillatt mange mestere til å ta en ny titt på jazz gitar.
 Et karakteristisk design funksjon jazz gitar - en annen slags hull for rezonatsyy. Det er gjort som fiolin, i form av det latinske bokstaven «f». Minst påvirke lyden og formen av trommelen, først i Jazz gitar, han var større, som er verktøyene. Volum tone pickups - moderne jazz gitar har mange funksjoner.

 Elektrisk gitar
 Fra alle disse artene, følgende, mest elektrisk gitar annen måte. Det faktum at kroppen hennes integritet og lyden er gjort ikke av instrumentet og et helt sett av spesielle enheter, blant disse er de pickups og forsterkere. Uten dette verktøyet amp vanskelig å forestille seg.
 Tone-arm er basert på magneter som lar deg konvertere vibrasjoner av strenger til serie signaler. I gitarene er justering av volum og tone knotter. Lyd overføres til "digital" format håndterer ulike effekter som kan oppnå ekstraordinær lyd. Sin innstilling er hver эlektrohytarysta og spille hver av dem finnes ikke bare på teknologi.
 Skaperen hadde elektrisk ingeniørutdanning, men ble også engasjert i musikk: Les Paul er kjent som mannen som ga sitt liv dette verktøyet flerkanals opptak.
Hvordan velge en gitar nybegynner?

 Hvordan velge en gitar nybegynner?
 Hvis uimotståelig tiltrekning til denne vakre instrumentet gjør deg ta opp treningen på gitaren, men du aldri holder, vil spørsmålet om valg være det første. Elektrisk og bass gitarer, akustisk og klassisk - valget er stort, fordi vi kan også åpne emisjonskurs eller produsent. Ikke lete etter svar på internett eller spør råd fra venner - bare prøve det. God utdanning er mulig bare når studenten lurer på hva han gjør. Hvis du planlegger å spille gitar, du lærer om det hele, inkludert opsjoner strukturer nyanser klingende strenger, etc.
 Lytt til musikk fremført på ulike typer gitarer. Din karakter og musikalsk lidenskap vil veilede i et stort utvalg av moderne instrumenter. Finn musikk og stil som virkelig deg i tankene.
 Hvis du har bestemt deg for hvilken type gitar, oppstår spørsmålet utvalg alternativet. Noen vil kanskje sammenligne med jenta og gitar zarekomenduyut selv romantikere, som er mer egnet rolig akustikk. Grunnleggende tips for å velge en litt gitar:

 Identifisere den sjangeren som du liker.

 Bare lytte til musikk og se på sine følelser. Noen mennesker synes det er vanskelig å være ærlige med oss ​​selv og vår lidenskap er ikke alltid basert på ekte følelser. Ikke forfølge kortsiktige inntrykk. Lytt til spansk eller solopartier utføres på elektrisk gitar. Identifisere hvilken type følelser: nøytral, negativ, positiv. Gi den samme sangen som spilles. Svar på enkle spørsmål er satt til å bli grunnlaget for gode beslutninger.

 Sats budsjett.

Hvordan velge en gitar nybegynner?
 Kjøpe en vanlig gitar kan ikke anses som kostbart, men hvis du skal kjøpe et verktøy ikke bare for studien, og hele første periode, beregne budsjettet blir ingen skade. Sammenlign priser på nærliggende butikker og gjennomsnittspriser på internett. Ærlig svar på et spørsmål: har du muligheten til å kjøpe et verktøy som velges. Regelen av jern: Jo mindre du investerer i en gitar, jo flere innrømmelser kreves i lydkvalitet. En god måte er ute etter å spørre en gitar med venner, trene og forstå hva du ønsker fra et verktøy som kan gi og hva som ikke er villige til å ofre.

 Bestemme med egenskapene til instrumentet.

 Hvis budsjettet tillater deg å beregne variasjoner, er det et nødvendig skritt avgjørelse på de spesifikke karakteristikkene av gitaren. Gjør nødvendig før den endelige marsjen til butikken, fordi din egen mening - kritisk. Velge materiale (vanligvis er det annerledes i nakken og tromme), farge, land, modell og form. Informasjon på Internett for å finne ut av produsenten, men ikke mindre verdifulle tips har venner. Noen alternativer kan virke fundamental, og noen - ikke så viktig. I alle fall - gjør deg klar til å lære gitar mye.

 Velg mellom akustiske og elektriske gitarer.

 Dette punktet er grunnleggende og er utgangspunkt for mange en lang og vellykket kunstnerisk karriere og like alvorlige skuffelser. Hvis du virkelig godt kjent med lydene av begge typer, valg du sannsynligvis vil være vanskelig. Fordeler og ulemper av hver side er. På internett kan du finne mange artikler om emnet, selv om hovedpunktene i studien kan gjette uten mer informasjon. For en nybegynner kan det synes viktig at den elektriske gitaren ikke har mye press på strengene, slik at fingrene vil du bli syk mye mindre. Fra den opprinnelige vanedannende betyr det ikke spare og tjene "arbeidskraft liktorn" fortsatt har - basert på disse "egenskaper" ikke verdt. Du trenger ikke å stoppe ingen vanskeligheter, spesielt design og produksjon av lyd - bør være basert på bare ditt ønske om å spille din favorittmusikk. Hvis du har problemer - gå til det første punktet og prøve å forstå nyansene i lyden igjen. 
Hvordan velge en gitar nybegynner?
 For å velge en gitar nybegynner vil ikke bare lære ny informasjon, sortere dine lidenskaper og ambisjoner. Faktisk, må du slutte å være en rookie og lære mye, prøve forskjellige gitarer og strenger. For ikke å nevne hvordan å tjene penger. Fortvil ikke, dette valget ikke nuden, og forresten vil du være i stand til å nå milepæler og bare ikke ta deg tid bortkastet,
 Hvis det er mulig, bør du vurdere og relaterte produkter. Vi anbefaler deg å ta en tuner for gitar (eller i verste fall en stemmegaffel) og dekke. Med gaffel musikere innstilt instrument. Finne det enkelt, takket være den karakteristiske utseende - det ser ut som en gaffel.
 Nå før du oppdaget alle hemmelighetene i denne vanskelige saken. Som du kan se, stort utvalg av gitarer, men vi uttrykte de viktigste aspektene og prinsipper som skulle lede prosessen med montering. Nå kan du trygt fortsette med prosessen, selv om det virker som du forstår at mye er opp til deg. Lykke til med passering av Azov og forståelse ferdigheter.
Hvordan velge en gitar nybegynner?
Яндекс.Метрика