yscha Education i dag for mange foreldre og elever er nesten obligatorisk punkt i livet. Og til tross for at over 60% av studenter institusjoner ikke fungerer i spesialitet, etterspørselen etter opptak til institusjoner fortsetter å vokse. I dagens artikkel vil vi snakke med deg om hvordan du kan rett og slett gå inn i institusjonen. Vi gir råd om personlig erfaring og meget smertefullt å svare på spørsmålet: "Hvordan gå inn Institute uten CSE? ". Det første først.
For å melde deg på college?

 For å melde deg på college (etter college, skole eller høyskole)
 I alle tilfeller er adgang til Institutt nesten identisk:

 Velger Institute;

 Velger spesialitet;

 Send inn din søknad;

 Zdayesh eksamen;

 Bli med instituttet.

 Selvfølgelig, å gå inn høyskole eller etter college litt lettere som Institutt ved College kan forberede deg på dette universitetet, høyskole og deretter ha en sjanse til å fortsette umiddelbart til andre eller tredje år (i henhold til instituttets og fakultetets Favoritter ). Eksamener som må ta, selvfølgelig, varierer og avhenger igjen av den valgte universitetet og utdanning.
 Hvis du vil bli medlem av Institute på et budsjett, er det ikke bare ikke betale skolepenger, men også motta et stipend, bør du ha et sertifikat fra skolen, og perfekt eksamener for opptak. Også, ikke glem å ta hensyn til byen, som er din fremtid college. For eksempel, for å gå inn i instituttet i Moskva for et budsjett sted, mye vanskeligere (jeg vil også si umulig) enn i en liten by. Imidlertid vil holdningen til denne graden være annerledes.
 Lær mer om listen over dokumenter, datoer og mengden av undervisning kan du sette innleggelser i enhver institusjon. For å gjøre dette selv, eller komme til universitetet eller institusjon studiested eller kontakte dem på telefon.
 Og viktigst av alt, husk at institusjonen vil ha god studie, så hvis du ønsker å få en godt betalt stilling, fordi mest sannsynlig vil du trenge enda en vår artikkel: Hvordan å tvinge meg selv til å lære.
For å melde deg på college?

 Hvordan du skriver inn college uten CSE?
 Snakker i korte, aldri! Forfattere weblog Vse-Sekrety.Ru studert i detalj problemet og innså at i øyeblikket er det umulig å gå inn i institusjon uten CSE. Selv om du forlot skolen eller høyskole fortsatt ingen enhetlig stat eksamen, må du leie den direkte i college.
 Det antas at det finnes en rekke institusjoner som godtar et gebyr uten CSE studenter, men hva slags høyere utdanningsinstitusjoner i spørsmålet er ennå ikke klart. Dessuten er det ikke klart om dette er tilfelle i virkeligheten.
 Hvis du ønsker å gi uttrykk for sine synspunkter på CSE eller å bli med instituttet, gjerne otpysыvaytes kommentarer. Vi tar gjerne imot noen mening, og er klar til å diskutere dine spørsmål. Også vi setter pris på om du skriver din mening om mistenkte institusjoner som tar seg uten undersøkelse.
 ypusknyy 11. klasse - en tid med global endring i livet til hver elev. På dette punkt er det et halvt trinn til voksen alder. I år vil han endelig velge sin fremtidige yrke som faktisk er viktig! En skolegutt har ikke rom for feil, fordi å gjøre feil valg, kan det klippe tilbringe 2 til 6 år for videre utdanning, som ikke trenger ham i livet mitt noensinne. Derfor er denne artikkelen skrevet spesielt for nyutdannede som ønsker å finne seg selv i livet og gjøre det rette.
Hvor å gå for å studere etter klasse 11?

 Tre alternativer hvor du kan gå for å studere etter klasse 11
 Faktisk, til alternativer for hvor gå for å lære etter den 11. klassen svært lite, og hvis vi snakker spesifikt, tre av dem under, og vi vil se på dem i mer detalj:
 1. Universiteter (høyere utdanning). En av de mest populære valget blir et universitet eller høyskole. Unge mennesker er enda universitet ble assosiert med skolen, det vil si, hvis du ikke er ferdig med universitetet, ikke ignorant som ikke kan gjøre noe i dette livet. I tillegg er foreldrene også presse: "Det fullføre college, så vil det tjene mye, og du vil bli respektert! ". Alle disse historiene og ikke riktig dannelsen av meninger, både blant voksne og blant foreldrene.
 High School - det garanterer ikke en vellykket fremtid og lykkelig alderdom, som er verdt bare en statistikk Russland og Ukraina: Over 60% av studentene ble uteksaminert fra høyere utdanningsinstitusjoner er ikke spesialitet. Det er mer enn halvparten av elevene har gjort en feil i å velge å oppføre seg ganske overbevist om valgkomiteen, foreldre og venner.
Hvor å gå for å studere etter klasse 11?
 Gå å studere på college, er du bare tilfelle du føler et kall til deres valgte yrket og er trygg på at du kan finne en jobb. Forresten, vi, forfatterne av tidsskriftet online Vse-Sekrety.ru tro at du må gå for å studere ved universiteter etter bare ett eller to år med selvstendig liv. Siden bare levde i den virkelige verden (ingen skole eller student) skjønner, hva spesialitet virkelig trenger i din by, region eller land, og som ikke vil bli etterspurt. I løpet av disse to årene vil falle rosa briller og komme edru sinn, kan bidra til å velge et yrke for livet.
 Fra personlig erfaring: flest venner stormet til økonomer, ledere, advokater. Men etter endt utdanning og jobbsøking, innså at arrangert for disse stillingene er svært vanskelig, for ikke å nevne den krone som du skal drive mottar fra uerfarenhet. Derfor, mange gikk til butikker utviklere, konsulenter, vakter og make-up. Smarteste var de som hadde gått til å jobbe spesialitet - ingeniører, mekanikere, rørleggere, blander, drivere etc. Siden de allerede samle på sin bil, mens den "elite" på jakt etter en jobb og ordnet i ufaglærte arbeidere av fortvilelse.
 Derfor ønsker vi å overbevise deg om at for et bedre liv ikke gå på college, hvis det er et ønske om å lære kompleks vitenskap, nå høyder i sitt valgte yrke og gå til det siste. Ingen grunn til å bli ledet av foreldre og venner som tror universitetet - prestisjetunge institusjon (med mindre vi snakker om vestlige universiteter). I dag har høyere utdanning nesten hver ung person, men mange av dem jobber i spesialitet, og enheten virkelig ansett spesialister på sitt felt.
 Velge et universitet er nødvendig i tilfelle at ellers vil du ikke være i stand til å oppnå det valgte spesialitet, og det høyder. Ellers spare tid og penger, fordi det finnes andre alternativer som også kan hjelpe deg å lykkes i livet. På dem vil bli beskrevet nedenfor.
Hvor å gå for å studere etter klasse 11?
 2. Profesjonell eller høyskole. Dessverre denne versjonen at det valgte bare de som har nok penger til å betale for universitetsstudier, samt de som er for lat til å bruke 4-6 år i utdanning, som ikke trenger. Resultatet er en situasjon: drivere, kokker, mekanikere, barberere er ikke av natur (i de fleste tilfeller), men fordi det skjedde
 I ung alder gutter skamfull for å innrømme at de liker å reparere san. maskiner og jenter skammer seg over sin drømmejobben frisør, så gå der til prestisjetunge studier. Bare i voksen alder, innser de at den samme mester i verdighet. teknologi eller frisør kan tjene veldig store pengesummer og være meget respektert mann, i sitt arbeid, flid og ærlighet.
 Hvis du virkelig føler entusiasmen til yrket, som i dag Tror du ikke så hederlig, kan du ikke gi opp og å bli ledet av andres meninger. Fortsette, gå å drømme! Høyere utdanning fra du vil aldri gå bort, kan det fås i 40 og 50 år, bare for å gjøre følelse av det var.
Hvor å gå for å studere etter klasse 11?
 3. Hastighet ved å skaffe seg kunnskap i et bestemt felt. Kurs som er valgt av de studentene som er blant de mest praktiske og selvstendige mennesker i livet. Det faktum at kurs - det er den raskeste måten å få kunnskap i et bestemt område (1-3 måneder), for å oppnå visse dokumenter relevant kunnskap og raskeste måten å finne en jobb i henhold til sin spesialitet.
 Dette er et alternativ for dem som ønsker å umiddelbart jobbe i et bestemt område, uten noen "zamorochek" av læring. I tillegg kan dette arbeidet bli kombinert med trening, slik som høyskole, og dermed vil du være i stand til å betale for sin utdanning, en leilighet, mat, og aller viktigst, vil du få kunnskap som umiddelbart kan omsettes i praksis hvis innreise til samme yrke for fungerer.
 Et slående eksempel er følgende tilfelle: Natalia ønsker å kjøre en web-designer, det er å fullføre spesielle kurs i sommer, og deretter får en jobb med en grad (selv assistent). Neste faller hun går til universitetet i den aktuelle yrke eller lignende. Lær det mye enklere og mer interessant på grunn av den kunnskapen hun fikk i kurs av i praksis, og ny kunnskap innhentes lettere å forstå hans arbeid der og sikker. Naturligvis studere ender godt eller utmerket. Men etter 4-6 år, har Natalie 4-6 års yrkeserfaring webdesigner med høyere utdanning i området, og selvfølgelig foran henne åpne noen dører selskaper, som for eksempel en verdifull medarbeider ønsker å bli veldig, veldig en masse.
 Selvfølgelig, arbeid, vil studien være vanskelig, men du vil få verdifull erfaring og ved utgangen av uni bli en vellykket person med erfaring og høyere utdanning. Med fordeler også verdt å merke den fullstendig uavhengighet fra foreldre og slektninger. Du kan med hodet holdes høyt tilstand som i dette livet du bare nå hele ditt sinn og arbeid.
Hvor å gå for å studere etter klasse 11?

 Hvilket yrke er bedre å gå for å studere etter klasse 11?
 Hvis du ikke bryr seg om stedet av utdanning, og yrke et yrke og som et resultat, er det alt rent individuelle. Først, mye avhenger av din karakter og preferanser, og for det andre må vi vurdere plasseringen og trening.
 Ideelt sett ville vi råde deg til å undersøke den nåværende etterspørselen i markedet for yrket, det er behov for å spørre sine eldre venner, de vet om etterspørsel: som trenger det er steder som arbeidsforhold og betingelser godkjenning av en kandidat. Naturligvis undersøke avis og magasin annonser med jobbtilbud.
 Basert på den resulterende analysen du konkludere: hvor egentlig avgjort på hvilke betingelser og hva ville du gjøre. Så basert på det og velge din avdeling eller spesialitet. Hvis du ikke finner noe verdt i deres by - analysere andre byer (regionale sentre, kapital). Ikke gå til en spesialitet, og vet ikke om du kan få en normal stilling etter endt utdanning eller ikke.
 Hvis du planlegger å reise over hele verden, en av de mest relevante jobber til date - en programmerere, IT-industri arbeidere. Først, de er respektert i Europa og Amerika, og for det andre, disse menneskene er i stand til å tjene på Internett, slik at de ikke trenger å være konstant i samme by eller land.
 I våre land mangler virkelige ekspertene på alle felt, selv i ledelse og jus. Dermed personer med høyere utdanning er mange, men de fleste av dem med unntak av en diplom hadde ikke (og heller ikke god kunnskap eller lyst eller erfaring). Spesielt folk trenger arbeidere, som vi har mange ledere i dag, men få arbeidere. Og tendensen går til det faktum at en god arbeideren mottar ikke mer enn en dårlig leder
 Når du velger et kurs, kan du ikke se bort fra verdien av utdanning, men det bør ikke være avgjørende, som noen ganger bedre å få betalt, men ønskelig utdanning er viktigere enn fri, men ikke interessant for deg.
Hvor å gå for å studere etter klasse 11?
 Vi kan ikke for deg å bestemme hvor du skal gå for å studere etter 11. klasse, men vi kan bare si at du bør lytte til deg selv bare. Hva du føler et tog og gå til, oppnå suksess! Jeg oppriktig ønsker deg godt valg !!!
 Kommentarene vi er villige til å gi råd om din situasjon (som kommer på hva spesialitet, etc.).  
Яндекс.Метрика