Slutten av året for elever i 9. klasse er assosiert ikke bare med slutten av et år på skolen, men også muligheten til å fullføre sitt opphold i denne skolen, gå til en annen. I dag i denne artikkelen vil vi snakke om hvor du kan gå for å lære, ferdig 9. klasse. Alternativene er få, men hver av dem fortjener spesiell oppmerksomhet og grundig analyse på din del.
Hvor du skal gå for å lære etter 9. klasse?

 4 alternativer hvor du kan gå for å studere etter klasse 9
 Behandling niende klasse, kan du gå inn på fire forskjellige måter:
 1. Fortsette skolegang. Den mest optimale og ofte det beste alternativet er en videreføring av skolegang. Dette alternativet er for de som har ennå ikke fullt funnet sitt kall i livet. Du kan selvfølgelig velge et yrke i all hast "boom", men det er ditt liv, så vi anbefaler ikke så tilfeldig henvise til deres skjebne.
 Niende klasse er god i at den ikke tillater å slappe av de siste årene, minner om at her snart begynne et selvstendig liv hvor du vil lære mest mulig opp til deg eller arbeid. Mange av niende klasse fungerer som en vekkerklokke, våkne opp og begynne å lage undervisning, og dermed fullføre skolen med gode karakterer.
 Bor i skolen er bedre for de som valgte hvem han er, men ikke i denne spesialitet teknisk skole eller høyskole. I dette tilfellet er det best å gjøre din utdanning for å fullføre skolen med en gullmedalje, som i dette tilfellet vil være i stand til å legge inn en høyere utdanningsinstitusjon på et budsjett sted.
 Hvis du ikke er helt tilpasset opplæring av lærerstaben i permanent konflikt deg, er det best å bo i skolen og bare "domuchyt" de siste to årene at 3-4 år å bruke på hva du tror det ikke er nødvendig. Selvfølgelig, er dette alternativet ikke positivt. Men du og de fleste sikkert vet mange mennesker som har en videregående utdanning blir vellykkede individer, og det samme med mange høyere - var ingen. Det er bedre å fullføre studiene mine på skolen, og etter to år kan du endre visningen (melde deg på et universitet eller høyskole) eller bo på sitt, men i alle fall absolutt ingenting å tape.
Hvor du skal gå for å lære etter 9. klasse?
 De fleste er 11 class honours som aspirerer til høyere utdanningsinstitusjoner og studenter med ikke spesielt gode karakterer, ivrig etter å oppgradere snart og gå på jobb.
 2. Melde deg på college. I college mottok også en rekke årsaker. Her er noen av dem:

 Noen ganger er det bedre å dra dit hvis foreldrene forberede deg på en jobb vel, du har bare å få en passende utdannelse. Dermed er dette alternativet ikke helt perfekt, hvis du har dine egne drømmer og planer for livet. Men du bør tenke på dette forslaget, fordi slutt ungdommelig maximalism retreats, og du kan angre hvis nekte et slikt elegant sted.

 I college bør gå i fordi hvis du fant den spesialitet som interesserer deg mest. Fordelen med dette alternativet er det gratis utdanning og stipender for å hjelpe tilpasse seg voksenlivet, fordi ikke alle i 10-11th skaffe penger, noe som er nok til å føle seg fri.

 I college bør også gå å se om det er et ønske om å lære mer generelt, hvis det er det, etter at høgskolen kan gå på universitetet i andre eller tredje år, for å fortsette sin utdanning. Dermed teste deg selv, og inntektene vil bli enklere. Du kan miste ett år, men det vil koste.

 Profesjonell perfekt sted for de svake i kunnskap, men har en tendens til å få en skikkelig utdanning. Det faktum at læring i skolen er mye enklere enn i noen universitet. Hvis, til slutt, vil du mestre studere, til slutt i stand til å fullføre studiene mine, tar høyere grad.

 Case-studier, første i college er bra for de som søker "bakkene fra hæren," spesielt hvis levende i Ukraina, der samtalen varer bare 25 år. Så kan han komme inn universitet hvor ytterligere 4-5 år vil strekke seg fra utsatt rekruttering.

 Hvis du tror at høgskolen skjebne dum, ubrukelig eller svak, er det veldig mye feil. I college er mange smarte og gode mennesker som gjør livet mye da. I college holdning til læring absolutt ingenting fordi du bare vil gå inn i voksenlivet.
Hvor du skal gå for å lære etter 9. klasse?
 3. Bli en skole. Også et godt utvalg nedenfor beskriver hvem dette alternativet vil passe de fleste:

 Den er ideell for alle som ønsker å delta i spesialitet, som ikke finnes i de nærliggende høgskoler eller universiteter. For eksempel, kokker, frisører, snekkere, etc. Hvis du føler et kall er ikke nøl - gå til formålet. Dette er klassekamerater kan ta deg mindre vellykket fordi du ikke har kommet til Economics Department of the Institute, men til slutt vil livet satt på plass, noe som betyr at vi vil vite hvem som er vellykket!

 Skolen er også bra for de som ikke spesielt har tid til å studere og har som mål å raskt få spesialiserte videregående opplæring, og deretter gå til å flyte fritt.

 Skolen er også stor for de som ikke har initiativ og ønsker å jobbe i et bestemt område. Læring i skolen er ikke vanskelig fordi du lett kan få minst noen utdanning forskjellig fra gjennomsnittet.


 4. Meld deg på videregående skole ved universitetet. Nå kommer vi til det mest interessante alternativet, som ifølge forfatterne online magasin Vse-Sekrety.ru er en av de beste. Det faktum at i 9. klasse til tross for en tidlig alder, mange studenter selv kan tilskrives humaniora, matematikk, fysikk eller idrettsutøvere. Men mer spesialitet de kan neppe kalles det, generelt, selvfølgelig. Hva da gjøre?! Her kommer til unnsetning videregående skole, er det de institusjoner som arbeider med noen universitet.
Hvor du skal gå for å lære etter 9. klasse?
 Hvis elevene bestemt på retningen, han enkelt velge universitet. Og hvis det går i videregående skole, det er det vel forberede seg til eksamen og læring. La oss gå gjennom fordelene ved læring i videregående skole:

 Du blir vant til rytmen av læring. I videregående skole er ikke leksjoner, og et par som vil vare så lenge, og deres antall vil ikke avvike fra de som er tilgjengelige for studenter.

 Lærere som arbeider i videregående skoler har en tendens til å jobbe i Institute. Dermed kan du etablere et godt forhold til dem, finne ut den rette tilnærmingen og krav som de viser.

 Etter å ha studert i 2 år, kan du forstå denne funksjonen universitet som du vil trenge som det vil gå, etc. Kanskje til slutt, du skjønner at dette universitetet ikke liker.

 Selvfølgelig har du rett til ikke å bli med på det samme universitetet, så ikke vær redd ingen forpliktelse.

 Til tross for likheten av rytme trening, er high school og universitet forskjellig fra skolen. Siden det er mindre alvorlig. Det er en glede å lære, fordi her du begynner å stole på deg bestemmer du kommer i par eller ikke, studere eller ikke.

 Vanligvis, i dette videregående skole vil bli trent mennesker som søker kunnskap, men det vil være ganske lik den "zauchok", som kan være kjedelig og all moroa.

Hvor du skal gå for å lære etter 9. klasse?
 Til tross for alle fordelene av studien i videregående skole, det er negative aspekter som vil bli diskutert nedenfor:

 Den største ulempen med denne studien er at ikke nok at du ikke vil få stipend, men har fortsatt å betale ekstra hver måned. Hva kurset vil treffe på lommeboken foreldre. Ifølge dem kan få en fraskrivelse av den type trening.

 Det nye teamet, som vil flette sammen bare 2 år. Her også, noen elever vil ikke bli lett på grunn av det faktum at du må venne deg til nye mennesker og får brukt en gang, og to år vil fly med. Selv selvfølgelig selskapet kan bli ganske ikke dårlig, men en andel av ubehag de bringe.

 Ikke krangle, har du alltid ett alternativ - å forlate skolen og begynne å jobbe, men vi absolutt ikke tillate! Etter å ha fått opplæring, kan du ikke få nesten ingen jobb som lover arbeidsledighet bezdenezhnostyu og evige problemer hjemme.
Hvor du skal gå for å lære etter 9. klasse?
 Vi ønsker deg godt velge livet ditt! To år Se også: Hvor å gå for å studere etter klasse 11!  
Hvordan å tvinge meg selv til å lære
 Alle vet at læring er ikke så enkelt som det kan virke ved første øyekast. Hver dag må studenten møte på skolen, sitter i klassen, husker mye ny informasjon, ta det opp, møte hele klassen og skrive papirer. Men det er ikke det vanskeligste, fordi i tillegg de må gå hjem, der igjen for å fortsette sin utdanning - lesing avsnitt, gjøre øvelser mottatt hjemme, lære poesi og løse komplekse problemer. Fordi du sier, og læring - en gigantisk arbeid, spesielt for barn. Det er ikke overraskende at med en slik hard mode ikke alle barn tåler noen av dem begynner å mooch ikke utføre lekser, etc. Men å tvinge et barn til å lære - er ikke den beste veien ut. Å nærme læringsprosessen bør nøyaktig, og aller viktigst - på riktig måte!
 Egentlig er spørsmålet "Hvordan får jeg meg selv til å lære" ofte spurt av studenter, samt i skolepulten over kontrollen, og lærere overvåke fremgangen din og foreldre "kledd" for dårlige karakterer, og andre studenter behandle deg med respekt, hvis du er alltid i "tapere" i fremgang. I videregående skoler, institutter og universiteter, går kontrollen til studenten. Siden du allerede finne en voksen at han har rett til å bestemme hvordan han lære, gode eller dårlige. Imidlertid er denne friheten mer berusende gutt eller jente, og ikke alle er i stand til å komme seg i tid og tenke på at på dette vilt liv de kan gli ned stigen av livet. Så spør en student en vanskelig, men veldig interessant spørsmål: "hvordan å tvinge meg selv til å lære ?? ". I dag vil du finne ut svaret!
Hvordan å tvinge meg selv til å lære


 12 måter å gjøre deg selv lære

 Spør oppgave ordentlig! Først av alt, bør du (student) være riktig satt seg oppgaven eller målet. Tror ikke om hvordan å tvinge meg selv til å lære og hvordan du starter en god student fordi det fortsatt er, faktisk, lære og vil lære mer. Formuleringen av problemet er svært viktig person å være ganske morsomt, og hvis du tvinge deg selv til noe, vil din underbevissthet motsette seg dette og vil forstyrre zaplanyruemыe utføre oppgaver (lærdom, lytte til læreren, etc.). Og fra den ulydighet for å få mye mer moro enn på en reise til sitt mål.
 Hvis du formulere et spørsmål den andre veien, for eksempel: "For å avslutte dette året med laud? "Eller" Hvordan starte en god student dette semesteret? "Du vil ikke merke det, du begynner å lete etter måter å få gode karakterer på skolen, som er, vil hjernen din begynne å arbeide i å bistå med det ubevisste, med fokus på det positive.
 Det psykologiske aspektet er svært viktig i læringsprosessen, så prøv ikke å løfte seg til å studere og se etter en god grunn som kan endre din holdning til læring i en gunstig retning. Men mer om det i neste avsnitt.
 Finne motivasjon (grunn) for å studere også. Som vi har sagt, til stasjonen lære - den beste metoden for læring. Din oppgave er å finne motivasjon at det ville ha fungert i ditt tilfelle. Motivasjon varierer i naturen, for eksempel, har noen følgende setning: Hvis du ikke begynner å lære det i neste semester du vidrahuyut av institusjonen; Mens en annen person denne samtalen ikke fungerer godt.
 Mest god motivasjon er utsiktene, men for noen langsiktig perspektiv er: Hvis jeg er ferdig med denne high school med laud, kunne jeg få en jobb med høy lønn og mulighet til å flytte opp på karrierestigen. For andre perspektivet bør være nærmere og real: Hvis jeg er ferdig med den siste semester vel, far kjøpe en billett til leiren der jeg går med venner for sommeren!
 Vi vet ikke hva som kan få deg til å lære det, men vi vet at dette er motivasjonen. Finn det! Generelt vil vi si at insentiv til å lære har en fremtredende rolle i studien, hvis det blir funnet og brukt student, er han i stand til å oppnå enorm suksess.
 Hvis du er en forelder som leser denne artikkelen og i håp om at du kan forstå hvordan du får barnet til å lære, så vi vil råde til å lære om hans relasjoner i klasserommet. Noen ganger motivasjon til å lære forsvinner på grunn av konflikter med andre barn. Svært ofte det skjer med tenåringer som sjelden ønsker å gå på skole eller annen utdanningsinstitusjon.
 Ordne sin arbeidsplass. Det ville virke som en smålig problemer som arbeidsplass ordning student kan påvirke læring, men tro meg, det kan dramatisk endre hastigheten på lekser og kvalitet. Vi er enige om at de lå i sengen med en tablet eller laptop - veldig fin deal "domashkoy", men ikke effektivt. Siden staten liggende mann husker og forstår det mye verre, og viktigst av alt - sakte. Dette er på grunn av de fysiologiske egenskapene til human struktur. Prøv å identifisere et hus i en liten by hvor du vil handle utelukkende med saker knyttet til utdanning. Et spesielt trekk ved dette stedet bør være at det vil være verken en datamaskin eller laptop eller penn eller mobiltelefon. Trenger bare en notatbok, bøker og skrivesaker (penn, blyant, viskelær, etc.).
 Datamaskin eller annet utstyr kan i stor grad svekker den pedagogiske prosessen. Etter at du har åpnet mange fristelser: ICQ, Skype, VKontakte, interessante steder, filmer, musikk, spill, etc. Derfor bør det bare skje til i tilfeller hvor det er spesielt nødvendig for å utføre en bestemt oppgave.
 De som er vant til det på en stasjonær datamaskin bør alltid være uten det, synes bordet kjedelig og dystert, anbefaler vi organisere alt på bordet, slik at den ser fin og interessant: kjøpe nye lyse saker erstatte kjedelig bordlampe på nytt og originalt. For bedre å plassere bord ved vinduet, ikke bare dagslys opplyst arbeidsområde, men utsikten fra vinduene lov til å flykte eller omvendt, fokus.
Hvordan å tvinge meg selv til å lære

 Hvis datamaskinen tar du mye ledig tid, men du kan ikke motstå dette, anbefaler vi å tro at datamaskinen stråling er skadelig for menneskers helse, svekker synet, det er sykdommer relatert til mage-tarmkanalen, og det er problemer med nervesystemet.
 Endre kjole. Selvfølgelig, kan klær få begynne å lære, men stilen kan tjene som startflagg bølgen for utøveren. Forklare litt mer, kjenner hver enkelt av oss hvordan å skille gode fra dårlige student. Gode ​​studenter alltid kledd pent og sterkt (spesielt gutter) kan ikke sies om den stakkars student, er hans stil alltid fundamentalt forskjellig fra hva du ønsker å bruke i institusjon. Så, hvis den samme "ikke veldig god" student kommer til skolen i en streng dress, dramatisk endrer det holdninger blant elevene og blant lærere. Og den første tanken som skjer rundt "Ivanov har ikke (for eksempel) endelig tok sinnet og begynte å studere?! ». Ja, ved hjelp av normal endring av bildet, kan du oppnå denne endringen av selvtillit. Naturligvis, etter om du så godt tenkt ville være vanskelig å slå inn en lat igjen, gå til skolen "sitte bukser". 
 Lag spennende opplevelse av læring (assosiativ metode maps). Du har sikkert lagt merke til at mange jenter i gruppen, forelesningene er ikke sammenhengende tekst oppføring, og ved hjelp av ulike markører og sitater. De spilte inn forelesninger ofte er ikke bare noen få sider med håndskrevne setninger lærer, og et mesterverk av kunst viktige setninger skrevet i en annen farge, ulike regler identifisert i rektangulært bord. Teksten understreker masse og avgrenset eller andre blekk. Selv små skisser laget av en blyant og linjal. Tror du at de er bare tull?! Avtale Feil, de forvandle en kjedelig forelesning i klasser interessant, engasjerende farger og fremhever de viktigste punktene. Også hjemme vil de være lettere å huske denne informasjonen, siden de husker vilkårene ikke bare i innhold, men også visuelt, slik at raskere og bedre huske informasjon.
 Når ikke vanskelig å huske at all informasjon som ikke prøver å forstå det bokstavelig talt, og gjennom analogi. For eksempel: Husk navnet "Borodino kamp" ved å bruke hans analogi av "Borodino brød"; Husk initialene til Alexander Pushkin, du kan, som "Pushkin -. Al (best spesialist)" Eksempler er kanskje ikke den mest vellykkede, viktigst lært betydningen og bruke det i undervisningen.
 Til studie utført enda mer interessant og behagelig, kjøpe en bærbar PC med vakre dekker, holde komfortable og lyse farger pads og bruke stykrerы en påminnelse. Oftere endre sine penner og velger ikke bare brev av komfort, men også vakker og uvanlig design. Av og bruke en penn som har blekk lukt, lukter deilig også vil løfte humøret, og når du åpner den bærbare vil du ikke bare huske sine plikter, men også om noen deilig frukt eller tyggegummi.
Hvordan å tvinge meg selv til å lære

 Belønn deg selv for suksess. Gjør studien ungdom eller voksen gutt (jente) er vanskelig, men det er mulig. Bruk av denne kampanjen metoder, som du i dag viduchylysya ikke mottatt dårlige karakterer - ros deg selv og tillate deg selv en time eller en annen dag gange. Og hvis vi fikk en god karakter på et viktig tema, er det fortsatt mulig å oppmuntre deg selv noe velsmakende (chips, sjokolade eller pizza). Bestått eksamen eller quiz - premien hører hjemme her mer, gå med venner til klubben, kafé eller diskotek. Husk at oppmuntring bør være bare hvis du virkelig fortjener det. Dersom skyldig, så om noen premie eller hvile, kan være noen spørsmål. Du må forstå alle sødme av seier og bitterhet av nederlag.
 Måle deg selv for suksess nøkternt og ærlig, noen ganger strukket foursome fortjener ros mer enn fem fast. I tillegg til estimater av seg selv kan oppmuntre studert Billetter gjennomført lekser, gå på biblioteket for å jobbe aktivt i klassen, etc. at resultatene kan uttrykkes ganske annerledes. Ikke bli hengt opp på estimater. Riktig henges på kunnskap. Fordi som vi vet, estimater sette oss lærere er ikke alltid objektiv.
 Det første skrittet for å gjøre hardt! Den vanskeligste del av treningen er det første trinnet, i begynnelsen av prosessen. Innrømme selv som ofte hendt at du forsinket lekser før de siste timene av hans våkne timer?! Sannsynligvis ganske ofte - fordi det er alltid ting som synes viktig lekser. Enig i at begynne å gjøre leksene dine er alltid vanskeligere enn fullføre den. Det er så?!
 Hovedårsaken til den vanskelige starten banalt latskap. Lekser kan være et spørsmål om 15 minutter, men for henne er det nødvendig å sette seg ned, begynner å tenke sånn fordi du ikke ønsker å gjøre. Jo raskere du er en lat avgifter, jo raskere starter en god student.
 Lære godt fra første semester! Hvis du bestemmer deg for å avslutte dette året med gode karakterer og vise seg i det beste lyset til lærere, foreldre og venner, er starten en god student av første semester. Ikke utsette saken før senere. I begynnelsen av året (etter ferien), vil alle problemene hope seg opp over tid, og en sjanse til å løse dem raskt og riktig. Hvis du vil trekke det mot slutten av dette året eller semester får problemer, tid til ferdigstillelse fortsatt små, og de saker og oppgaver vil være mange. Og du må tenke på de gode karakterer, og at tiden til å passere alle underlagt økten. Lær fordele arbeidsmengden jevnt og da må alt du lykkes!
 Arbeidet i klasserommet mer til mindre holdt seg hjemme. Den smarte måten for de som verdsetter tiden sin. Det skjer ofte at læreren har tid til å fullføre leksjonen før samtalen og ikke til byrde deg for mye informasjon, tilbud om å gjøre sin virksomhet. Denne gangen, råder vi deg til ikke å kaste bort, er du fortsatt på skolen på pulten, og kan ikke kommunisere høylytt med venner, så bruk denne tiden effektivt, vil utføre lekser. La ikke faget, og på den andre, selv om ikke for i morgen. Det spiller ingen rolle! Det viktigste som vil spare deg for tid hjemme, noe som betyr ekstra 10-20 minutter kan gå med venner utendørs.
Hvordan å tvinge meg selv til å lære

 Arrangere konkurranser og maraton. Prøv å forhandle med sine foreldre i en slags konkurranse der de vil sponse premier. For eksempel, hvis du er i løpet av de neste to ukene får i algebra alene gode karakterer, de er til deg på slutten av de to ukene, kjøpe en ny mobiltelefon (for eksempel). Tid og gave kan variere avhengig av faglig dyktighet før og velferd av familien. Hvis du plasserer vilkårene for et år eller semester, vi vurdere to faktorer, først, for seks måneder eller et år, familien budsjettet kan endres (og ikke alltid til det bedre), så prøv å få foreldre garanti av noe kjøp. Andre, mener at motivere deg selv å kjøpe den samme sykkelen hele året - veldig, veldig vanskelig. Før eller senere, kan du ikke holde å heve bar.
 Høyre rozporyadzhaytesya sin tid. Prøv å lære og slappe av en sammensatt modus. For eksempel, rett etter skolen ikke komme og sitte ved datamaskinen og komme og sitte ved kjøkkenbordet, spise, gå deretter gjøre lekser i kveld gå en tur eller gå til klubben. Denne måten vil du alltid vet hva tid du trenger å gjøre leksene sine og ikke for å hvile. Ikke vær redd for å eksperimentere med hans regime, som noen ikke vil tvinge umiddelbart etter skolen for å studere, først de trenger en pause, og lærdommen de starter dagen tidlig på morgenen, men denne modusen er ganske risikabelt, så er det alltid en sjanse til å sove.
 Utvikle en sterk vilje. Noen ganger hender det at ingen konkurranse, og ingen motivasjon er ikke i stand til å gjøre studentene begynne å lære. I slike tilfeller er det bare ett råd: "Ztsipit tenner, samle all kraften i viljen i en knyttneve, og for all del ikke var, begynne å lære! Ikke fordi vi vil, men fordi så rett! ". Dermed vil du utvikle styrke i sitt testamente, som i fremtiden vil trenge mer enn én gang. Lykke til!  
Яндекс.Метрика