Når barnet fyller 1 år kommer en tid hvor barnet skal lære noe, jeg ber bare om én ting: "Hvordan? ". Faktisk, det er enkelt, det bør læres - å spille! Det er lite sannsynlig at barnet vil nekte å spille med deg.
 Men vi kan ikke skylde på barnet eller mer straffe eller juling; uttale ord riktig, ikke vri, fordi barnet husker nøyaktig inn uttale av ord, og da vil du ikke trenger en logoped. Og aller viktigst, ikke prøv å tvinge et barn til å spille i den kampen at han ikke liker, men heller podstroytes under hans humør og vklyntes i spillet hans, men spille hensiktsmessig. Selv om du har barnet ditt til å spille i den kampen at han alltid elsker å spille, og denne gangen kategorisk nekter å gjøre det, kan det være at han er sliten og ikke interessert. Gitt alle detaljene, vil du definitivt oppnå ønsket resultat.
Utvikle spill for barn fra 1 år

 Utvikle kreative egenskaper spill for barn fra 1 år

 Hvis du er et sted i naturen eller i landet, kan du sette på bakken eller på en stor gress papp, omtrentlig størrelse A1 og neste sette et fat eller en annen beholder som er egnet for dette og bortsett bassenget i malingen, så spør barnet å bli føtter i et basseng . Ifølge maling vil være på beina og gå på dette forumet, som viser av hans føtter. Hvis denne sommeren - kunne bare føtter hvis det er kaldt ute - trenger gummistøvler. Dette spillet er spennende, ikke bare for barnet, men også for deg.

 Lipit barn av leire, selvfølgelig, i den alderen en baby kan ikke blende noe riktig, men det er helt greit. Lipit og du viser at du kan blende klare tall gi et barn, la ham se, leke med dem eller demontere. Hjelpe blinde barn, helst for hånd, noe elementært, for eksempel: ball, kube eller noe sånt. Denne prosedyren bidrar også til å utvikle motoriske ferdigheter, som er svært nødvendig for barnet.

 Pomalyuyte med baby fargestifter, tusjer, kritt eller alle av disse om gangen, som det passer. Som i forrige kamp, ​​ikke forvent at barnet tegne et mesterverk, først det ville bare "kalyaky" viktig at barnet hadde en interesse og prøve å tegne "bilder" for å uttrykke noe. Ta et eget ark med tegning og gi separat babyen. Først trekke på hans ark, fortelle og vise barnet hva du tegner, men denne gangen på et stykke pjokk vil vises flere fargede linjer. Deretter prøve seg som et barn et stykke papir for å tegne noe grunnleggende, det er fort lei. Be ham om å hjelpe deg fordi du selv håndtere det kan ikke. Vanligvis child'd gjerne supplere bildet liksom hennes egen, så å si gjøre en siste touch. Hvis du male markører, vil det fremme ikke bare de kreative evnene til barnet, men barnet motilitet penner, fordi hver penn må stenge etter tegning, dvs. en tynn gjenstand for å få en pen slank hull. 

 Malt med babyen fargelegging, nesten alle reglene er de samme som i maleriet, det eneste som er mer delikat arbeid der du ikke kan gå over kanten. Når du har gjort den siste finpussen til barnet ditt, er det med stor glede å undersøke dette strålende mesterverk, name it hva du malt, fortell oss hvilken farge du skulle spørre ungen å vise fargene som han allerede vet, kanskje vil det være bare en eller to farger. Spør bildet viser elementer som barnet allerede vet. Dette spillet pluss alt vil utvikle hukommelse og babyen, heller ikke uviktig.

 Ta babyen for en tilbakebetaling, ta et ark med hvitt landskap, klippe grunnformer som sol, tre, blomst, noe som lett kan klippe og ikke misbruke tålmodighet av din baby. Disse tallene smøre lim-stick og pinne til alle disse handlingene trenger for å tiltrekke babyen, men vær veldig forsiktig med saks og sørg for at limet var ikke i hennes munn eller din egen uforsiktighet fører til ubehagelige konsekvenser.

 Bygg med babyen designer "Lego" Castle. Selv om det antas at denne konstruktøren er for barn fra tre år i dette tilfellet kan vi overse denne reservasjonen, det eneste - bør alle detaljene i utformingen være store. Mest sannsynlig, vil ungen å hjelpe deg med denne leksjonen, men selv om din forståelse av dette ikke vil hjelpe, fortsatt ikke ignorere det og være sikker på å prise babyen din for å bidra til å skape slottet, som også vil tjene til å trene finmotorikken.

Utvikle spill for barn fra 1 år

 Utvikle motoriske ferdigheter spill for barn fra 1 år

 Når du går for en tur utenfor, ta med en tom flaske med vann volum 05l uten lokk, og be barnet å samle småstein og torturere dem til å sette i denne flasken.

 Gi barnet ditt trenger ikke trykte medier: aviser, magasiner, eller noe annet - og la barnet kaster opp blader enn mindre biter det vil trekke, jo mer utvikle motoriske ferdigheter av hender.

 For det neste spillet, vil du trenge en tom flaske med vann i alle størrelser med lokk, skrukork, og be barnet å skru den, så skru av hetten på det motsatte, og be barnet å stramme den.

 Spre noen små elementer og be dem om å plukke en baby, vil han bringe dem usannsynlig, men likevel vil prøve å plukke opp en liten ting, igjen, vil utvikle motoriske ferdigheter.

 Spør barnet pick pyramide, først vil du gjøre det selv, og barnet vil være en tilskuer, og fremme rolle endring, og du skal være en tilskuer, og bare ditt eget barn vil samle denne pyramiden. Putting pyramide, navne farger, be ungen å vise en bestemt farge som også bidrar til å utvikle minne om barnet.

 Ta et ark av landskapet, som du vil trenge flere knapper, kan de være noe, men det bør være nok. Oppmuntre barnet til å sette et bilde ved hjelp av disse knappene, som et eple, men okkupasjonen av knappene ikke vike fra ungen på et trinn og vend deg ikke bort et sekund, at det ikke er trukket hennes munn. Du kan også gi barnet en leke retter og be ham om å forberede et måltid fra disse knappene i dette tilfellet kan brukes og pasta, men flott.

Utvikle spill for barn fra 1 år

 Spill designet for å utvikle oppmerksomhet og hukommelse av barnet,

 Spør barnet ditt: "Hvor tut? "Si:« Det er det ", mens banke forsiktig på tuten baby, først, alle disse handlingene vil bare føre til at smilet pjokk, og som svar på dette spørsmålet, vil han vise deg en nese, det samme kan gjøres med en hvilken som helst annen del av kroppen.

 Vise barnet hvordan du lager mat, ta kjelen, dekker den med et lokk, og deretter åpne, ta en skje og røre innholdet i pannen, be barnet om å gjenta alt dette, og du vil se at barnet ditt er glade for å oppfylle det.

 Vise barnet bilder som viser ulike dyr, og deretter be om å vise disse dyrene, sier navnene deres.

 Vise barnet en leke, så be dem om å lukke øynene, legge lekene i en fremtredende plassering og be ungen til å åpne øynene og finne leken.

 Ta tre kopper, snu dem opp ned når en av dem gjemme godteri kopper og bytte plass alle gjøre med en baby, og deretter be ungen å gjette hvilken godteri.

Utvikle spill for barn fra 1 år
 Dermed får du som lykkelig og glad gutt som vil nyte sine suksesser rolige og lykkelige foreldre.  
 Fra siste forskere funnet ut at hvis en del av hjernen er ødelagt spark spesielt (noen) informasjon vedvarer og vedvarer. Med andre ord, i den menneskelige hjerne finnes noen områder hvor spesifikke data er lagret, slik som på en PC.
 En hvilken som helst utveksling av informasjon beveger seg gjennom hele settet av minneceller. Hvis du trenger informasjon om hva som helst eller situasjon, er det tilstrekkelig å innføre et minne av lignende data og all informasjon flyte umiddelbart bygger seg opp i kombinasjonen.
Mekanismer for hukommelse
 Men hvis det er flere grupper av foreninger som er like og har mange lignende kriterier, kan det føre til forvirring i våre sinn, slik at vi i slike situasjoner er svært vanskelig å huske den nødvendige flyten av informasjon.

 Hva er mekanismene for minne er mannen?
 Assosiativ hukommelse
 Prinsippet om dette minnet: hjernen, for lagring av informasjon lagrer ikke data, som i bildet, men på grunn av foreningen kan det danne en slik hologram, som til slutt vil resultere i hele bildet, selv om foreningen litt "uklar" eller ikke alt utpakkede data.
 Korttidshukommelsen, langtidsminnet
 Det er to mekanismer for lagring, ett for korttidsminnet (utstyr) og en for langtidshukommelsen (DWT).
 Til minne (kort sikt) er den raske forverringen av informasjon, mens langsiktige minne lagrer datastrømmen for mye lengre og mer stabil. Informasjon oppnådd utstyr hvis det ikke er gjenstand for oppmerksomhet, straks begynner å avta, selv om det ved gjentagelse, kan gjenopprettes.
Mekanismer for hukommelse
 Kortsiktige minne evner er svært begrenset: hvis informasjonen ikke gjentas ofte nok, forsvinner det. Komplekse data stede i hvert øyeblikk av korttidshukommelsen, kalt buffer repetisjon. Denne informasjonen blir lagret i bufferen før det ikke blir overført til langtidsminnet, eller til den er erstattet av en ny.
 Langtidshukommelsen er ansett å være nesten ubegrenset, men ikke evig, og reaktivering av informasjon kan forebygges ved etterfylling foreninger, som er nødvendig for sin identifikasjon.
 Glemsomhet
 Umiddelbar avkastning informasjon (minne) kan være galt, fordi det ikke ble presentert i langtidshukommelsen. Og andelen langtidshukommelsen informasjonen kan bli savnet fordi det ikke er tilstrekkelig sterke bånd å fokusere på dem.
 Denne teorien forklarer også hvorfor noen minner synes fjernt minne, disse minnene er utilgjengelig fordi deres tilstedeværelse ville være uakseptabelt for menneskelig angst eller følelser som kan aktivere ubehag. Derfor har informasjonen ikke forsvunnet, men det underbevisste ikke gir de nødvendige data for å lage og fotballforbundet.
Mekanismer for hukommelse
 Personer som lider av hukommelsestap, ikke glem alt annet enn personlige øyeblikkene i livet. Dette skjer ofte på grunnlag av følelsesmessige traumer, i denne sammenheng, kan hukommelsestap flykte fra vonde minner. Men ofte noen av disse ubehagelige minner kan trives når vi stadig ser, hører eller føler de assosiasjoner til en ubehagelig fortid.

 Praktiske tips for å forbedre din hukommelse mekanismer
 For å forbedre din hukommelse og husker noe spesifikt, bør du alltid søke flere foreninger og konsepter som kan være forbundet med positive følelser. Vi må prøve å finne en tilsynelatende uinteressant selv saken, interesser, både direkte og indirekte (for eksempel de fordeler som kan være nyttig for oss i fremtiden). Du bør se etter positive grunner til å huske, og hvis det er ingen - for å lage sine egne. I dette tilfellet, alle egnede metoder for overtalelse og kommunikasjon, hvor du er sikker på at de har hendelser. Forbedre, så minnet kan være ganske bra, men det tar ganske lang tid.
Mekanismer for hukommelse
 Hvis du begynner å studere nytt materiale i skolen eller på jobben, eller bestemmer seg for å lære et nytt fremmedspråk, må du først sørge for at dette spørsmålet er virkelig interessert i deg vurdere alle fordeler og finne så mange finner dem. Tross alt, kan denne prosessen ta lang tid.
 Å forbedre hukommelsen, basert på disse mekanismene må gjentas flere ganger og memorert skape flere tilknyttede grupper. I dette tilfellet vil det være lettere å huske. For tall, for eksempel datoer, kan du bruke den sammen med andre rom eller fra interne assosiasjoner til samme nummer: leiligheter, gater, fødselsdagen til en kjær.  
Яндекс.Метрика