Hver dag vi lytte til værmeldingen for å se er regn i dag, og om du vil ta en paraply til ly for regnet og ikke bli våt. Mange av oss liker å gå i regnet for å sovne til lyden av regn, og andre, når de første regndråpene som prøver å gjemme seg i huset, ikke kan tolerere slaps og fuktighet, noe som bringer regn.
 De første våren regner vekke natur, fylt med livgivende jord fuktige, skitne rester oppløste snø. På varme sommerdager regnet oppdatere luft, vaske støv fra bladene av trærne.
Hvorfor det regner? Hva er det regner.

 Regn er nedbøren som faller fra skyene som svever i vår himmel. Skyer kan ha svært forskjellige former, de ser ut som store deler av ull eller gigantiske bølger som ligner fjær. Noen ganger himmelen er dekket med en stor sky av svart eller grått slør.
 Som skyer dannes
 Skyene dannes på himmelen og består av vanndråper og iskrystaller. Hvordan vanndråper og iskrystaller i skyene falle? Oppvarming av overflaten av jorden, solstrålene fordampe mye fuktighet, som i form av vanndamp som stiger opp i luften.
 Bare damp stiger opp fra overflaten av vann, elver, sjøer og vann. Alle planter på jorden den minste gresstrå til et stort tre fordampet vann, og dyr og mennesker puster ut vanndamp.
 Jo høyere temperaturen og fuktigheten er, jo mer vanndamp som dannes som kondenserer og blir til ørsmå vanndråper. At disse små dråper av vann, så vel som med iskrystaller når kald luft, skyer dannes.
Hvorfor det regner? Hva er det regner.

 Ikke med alle regnskyene. Til skyen, regn, bør vanndråper være større. I skyene gradvis øke størrelsen på dråpene - de små dråper fra luften legger seg vanndamp og dråpene blir større, som blobs flytter til skyen i alle retninger, kolliderer med hverandre, flette og vokse.
 Hvis skyen består bare av små vanndråper, er prosessen med dannelse av regnskyer meget langsom. Blandede skyer og øvre består av iskrystaller og bunnen av vanndråper regnskyene snart får inn den lavere atmosfæren der temperaturen er over frysepunktet, iskrystaller fordamper og blir til store dråper vann. Blandede skyer helles ut på bakken i form av kraftig regnvær og selv dusjer. Cumulonimbus, Nimbostratus, stratocumulus, stratus skyer og vыsokosloystыe referere til regnskyene
 Hva er regnet
 Regn er vanndråper, som er svært liten mindre enn 05 mm og større, nå på størrelse med 6-7 mm. Regn - er nedbøren som faller fra vår til høst. I sjeldne tilfeller kan det regn gå og vinter. Forskere er delt inn i tre typer nedbør, det drizzles, oblozhni og dusjer.
 Andre mennesker gi regn en rekke definisjoner - varme og kalde, lei og velkommen, korte og lange.
 Rains er ofte ledsaget av hagl, sludd, med storm. Regn kan være blind eller sopp, og til og med is, og til og med radioaktivt og syrlig, og selv eksotisk stjerne.
Hvorfor det regner? Hva er det regner.

 Lett regn, duskregn
 Når det duskregn våt under regn så umulig, men fuktighet hengende i luften der. Duskregn regn - regn med små og hyppige dråper, er det nesten usynlige, små dråper treffer overflaten pytter ikke danne sirkler. Duskregnet svekker synlighet, gjør tåkete dag.
 Tåken er veldig liten, ikke mer enn 05 mm drop, som syntes å henge i luften, som de har en veldig liten hastighet på høsten, tåke bare faller i tåke. I tåke av dråper ikke kan sees, og luften virker rå, våt.
 Mulig regn, med torden og hagl
 Overvann skyer dannes når kald luft møter varme luftmasser, som styrtregn føre til en sterk varme, fuktig jord veldig varm og fuktigheten fordamper fra jordens overflate, forming tung, overbelastet med vannskyer. Disse røyk mange av oss så våt jord som røyk.
 Rains begynner plutselig, og så plutselig slutt. De vanligvis ikke vare lenge, men kan være veldig sterk.
Hvorfor det regner? Hva er det regner.

 Storm regner er alltid storm, de oppstår plutselig, ledsaget av sterk vind, torden og lyn, kan falle på et bestemt område av byen, og rotet ting opp en masse problemer.
 Det viste seg røttene og falne trær, veltede reklametavler, dingler ledninger, revet tak, oversvømte gater og innganger av bygninger og andre områder av byen regnskyll forbigått, er det ikke en eneste dråpe regn falt.
 Lyn medfølgende regn storm, komme i boliger, er årsakene til branner bryte åpen treet, noen ganger lyn treffer hos dyr og mennesker.
 Tropiske regnskyll vare i timer, og bakken er strømmet enorme vannmassene. Ofte voldsomme regnskyll forårsake flom, overfylte vannet i elva renner over sine bredder, vannstrømmer erodere diker og demninger, flom byer, ødelegger boliger, veier, broer, ned fra fjellene jordskred, ras oppstår. Ofte folk bli ofre for flom.
 Regn med hagl er bare varmt når luften er fylt med masse fuktighet. Hradynky dannet i cumulonimbus skyer, og når de nå store størrelser, og kan holde i spenning, det faller til bakken som hagl. Grad har forskjellige størrelser fra små ert til størrelsen av et egg.
 Store hagl kan trenge tak, bryte glass, og med drepe dyr og mennesker. Og små hagl forårsaker stor skade på jordbruk, ødelegge i hager og felt avlinger, ødelegge hager.
 Blind eller sopp regn
Hvorfor det regner? Hva er det regner.

 Blind regn eller sopp oppstår i sommer, når dette regnet solen skinner på himmelen, og regn kalles en sol etter regn alltid sol regnbue vises.
 Komme under et regn, og så en regnbue, ansett som et godt tegn. Tilsvarende nasjonale tegn etter regn begynner å vokse sopp - derav navnet -. "Sopp regn Det er varmt og kort regn.
 Oblozhni eller lange regn
 Det kan ta langvarig regn på dens varighet flere timer til flere dager. Under kraftig regnvær himmelen er dekket med skyer, solen titter gjennom skyene ingen dag er mørk, dyster. Lange regn, særlig om høsten ledsaget av en reduksjon i temperaturen. Dette kaldt regn, kjedelig, irriterende konvertere alle male verden i kjedelig grå farge.
 Kjølt regn
Hvorfor det regner? Hva er det regner.

 Kjølt regn oppstår i tilfeller hvor luften nær bakken har en lavere temperatur (0 - grader til minus 10 grader) enn i den øvre atmosfæren. Regndråper som faller i den kalde luft, dekket med is-skorpe, forblir brunt vann i en flytende tilstand.
 Faller til bakken, er isen baller ødelagt og vannet kommer ut umiddelbart fryser. Komme på greiner, ledninger på de omkringliggende objekter, underkjølt regn gir en fabelaktig elementer og trær uvanlig utseende, hver kvist dekket med is skorpe og fortau og veier blir til skøytebane.
 Dette naturfenomenet er vakker, men farlig, fordi vekten av is pause ledninger, ødelagte greiner, skadde fotgjengere.
 Sur nedbør og radioaktivt
 Sur nedbør - et regn som inneholder syrer og giftige stoffer i atmosfæren fra farlige industri og utslipp fra bil. Industriell produksjon forurenser luften med skadelige gasser som stiger opp og faller inn i skyen, forbinder med dråper vann - skjema syre. Og faller til bakken, sur nedbør, noe som bringer alt liv på jorden bare skade. Sur nedbør ødelegge avlinger, ødelegge fisken i vannet.
 Radioaktivt regn bære enda større fare - økt bakgrunnsstråling, som fører til genetiske mutasjoner og interne sykdommer, onkologi og hudskader. Årsaken til regn er radioaktiv ulykke ved anlegget, bedrifter som bruker radioaktivt materiale i industrien og i testing av atomvåpen.
 Eksotisk regn
 Eksotisk regn - regn er uvanlig, vakker, mystisk. Regnet, som sammen med vann helles på jorden ulike elementer: mynter, korn, frukt, og til og med edderkopper, fisk, maneter og frosker.
 Noen ganger regndråper er malt i forskjellige farger - blå, rød. Hvorfor er disse regner? Ofte under varme sommerdager over bakken kan observeres støv virvler. Snu denne luftsøyle, innebærer en rekke små avfall - papir, flis, plastposer, plastflasker og selv plukker opp over bakken.
 Mer kraftige tornadoer i stand til å løfte inn i luft store, tunge gjenstander, og hvis en tornado passerer over overflaten av vannforekomster, deretter med vann og sug heiser inn luft dyr som lever i vannet. Vinden blåser i den øvre atmosfæren, bringer tornadoer og virvelvinder over lange avstander, og når vindstyrken er svekket, deretter bakken med regn, og noen ganger uten regn falt "som himmelen."
 Hvorfor er farget regn? Det blåser opp høyt på himmelen pollen og pigment som finnes i pollen regn flekker i forskjellige farger - blå, grønn, gul. Bare vortex kan suge vann ut av sumpen hvor store mengdene er små organismer som gir vannet brunt, rødt, eller passerer over ørkenen for å heve i luften en masse fargerike støv.
 Stjerne og meteoritt dusjer
Hvorfor det regner? Hva er det regner.

 Stjerners Rain er en meteor dusj, meteor eller snarere det er kroppen som fly inn i atmosfæren på jorden og hastigheter opp til flere titalls kilometer per sekund, friksjonen av luften er oppvarmet og begynner å gløde og deretter ødelagt. Dette fenomenet kan observeres på en viss tid på kvelden ser ut til å være fallende stjerner. Folk ofte gjette ønske ved synet av fallende stjerner.
 Meteor dusj eller stein er regn, som består av mange meteoritter. Med ødeleggelsen av en stor meteoritt faller til bakken, både store og små fragmenter. Store meteoritter treffer jordoverflaten - eksplodere og danne et krater. Det antas at planeten hver dag faller omtrent tusen små meteoritter.
 Hvorfor dannes bobler i regnet
 Regndråper faller inn i en vanndam, streiker på vannet, bryte opp overflaten av vannet og luften, som falt under vandige filmdannende bobler. En stor og synlige bobler dannes når det er kraftig regn med store dråper eller dusj.
 Det er en tradisjonell tegn hvis pytter dannet store bobler bety regn vil ende snart. Den lyse solen skinne og himmelen blir blå - blå.  
Яндекс.Метрика