Hva de sier om en mann og hans ansiktstrekk?
 Ikke mange av oss vet hva fysiognomi, vel, vitenskap, eller snarere uberettiget undervisning som er direkte rettet mot å bestemme menneskets natur og hans åndelige kvaliteter basert på analyse av egenskapene til ansikt, hode og ansiktsuttrykk funksjoner. Så i Kina og Japan, ble kunsten spesielt utviklet i middelalderen. I disse landene opprettet skoler hvor nøye studert menneskelig ansikt, og studerte det bokstavelig talt på hver millimeter, mens betalende oppmerksomhet til hver bakke, rød eller blek hud. Og deretter, basert på den akkumulerte materialet fiziohnomisty prøver å fastslå en persons karakter og selv bestemme sin skjebne.
 Planen av artikkelen:
 Prinsipper fysiognomi
 Typer mennesker og deres egenskaper
 Kombinert type mennesker
 Menneskelig ytelse på leppene
 Hva vi forteller nese?
 Øyne som en åpen bok, som kan leses av mange

 psykologer, etterforskere, lærere, selgere, etc.
 Fire av de fem eksisterende sansene er direkte i ansiktet, er det med deres hjelp vi får informasjon om verden rundt oss. Som en slags antenner er øyne, ører, nese og munn, er det med hjelp deres vi ser skjer rundt oss informasjon. I utgangspunktet sterkeste personen oppfatter at informasjonen i en alder av fem eller seks år. Dette er godt synlig selv i møte med barnet, mange vil trolig ta hensyn til det faktum at barn utsettes store øyne, noen ganger virker det som han ønsker å se alt på en gang, ører som hører alt i lys av nesen, som forsøker nyte alle lukter, selv den tynne munnen, hvor den sender alt som faller i hendene mine, disse sansene og hjelpe barna kaller miljøinformasjon.
Hva de sier om en mann og hans ansiktstrekk?
 Dessverre, over tid, skarpheten av sansene er, avstumpet, og en voksen er ikke lenger se noe som fortsatt førte ham så mye glede og overraskelse, som i sin tur føre til at folk blir vant til verden, dens innflytelse, og disse sensitive antenner ham ikke er nødvendig. Med hensyn til den menneskelige psyken, det igjen blir stive, og dette gjenspeiles direkte på et menneskelig ansikt. Som begynner prosessen med reduksjon, dvs. øyne mister sin glans og blir litt nedsunket, de er mindre interessert i hva som skjer rundt, mister personen sin mobilitet og munn tar form av en smal spalte. Menneskets natur er lukket, og han gradvis kommer til seg selv. Alle disse endringene skjer på ulike priser, uavhengig av alder, noen begynner å endre eneste personen til sytti år, og noens slike endringer har skjedd i tjue.
 For en person hvis identitet er raskt mistet sin vitalitet, karakteristisk pessimisme, har han lagt frykten for alt nytt, veldig smertefullt å tolerere endring. For hans karaktertrekk særegen manifestasjon introvert. Det er vanskelig å overtale en mann til å gjøre noe som ville forandre livet hans. Slike mennesker er utsatt for førti år til å tro at livet er over og de har bare å vente i vingene. Men folk med denne type karakter er sjeldne. De fleste mennesker med lignende atferd påvirkes av noen sykdom eller lider av en stasjon, men når alt dårlig som skjer med ham er over, er mannen i en kort tid å endre rett foran øynene våre. Han ser yngre ut, til hans antenne avtale med et smell, ta signaler av verden, og det er igjen på jakt nytt.
 Ofte kan du møte mennesker i alderdommen, som til tross for sitt grå hår, ser veldig ung. Personer slike mennesker er ofte utsatt for reduksjon og derfor sine antenner ikke lukke til alderdom. Ved sin natur denne typen mennesker utadvendt på hjertet de er alltid store barn. De er rett og slett finne en felles plattform med andre, er det lett å lage et nytt bekjentskap, men samtidig er det veldig lett å kaste begynt å gjøre noe mer interessant og informativt. Disse menneskene er forskjellige og glitrende øyne åpne, så de er ofte svært populære i samfunnet.
Hva de sier om en mann og hans ansiktstrekk?
 I dag er mye av oppmerksomheten til språket av ansiktsuttrykk og fakter. Denne informasjonen er ansett som en naturlig måte. Alt vi ofte ta hensyn til bevegelser av andre, og i dette tilfellet bør det bemerkes at ikke bare gjør de bærer informasjon som behandler sinnet, men også kan påvirke den andre personen. Det er gjennom denne kroppsspråk var ganske utbredt i politikk og næringsliv. Bruke gester og ansiktsuttrykk av mennesker mye mer interesse folk i en bestemt sak, som i sin tur bidrar til mye mer effektivt lage presentasjoner, ta tak i publikum i sitt språk, etc.
 Som for direkte oppfatning av gester og ansiktsuttrykk av mennesker rundt, så de og bestemme vår reaksjon og holdning til folket. Du må lære å bedre forstå de fysiske signaler og matet skal bruke denne kunnskapen ved å bruke det mer effektivt å kommunisere med mennesker.
 Ved kommunikasjon, bortsett uttale setninger person gjør mye subtile eller betydelige bevegelser, som også gjorde meningsløst, de også uttale seg om disse forholdene. Hver av de intervjuede oppfatter disse bevegelsene på et ubevisst nivå, men hovedsakelig vår bevissthet ikke utsette dem for rasjonell analyse. Etter å ha gransket en skjult språk, kan du lese all den skjulte informasjonen.
 Forskere tror at denne evnen til å lese folks tanker på ansiktsuttrykk og gester som er felles for alle mennesker. Ved ytre tegn som spenner fra ansiktsuttrykk og positurer vedtatt opp for å hjelpe gjette intensjoner og følelser av en person.
 Les informasjonen om hvilke gester og ansiktsuttrykk sier trolig på grunn av det faktum at uavhengig av den kulturelle nivå av folket og særlig enhver person under ordene og tilhørende bevegelse sammenfaller med den grad av forutsigbarhet som en godt trent person, vil selv stemme avgjøre hvilket trekk vil gjøre hans følgesvenn under forkynnelsen av en setning.
 Evnen til å kommunisere med andre mennesker, forstå deres psykologi, intensjoner og interesser presidere i all kommunikasjon. En person som kan og kan sette deg i den andre personen, og forstår det vil alltid være glad i livet.
Hva de sier om en mann og hans ansiktstrekk?
 Naturen av mannen mange sier den svært formen på ansiktet hans. Det er i hovedsak deles inn i fire typer: 1) runde; 2) kvadrat; 3) trekantet; 4) rektangulær; 5) trapes.
 kjærlighetsforhold på siden.
 Hvis nesen henger en nøtt, vil denne personen ta ganske sterk posisjon i samfunnet, og velstand i næringslivet.
 Hvis nesen droops tungt, betyr det sverhseksualnosty person. Hvis spisse nesen og ikke kjøttfulle, indikerer det at personen er utsatt for utroskap og svik.
 Hvis tuppen av nesen er formet som nebbet til en ørn, er det hevngjerrig person til å si det til en viss grad han besatt vrangforestillinger om at han stadig hele veien. I tilfelle hvor nesen er litt rødlig fargetone, sa at hans sjef lat og netverdыy, caree av den ikke gjør det, men han er smart og begavet med fremsyn.
 I tilfelle hvor en høy nese, i nærvær av svake kinnben og kjever, står det at en person født i en familie av høy sosial posisjon, gjennomsnittlig alder av selskapets forventede katastrofe, og i alderdommen - deprivasjon.
 Når nesen er otvysayuschuyu form og verste, som igjen dekker den største delen av overleppen, er det forrædersk og forræderiske natur.
 Hvis nesen split, denne personen mistenkelig, hevngjerrig, sjenert, foretrekker å løse sine problemer på egen hånd, med hjelp av sin opprinnelige sinn.
 Hvis nesen er full, stor, konveks spissen, står det at en person fred, godhjertede, alltid klar til å ofre, hvis forvaltes lyse øyne.
 Nesen, som er rund og full spissen, som dekker en viss del av sporet over midten av overleppen, denne personen har ekstraordinær energi, ubegrenset forretningssans og ivrig intelligens.

 Den ideelle nese - nesen anses normal lengde, balansert med munn, øyne og hake. Må være to dype linjer på hver side av munnen. Denne nese forteller mannen at han er ærlig, temperamenten, seksuelt aktiv, stolt, energisk og har et godt rykte.

 Den tredje sone personer direkte involverer den øvre del av ansiktet, øyenbryn, pannen og øynene, kalles denne del av intellektuell. I øynene til mannen er alltid vises tydelig mentale prosesser i den menneskelige hodet, deres hastighet og retning. Lyse øyne og livlig utseende si at deres eier er full av entusiasme og fanget noen ide. Og følgelig øynene halvt lukket øynene til utdødd si at en person er deprimert eller deprimert. Amerikanske forskere funnet ut at folk stort sett ser i seks forskjellige retninger, det kommer an på hva som skjer i øyeblikket i hjernen deres.
Hva de sier om en mann og hans ansiktstrekk?
 For høyrehendt karakterisert minner eller om de representerer noe, direkte blikk oppover til høyre og venstrehendt i henhold til øverst til venstre. Når minner, en lyd for musikk, høyrehendt direkte blikket til høyre, og hvis han presenterer en lyd og venstre. Venstre hander ser ned i saker han vil huske følelsen, smak, lukt, og ser i motsatt retning når den ledende intern dialog. Som for venstrehendte, så det er alt det samme, bare i motsatt retning.
 Hvis du ønsker å sjekke hvem som er foran deg, kan du be en mann å huske et visst bilde, lyd, bevegelse etter å se på øynene hans. Det er verdt å merke seg at i kinesisk fysiognomi, rynker som oppstår direkte i hjørnene av øynene, latteren, kalt - hale gullfisk. Og mer og mer forseggjort halen, og at personen er responsiv og slag. Når en person er ikke sjelden å se gjennom øynene til to små hvelv, de er spesielt merkbar i folk med svært observant. Det antas at de indikerer et ønske om å hjelpe og økt årvåkenhet.
 Ofte, men ikke i alle tilfeller, er stor panne et tegn på stor intelligens, men noen ganger omstendighetene er slik at folk kan utvikle sin intellektuelle potensial. Men det skjer så, som er ganske rimelig person på området kjenner til, er det ikke er kyndig i et annet område. Derfor evalueringen av sinnet, deretter med hver person må være forsiktig. Hos voksne kan tydelig ses spor i midten av pannen, noe som igjen tyder på at han innadvendt og har en høy grad av selvransakelse. I det tilfelle hvor en person konsentrater ofte med fokus på noe i det under en eller annen form av vertikale folder over nesen.

 Øyne som en åpen bok, som kan leses av mange
 Hvis en person har store øyne iris balansert, betyr konservativ en person som er balansert og slag.
 Politisk øyne, men mindre vanlig, sier at mennesket av natur beskjeden, prøver ikke å tiltrekke seg oppmerksomhet, dim personlighet, sta og selvtilfreds internt. For kvinner med øyne preget av renhet og utilgjengelighet, gifte kvinner er trofaste og lojale, men svært sjalu.
 Politisk øyne, men ikke mer enn normalt, snakke om mannen at han er følsom og sensitiv karakter, kompromissløse og modig. For kvinner med øyne og karakteristiske ansikts estetiske tilbøyeligheter.
 Små øyne med små iris iboende til folk som ikke er fornøyd med sin situasjon i livet, de gretten og ikke ønsker å godta den eksisterende orden, har de en tendens manifestasjon av vold og bruk av makt for å oppnå sine mål.
 Øynene hans løftet opp, så man er følsom, modig, grådig og bestemt. Hvis denne mannen krok nese og lav panne, disse negative egenskaper. For kvinner med utseendet typisk tull, sjalusi og buynost.
 I tilfelle hvor det ytre hjørnet av øyet (den som ligger ved temple) akutte og lang, en mann utstyrt med sterk intelligens og innsikt, hensynsløs og kunstnerisk.
 Øynene helte mot bunnen, sier at en mann optimistisk, godmodig, kan karri favør.
Hva de sier om en mann og hans ansiktstrekk?
 Hvis hjørnene av øynene ser ned, denne person av natur rolig, pessimistisk og en underdanig naturen.
 Det ville synes en bagatell øyenbryn, men de sier også mye om karakteren av en person. De er direkte tynne, brede, smeltet på broen. Hvis øyenbryn er kort og tynn, står det at mannen alene i kampen for livet. Hvis korte øyenbrynene er ujevn eller ru struktur, betyr det bytte karriere. Altfor tynne og nesten usynlige øyenbryn - beskriver sin eier som korrupt og utspekulert. På generelle egenskaper, tynne øyenbrynene er det første tegnet på amorousness natur og lykkelig gift livet.
 Hvis en person er formet øyenbrynene som ligner en boomerang, er det i sin natur en mann sterk nok og ressurssterk, i stand til å gi sine ideer om fremgang og reinkarnerer dem i aksjon, er selvsikker og seksuell karakter. En kvinne med øyenbrynene prøver å ta ledelsen i romantiske forhold over, gift dominerte, har en sterk fysisk tiltrekning.
 I tilfelle hvor øyenbrynene er nært knyttet sammen og danne en horisontal linje, noen ganger så hardt at de kan miste en haug på deres ytre ender. For en person med denne typen øyenbrynene karakteristiske oppfinnsomhet og besluttsomhet.
 Hvis øyenbrynene er plassert diagonalt, og nesten møtes i midten av pannen, i så fall en person har en bemerkelsesverdig fantasi, mot, framsyn. For noen kvinner i utgangspunktet preget av misbruk av skjønnhet, men senere vil det lykkes i sine karrierer.
 Når begge øyenbryn og under øynene er nivå, velbalansert og forholdsmessig, tyder dette på at mannen av natur er svært godmodig, ærlig, seriøs, glad, ærlig, og er i gode relasjoner med publikum.
 I tilfelle av øyenbryn går i motsatt retning, sa det er ganske sta mann blottet for fleksibilitet i arbeidet med mennesker kompromissløse.
 Øyenbrynene er tilkoblet og danne en hard og tett band, karakteristisk for rettlinjet person som anses ikke av hva andre mener. En kvinne med denne type øyenbryn begavet med ganske sterk karakter, hun hadde ingen tilbøyelighet til housekeeping sannsynlig hennes ekteskap ender i skilsmisse, men som gjelder direkte til karriere og faglig arbeid alt går bra.
 Med funksjonene til et menneskelig ansikt, samt hans ansiktsuttrykk kan si mye som menneskets ånd, som han mener, hvordan han vil oppføre seg i framtiden, men det ville være i stand til å lese i ansiktet, bør du være god til å utforske funksjoner og mulig fremtidig oppførsel .  
Яндекс.Метрика