Indigo barn - barn som har høy intelligens og stor kreativitet, intuisjon og telepatiske evner, de føler seg god risiko. De utviklet en økt følelse av rettferdighet og en følelse av ansvar.
 Bare kjennetegnene på indigo er deres raske utviklingen, og de utrolig kunnskap de besitter og deres foreldre er ikke tilgjengelig.
 Denne smarte med fenomenale egenskaper barn som har lederegenskaper, i stand til å påvirke folk rundt dem og kontrollere dem.
 De lærer sitt eget alfabet og begynner å lese 2-3 år, løse komplekse matematiske gåter, raskt mestre høyteknologisk utstyr, fra en tidlig alder er i stand til å bruke en datamaskin, en mobiltelefon.
Indigo barn - hvem er de?

 Noen av indigo barn kan lett forklare mange mystisk fenomen og har utrolig vitenskapelig informasjon om strukturen av jorden og kosmos, som forskerne kan bare spekulere.
 De fleste barn er i stand til å lese tankene til folk, helbredelse av sykdommer, øye bevegelige objekter. Mange god maling, lage musikk og poesi, selv om de ingen undervist.
 Hvorfor de blir kalt "indigobarn"
 I slutten av syttitallet i det 20. århundre synsk Nancy Tэpp of America ble observert at verden begynte å dukke opp flere og flere barn med uvanlig aura indigo. Det antas at hver enkelt av oss er den aura som skallet som omgir menneskekroppen, som lyser en annen farge - gul, gyllen, grønn, blå. Aura uvanlig hos barn - indigo - gjennomsnitt mellom mørk blå og lilla. At disse barna og ble kalt indigo barn.
Indigo barn - hvem er de?

 Hva de sier om leger og forskere.
 Siden slutten av 70-årene av forrige århundre, leger rundt om i verden begynte å legge merke til at mer og mer av verden ikke vises helt normale barn. Det antas at nyfødte til en viss alder ikke kan fokusere tankene om emnet, men disse barna er bare født ser på verden gjennom øynene til voksne. Deres nærmere titt, mer meningsfylt sammenligning med andre barn.
 Det antas at mange av indigo barn har kraftig immun mot alle sykdommer, selv samovylikovuvannya kjente tilfeller av alvorlige sykdommer, slik som AIDS.
 Men noen forskere mener at den nye generasjonen av barn som har høye intellektuelle, kreative og paranormale evner ofte lider imot, det er mange variasjoner i tankene, de fort lei og lider av søvnforstyrrelser, depresjon. Noen genier falle i psykiatriske sykehus, begår selvmord eller begå ulovlig brudd.
 DNA indigo barn undersøkelsen viste at koden av DNA-kode er ikke som en vanlig person. I menneskelig DNA molekylet inneholder kodon 64, hvorav bare 20 kodonov involvert, mens andre ikke fungerer. I indigo involvert 24-35 eller mer kodonov. (Kodon - en enhet av genetisk informasjon er kodet i DNA-molekylet.)
 La merke til at mange barn er det endringer i form av skallen og deres lever er i stand til å fordøye noe mat, og omfanget av elektromagnetiske bølger tre ganger mer enn en normal person.
 Den oppfatning av lærere, psykologer om indigobarn.
 Lærere og psykologer har akkurat startet å merke seg at det er mer hyperaktive barn lærer det grunnleggende dårlig barneskole klarer å lære gangetabellen, alfabetet. I junior høy gutt kan lære noen ting, ute av stand til å huske dikt, tekst eller utenlandske ord har bare pugge hver linje. Og her er et dikt studert - men skolen barnet ikke kan huske det, men hjemme igjen minnes. Noen barn kan gi det riktige svaret på problemet, men hvordan jeg skal forklare hennes avgjørelse, vet de ikke.
 Ofte disse barna miscall, le av dem. Ikke bare klassekamerater og lærere og vurdere dem dum, psykisk utviklingshemmede. Lærere råder foreldre til å oversette vanskelige barn spesielle skoleelever.
 Det ble funnet at hjernen til barn indigo utvikler seg langsomt og ujevnt, slik at de neppe absorbere informasjonen som blir undervist i barneskolen. Som hjernen utvikler seg saktere enn normale barn, er det mange indigo barn ikke snakker veldig lang, og ofte foreldre er et barn til en logoped. Men barn er indigo og de som begynner å snakke rent på et svært tidlig alder.
Indigo barn - hvem er de?

 Mest vanlige mennesker dominert av lineær tenkning, og indigo - flerdimensjonal. Derfor kan de lett lære nye datamaskin og programvare, mobiltelefon, og en rekke mer kompleks informasjon.
 I videregående skole, kommer læring lett - noe informasjon effektivt absorbert, lærer ikke noe problem barnet forskjellig materiale og lett løse komplekse problemer. Etter oppvekst i indigo barn utvikler og arbeide på strømmen på begge halvkuler av hjernen.
Indigo barn - hvem er de?

 Noen psykologer sier at indigo barn er forskjellig aggressivitet, kan ikke konsentrere seg om en ting, ikke anerkjenne autoriteten til de voksne i skolen ut dårlig oppførsel og vanskelig å allment akseptert metode for utdanning.
 Men vi bør alle tunge og dårlig avlet barn og ungdom som ikke adlyder sine foreldre ikke respekterer voksne ikke ønsker å lære, og oppfører seg aggressivt telles i rekkene av indigobarn. Akkurat nå mange moderne familier som ikke er involvert i oppdra sine barn, ikke lære dem grunnleggende ferdigheter for atferd i samfunnet og barna selv vokser som ugress i hagen.
 Og noen barn bare har en psykisk lidelse karakter fordi foreldrene er feil livsstil, drikke sprit, narkotika, røyking, og dette påvirker psyken til barnet.
 Ofte etter medisinsk undersøkelse uhåndterlig barn er diagnostisert - underskudd konsentrasjon, hiperzbudlyvist, autisme, depresjon og foreskrive behandling og medisiner som ikke bringer noen resultater, og forårsake alvorlige bivirkninger.
 Videre studier av disse barna viste at mange av dem har høy intelligens, IQ forholdet mellom 130-160 indikerer et geni. Deretter forferdelig diagnose laget av leger, mange barn ble fjernet, og de indigobarn så skiltene valgt. Gjennom begynte å merke seg at indigo barn kommer inn i denne verden med et spesielt oppdrag - å redde vår planet, de er en ny generasjon, en ny rase av mennesker.
Indigo barn - hvem er de?

 Til alle tider, født ekstraordinære mennesker med høy intelligens, de er ikke som alle andre hadde nye tanker og syn på verden, og ofte sine talenter og geni tilskrives bånd med djevelen, ble de forfulgt, brent på bålet.
 Det var endringer i alder og talentfulle barn skilte fenomenal hukommelse og høye intellektuelle og kreative evner ble kalt vidunderbarn.
 På slutten av 90-tallet rundt Jorden snakker om en ny generasjon av barn - indigobarn, har telepatiske evner, evnen til å flytte objekter, lese med øynene lukket og meninger gjette på avstand på en ny rase av folk som kom til denne verden, å endre det og redde planeten fra ødeleggelse.
 Til indigo barn ble nøye titt rundt, utforske og studere dette fenomenet. I USA og Canada, Israel og Frankrike utviklet metoder for oppdragelse og opplæring av barn av den nye generasjonen, spesialskoler og sentre for begavede barn til å bidra til å utvikle sine talenter.
 Hver generasjon av barn er forskjellig fra den forrige generasjonen. De endringene som skjer i tenkning og den menneskelige psyke, samt i sin nye generasjon fyzyolohyy.U barn flere muligheter til å skaffe seg informasjon enn den forrige generasjonen av barn fordi de er mer utviklet, smart, smartere sine foreldre.
 Verden er i endring, ikke bare rundt oss, men inne i personen. På utviklingen av Jorden og folk blir mer intelligent og tilpasningsdyktig til fremgang raskt lære nye teknologier.
 Ikke bare indigobarn men vanlige ferdighets barn bruker mobiltelefoner og datamaskiner - dette er en viktig grunn til å gå videre. Og gjør ikke alle barn som sitter ved datamaskinen i timevis telles i rekkene av indigobarn. Jeg benekter ikke at det finnes slike barn, men etter min mening ikke så mye på bakken.
 Barns utvikling er mer intens, han får mye ny informasjon ikke bare fra bøker og fjernsyn, men også fra Internett. De fleste blir mer tilgjengelig å reise verden og barn som reiser med foreldre, trekker ny kunnskap og ferdigheter.
 Jeg leste mye om indigobarn, anmeldt filmene, men i det virkelige liv, aldri møtte dem. Rundt meg leve et normalt, vanlige, forskjellige barn. Noen av dem er smartere og mer talentfulle andre, mange involvert i idrett, musikk, pent malt. Foreldre betale for deres utvikling og utdanning mye tid, og viktigst elske og respektere sine barn.
Indigo barn - hvem er de?

 Og noen mammaer og pappaer ikke bryr seg om barna sine, de er ikke involvert i sin utdanning og utvikling. Og barna vokser seg, heve sin gate, og de blir sint, aggressiv og ustyrlig. For disse barna er det ingen allment aksepterte regler, har de ikke engang vet de grunnleggende regler for oppførsel og selvfølgelig, de har problemer på skolen.
 Ethvert barn, indigo eller ikke - må, fremfor alt, respekt, kjærlighet og skape riktig. Han er den samme personen, bare små og gjør sin egen karakter, sine tanker og følelser, deres sinn som du ønsker å lytte. Oppgaven med voksne og barn forstår riktig utdanne og bidra til å avsløre hans talent og ikke påtvinge sin autoritet, sine synspunkter og meninger.
 Vi foreslår at du se videoen - video om indigobarn.
Яндекс.Метрика