Feng Shui - en endring av møbler og gjenstander i rommet for å gjenopprette harmoni i livet. Kineserne i antikken lagt merke til at den kaotiske situasjonen i rommet fører til problemer i livet, mente de at alt må være perfekt, slik at folk kunne leve et fullverdig liv. Men som i noen tror på feng shui, sjelden å møte noen som forstår det. Selvfølgelig, det er mange gode fagfolk, men de tar mye penger for sine tjenester, og gitt det faktum at de fleste russere ikke tror på den mirakuløse evne Feng Shuya - dens popularitet er ekstremt lav. Folk tror at sjarlataner tjene penger til de som tror på mirakler, men egentlig alle mennesker som praktiserer feng shui, håndtere ubrukelig? Faktisk langt i fra.
Hva er Feng Shui
 Feng Shui oversatt fra kinesisk betyr - vindstrømmer. Ordet "feng" oversatt "vind" og som "shui" betyr "flyt". Det var denne læren er svært lang, ca 960-1270 år. I Feng Shui sterkt påvirket av kinesiske filosofer, trodde de ikke at folk er nøkkelen til bakken. Filosofene mente at det er ingenting mer viktig og natur, og folk bør være en del av det. Selv om de delte naturkreftene inn i fire deler, er de fortsatt betraktet som den eneste general. Ved anvendelsen av filosofer er fire hovedelementer:

 - Harmoni og orden.

 Shu - andel av jorden og universet.

 Qi - livets ånde.

 - Visning av natur i forskjellige former.

 Basert på disse elementene, har beregninger utført, de kinesiske vismenn anses stjernene, lindring av territoriet, men til hvilket formål? Dette ble gjort for ikke å skape en kirkegård. Jorden kan ikke ta en død person i en hvilken som helst sted, og hvis det ikke ta - han ble et spøkelse, og kunne ikke finne fred. Dette forhindret hans slektninger bor, så det var en mystisk doktrine som feng shui.
Hva er Feng Shui

 Fem elementene i Feng Shui
 Ca 3000 år siden kineserne ble delt natur komponenter, metall, tre, vann, jord og ild. Alle disse stoffene og krefter personifisert hendelsene på bakken. Krefter Yin og Yang - samspillet av de fem elementene. Regelmessig elementer er blandet, ødelegge og gjenskape hverandre, mens det er en streng sekvens av handlinger. Brann skaper jord, deretter vann danner en metall og metall genererer vann, da vannet leveres til et tre som lyser opp og sirkelen gjentas. Resultatet er følgende syklus: ild, jord, metall, væske, tre og fire på nytt.
Hva er Feng Shui
 Deretter begynner syklus av ødeleggelse elementer, men det ser ut? Først treet skader på jorden, slik at røttene deformeres bakken, så vannet blir absorbert inn i den og slukke en brann som ødelegger metall, og deretter metall hugge ved. Resultatet er en syklus: trevirke, jord, flytende flamme, metall og tre.
 I dette tilfellet, er hvert element foreningen med menneskelige sanser, årstider, farge, emosjonell tilstand, og så videre. For eksempel, metall forbundet med høst og hvit, og ilden av sommeren og rød. Vann representerer vinteren og blå, og jorden - brun og fall. Det er også en forbindelse til de indre organer: leveren er ansvarlig for styrken av trær, hjertet - kraften i brann, magen - kraften av jorden, nyrer - vann og lys energi - energi av metallet.
Hva er Feng Shui
 Mulig klar og endelig svar på spørsmålet om meningen med livet? Ja og nei. Faktisk, på den ene siden meningen med livet (som betyr liv) er en nisje evige filosofiske problemer. Evig, og derfor aldri hadde ingen av de gamle filosofer og ingen av dagens største sinn kunne ikke svare på det ville gjøre ingen tvil om og prøver å benekte dette. Men svarene er ganske annerledes.
 Fra meningen med livet, som er eksklusivt menneskelig aspirasjon til dyd (fordi dyd er lykke), gjennom den berømte motto epikureiske "spis, drikk, vær glad", som betyr "liv zadovolnyaysya utenforstående" for å fullføre fornektelse av enhver manifestasjon meningen med livet.
 "Menneskelivet - bare en manifestasjon av en verden av frihet" (A. Schopenhauer).

Hva er meningen med livet?
 Jakten på nytelse, eller jakten på dyd - alt til slutt føre til frustrasjon, kjedsomhet og metthetsfølelse. Søk ikke søke, er det ingen mening med livet. Kanskje så det bør komme opp med? Kanskje i denne vyhadtsi er den sanne betydningen?
 "Livet før vi levde, - ingenting, men det er opp til deg å gi det betyr" (Jean-Paul Sartre).

 Så kanskje klokt og fylosofychno. Men fortsatt ikke fjerner de smertefulle søker spørsmål om sin egen følelse av liv, spesielt i dårlig apati og frustrasjon.
Hva er meningen med livet?

 Meningen med livet i form av religion
 Dermed meningen med livet - interessant, med det, er evige spørsmål i filosofi, men spørsmålet om meningen med livet alltid klar og grunnleggende svar i religion. Religioner Selvfølgelig, det er mange, men i dagens verden, effekten av globalisering, vi ofte begrenset til tre verdensreligioner: kristendom, islam og buddhisme. Så kanskje det er verdt å grave i religiøse spørsmål om meningen med livet? I det minste i lys av det faktum at, til tross for så mangfoldig natur religioner, de ser i en retning, som reaksjon på dette viktigste spørsmålet i livet.
 Avslører spørsmålet om meningen med livet når det gjelder religion, vil vi sikkert se på transcendent regionen. Med andre ord, for å forstå meningen med livet, vi kan bare "krysset", "gå utover", "krysset" grensene for selve livet. Men dette betyr ikke at vi skal dø for å lære den sanne meningen med livet. Men når det gjelder religion, er det skjult mening evige spørsmålet åpent for oss i sin helhet. Men, heldigvis, er vi i dette kritiske punktet i en posisjon til å forstå det viktigste formålet med livet.
 Merkelig nok, men nesten alle religioner se menneskeliv dypere mening hellig (eller skal jeg si til høyre) betegnelse og et viktig mål. Hensikten med dette i sin essens det samme for alle religioner, og det har som mål til slutt til mannen, og mannen er. Derfor, i kristendommen, hvor etter dogmatisk teologi, mening og formål av menneskeliv er Guds lignelse, arve dette livet med Gud som var evig og velsignet, og derfor har behov for kontinuerlig kunnskap om Gud.
Hva er meningen med livet?
 I islam er meningen med livet å tilbe Allah late seg selv, lydighet til Gud. I buddhismen vurderer innvendinger mot denne ideen av de bakenforliggende årsakene til religion eller Gud skaperen, innhold og viktigste mål i livet er å ende lidelse. Ved første øyekast, meningen med livet i kristendommen og islam likere. Og sammen med det, synes de å like det for langt unna det som kan rettes til person og til å tjene ham, det være seg for godt, så det faktum hva han ser sin egen lykke. Det arv eller lydighet til Gud og sin egen lykke ser diametralt motsatte fenomener. Men i buddhismen, det virker, egentlig er sammenfallende. Her er hovedinnholdet i befrielse fra lidelse, og - anskaffe en viss tilstand av salig fravær av lidelse og begjær (nirvana).
 Men hvis du ikke stopper ved såkalte "første blikk" og likevel starte en "grave" dypere, blir det klart at alle religioner (og selv de som ikke er blant verdens), søker fremfor alt til det gode for mennesket til sin egen lykke og fred. Arv av Gud i kristendommen og lydighet til Allah i Islam er den eneste indikasjon på måter å bli kvitt lidelsen som er sendt inn buddhismen direkte meningen med livet. Essensen av det religiøse meningen med livet er å dyrke god for en person som lider av berøvelse av sin egen lykke. Du trenger bare å forstå forholdet mellom lykke og denne måten å oppnå det, og da - å bli enige for å gå på denne måten.
Hva er meningen med livet?

 Hva er meningen med livet? (Modern visning)
 Forfattere weblog Vse-Sekrety.ru vel klar over at i dag er ikke så klart forstår de religiøse og filosofiske utsagn, og vi også gi et svar på dette vanskelige spørsmålet, med andre ord et lite eksempel. Så, hva kan være meningen med livet ditt:

 Nyt skjønnheten av jordisk gods;

 Gi liv til en annen person (for å føde og oppdra et barn);

 Gjøre for fremtiden til menneskeheten, noe nødvendig og nyttig;

 Å føle menneskelige følelser (kjærlighet, frykt, hat, lykke, glede, stolthet, etc.).

 Å hjelpe andre mennesker.

 Med andre ord, har hver av oss et kall, må du gjøre. Husk at ingenting på jorden skjer for en grunn, har alt en hemmelig plan. Derfor bør ingen hendelser kunne nyte og nyte, selv dårlig.
Hva er meningen med livet?
 Først når du innser at du lever her og nå, og bare én gang, bare se på eksistensen diametralt motsatte synspunkter.  
 Drøm - er hva du tror, ​​som ønsket for seg selv, men er usikker på hvorvidt du ønsker å gjennomføre dem, eller at de vil være bedre enn det du allerede har. Dette er hva som kommer til hjernen din lange kjedelige kvelder, og i kø på bussholdeplassen.
Hvordan lage et ønske om at det gikk i oppfyllelse?
 Drømmer - Dette disposisjon, foreboding dine ønsker, men ikke dine ønsker.
 For å forstå om du vil at drømmen om, trenger du å tenke stort. For eksempel, hvis noen sier: "Hvor godt ville ha skjedd hvis det ikke hadde måttet jobbe," det betyr at han liker å gjøre ingenting ikke, kanskje det bare moralsk eller fysisk sliten av det. Faktisk, han ønsker en annen jobb mer meningsfylt for ham, eller ønsker å jobbe for seg selv, eller 3-4 dager i uken i stedet for fem eller seks måneder i året, og de resterende tid til å håndtere noe annet.
 Bruk drømmen som et utgangspunkt i å finne dine høyeste ønsker og se hvor de fører deg.
 Desire - dette er hva du ville, hva som til slutt bestemte seg da og nå absolutt ønsker å oppnå.
 Desire kan ikke være helt sikker, litt uskarpt, men de er mer vedvarende enn drømmer. Forskjellen mellom drøm og ønske er at du tar din drøm å realisere, og det gjør egentlig ikke ønsker det, og i tilfelle av begjær - ". Jeg vil at dette skal skje" vet du tydelig Gå til ønskene drømmer - det samme som overgangen fra planlegging til handling.
 Krav - er det sannsynlig å skje.
 Jeg ønsker å drikke og lett kan møte dette behovet (selvfølgelig, hvis jeg ikke er i ørkenen). Vi er stadig i behov av noe så stort og vet hvordan de skal få det, ellers kunne vi neppe overleve.
Hvordan lage et ønske om at det gikk i oppfyllelse?

 Hvordan skal jeg gjøre et ønske?
 Det er ikke noe enkelt svar på dette spørsmålet, dessverre, nei. Det er viktig at dine ønsker var sant, at du virkelig ønsker det av hele mitt hjerte og sjel. Antall dine ønsker kan være ubegrenset, men zahaduyuchy dem, tenker på deg selv, selv om du ønsker det samme for andre. Her er noen viktige tips:

 Lytt til ditt hjerte, sinn, i dette tilfellet en dårlig rådgiver.

 Prøv å være så konkret, så du vil være lettere å bestemme start eller kjøre dine ønsker eller hvor lenge det er allerede i gang.

 Tenk om dine ønsker, tenke på dem med glede, begynne å gjøre det akkurat nå.

 Som vi har sagt, antall av dine ønsker du satt deg. Desire, som drømmer, er uendelige. Men hvis du klarer å skille dette settet bare tre mest skattede, mest attraktive begjær og konsentrere seg om dem alle dine tanker, resultatet av en lang ventetid ikke tvinge deg selv.

 Sistnevnte kan være ikke så lett. I mellomtiden, hvis du vet hva du vil, realisering av dine ønsker - er det bare et spørsmål om tid. Slutt å tenke på dem, begynner å løpe, tvil, og alt er tapt, ditt ønske om ikke å vike fra stedet.

 Noen mennesker tror først og deretter bestemme andre først bestemme og deretter tenke over sine beslutninger. For å passe ønskene til begge, selv om det kan være andre alternativer.

Hvordan lage et ønske om at det gikk i oppfyllelse?

 Får mye. Prosedyre

 Gå et sted hvor du mest lyst til.

 Ta en drink med dem og spise eller kjøpe dem på stedet.

 Ta et stykke papir, en blyant eller penn og begynne å skrive.

 Bare skrive, ikke fikse og ikke analysere, gjøre det senere.

 Registrere alle ønskene som kommer til hjernen din, selv om de synes ubetydelig for deg, barn, nonserious (kan være at de er de mest verdsatte ønske).

 Når vil en betydelig ønskeliste nøye vchytaytesya inn i det og prøve å velge de mest attraktive tre ønsker. Velge de som virkelig stimulerer deg, de som kan presse deg til konkrete handlinger, ikke tenke på hva du bør eller må gjøre, tenke på hva du ønsker mest i verden.

 Hvis ikke, kan du prøve roulette. Tall de alle ønsker, satt i en lue og tilfeldig velge tre, men ikke mer enn tre, ellers du ville være galt.

 Hvis du fortsatt er usikker, stoppe og lytte til ditt hjerte (jeg tror dette er den mest pålitelige måten). Det hjelper ikke? Men du er fast bestemt på å løse alle her og nå? Det er ikke nødvendig, kan du overdrive det og bli skuffet. Gå tilbake til samme sted og gjenta prosedyren på et annet tidspunkt. Dessuten er det ikke den eneste måten å oppdage hjerte ønsker.

Hvordan lage et ønske om at det gikk i oppfyllelse?

 Hvordan øke hastigheten på utførelsen av sitt ønske?
 Prøv å nærme seg dette tilfellet en målt, gjennomtenkt og bevisst, generelt, vil ikke stole på en meget lune formue.
 Trinn 1: Hva ønsker du og hvorfor?
 Spør deg selv: "Hva vil jeg? Hva jeg dra nytte av det? "Men det er bedre hvis noen gjør det for deg. Spør disse to spørsmålene så lenge svarene ikke vil gjenta seg.
 Direkte tankene dine i en positiv retning, ikke tenke på hva du ønsker å unngå, tenk på hva du ville få. Den første er også nyttig, men ikke i dette tilfellet. Hvis du zoseredytesya at livet ditt er ikke slik, slutte å legge merke til de positive sidene, og dermed kan gå glipp av begynnelsen av oppfyllelse av ønsker.
 Tenker dine ønsker, tenke på hva som har gått i oppfyllelse. Du har kanskje allerede noe større og bedre enn hva du ønsker i øyeblikket. Det kan skje at gjennomføringen av dette begjæret ville bety separasjon fra kjente og herlige hjerte ting. Husk ønske om ikke det samme som en drøm. Ta deg god tid, pass. Er du villig til å del med hva er du?
Hvordan lage et ønske om at det gikk i oppfyllelse?
 Trinn 2. Hvordan spesifikk dine ønsker?
 Spør deg selv, hvor, når, hvordan og med hvem du skal ha ditt ønske gå i oppfyllelse. Jo mer konkret forespørsel, jo mer sannsynlig at det er sant, og at du ikke går glipp av dette øyeblikket, og den lykkeligere blir du når det skjer.
 Spør deg selv: "Jeg angrer ikke etter? ". Tenk deg at ditt ønske har gått i oppfyllelse. Du vil ikke angre på tidsbruk, evner og hva er det? Det er ingen følelse av at dette ikke er helt hva du forventet? Og husk, du ønsker for deg selv. Glem hva andre ønsker for deg. Å gjøre det du ønsker for deg selv, vil du ha nytte mye mer moro og, hvis sant hva andre ønsker for deg.
 Trinn 3: Hvor reell drømmene dine?
 Prøv å revitalisere ditt ønske. Nei, nei - ingen magiske ferdigheter bare sanser og følelser. Hvordan er ditt ønske? Hvordan lukter det? Hva er det touch? Hva smaker det? Hvordan høres det ut? Hva synes du om dette? Den glede, glede, overraske? Du er klar til å gjennomføre det? Samle alle dine følelser og følelser sammen og få et levende bilde av ditt ønske. Nå er du absolutt ikke kan gå glipp av, og sannsynligvis ikke kommer til å utsette gjennomføringen.
 Komme til implementering
 Noen ønsker går i oppfyllelse, har man bare å ønske. Andre krever fysiske, moralske, og andre investeringer. For eksempel vil du din egen hage. Hva vil du gjøre? Unødvendig å ta frø og plante blomster blir deretter vil vente på resultatet, men igjen, ikke tilbake og vil prøve å fremskynde prosessen - vil vanne, luke, gjødsle, etc. Omtrent det samme og ønsker - å plante frø, omsorg for dem og ser på for å se hvordan det vokser og blomstrer.
Hvordan lage et ønske om at det gikk i oppfyllelse?
 Så hvor skal jeg begynne? Begynne med slutten. Dine ønsker blir oppfylt. Hvordan vil det være? Hvordan vet du hva som skjedde?
 Forestill deg nå at du er halvveis til den verdsatte ønske. Hva er det som skjer? Hva er fremgangsmåten du gjorde for å komme hit.
 Og nå det første skrittet. Den mest viktig og vanskelig tid. Som om kydayeshsya i sjøen fra klipper, egentlig ikke vite hva som venter deg nedenfor.
 Er du sikker på at du er klar for et slikt sprang? Lager nødvendig utstyr? Hvis ja, hva venter du på? Du nøler? Du må kanskje noens hjelp. Som du kan forvente i et slikt tilfelle? Du kan ha gjort noe sånt før. Husker hvordan det var. Tro på deg selv + erfaring (du kan bruke noen andre) - alt som kreves for det første skrittet.

Hvordan lage et ønske om at det gikk i oppfyllelse?
 Ett skritt er kanskje ikke nok. Som vi har sagt, man ønsker går i oppfyllelse raskt, bør andre anspore. Dette kan gjøres på forskjellige måter. Skifte jobb, flytte til et nytt sted, melde deg på noen kurs, kommunisere med de som har nådd det som du bare vil, og prøver å bruke sin erfaring. Slik velger du sannsynligvis spørre deg selv følgende spørsmål:

 Hva skjer hvis jeg gjør dette?

 Hva skjer hvis jeg ikke gjør?

 Hvorfor ikke, hvis jeg gjør det?

 Hvorfor ikke, hvis jeg ikke gjør?

 Ofte folk lang avgjort i første trinn på grunn av mangel på penger. Penger, selvfølgelig, viktig, fordi med deres hjelp, hva som kan oppnås. Men vi ofte refererer til mangel på penger fordi de ikke ønsker å endre noe i livet ditt. Frykt for forandring - den største hindring for realisering av våre ønsker. Men hvis du virkelig trenger pengene, bør du vurdere hvor og hvordan de kan få.
Hvordan lage et ønske om at det gikk i oppfyllelse?
 Kanskje ikke langt til å søke og ikke trenger å øve mye innsats. Når du leser dette, så har du en datamaskin, og derfor kan du enkelt finne noen deltidsjobber eller gå litt videre og finn ditt eget nettsted. Det finnes mange alternativer, du bare ønsker virkelig. Det finnes mange eksempler på folk som velger å få sitt, hva annet var smart plukket opp saken og mangelen på tilstrekkelige midler ikke var et problem for dem.
 Nå som du har nesten nådd finalen, tror jeg, ikke vil være overflødig å minne deg igjen at dine ønsker skal komme fra hjertet, ikke hodet. Hvordan gjenkjenne hjerte ønske? Glem alle de tingene du lærte ignorere innstendig appell av grunn, sier de, bør gjøre det du trenger. Konsentrer deg om dine følelser og følelser. Lytte nøye til dem og prøve å forstå hva de betyr. Men ikke presse, hjertet tolererer ikke hastverk og press, det fungerer annerledes enn hodet. Du kan trenge litt tid til å gjenkjenne ønskene til ditt hjerte. Men når du lykkes, ønsket om å skape et levende bilde vil ikke fungere.
 Oh, og, ønsket om å ønske å snakke høyt og ta opp på papir. Jeg vet ikke hvordan det fungerer, men av erfaring ikke overbevist om at hørtes og klarert stykke papir drømmen raskere og oftere enn de du bare pomыslyly.
Hvordan lage et ønske om at det gikk i oppfyllelse?
 Vel, vi kan bare ønske du trener dine viktigste ønskene.  
Яндекс.Метрика