I dag papiret du vil vite nøyaktig hva som er nødvendig for et bryllup.
 Innholdet i artikkelen:

 Listen du trenger for bryllup

 Hvor mye penger du trenger for bryllup

 Hva behovet for gifteringer

 Hva du trenger å kjøpe et bryllup

 Hvor mye bør møtes før bryllupet?

 Gjør du trenger et bryllup slør

Hva du trenger for et bryllup

 Listen du trenger for bryllup
 Først må du lage en liste over alle prosedyrer:

 Spesifiser dato for bryllupet;

 Beregne budsjett bryllup;

 Å bestemme antall besøkende og lage en liste;

 Velg vitner;

 Sjekk ut registrar kontor, skrive en uttalelse og så videre;

 Tenk, hvis du kan organisere et bryllup på egen hånd, eller fortsatt vise til bedrifter som tar fullt ansvar. Bare gjelde for selskapet, vil du velge noen alternativer basert på budsjettet, noe som ville fjerne ansvaret og erfaringer om det faktum at du har glemt noe eller ikke inkludert. Hvis du organiserer alt selv - les fortsettelsen av listen;

 Du må velge sted for ferier;

 Vurdere smakspreferanser av gjester og bestemme menyen;

 Dekorere stedet for feiring;

 Finne en god operatør og fotograf;

 Finn kjente musikere enige på lydsporet, og aller viktigst - velge musikken for første dans;

 På toast-master-scenario å tenke, skrive et manus med alle de spesifikke handlinger. Det er bedre å gi jobben toastmaster;

 Finn makeup artist og hår stylist;

 Enig med venner eller slektninger fra andre byer for å bosette dem i byen for festivalen;

 Send invitasjoner til gjester;

 Finne transport selskap, for å bestemme antall busser og biler for å få plass til alle gjestene;

 Bestill på individuell lage en kake;

 Tidsplan hvile under bryllupsreisen;

 Tidsplan bachelor og utdrikkingslag;

 Pre-plan er de vanskeligste å bryllupsdagen var ikke unødvendige problemer. Enkle ting å legge ut på bryllupsdagen;

 Sjekk med gjestene, det passer dem. Kanskje de vil legge noe til ferieprogrammet, og i så fall - gjøre alt de forteller deg (innenfor rimelighetens grenser).

Hva du trenger for et bryllup

 Hvor mye penger du trenger for bryllup
 De fleste unge par ikke engang klar over hvor mye bryllupet. Selv om mange mennesker tror at du kan investere i 150-200000. Kan ikke si eksakt pris, så det er mange situasjoner. De fleste bør legges til budsjettet ca 30% til alle passerte uten overraskelser. Her skriver vi den gjennomsnittlige kostnaden for all nødvendig.
 Bride Dress
 Kostnads ​​kjoler veldig forskjellig, for eksempel, kan du kjøpe en kjole for 5000, men du kan 200 tusen. Vakker kjole koster ca 50 tusen rubler, hvis du ser gjennomsnittlig pris. Hvis god søk, kan du finne kjoler og 15 tusen, men dette er sjelden. Kostnad slør er tusen rubler, og kostnadene av hansker - 2000 rubler. Vakre bryllupet sko koster ca 3000. Vi verds bestemmes ved å se på de brude butikk kataloger, selvfølgelig, kan prisene stige eller ponyzytysya.
Hva du trenger for et bryllup
 Passer Groom
 De fleste menn velger en drakt veldig raskt og ikke gjøre det til mange krav. En god dress koster ca 10 tusen, men hvis du har mye penger, og du ønsker å se virkelig fint, gjerne kjøpe en dress for 30-50000. Gode ​​skinnsko kan kjøpes for 5000 rubler, ikke glem at vandre på den, og dere skal etter bryllupet. Kostnad shirt - 2-4 tusen rubler, slips og belter - ett tusen rubler.
 Bouquet Bride
 Stående bukett er veldig dyrt, men det er bedre ikke å redde. Ta kontakt blomsterbutikker i den berømte blomsterbutikk til en bukett laget med en spesiell penn. Å gå med det har hele dagen, og når man skal spare bukett - det vil bare bringe ubehag. Kjøpe en bukett kan være 3-4 tusen rubler.
 Bilutleie
 Som vanlig - kostnaden avhenger av kvaliteten og det faktum at alle ønsker å se vakre bryllup biler må bruke en masse penger. Kostnaden for en god bil er i størrelsesorden 600-1500 rubler per time. Den minste kostnaden av en limousin - 800 rubler per time. Popularitet biler høyere enn limousiner fordi deres kontroll over og de kan gå mye raskere.
Hva du trenger for et bryllup
 Videography og fotografering
 Prisen for disse tjenestene er også svært høy, men den gjennomsnittlige kostnaden for en time av fotografen - 2000 rubler. Og alle bildene du får to uker fordi det tar tid å behandle og utjevning feil. Du må også velge kun de beste bildene, endre farger, legge til flere effekter til din smak, og så videre. Kostnaden for bryllupsfotografering ca 20 tusen, men siden nå mange uerfarne fotografer kan spare. Det er lurt å velge en bevist menneskelig tilbakemeldinger og eksempler på arbeid. Ikke spør venner å fotografere bildene bli uskarpe og av dårlig kvalitet, og redigere dem til å være svært problematisk. Kostnaden av videoen ovenfor - 15-40000 rubler, regler for valg av det samme.
 Toastmaster
 Mange sparer på toastmaster og tror at venner hjelpe dem. Dessverre, mine venner ønsker også å slappe av, så i beste fall, de er bare litt ødelegge ferien. Bruk tjenester toastmaster, vil det koste om lag 20 tusen rubler.
Hva du trenger for et bryllup
 Dekorasjon
 Dekorere festsal og bilen kan være 20 tusen. Omtrent 3000 vil gå til utsmykningen av biler og 15 tusen for å dekorere hallen.
 Banquet Hall
 Du kan leie en buffet og bankettsal. Kostnadene ved å leie en bankett hall er høy nok for én person til å betale tusen rubler, ikke inkludert alkohol. Buffet rom er det samme, men det er visse tidsramme. Gi en buffet rom du har reservert i to timer.
 Den totale kostnaden
 Tatt i betraktning alle de ovennevnte, kan vi konkludere med at den gjennomsnittlige bryllup koster 300 rubler. Selvfølgelig, mye avhenger av dine preferanser og budsjett, er noen 300 tusen ikke nok selv brudekjole.
Hva du trenger for et bryllup

 Hva behovet for gifteringer
 Alle gifteringer er laget i en klassisk stil, er de mangler gravering og belegg av edle steiner, de er laget av samme materiale, så har en jevn farge. På mange måter representerer det livet til de nygifte, bør det være glatt og bare én ring og vise det til andre.
 De fleste bryllup ringene er laget av rent gull, men det betyr ikke at du ikke kan kjøpe gifteringer med platina eller sølv. Det kommer helt an på dine smakspreferanser, som platina - kjøpe platina. Nylig økte mote titan gifteringer.
 Mange tror at gifteringer ikke er bare forent de nygifte, men også beskytte dem mot skadelige magiske effekter som skader eller øyet. Så ta av ringen kan ikke i alle fall. I tillegg bør de ikke gis til andre "se" eller å prøve.
 Aldri kjøpe en ring av smeltet eller sagde materialer, selv om foreldrene tilbyr deg din egen ring. Aldri venchaytes ring enke regnes som et dårlig tegn. Etter skilsmissen ikke kan selges ringer, bære dem, lagre i sin leilighet og så videre, er en svært negativ innvirkning på livet ditt. Hvis den ene ektefellen var en krasj eller døde av terminal sykdom, kan du ikke kaste ringen - det må bevares og slitasje, men i sin venstre hånd. Selvfølgelig, alt er veldig individuelt, så ringen vil ta deg tilbake til fortiden, og føre til følelser av atskillelse og alvorlig stress.
 Tradisjonelt foreldre overføre sine barn til ringen. Men dette er helt klart ikke nødvendig, for eksempel hvis du ikke ønsker å gå på livets vei av foreldre og gjentar sin skjebne. Ringer samle energi, krangler og huske de lykkelige øyeblikkene, og du må gå gjennom det samme. Hvis du ønsker å forsikre - ta ringen fra sine foreldre, men bare hvis de hadde et lykkelig ekteskap.
Hva du trenger for et bryllup

 Hva du trenger å kjøpe et bryllup
 Igjen, lese listen og legge til hva du kan ha glemt.
 Brudekjole brud:

 Crinoline kjole, hansker, slør med kam, tights eller strømper;

 Bryllup garters, helst kjøpe flere - en for minne og et sekund å kaste brudgommen;

 Kjøpe sko før du kjøper kjoler å sjekke kompatibilitet og brukervennlighet;

 Hairspray med glitter;

 Blomster til håret med smykker og hue;

 Å gjøre hennes hår nødvendig rhinestones, blomster og broaches;

 Under fotograferingen kan begynne regn, bare i tilfelle kjøpe hvit paraply;

 Hvis bryllupet blir holdt i vinter, kjøpe stoles, pels eller darmovis;

 Oppbevaringspose leppestift og telefon;

 Pre-Meet med en stylist til å bestemme antall kosmetikk og spesielle anlegg for utarbeidelse av huden, slik som fundament.

 Passer for Groom:

 Tuxedo svart eller klassisk drakt;

 Mansjettknapper og skjorte;

 Sko;

 Tie klipp;

 Sommerfugl eller slips;

 Boutonniere med kunstige eller naturlige blomster;

 Lommetørklær.

Hva du trenger for et bryllup
 Konkurranse for bruden:

 Kranser og plakater for konkurransen;

 Bryllup Souvenir penger å gjøre konkurransen mer interessant;

 Assortert klar for konkurranser brud;

 Ballonger å dekorere leiligheten og inngang.

 Å gå til registraren og reise rundt i byen trenger følgende:

 Bil Dekor: klistremerker rom, tape på panseret, hjerter magneter og så videre;

 Briller pisking, men bedre å ta et par glass for å drikke først, og deretter bryte. Pre-kjøpe poser til å være søppel, ellers vil du huske hele mitt liv som forlot knust glass i hagen eller på veien;

 Å ha en kite lys og ønsker meg, du kjøper "Luftskip begjær" eller "air lanterner" i et bryllup butikk.

Hva du trenger for et bryllup
 Kommer til registraren:

 Ser pass bruden og brudgommen og gifteringer, bryllup ellers faller igjennom;

 Pre-order et vakkert bryllup bukett for bruden;

 Kjøpe dekselet, som viser ekteskapet;

 Ikke glem å pute ringer.

 Å overraske de nygifte og møte dem etter bryllupet, trenger du følgende:

 Kurv av kronbladene for gjestene å strø bruden og brudgommen;

 Pre-kjøpe mange roseblader;

 Må også knuste bryllup ris, godteri og mynter.

Hva du trenger for et bryllup

 Hvor mye bør møtes før bryllupet?
 Nesten alle familie psykologer mener at for å gifte seg, må du møte eller leve sammen i ca seks måneder. Mens mange som er imot dette synet, fordi seks måneder - svært lite. Det er bedre å leve med ett eller to år for å lære nøyaktig alle svakheter partner for å overleve flere krangler, begynner å stole på hverandre og så videre. Ofte par skilsmisse etter første påstand, derfor meningsløst å holde et bryllup - pengene vil gå for intet, og venner forstår ikke hvorfor bryllupet ble utført om det var tillit hverandre. Ikke glem at i seks måneder eller et år vil introdusere sine utvalgte foreldre, og som teller for mye - hvis du ikke liker den andre halvparten av foreldrene, vil bryllupet mest sannsynlig ikke skje.
 Selvfølgelig, stramme forholdet er ikke verdt det. For eksempel kan to år passere kjærlighet, den følelsen er borte, og ikke lenger ønsker å gifte seg. Dette er nok det beste, fordi ekte kjærlighet varer lenger enn to eller tre år. For to år i livet til elskere kan være en endring. Guy øke karriere, og han vil ikke spare tid for jenta. Den vil jobbe hardere og samle leiligheten og bilen, men hun skjønte ikke og erkjenner at mangel på følelser, eller enda verre, tror at han fant en annen jente. Jenta kan tilby utenlandsopphold, så vel som landet holder sin ingenting - det vil gå for å lære et nytt yrke og bygge et nytt liv. Bedre forhold mens du tenker på hennes bryllup og tilbringe et år å gå gjennom livet sammen og bygge en felles fremtidsplaner.
Hva du trenger for et bryllup

 Gjør du trenger et bryllup slør
 Selvfølgelig, sløret tror det viktigste tilbehøret. De siste årene har det mistet sin relevans, brudepike kjole nesten ingen slør, men alt er veldig individuelt. Det faktum at sløret kan ødelegge inntrykket av bildet av bruden. I sjeldne tilfeller, jenter ikke kjøpe sløret på grunn av det faktum at de anser det som uakseptabelt tradisjon som lenge har blitt oppbrukt.
 Dekorere slør kan være ørsmå perler, broderier, paljetter, krystaller og diamanter (kunstig). Hvis du plukker opp en ryddig sløret til den neste, vil du se flott ut. Du kan kjøpe en enkel kjole uten en masse smykker, men kjøpe et vakkert bryllup slør. Det ser veldig kult, men i dag så nesten ingen gjør. Du kan gjøre det motsatte - knuste perler dekorere kjole og slør for å kjøpe med det samme dekorasjon, men du trenger å balansere at Pearl var ikke for mye. I alle fall, har du mye tid, og du kan eksperimentere med kombinasjonen av kjoler og slør eller forlate det helt.
Hva du trenger for et bryllup
Яндекс.Метрика