For mange av oss watch er ikke bare en enhet som viser tiden, men en status tilbehør. Først, se selv, for eksempel merke, materielle kroppen, og viktigst av pris - vise din smak, status og økonomiske situasjon. Dernest, vakre menn ser menn gir soliditet og kvinners klokker kvinner - eleganse. Enig, hvis hånden din vil se Maurice Lacroix, er det første inntrykk av deg er foret hos mennesker og er ganske bra. I denne artikkelen vil vi gi deg tips om hvordan du velger en klokke.
 Deretter ser vi på følgende spørsmål:

 Hvordan velge en klokke

 Hvordan velge et herreur

 Hvordan velge en kvinners klokker

 Hva merkevaren velger timer

Hvordan velge en klokke

 Hvordan velge en klokke
 For å velge en klokke, bør fokusere ikke bare på selskapets klokke, men deres pris. Ja, selvfølgelig, dyre klokker kan ikke ta feil valg, men likevel er klokken mange tekniske funksjoner som må se etter når du velger en modell som de ikke bare lagt vekt på status, men du passer de grunnleggende forestillinger .
 Så la oss gå direkte til parametrene av timene som må vurderes når du kjøper.
 Mekanisme
 Det første du må starte ditt valg - en type klokke mekanisme. Klokker er mekanisk og kvarts. La oss se på deres funksjoner i mer detalj.
 Mekaniske klokker
 Mekaniske klokker - en klokke med en svært kompleks mekanisme trekk, som ble oppfunnet århundrer siden, men fortsatt stor etterspørsel. Designen består av en mekanisk klokke fjærer og hjulhastigheten, som i samspill med hverandre produserer kurstimer. Livskvalitet mekaniske klokker er ca 20 år. Mekaniske klokker er uten strøm, noe som er veldig praktisk - akkurat nok tid til å starte dagen 3-4. Men, likevel, de har sine ulemper.
 Kanskje den største ulempen med mekaniske klokker er ansett som en kurs av feil, noe som er 10 sekunder per dag. I presisjon påvirker ikke bare brukbarhet av mekanismen, men posisjonen av klokken og omgivelsestemperatur. Mekaniske klokker krever mer omfattende arbeid som kan påvirke prisen.
 Quartz Watch
 Kvartsur er basert på krystall-oscillator, slik at det elektriske signal som genereres, noe som gir kurs timer. Denne mekanismen gir en mer nøyaktig fremgang klokkefeil som er mindre enn 20 sekunder per måned. Kvartsur trenger ikke å jevne starte at mange vil være veldig praktisk. Med denne utformingen kvarts klokke kan inkludere andre tilleggsfunksjoner, som vi beskriver nedenfor.
 Time Display
 I dag er det tre måter å vise tiden: Switch, Elektronisk og kombinasjoner.
 Brytere
 Bytter måte å vise tiden - når tiden er angitt med piler. Avhengig av modell, kan skytteren være en to - timer og minutter, og tre - timer, minutter og sekunder. Sekundviseren kan tas som hovedhjulet og en separat. Bytter tid visningsmodus er den eneste måten å vise tiden på mekaniske klokker, og som et alternativ for å vise kvarts.
 Elektronisk
 Elektronisk måte å vise tiden - når tiden vises ved hjelp av tall. For noen er det en måte å vise at tiden er mer praktisk. Denne metoden for visningstiden er kun brukt i kvarts klokker. Dette, i tillegg til tidsvisningen på urskiven kan gjøres Informer andre funksjoner timer.
 Kombinert
 Som du kanskje har gjettet fra tittelen, er den kombinerte tidsdisplayet benyttes som peker og en digital tidsvisningsmodus. Denne gangen skjermen er kun brukt i kvarts klokker.
 Vi bør også nevne at det finnes en ny skjerm system tid «Twelv», noe som gjenspeiler en annen farge hver time og minutt - en slags fylling plass, noe som månen. Men disse modellene er svært få timer, og de er ikke så allment kjent, kan bety at ble nylig opprettet, og kanskje på grunn av sin uvanlige eller ulempe.
Hvordan velge en klokke
 Skriv inn tall
 Hvis du foretrekker strelochnomu vise klokken, deretter definere for seg selv hva slags tall på urskiven du vil. Tallene på skiven kan være så Roman som arabisk. Hvert alternativ har sine fordeler, som vi forklarer ved å gi om å velge en klokke råd.
 Også, må du bestemme antall sifre på urskiven. Skiven kan være 12-timers, 4-timers og 24-to timer. Oftest kan du finne modeller av timer med en 12-timers klokke tid, er denne typen kalles en klassiker. Det vil si, trykte skjermen tall fra 1 til 12 som, faktisk, veldig behagelig og kjent. Å avlaste visnings timer, skaperne noen ganger plassert på urskiven 4 siffer: 1236 og 9. Disse klokker sin praktiske minimalisme, men sies å være en amatør. Det er også svært sjelden, men kan finnes også modeller med 24 timer-name tall på urskiven, men ikke alle vil være behagelig å følge tallene. Det er også verdt å nevne om klokken hjulet som ikke har tall, men består av 12 divisjoner - for elskere av minimalisme.
 Tidsformat
 Tidsformat - dette er hvordan tiden vises på det digitale displayet. Det er tre tidsformat 12-timers, 24-timers og kombinasjoner.
 Med 12-timers tidsformat, delt inn i to aldersspenn på 12 timer før middag og etter middag, betegnet «AM» og «am» hhv. Dette er flott, fordi vi pleide å ta det på et slikt system, for eksempel: ". To" "tre" eller
 24 år timers klokke viser tiden på dagen som vanlig, starter på 0 timer 00 minutter, etterbehandling av 23 timer og 59 th minutter. Denne formen er mest vanlig i europeiske land.
 Den mest praktiske timers format med en kombinert gang brukeren kan velge hvilket format som skal vise timer.
 Annenhånds
 Vanligvis, de fleste klokker pekeren klokke med andre hånden på hovedhjulet. Men det finnes også modeller av timer der nålen kan flyttes til en egen oppringt eller fraværende. Tilstedeværelsen av en annenhånds klokker definerer basert på sine behov.
 Powerhouse
 Strømforsyninger timer kan variere.
 Som nevnt ovenfor, i en mekanisk klokke, er energikilden en fjærbelastet mekanisme som takket være trykket driver hele mekanismen på klokken. Når anlegget er svekket fjærer, klokke stopp og må starte på nytt igjen, eller at det ikke produsere dozavod. Ett anlegg vanligvis varer i 48 timer. I tillegg er det modeller av mekanisk klokke avtopodzavodom. Takket avtopodzavodu klokke automatisk vind opp, og du trenger ikke å bekymre deg for det. Auto svingete skjer gjennom vibrasjoner, bevegelse av mennesker, så hvis din aktivitet enn 8 timer per dag, vil du bli automatisk svingete effektive.
 Kilden til makt i kvarts klokke er batteri, batteriet varer i flere år. Dette alternativet er nyttig for de som glemmer sår mekaniske klokker i timer eller som har behov for tilleggsfunksjoner.
 En annen kilde til makt er solenergi klokke batteriet. Det vil si at solstrålene faller på urskive svitlopronyknyy passere gjennom og få på en fotocelle som gjør dem til energi og butikker som faktisk feeds klokken mekanismen. Men denne energikilden er svært ineffektiv, som behovet for å jevne fikk se solens stråler, men det er vanskelig når du er i et rom der det ikke er sollys om vinteren, når det er veldig lav solaktivitet.
 Shape timer
 Klokker kommer i følgende former:

 Fat;

 Square;

 Runde;

 Oval;

 Rektangulær;

 Pastill;

 H

 Uregelmessig form.

 Valget av timer kommer helt an på personlige preferanser.
 Type timer
 Klokker kommer i fire typer:

 Barn;

 Kvinner;

 Menn;

 Unisex.

 Her, i prinsippet, er det klart det eneste som kan forklare - det handler om unisex klokker. Unisex - klokke som passer for både kvinner og menn.
Hvordan velge en klokke
 Kabinettmateriale
 Materialene som frem kroppen, ganske mye. Å liste dem alle ikke gir mening, så vi liste bare de som vi mener er den mest overlegne og svært populære.
 Gull
 Selvfølgelig, de aller første verdt å merke seg bolter laget av gull. Når det gjelder gull er en av de mest prestisjefylte og vakre. Til tross for mykhet av metall og en svært høy pris, er det fortsatt en av de beste.
 Platina
 Den dyreste metall til legemet klokken er platina. Sammenlignet med gull, er platina mer solid metall, men tung. Vanligvis platina bolter laget på bestilling.
 Palladium
 Palladium er også ofte brukt som et materiale for legemet klokke. Du kjenner sikkert dette metallet, det kalles ofte "hvitt gull". I utseende ligner på platina, palladium og dermed lettere. Metallet i seg selv er veldig bra, så det ikke oksiderer og det vises ikke spor av korrosjon, og aller viktigst - overflaten er perfekt polert utsatt.
 Titanium
 Titan - et godt materiale for kroppen klokke, er det ganske lett, veldig sterk og tilsynelatende ganske bra. Disse klokkene har vanligvis en ganske rimelig pris sammenlignet med tidligere materialer.
 Rustfritt stål
 Bolter, rustfritt stål, er ganske vanlig. Legemet av metallet er meget sterk og holdbar. Ulempen er at overflaten av skallet som dannes riper, som deretter kan slettes ved hjelp av polering. Utmerket valuta for pengene.
 Plast
 Mest budsjett materielle kroppen klokke - det er plast. De eneste sine fordeler - lav pris og funksjonalitet.
 Armbåndet eller stropp
 Klokker festet på hånden med en stropp eller armbånd.
 Stropper er: skinn, tekstil, plast og silikon. Som for lærreimer, de er mer praktisk på grunn av sin mykhet og veldig fin på hånden. Mykt skinn stropp er et alternativ, de er billigere, men selvfølgelig ikke like holdbar og sterk. Stropper av plast og silikon som brukes i billigere modeller og barns timer.
 Som for armbånd, de er laget av forskjellige metaller: gull, rustfritt stål, titan og andre materialer. Armbånd se dem som en indikator for din status. Noen ganger armbånd spiller en viktig rolle i det fine med timer, ikke mindre enn kroppen sin. Hvis du velger å se status, dette ser med et armbånd av gull, men hvis du vil ha noe enklere - dette armbåndet i rustfritt stål.
 Skeleton
 Skeleton - en klokke med en gjennomsiktig organ som synlig urverk. Disse klokkene er veldig vakker, du bare forestille deg at du noensinne vil se denne fantastiske mekanisme som består av hele tiden beveger tannhjul, fjærer og hjul gear.
 Glass
 Den siste parameteren, som må ledes når du kjøper klokker - den type glass som dekker skiven. Det er 4 typer briller for å beskytte dial:

 Plast glass;

 Mineralglass;

 Safirglass;

 Kombinert glass.

 Plast glass som brukes i billigere typer timer, så en spesiell kvalitet glass er ikke, og dessuten en tendens riper. Den mineralglass og ripete og kan lett brekke. Safirglass er ganske motstandsdyktig mot riper, men også lett razbyvaemoe. Det beste alternativet - kombinert med mineralglass og safir glass som kombinerer holdbarhet og ripesikker.

 Hvordan velge et herreur
 Først av alle menn klokke skal velges basert på det faktum at deres formål. Hvis de tar sikte på å vise tid, dette ser med stål eller titan. I tilfelle du ønsker din klokke streket din status, denne klokken, som er laget av skallet, palladium, gull, og i beste fall med platina. Hvis du foretrekker å se på en stropp, foretrukket kurset, lærreim. Som for armbåndet, så det beste alternativet status - en klokke med et gullarmbånd og mer praktisk - med en rustfritt stål armbånd. Å velge en bedre status pekeren klokke med tidsvisning og en 12-timers klokke med romertall.
 Også, i tillegg til klokken kan være: kalender, vekkerklokke, timepiece, kronograf, kompass, klokke, bakgrunnsbelysning tids flere tidssoner, etc.
 Det er verdt å nevne følgende nyttige funksjoner timer som motstand mot støt og vann motstand. Hvis uret er støtsikker, mekanismen vil de bli beskyttet, men merk at det ikke beskytter kroppen mot skader og beskyttelsesglass. Vanntett Watch hindre inntrengning av fuktighet inne, så avhengig av vann motstand klassen timer, kan du ta en dusj eller gjøre dykking i vannet på et sett dybde.

 Hvordan velge en kvinners klokker
 For damene bedre egnet analog klokke. Sak Materiale se: rustfritt stål eller gull. Som for tallene på skiven, så er det best å foretrekke minimalisme. For bedre status foretrekker timer med et armbånd, en praktisk klokke med lærreim.
 Kvinners klokker vanligvis ikke har ekstra funksjoner slik brede som menn, slik at de faktisk ubrukelig. Det eneste vi kan notere dette: protyudarnist og kalender.
Hvordan velge en klokke

 Hva merkevaren velger timer
 De mest populære merkene er på salg timer:

 Appella;

 Casio;

 Statsborger;

 Essens;

 Fossil;

 Haas;

 Jacques Lemans;

 Jowissa;

 ORIENT;

 Romanson;

 Skagen;

 Timex.

 Som sveitsiske klokker å velge
 Med sveitsiske ur merkevarer anbefalte å velge følgende: Appella, Patek Philippe, Jaguar, Nina Ricci, Philip Laurence.
 Hva skal jeg velge gullklokker
 Hvis du ønsker å kjøpe en gullklokke, anbefaler vi merker: Romanson, Dolce & Gabbana, Appella, Breguet, Jaguar og OMAX.  
Яндекс.Метрика