Ting å gjøre i fritiden
 Selvfølgelig, nå representanter for menneskeheten svært lite fritid. Men til tross for den dynamiske liv, arbeid, skole, etc. folk trenger å slappe av. Uten skikkelig hvile en person ikke er i stand til å arbeide produktivt og beste for samfunnet. Så hva du kan gjøre i fritiden din til å ikke bare slappe av, men også til nytte for personlig utvikling?

 Les
 Selvfølgelig er dette et populært tidsfordriv i vårt land 25-30 år siden er nå i ferd med å miste relevans på grunn av tv og internett. Men mange fortsetter å entusiastisk kjøpe nye bøker. Spesielt nå som det ikke er noen problemer med kjøpet av de beste forfatterne av bestselgende verdensomspennende rykte. For elskere av lesing kan være lurt å kjøpe en e-bok. Dette er en veldig praktisk enhet. Etter å ha tilbrakt en betydelig mengde tid, får du en enhet som er i stand til å lagre i minnet hele Lenin Library! Og hvis du bruker minnekortet er satt inn i enheten, er det mulig å ha hele verdenslitteraturen i sitt bibliotek. Last ned interessante bøker på Internett - ikke noe problem. Dette kan gjøres ikke bare betalt ressurser, men også på portaler som tilbyr å gjøre det gratis. Forresten, kanskje e-boken vil hjelpe innpode en forkjærlighet for å lese dagens barn er så glad i high-tech utstyr. 
 Teater, kino, utstillinger
 Mange mennesker liker å besøke kinoer, teatre og utstillinger. For unge mennesker - disse turene er mindre tilgjengelig fordi billettprisene er ganske høy i det siste. Elever og studenter er ikke alltid i stand til å betale for en billett til teater ofte betydelig. Kino mer tilgjengelig, men dessverre for brede skjermer ikke ofte gå ut verdige filmer. Det er en god måte å spare penger på billetter og kjøpe dem mye billigere enn pålydende. På Internett finnes det ressurser som gir betydelige rabatter på kulturinstitusjoner. De kalles "Kuponatorы." Forresten, kan du få en rabatt på alt - ting, tjenester, produkter, og selv på tur billett. Rabatter er ganske stor, noen ganger de når 90% av den opprinnelige prisen på produktet.
 Internett
 Den mest populære måten å tilbringe fritiden for unge mennesker er World Wide Web. Her kan du spille online spill, chatte med venner på forum og sosiale nettverk for å finne nyttig informasjon etc. Men ikke alle foreldre er fornøyd med denne interessen, fordi i tillegg til nyttig informasjon, kan du "bump" ting som er helt nødvendig for å barn og tenåringer. Enkle metoder vil beskytte barna mot de negative effektene av informasjonen er ikke ment for barnas øyne og ører. Sette noen anti-virus program som inkluderer service "Parental Control", lukker du mulighet for barn som besøker nettstedene ringer for vold eller tilby pornografisk informasjon.
 Selskap
 Enig i at velorganiserte møte venner kan heve humøret og hjelpe moro. Til partiet var interessant, kan du komme opp med noe originalt. For eksempel invitere venner til å holde temakveld. Det kan være hva som helst, avhengig av dine interesser og preferanser av venner. For noen vil det være interessant kveld med minner fra studieårene, for andre - en mini-karneval for tredje - part bard. Det viktigste - å vise fantasi og deretter tilbrakte tid bringe en masse positive følelser. Alt er i dine hender!  
Magi Voodoo. Hvordan lage en voodoo doll?
 Religion Voodoo (Tekstil, Voodoo, Vodou, Vo, vaudoisiske) - etterfølgeren av urfolk afrikanske tro. Det antas at den stammer fra 6 til 10 tusen. For mange år siden i moderne Benin. Det er bemerkelsesverdig at omtrent halvparten av innbyggerne i kysten av Gulf of Guinea (Ghana, Benin, Togo) og Sentral-Afrika (Kongo) har fortsatt sine tilhengere. Imidlertid ville Voodoo religion har neppe så godt kjent rundt om i verden, hvis det lokalyzyrovalas bare på det afrikanske kontinentet.
 Bemerkelsesverdig, i den form som denne gamle magi kjent for oss, Voodoo dannet på territoriet til de karibiske øyene, for å være nøyaktig - i Haiti. Det er neppe veldig gammel religion - det er relativt ung i forhold til shintoismen, eller islam. Religion Voodoo oppsto under den franske koloni slaveri gjennom å blande religiøse tradisjoner fra hedensk og kristen kultur. De første slavene ble brakt til Haiti i 1503. Slaveeiere forbød dem å følge sin egen religion og tvunget til å praktisere katolisismen.
 Å være hjelpeløs før sine utbyttere, slavene tilbedt som katolske helgener bare dekke - faktisk var de forpliktet til deres nasjonale tro og bare introduserte henne kristen tradisjon. Som et resultat av blanding av religion og utseendet av komponentene på øya Haiti, var det en helt ny religiøs retning, som den dag i dag er offisielt ansett for å være et av de områdene av katolisismen. Navnet oversettes fra et afrikansk språk bakgrunn betyr "ånd".
 I navnet forble som grunnlaget for afrikanske tradisjonelle oppfatninger som, til tross for at han aldri hadde vært registrert i noen kanoner var en slags bro mellom generasjonene. Alle vet de magiske dukker og zombier dukket opp i novoorleanskom gren Voodoo, som brakte berømmelse og Hollywood gul tabloidpressen.
Magi Voodoo. Hvordan lage en voodoo doll?
 Voodoo har to typer undervisning: Babalawo - en hvit prest, far eller hemmelig kunnskap og Bokor - svart prest.
 Etter å ha lest de ovennevnte funksjoner, kan du få den ideen at trening Bokor bare negative handlinger. Men det er noen voodoo separasjon av positive og negative, noe som betyr at Babalawo og Bokor i sin praksis kan søke og hvit og svart magi. Den største forskjellen mellom disse typene av prester ikke å "farge" brukt magi, og at Babalawo mer åpen for folk som ber ham om hjelp, og Bokor - mer selvforsynt.
 Vel, du er fast bestemt på å bli en tilhenger av gammel magi voodoo kult. Hvor skal du begynne? Stå opp tidlig om morgenen (før soloppgang), gå utendørs, ta en fersk egg. Deretter finner noen gamle treet, stå under den og fokus, fjerner din underbevissthet hva som var med deg i det siste. Gjør dette i fem minutter, deretter bryte et egg mot et tre med sin østsiden, og til slutt, uten å snu, gå hjem. Etter dette ritualet, kan du begynne å utvikle sine indre evner.
 Vi oppfordrer deg til å kjøpe røkelsespinner med duft av sandeltre og lotus, de vil hjelpe deg i din praksis. Også, for å maksimere deres bruk lyd oppfatning kamp trommer. For treningen i konsentrasjon (f.eks flamme tent stearinlys) du trenger for å finne et sted der du føler deg mest komfortabel. Teoretisk sett kan du trene oppmerksomhet hvor som helst. På jobb, på vei hjem på bussen eller t-bane. Så starter du på nytt, og produsere viljestyrke.
Magi Voodoo. Hvordan lage en voodoo doll?
 Når du utfører ritualer Voodoo Loa ikke glemme at i alle fall ingenting og aldri vil gjøre noe. De trenger takknemlighet, som søtsaker på en plate du etter solnedgang må ta med hjem og sette på et veiskille. I tilfelle du glemmer om belønning, åndene kan ta noe seriøst. Loa - å være uforutsigbar og fiendtlig. Selv om du tydelig vet hva du trenger, kan alle ånder tolke på sin egen måte, og konsekvensene vil være uforutsigbar.
 Voodoo ritualer, det er mange, men de alle sammen noen fellestrekk:
 1. Hoved talisman mot onde vurderte ulike amuletter, talismaner og offer.
 2. Har voodoo ritualer alle inkluderer spesifikke dans og musikk.
 3. Plassering av seremoniene er noen boliger som er utstyrt med en viss måte. Seremonien begynner med en svart tennplugger. Trinity trommeslagere vystukuye viss rytme, og deretter alle begynner å synge en sang adressert til Gud.
 4. Fortsett seremoni dans. De antas å drive bort onde ånder fra hjemmet. Så to menn melet gulvet til onde ånder aldri dukket opp i teltet. Etterfulgt av en dans til rytmen av trommer, menn kledd i seremonielle drakter, og kvinner i hvite kjoler.
 5. Når er neste dans ritual: la hanen og hugg hans hode. Deltakere i seremonien inkluderte en transe, slik at de nedstammet godt humør.
 6. hodeløs kuk hang ned hodet og rituell kniv river ham i magen. Det antas at dette skjer rensing av sjelen av publikum.
 I gjennomføre voodoo spell oppmuntret Loa ånder som styrer og involverte person. Bare de bestemme hvordan de skal opptre spell. Vil det være en standard, normal spell eller spell-zombie. I utgangspunktet stave-zombier gjøre hvis de ønsker hevn over mannen. Fordi etter denne spell, mannen som sjarm gjør alt han sier "sjefen".
 Av denne grunn, spell-zombie er en svart magi voodoo spell. I Voodoo spell er lys og hvor målet er en fortryllelse. Som vi har nevnt, er det et stort utvalg av voodoo ritualer, men en av de mest brukte og mest kraftfulle anses kjærlighet magi. Det er uheldig at det ofte ikke blir brukt for å sjarmere en kjær, men som ville ta hevn på mannen igjen.
 Voodoo-rituale "Hvordan vinne hans kjærlighet."
 1. Tenn stearinlys og hvit si: "Det vil bli tent denne symbol på ren og stor tro på kjærlighet (navn) og la henne hjelpe ham få kjærlighet (navn pryvorazhyvaemoho mann)."
 2. Lys den røde lyset og si: "Det vil bli tent lys brann brennende kjærlighet som vil koble til (navn) og (navn pryvorazhyvaemoho mann)."
 3. Tenn grønne lyset og si: "La det være kjærlighet (navn) og (navn) sann og uendelig."
 4. Lag en etter en i en liten pose følgende ingredienser: fiolett rot, einer frø og nellik og si, "fiolett rot hjelp (navn pryvorazhyvaemoho person) til å bli fylt med kjærlighet (navn). Frø av einer, sørge for at deres kjærlighet var
Magi Voodoo. Hvordan lage en voodoo doll?
 lykkelig. Blomsterfrø, ikke la dem gå ut av kjærlighet. " Tie bag.
 5. Smør sin lavendelolje, satt mellom lys og si: "La dag (navn) og (navn pryvorazhyvaemoho person) vil uendelig kjærlighet."
 6. dryss hellig vann bag.
 7. Plasser posen mellom lys og la stå i en time. Deretter Slukk lysene i følgende rekkefølge: først grønne, så rød og til slutt hvite.
 8. All rituell magi voodoo kjærlighet er over.

 Hvordan lage en voodoo doll?
 Og til slutt, vil vi fortelle deg hvordan du kan lage din egen hender voodoo doll novoorleanskoy klassisk stil. Å skape en "klassisk" Voodoo Doll Du trenger:
 1) to små pinner (man må være litt kortere);
 2) ledningen eller tau;
 3) tøystykker;
 4) lim;
 5) to knapper eller perler;
 6) nål og tråd;
 7) negler, hår, blod eller noen personlig menneske over hvilke vil være et ritual;
 8) spansk mose.
 Siden den spanske mose (en plante som er svært lik en ekte skog mose) kan fås bare i nærheten av New Orleans, er det naturlig at det kan bli erstattet av noe annet hjelpestoff (passer noe - fra halm til konvensjonell bomull). Det viktigste - ikke materialet som gjorde dukken, og energi og du vil investere i det.
 Noen praktiske tips som bør leses før produksjon av dukker.
 Når du gjør voodoodukker bør du ikke se eller ukjente for folk du ikke stoler på. Ideelt sett bør du lage en dukke alene og i hemmelighet fra alle. Bare ikke glem månefasen (voksende måned - med "tegne" ritualer, pitted - når "kastet ut"). Prøv å unngå banneord og selv negative tanker under innspillingen dukker - ellers risikerer du fylle henne negativ energi. En annen, mer prosaisk råd: hvis du er i produksjon av voodoodukker eller bruke mose planter som erstattet det - først nøye inspisere ditt materiale om emnet av små insekter og parasitter, og rense den for smuss.
Magi Voodoo. Hvordan lage en voodoo doll?
 Nå, trinn for trinn instruksjon hvordan å lage en voodoo doll:
 1. Lage et kors med pinner og binde dem med et tau eller stropp. Festene være sterkere hvis stroppen gni voks.
 2. Siden midten og mot hodet vikle den resulterende kryss spansk mose - første hånd, så nær midten og ved foten av dukkene. Prøv å unngå hull, bruker store deler av mose. Det ville være flott om du kom til å pakke inn hele dukken ett helt stykke. Gulv mose fast vikle dukken tråd eller streng.
 3. Kutte stoffet i smale strimler og dekke deres kropp dukker. Svingete dukken er nødvendig, slik at tuppen av hodet og lemmer forble åpen.
 4. Stoffet skal enten stokk eller knytte strenger til kroppen av dukken. Til Moss fast holdes under prymotaty kan første tråder av stoff, så lo med lim.
 5. Det er på tide å lage en voodoo doll ansikt. Øynene kan være laget av perler og munn bare brodere tråden.
 6. Dette trinn er meget viktig ved fremstilling av dukker, selv om mye av det passeres. Ikke glem at voodoo doll må ha minst noen funksjoner som minner om utseendet på den enkelte. Hvis mulig kan du koble den til toppen dukke hår curl. Du kan også bruke deler av slitt eller skitten dukke hans blod, etc.
 7. Det er det, "novoorleanskaya" dukke klar.  
Яндекс.Метрика