Hver person har tro på et mirakel, en sjarmerende uidentifisert verden, små skapninger som lever i denne verden. Mens vi var barn, vi har stor tro på gode feer, alver og dverger, trollmenn og under. Jeg ønsker å slå inn magiske skapninger og ønsker å arbeide mirakler selv. Og for å bli en magiker, må man stor tro på sin egen styrke, du må lære å lytte til deg selv og til den uberørte natur, være en integrert del av naturen, å føle hver sin celle.
 Gnomer
 Gnomes - en fabelaktig små menn som bor i fjellene i den vakre og rike jordiske palasser. De er veldig hardt arbeide, produsere jernmalm, gull, sølv og edelstener og har enorm rikdom, samt anerkjente høye ferdigheter, i stand til å smelte metaller og produsere vakre verk av fint gull og sølv smykker, servise, dekorert med edelstener - vaser, kopper, skåler og andre magiske ting.
Gnomes, alver og feer. Magic World

 Tidligere dverger ofte produsert enestående skjønnhet dekorasjoner alver og mennesker, spesielt for konger. Men nå er de skjult liv, som folk alltid ønsket å ta besittelse av utallige rikdom dverger, gnomer ikke stoler på folk og deres verden skjult for mennesker. Og kan flyttes til steder hvor ingen har gått før.
 Blant de dverger er dyktige smeder som produserer våpen - økser, hammere, økser, kamp rustning, som beskriver deres design og runer, samt talentfulle ingeniører og oppfinnere som konstruerer ulike mekanismer, og selv magisk speil.
 Gnomes nøye vokte sine skatter fra nysgjerrige øyne, og at folk ikke finner sine skatter, ofte bruke magiske staver for å gjøre byen deres usynlig for nysgjerrige øyne.
 De beskytter byen sin fra angrep troll, orker og nisser og skriv dem inn i kampen, slik at de holder sine utallige skatter fra drager som ikke er uvillig til å fange vell av dverger og ta sine huler.
 Gnomes leve et langt liv, har stor makt, de er hemmelighetsfull, ingen tillit, utspekulert og utholdenhet. Ofte kan kontrollere kreftene på jorden når grave tunneler og huler.
Gnomes, alver og feer. Magic World

 Alle dverger har brede skuldre, stort hode med skjegg forskjellige farger - rødt, sort, brun og hvit, som aldri kuttet og lengre og mer frodig skjegg, eldre og klokere dverg.
 Gnomer elsker vitser og ablegøyer, oppfinne spill, de er nysgjerrige, de liker å reise, for å besøke andre land for å utforske nye felt av malmforekomster og finne edle metaller og steiner.
 Kvinner - små gnomer, plump de, med brede hofter og store bryster, og ved første øyekast er ikke alltid mulig å fastslå at denne kvinnen - en dverg. De oppdrar sine barn, sy klær, husholdning og er ikke som vise folk.
 Og det er hagenisser som bor like under bakken, men i skog og hager, og elsker å ta vare på trær, urter og blomster. De også skjule fra mennesker og kan bare vises utvalgte folk.
 Alver
 Elves - en vakker magiske skapninger med magiske evner. De lever i skog, øyer dekket med frodig vegetasjon og omgitt av havdyp som mennesket er vanskelig og nesten umulig å nå.
 Alver bygge den fantastiske byen av krystall, glass, kaster utrolig vakre hager, hvor trær vokser usett stort, med høy gull og sølv løvverk, vakre blomster og magiske urter. Disse hagene bebodd av fantastiske dyr, for det meste hvit.
Gnomes, alver og feer. Magic World

 I Elven riket strømmende elv med krystallklart, gjennomsiktig vann behandling er vakre fossefall, innsjøer, som vokser på overflaten av de fantastiske vannliljer flyte ekstraordinære skjønnhet svaner og fisk.
 Alver elsker å danse og lage musikk, synge ren myk stemme. De er morsomme å le, tom, ofte holder overdådige bank på utesteder, god mat, med deilig frukt, søtsaker og viner.
 Alver leve et langt liv, og kanskje for alltid. Utad ser de ut som en mann, men veldig vakker og elegant, edel og talentfull. De har skarpe syn og kan også se mannen gjennom, lese hans tanker, i sitt anbud, sjarmerende stemme.
 Alver har utmerket hørsel, kan fange opp enda uhørlige lyder sannsynlig som bidrar til den uvanlige strukturen i øret - de har en spiss form. De perfekt komponert, utviklet og fysisk sterk, med høy vekst.
 Hår i alver og mange kvinner og menn hårfarge er annerledes. Kvinner dekorert med edle hårnåler eller friske blomster. De dominerer kreftene av naturen selv kan stille forsvinner og dukker opp andre steder med stille tempo.
 Alver - store mestere som kan produsere alle typer smykker, spenner, belter, magiske ringer, bokser og vakre retter. Samt musikkinstrumenter - harpe, sterke, men lette våpen - buer, sverd, skjold, rustning, dekorert med gull og sølv og edelstener, og det ser veldig fint og elegant.
Gnomes, alver og feer. Magic World

 Kvinner dyktige vevere, syersker, sine vev ser utenomjordisk lys og luft, som om de er usynlige tråder vevd, edelstener, regnbue, snøflak og blomster, de avgir lys sølv stjerner og måne, den gylne lyset fra solen.
 Festlig antrekk prydet med edelstener, friske blomster. Og fritidsklær er laget av lett stoff grå farge, som skifter farge avhengig av belysningen av sted - i skogen tar fargen på bladene i fjellet - fargen på steinen.
 Tidligere alver var venner med folk som hjalp dem, men folk blir lurt alver dreper sine fantastiske dyr troløst forstyrret deres miljø, forurenser deres farvann.
 Og alvene ikke stoler på folk, og mer nylig sluttet alle mennesker vist på øynene. Kanskje de dro i sine lette båter, å finne et nytt sted, hvor folk ikke har fått eller forlatt vår verden for alltid.
 Feer
 Fairies - en liten, vakker og snille skapninger med overnaturlige krefter. Folk vet lite om feer, i motsetning til alver og gnomer, feer er svært forsiktig og ikke stoler på og ikke prøve å vise folk i øynene, gjort usynlig. Kun unntaksvis kan virke sjelden til mennesker, hovedsakelig barn, siden elsker å spille, spille barna lure rundt med dem og noen ganger bære deres ønsker.
Gnomes, alver og feer. Magic World

 Feer noen ganger tydd til menneskelig hjelp, men zakoldovыvayut mann, og når han er i feer, virker det som alt dette skjer i en drøm, og han bare drømme om disse magiske skapninger og deres vakre byen.
 Slik at folk ikke vet nøyaktig hvordan en fe. Noen mennesker tror at feer som mennesker, bare veldig liten liten og med gjennomsiktige vinger, vanligvis sølv, ligner i skjemasommerfuglvinger eller bestemor, og noen ganger biene.
 Små feer bor i dalen av Fay. Modulær arrangere en fe land, pahorbkah små, sengene er laget av blader og kronblader, også sy klær med blomster og urter. De spiser bær og frukt juice, nektar og pollen fra blomster.
 Feer omsorg for dyr, fugler, insekter og planter, forsiktig ta vare på blomstene, som spesielt bjeller, liljer og andre blomster, som kan skjule fra regn og vind.
 Noen feer elsker å lure rundt og slå inn insekter og hvis du landsby sommerfugl, øyenstikker, bie eller marihøne, kan du lage et ønske - det vil skje, fordi dette viste fe. Aldri drepe sommerfugler, øyenstikkere og bier og andre insekter, som det kan være fe. Feer er redd for å vise folk og dermed gjort usynlig.
Gnomes, alver og feer. Magic World

 Andre mennesker beskrive feer som vanlige kvinner eller jenter enestående skjønnhet, litt bygd, med en behagelig stemme som kan gjøre underverker med hjelp av en tryllestav eller magi. De kan fly, men de har ikke vinger, blir de flyttet ved hjelp av levitasjon.
 Veldig glad i musikk og dans, og i sin fritid i enger og lysninger dress poeng.
 Fairies arbeidsomme - de ikke bare ta vare på blomster og planter og dyr, men fortsatt betraktet som en dyktig tkachyhamy, veve elegante, fine tekstiler, gjennomsiktig og enestående skjønnhet.
 Lage magiske tepper, hatter, frakker og kapper, sterke og eiendommene blir usynlige.
 De lever hovedsakelig på nektar feer og pollen, bær og saftig frukt, slukke tørsten med dugg, men noen ganger ikke å drikke melk, stjele hans folk.
 Personer med forsiktighet behandles feer, ble det antatt at noen feer, som vises på det menneskelige øyet, varsler en rask død. Ikke alle fairy vennlig til mannen, kan noen ta skade på avlinger ødelegge, ødelegge avlinger, ved hjelp av magi kan stjele babyer og zakoldovыvat folk drepe dyr.
 Ikke alltid ser vakre feer tilstøtende til godhet, fairy ozlobytysya og kan skade en mann for å hevne ham bringe ulykke hvis folk liksom fornærmet fairy fornærmet. Hvis en person har brutt grenser eiendelene feer, invaderte deres territorium hindret dem ha det gøy, alvene vil sikkert straffe og ødelegge den personen.
 I feer, alver og andre overnaturlige skapninger, folk trodde i alle land og til alle tider, og denne troen i live i dag. Og i tillegg, noe som gir opp alle jordiske ting, jag inn i denne fantastiske fantasiverden av eventyr, den fantastiske verden av drømmer og illusjoner, hjem til magiske skapninger er bra med ingen onde og fysisk vold, hjem glede, lykke og kjærlighet.  
Яндекс.Метрика