Er det mulig å utvikle synske evner?
 Mange av oss ønsker å ha synske evner. Forutse fremtiden har søkefunksjoner, behandle mennesker, osv, men dataene ikke evner tildelt ikke mye. Noen har slike evner fra barndommen, noen de våkner opp allerede i midten alder, så hvordan kan en person åpne synske evner? Kan jeg bygge min egen?
 Planen av artikkelen:
 Hvordan fortelle om en synsk?
 Hvordan finne denne gaven?
 Hvordan synsk?
 Øvelse tune

 Hekser? ) Og begynner å manifestere seg i barndommen. Faktisk er synske evner hver person, men noen mennesker er mye mer følsom og har en utviklet intuisjon. Først av alt, før du begynner å utvikle sine synske evner, er det nødvendig å se nærmere på deres intuisjon samt det du har utviklet. Er du en forutse hendelser, hvor gløgg deg.
 Alt sikkert lagt merke til at små barn har godt utviklet intuisjon. For eksempel kan barn identifisere "gode" onkel eller "dårlig" bare ser på mannen i noen tilfeller kan også forutsi hvem som vil gå i dag (spesielt tydelig i barn indigo). Vokser opp i barnehagen, deretter i skolen ved Institutt vi møte med verden, som er styrt av logikk, vi lærer å tenke logisk, rimelig. På denne tiden, mest utvikle venstre halvkule av hjernen som er direkte ansvarlig for logikken videre med rettighet som er direkte ansvarlig for originalitet, kreativitet, overfølsomhet, etc.
 Men selv til tross for at vi klarte over sinnet, den sjette sans fortsatt tidvis gjør seg gjeldende. Kanskje i ditt liv var det situasjoner der:

 det skjer at du befinner deg til rett tid på rett sted, for eksempel, må du plukke opp eller ta sin venn en ting, og plutselig du møte ham på gata eller i en buss
 Du dekket en følelse av spenning, forventning om at noe har skjedd som har telefon og ringe selv uten å ta telefonen, har du allerede gjette hvem det kunne være
 Ikke så lenge siden du møtte mannen som du vet på et øyeblikk, og det synes at du er kjent med det for en stund

Er det mulig å utvikle synske evner?
 Energivampyrer!
Er det mulig å utvikle synske evner?

 Hvordan gjør synsk
 Synske kan lade forskjellige måter: fra verdensrommet, sol, trær, vann og andre energisystemer, alt avhengig av hva den enkelte evner og personlige preferanser.
 Hvis du ikke har muligheten til å gjenopprette bioenergi, engasjere seg i behandling av andre, du uttrykkelig forbudt.
 Med hensyn til å trylle, og alle typer bønner, de trengte magiker for bootstrapping, som direkte gjør ham til å konsentrere seg om hans sinn. Bare ved å konsentrere en mening er gitt ut av bioenergi, som igjen tillater og mirakler.
 Husk at en god person akkumulerer energi i tilfelle at hans nervesystemet balansert og helt rolig. Når folk nervøse, mister han mye energi. I de tilfeller hvor en person føles ganske sterke følelser av frykt eller misunnelse, også svekker den sin makt. Uansett energi var prosedyren skal produsere bare en godhet.
 Det er verdt å vurdere det faktum at rekruttering av energi av en av de viktigste komponentene i en hvilken som helst metode for å akkumulere energi kroppen er bare en billedlig representasjon av prosessen med energilagring.
 Samle den energien du trenger for å føle hvordan det kan integreres i kroppen, hvert organ, hver eneste celle i kroppen. Hva dette synet vil bli lysere og obraznishe, jo mer effektivt det vil bli satt.

 Øvelse tune
 Som for utviklingen av sin intuisjon og følgelig sjette sans, så kan du bruke noen nastrayvayuschymy øvelser.
Er det mulig å utvikle synske evner?
 For sjette sans for behovet så ofte som mulig fizkultminutki tilbringe mye tid de tar, og trenger du det. Det satt et puslespill, ta et dypt pust og fokus på din indre synsk Y. Hver konfigurert annerledes, men som for nybegynnere, de anbefalt å mentalt fokus på det punktet i midten av pannen, over øynene, det var det, ifølge den østlige visdom, og er det tredje øyet . Vi anbefaler også å utvikle din intuisjon, er det viktig å nyte det.

 Når du venter på bussholdeplassen eller buss, gjett hva antallet vil komme først.
 Høre kallet, prøve å gjette hvem det kunne være.
 Før du ser på klokken, prøve å finne ut nøyaktig samme tid.
 Våkne opp, prøve å fange hva som vil være aktuelt. Til å begynne å føle deres humør, er nyhetene positiv eller negativ.

 At slike små treningsøkter og liker dem kan du utvikle dine ferdigheter.
 Ifølge synske, vil ukentlig trening bringe mer suksess du kan gjette mer og mer hverdagslige detaljer. I hoved disse øvelsene er at du lærer å skille synsk informasjon fra logikk tenkning.

 Å føle kraften av intuisjon og føle selvtillit er viktig nok til å holde en dagbok. Du kan lage et bokmerke som ikke gir deg mye trøbbel, hvis du vil bære den med deg. I denne dagboken skal registrere alle resultatene av sin opplæring, matcher disse tilfellene etc. Skriving, og dermed ikke gir mening, og endre informasjonen. Det skriver automatisk kan tegne bilder, etc. De fleste lærer er av dine feil, og den eneste gangen du kan se hvordan du hadde rett. Det kan også være at informasjonen som skal skrives til deg som delirium, peretnetsya slik som med det virkelige liv, så nøyaktig og korrekt dekode signaler sjette sans du ikke vet hvordan. Inkludert en blogg skal registrere de drømmer bilder som jeg bare ønsket å portrettere. Og ikke glem at med hver ny post for å sette datoen.
 Mange mennesker avsløre seg selv i synske evner etter tilfeller som klinisk død, sjokk, lyn, etc. Mest sannsynlig er dette på grunn av det faktum at de opplevde etter at kroppen begynner å understreke mye bedre å jobbe høyre hjernehalvdelen, de lytter til deres sjette sans og fortsatt utvikle. Kroppen lett omgruppere, han ser ut til å være i ferd med å jobbe igjen, starter prosessen på nytt, og på dette punktet er det viktig å gjøre valget til å stole på logikk eller intuisjon.
 Hver person har skjulte evner, bare noen engasjert i utviklingen av deres direkte og en som forlater programmet mest logisk å se på ulike arrangementer, og dermed blunting sin intuisjon og magefølelse. Hvis du ønsker å utvikle synske evner eller utvikle din intuisjon, i dette tilfellet engasjert i sin egen utvikling, og du vil lykkes, viktigst tror på det og prøve å oppnå målet.  
Hvem er hekser og de er det egentlig?
 Tjueførste århundre - århundret av teknologi og informasjon, og fordi nesten hver person vet hvem heksa. Hvis du vil, kan du lese mye forskjellig litteratur og se spennende filmer om emnet eller dra på en ferie tema - Halloween. I denne artikkelen vil vi avdekke to spørsmål: hvem er egentlig hekser og om de eksisterer i dag, eller dette er en annen myte som har kommet ned til moderne mannen i gata for en lang tid.
 Planen av artikkelen:
 Hvem er egentlig en heks?
 Som vanlig kvinner dedikert til hekser?
 Hvordan gjenkjenne en heks?


 Hvem er egentlig en heks?
 I det sekstende århundre engelsk advokat William West ble formulert definisjon, som sier at:
 Hekser ofte slått vanlige kvinner på vilje eller svikaktig utsatt overtalelse demon og inngått en avtale med ham. Disse kvinnene mener at straffefrihet kan purke overalt forbannelse, fly på en sopelime eller vylah, morsomme kvelder kontinuerlig gitt til menn, samt mange andre grusomheter.

 Som vanlig kvinner dedikert til hekser?
 Vanligvis er det hele starter med det faktum at på tidspunktet jentene er tilbaketrukket demon eller djevelen selv. Oftest det vises i bildet av den edle herre, jeger, soldat, eller i form av vakker ungdom. Han alltid prøver å late som å være hennes beste venn. For eksempel, trøstet han de ulykkelige, sulten alle slags forfriskninger gitt, og de fattige - penger. Etter å ha ventet på det øyeblikket da den stakkars fyren ikke kan begrense deres grådighet eller dumhet dovirytsya sjarmtroll - han umiddelbart ringe en pris for sine tjenester. Når betalingen er ment å gi fysisk engasjement, bli med i sekten vedovskuyu og viktigst - forsakelse av alle hellige og Gud. På dette punktet, kan selv de dumme enfoldig forstå hvem som er faktisk foran henne. I så fall, hvis det samtykker til alle forhold - er umiddelbart en avtale som et resultat av hvor sjelen trer i kraft av kvinner til djevelen noensinne. Å innhente samtykke urent kan bruke mange forskjellige teknikker. 
Hvem er hekser og de er det egentlig?
 I tilfeller hvor en avtale ble kommer til en slutt - hatt en spesiell signering et skriftlig dokument. Bindende utføres bare blod på hånden for denne fremtidige heks plassert et lite kutt. Etter den "offisielle" en avtale Devil forlot kroppen helt smertefri djevelske hekser etiketten, som var en liten boks.
 Etter en stund de unge hekser prystavlyayetsya egenskaper som vil fungere som assistent og elsker. Disse skapningene kan komme inn i bygningen i form av flammende tornadoer gjennom skorsteiner. Bare skorsteiner var for hekser normal måte, fordi, ifølge tradisjonen, er alt baklengs - kommer fra det onde. Nylig preget heks trent ulike staver og skadelige handlinger, ble de lært hvordan å tørke, lime naslaty infertilitet og mer.
 Ifølge ulike middelalderhistorie, den djevelsk skapning på den tiden, var nesten overalt, spesielt i nærheten gudfryktige mennesker, rettferdige og monastiske celler. Så bli en heks var veldig enkelt. I disse dager, er djevelen hele tiden prøver å forgifte det daglige livet til munkene som stadig veltede sider i bønneboken eller lukket mens du leser brevet, og dermed tyder på at det er på tide å slutte å redde sin sjel og gå til sengs.
 Det bør bemerkes at den russiske heks ikke gå i sammenligning med vestlige, som de var mindre dårlig og ondt.
Hvem er hekser og de er det egentlig?
 Slaviske hekser var enkel, rustikk, filmer, Sabbath de hovedsakelig fant sted i rosstanyah veier og høye steder. Og i motsetning til vestlige heksesabbat i slaviske heks han ikke lenger så ut som en lystig revelry og sprit, ikke en blodig skjending av den kristne tro. I disse dager hekser var engasjert i hovedsak amorøs prysuhamy, otdayvanyem melkekyr i nabolaget eller sitert skade. Etter skorsteiner på sliping som de fløy, og selvfølgelig med djevelen om znalysya. Hvis en kvinne ble mistenkt for hekseri eller noen lumske handlinger, mennene banket sin egen, for det meste alt og dette endte.
 Men hva er direkte relatert katastrofer, i disse tider, menneskelig sinne vokste, og da i Pskov i det femtende århundre var pesten, deretter ble brent 12 hekser ble anklaget i å bringe sykdommen. Det var annen forbrenning, for eksempel, på den tiden av Alexis trehus ble brent til bayou Elena (med røtter og charodeystvennыmy verdipapirer), som innrømmet at hun hjalp til å ødelegge mennesker og lærte dem hemmeligheter hekseri. Men i motsetning til europeisk målestokk forfølgelse av hekser, Russland var ubetydelig. Det russiske folk ble styrket troen: Vel, er at kvinnen ikke en heks, og jeg røyker ikke, nå alle kvinner.
 Av det trettende århundre i Europa offisielt ikke trodde på hekser, strengt etter dommen Paderbornskoho Rådet 785 år. Men han senere Thomas Aquinas, som var en anerkjent lærer av kirken, erklærte at hekser finnes og folk såre sine luner. Og i 1264, året for drapet på Thomas Aquinas, var den første i historien om menneskehetens offentlige utprøving av hekser og deres påfølgende brenning i Languedoc. Siden denne hendelsen begynte en heksejakt.
 Etter disse hendelsene falt under mistanke alle kvinner som var klykushamy eller rimelig, for lav eller høy, altfor vakker eller stygg, og de som gir oss noe, var det litt opplagt. Oppmerksom på en viktig historisk faktum: i 16-17-tallet ble brent på bålet enn hundre hekser. For eksempel, i 1577 i Toulouse, ble dømt til å brennes 400 hekser, og i 1582 i Strasbourg - 134 hekser. Derfor, for en grand periode "rensing" ble torturert flere tusen kvinner. Det er rykter om at en tysk distrikter nådd som overlevde bare 2-3 kvinner. At i disse dager folk skulle vedovstvu.
Hvem er hekser og de er det egentlig?
 Mest sannsynlig hekser dukket opp når folk begynte å vise sin interesse for magi. Daværende mann ble overbevist om at naturkreftene er som krøpling og helbrede naslaty hav, bli kvitt sykdommen, ødelegge og skape noe nytt. Alle menneskene som var overbevist om at de var trollmenn eller hekser - trodde på kraften av ting rundt dem, og at de klarer det, gjør det okkulte. Siden oldtiden, hver heks var min gud, hva hun ville.

 For eksempel, den greske gudinnen for jakt hekser tilba gudinnen Artemis og Hecate mørke og natt. Også i serien ble tilskrevet hekser og Medea, som produseres voksfigurer fra likene av sine fiender. Også ansett som en heks Circe og fordi hun praktiserer forvandle mennesker til griser og kjørte dem i hagen din. Det bør bemerkes at ikke bare var ond heks, men disse handlingene er basert på gode intensjoner. De tilba himmelen og ulike årstider, forskjellige vokst urter og røtter, hadde gave klarsyn, kurert pasienter og involvert skjebnen til stjernene. Vanlige folk er redd for dem og samtidig ære.
 Etter vedtakelsen av den kristne tro - mye har endret seg. Ulike seremonier og ritualer har blitt tilskrevet den onde handling. Tross alt, hvis guidet av skriften, klarer den alle hekser Satan selv. Og alle disse hekser som minst en gang ystselyvshye person eller hadde fruktbarhet rite - umiddelbart kreditert til den svært farlige yschadyyam helvete. På den tiden trodde man at heksene utføres på bakken bestillinger Devil.
 Etter flere århundrer, vi også kan møte hekser. Spesielt når dårlig mann på hjertet, er han forvirret og ikke kan finne en måte, i dette tilfellet, mange søker hjelp på siden. Nærmere bestemt 80% av folk vende seg til synske, spåmenn og vedunyam hvis ett ord er beskrevet til hekser.
Hvem er hekser og de er det egentlig?
 Så hvem er egentlig hekser? På dem kan du si dette, disse menneskene er kunnskapsrik og vet. Selvfølgelig for mange århundrer møtt og sjarlataner poserer for trollmenn, for profitt.
 Faktisk betyr ordet "heks" ikke bære noe galt, fikk den sin opprinnelse fra ordet "Veda". Det betyr igjen at en kvinne vet noe som mange ikke legger merke til og ikke vet. Enig intuisjon fordi kvinner er mye bedre utviklet enn hos menn. Og bare gjennom intuisjon kan komme nærmere den dype kunnskap om seg selv og verden generelt. Det er fordi kvinner bedre utviklet intuisjon - det er mye lettere å forstå essensen av verdens fenomener og hendelser som de skjer mye lettere å forstå hvordan man skal oppføre seg i ulike situasjoner.
 Ifølge medgift, kvinnelig sjel selv mahychna. Siden det kan intuitivt vet omverdenen som var mye mer presis logisk kunnskap. Kvinner, i motsetning til den mannlige halvdelen av befolkningen, har et nært forhold til naturen, og det er derfor de er mye lettere å komme i kontakt med hemmelige krefter og forstå hvordan de skal bruke sin hensikt. Vær oppmerksom på at denne evnen er helt naturlig for nesten alle kvinner, og det er ingenting overnaturlig eller farlig. Faren kan være bare når en kvinne vil bruke sine medfødte evner med onde hensikter eller skade andre. I dette tilfellet, og kaller henne en heks, forråde deg den negative verdien av ordet.
 I gamle dager, nesten alle kvinner på landsbygda var i stand til å håndtere magi - god magi som bare et godt regissert kanal: dens brann beskyttelse mot skader og dårlig øye, bevare sin skjønnhet og lykkelig ekteskap og så videre. Med alt dette, er de fleste kvinner ikke likestilles med heks, og eksistensen av magi lik en integrert del av det naturlige liv.
 Var en manns jobb tok brød, som, i feltet før du sender kvinnene hvisket kreves spesielle ord som skulle sikre en god avling. Kvinner har vært kjent ulike charms, rituelle sanger, magiske trylleformler som viste nesten alle hendelser (ekteskap, fødsel, etc.) i en magisk rituale, bærer bare velferd og fred.
Hvem er hekser og de er det egentlig?
 Igjen bør det bemerkes at kvinnen er av natur en magisk skapning, som deres intuitive natur. Og nå den månedlige energi gir kvinner den skarpe intuisjon. Derfor sin magiske natur kvinnene skylder stort sett månen. På denne måten, alle kvinner en liten heks. Mange magiske ritualer har lenge vært assosiert med månen. Fra at mange mennesker var redde komplett, da det ble antatt at i løpet av denne perioden hekser passer deres Sabbath. Faktisk er det mye enklere - Fullfør optimal tid å samle medisinske urter som har sin største styrke på denne tiden. Dermed er det trygt å si at de fleste frykt forbundet med hekser uvitenhet av sannheten.
 Selvfølgelig, det er en skadelig magi er når kvinner naturlige magiske evner brukes for onde hensikter. En slik fristelse som må unngås, selv om det eksisterer og er ganske stor. Det er ikke nødvendig i slike tilfeller å glemme at når henvise til de onde kreftene, er det umulig å si stopp, fordi de vil alltid komme tilbake selv mot ønskene til deres menneskelige forårsaket.

 Den kanoniske kirken og nesten alle ikke-tradisjonelle teologiske konsesjon sterkt mot kvakksalveri. Bakgrunnen for dette er noe som ikke er gitt til mennesket av Gud først, det gir Djevelen inn i fristelse. Men alle har rett til å være uenig med denne tolkningen, fordi hver person har sitt syn på verden og livet generelt. Mange mennesker i dag er skeptisk til muligheten av forskjellige vesener hekser og onde ånder. Dette kan sees på forskjellige måter. Men sannsynligvis ikke for ingenting at de gamle babylonerne visste om onde ånder, demoner, hekser, etc. De spilte det er også for det faktum at folk ville vite hvordan de skal beskytte seg mot den onde innflytelse av onde krefter.
Hvem er hekser og de er det egentlig?
 Selv sivilisasjonen i antikkens Egypt anerkjent eksistensen av onde ånder. Egyptiske prester på den tiden fikk en ganske dyp kunnskap som vi, de som bor i XXI århundre, dessverre, ikke synes å være mulig. En fokus på den tiden var forholdet til den andre verden, eller kommunisere med sjelene til de døde.
 Egypterne også var det en "Book of the Dead" - det var en systematisk innsamling av preste teologisk vitenskap på livet etter døden. De visste og trodde at verden er bebodd og onde ånder. Og så for å beskytte seg selv, sine familier og sine hjem er direkte brukt charms og staver mot hekser, trollmenn og onde ånder.
 Hekser er mennesker også, og folk som de engasjere seg i dårlige og gode gjerninger. Mange mennesker ønsker å bli hekser, trollmenn, og for dette prøver med alle midler for å utvikle disse ferdighetene selv, og dermed gjør mange feil og tåpeligheter. Hvis du bestemmer deg for å melde deg på rekkene av hekser, er det best å finne en god lærer at han har magiske krefter. Generelt tror jeg at den beste gaven er en gave fikk ingen fødsel eller mottatt fra noen av de pårørende.
 Mennesker som er involvert i svart magi og onde og gjøre annen skade som de forestille deres fremtidige liv eller liv etter døden? Selvfølgelig er dette ikke vil være den samme himmelske og fredelig liv som før til å gjøre noe godt trenger å tenke gjennom ting og veie. Og ikke gi etter for provokasjoner av sjarlataner i dag er de rett og slett for mange, det er en bedrift, hvor en merkelig sorg og elendighet folk tjener penger.

 Hvordan gjenkjenne en heks?
 Testflygingen. Essensen i denne testen er at jenta som er mistenkt i forbindelse med djevelen, som fører til stor klippe og ga opp en sopelime. I tilfelle at hun ble brutt på steinene (som nesten alltid var), det funnet skyldig og frikjent.
 Vann testing. Om denne metoden for verifisering er nevnt i den babylonske Code of Hammurabi og drevneyndusskoy bok av Manu. Heller ikke godt forstått beskrivelser gitt i Avesta. En tysk lovgivning og lov drevnenemetskom ble henvist for detaljerte beskrivelser av målingen med vann. Essensen av denne metoden er at vann - en ren element, og det tar ikke seg selv til folk som er besatt og er urent.
Hvem er hekser og de er det egentlig?
 Også direkte instruksjoner for testen vann ble skrevet i russiske og ukrainske rettshandlinger (kalt "Guds dom") 18. århundre. For eksempel, i 1907, adelsmenn og bønder gjennomført vann testing ett shlyahtanky Jaworski. Først ble det strippet naken og bundet på tvers (som alltid har gjort i slike tilfeller). Tommelen på venstre hånd måtte være knyttet til tommelfingeren på hans høyre ben og høyre tommel til tommelen hans venstre ben. Mellom bundne føtter og hender prostromlyuvavsya tau, deretter senket til kvinnen i vannet. I så fall var det tapt - det offisielt anerkjent uskyldig.
 Det bør bemerkes at en detaljert beskrivelse av alle testprosedyrer er vann, og produktet av blomster "Konotopska heks".
 Andre metoder. En annen metode for å bestemme heter "Battle of the witch", hvor essensen er klart fra tittelen. Bilder fra lignende hendelse kan sees på bildene til den finske eposet.
 Også er det antatt at en person som ønsker å se den virkelige heks - bør se gjennom osp harve (gjøres i en dag), fordi loggen eller styret som har et hull fra vypavshoho tispe.  
Яндекс.Метрика