Horoskop i våre liv
 Alle tilhører noen faktorer det anser det nødvendig. Dette i sin tur gjelder stjerner innflytelse på menneskers liv. I dag, mange mennesker refererer til horoskoper skeptisk, er det ikke å betale sin oppmerksomhet til dette emnet. Men samtidig at de vil en dag ansikt horoskop nærmere, begynner mannen å lese og interessert i deres dyrekretsen, lurer for å finne noe om deg selv for å definitivt tilbakevise det faktum at horoskoper fortsatt påvirke livene til mann.
 Konfrontert kompetent horoskop og lese det tar ofte en interesse for mennesker og andre horoskop, i utgangspunktet han er overrasket over det faktum at de har skrevet mye av sannheten om det. Noen horoskoper, avhengig av hvor mye folk liker den klassiske forestillinger dyrekretsen, slår ut rett innenfor essensen av en person, så folk ombestemme seg og begynne å behandle horoskop og astrologi er mer respektfullt.
 Planen av artikkelen:
 Hva er dyrekretsen og hvilken virkning har det?
 Horoskop og relasjoner
 Tegn av Zodiac


 Hva er dyrekretsen og hvilken virkning har det?
 Siden oldtiden som trodde de himmellegemer utøve en viss innflytelse på folk. Astrologer til stjernene kan forutsi fremtiden, betaler spesiell oppmerksomhet til hvordan er stjerner, stjernebilder og planeter under fødselen. Disse dataene er i sving, utviklet spesiell bord - nemlig horoskoper, som igjen pekte mislykkede og gode arrangementer og perioder i livet. I løpet av året, dreier jorden rundt solen, og det i sin tur beveger seg over himmelen mot en bakgrunn av visse konstellasjoner. Zodiakal konstellasjon - en 12 konstellasjoner som er synlige langs banen av den årlige Sun blant stjernene og dermed gjøre zodiaklyset sirkel.
Horoskop i våre liv
 Ordet "Zodiac" fikk sin opprinnelse fra det greske ordet, som igjen har samme rot som "Zoo"; oversatt til russisk - "sirkel av dyr". Det er verdt å merke seg at de fleste av konstellasjoner av dyrekretsen er navnene på dyr, ga de resterende mann symbolsk navn.
 Meld av Zodiac - dette i sin tur symbol. Med hjelp av astrologi beskriver objekter, situasjoner, kvaliteter, aspekter av livet - alt som er til stede i menneskers liv. Veldig ofte kan du høre en mann si at han ble født under tegnet av Libra eller "Jeg Libra." Sett fra perspektivet til en astrolog, betyr denne setningen: "I horoskopet, som er laget på datoen for min fødsel, er solen i tegn på Libra direkte." Men det er også verdt å merke seg det faktum at plasseringen av solen i dyrekretsen - det er ikke den eneste, men, faktisk, en av de mest betydningsfulle karakteristikker av horoskop.

 Anslag eller konklusjoner som er gjort kun på grunnlag av egenskapene til den tegnet av dyrekretsen - ufullstendig. Det bør bemerkes at hver av dyrekretsen skiltene og dateres tilbake til en av de fire elementer: luft, ild, vann, jord. Denne tradisjonen går tilbake til den gamle troen på at alt i vår verden er sammensatt av fire hovedelementer, som igjen er blandet i den nødvendige andel. Zodiac skiltene er delt inn i tre områder (4 siffer). Det er også på sin side svarer til det gamle delingen av alle ting på jorden sfære, stjerne og menneske. Det er derfor hvert element representeres av tre tegn: ett i hvert av områdene.
 Det antas at den mest produktive og vellykket kommunikasjon mellom dyrekretsen skiltene som er direkte knyttet til en enkelt element.

 Brann skilt: Skytten, Leo, Væren - de mest impulsive tegn.
 Import tegn: Skorpionen, Krepsen, fisk - plater, mer levende følelser, og med mer indre fred.
 Earth Registrer: Steinbukken, Tyren, Jomfruen - de skille karakteristisk pragmatisme.
 Air: Aquarius, Tvillingene, Vekten - ulik upålitelighet.


 Horoskop og relasjoner
Horoskop i våre liv
 Enig, er det ikke lett å finne en sjelefrende, hvor mange forskjellige mennesker rundt, og hver har sin egen karakter og vaner. Hvordan å finne akkurat den personen du vil være lykkelig og leve et langt og lykkelig liv? Hva du bør se etter når du velger en partner? Tross alt, ingen ønsker å gjøre en feil.
 En viktig faktor er kompatibilitet. Det skjer på samme måte som nesten en fremmed er lett å finne en felles plattform, og kan noen ganger oppstå umiddelbart misliker for mannen, det ville virke, selv uten dette problemet. Hvordan er det alt koblet til og hva det kommer an på?
 I dag, mange mennesker som er avhengige av astrologi, og de mener at folk er kompatible i stor grad påvirket av tegnene i dyrekretsen som disse menneskene ble født. Faktisk er dette utsagnet ganske rettferdig. Siden tegnene i dyrekretsen er ikke bare bestemte trekk av en person, men en eller annen måte påvirke livet hennes, og kan bidra til å bygge relasjoner med mennesker som fant sitt livs reise. Og det er ikke bare romantiske forhold, men også vennlig og virksomhet i tillegg.
 I dag er det et bredt utvalg av horoskop kompatibilitet. Selvfølgelig, det er horoskoper som bidrar til å forstå ikke bare seg selv, men også lære å forstå din partner og å reagere på enkelte av sine handlinger og atferd direkte. Men ikke glem at enhver horoskop - en direkte generalisering ganske stor mengde informasjon og bare en generell beskrivelse. Å bedømme om kompatible mennesker basert på hva som er skrevet i horoskopet - dette er ikke rimelig.
 Selvfølgelig, lytte til de dataene som er angitt i horoskopet, stands, er det nødvendig å lære å overvinne vanskeligheter. Horoskop - dette er ikke en setning, men rett og slett informasjon for refleksjon. Alt er at for å fastslå kompatibiliteten med bestemt måte eller en annen person, bortsett fra dyrekretsen er nødvendig å vurdere andre ulike faktorer, og dermed gjøre mer nøyaktige beregninger. Men selv med mer nøyaktige beregninger, selv om de er ikke akkurat gunstig, er det alltid mulig å etablere et godt forhold.
 Ofte folk lurer på hva de skal gjøre hvis jeg ikke kan holde et godt forhold med en bestemt person. Vel, for det første, kan du gjøre ditt horoskop kompatibilitet, heller kombinere dyrekretsen skiltene kan skyldes dette blir umiddelbart klart hva som er årsaken til problemene. Anbefalinger for horoskoper vanskelige i noen tilfeller kan gjenspeile komplekse sammenhenger, og i noen tilfeller kan de bare peke på mulige problemer.
Horoskop i våre liv
 I slike tilfeller trenger bare å gjøre noen innsats for å opprettholde gode relasjoner med en bestemt person. Generelt kan det sies at alle dyrekretsen skiltene er kompatible, men i varierende grad, for å etablere relasjoner med noen tegn kan være vanskeligere enn fra andre. Det er ikke kompatible dyrekretsen skiltene ikke eksisterer.

 Tegn av Zodiac
 Det antas at alle 12 dyrekretsen skiltene ikke er så vanlig å tro, og 13 i skjæringspunktet mellom Skorpionen og Skytten som det er et tegn Ophiuchus. Noen astrologer hevder at faktisk 24 tegnene i dyrekretsen i tillegg til 12 tegn som er kjent for oss, det er 12 tegn i dyrekretsen Øvre.
 Personer som i sin tur er født i regi av dyrekretsen skiltene Øvre hovedsak utrustet fra fødsels fenomenale evner. I profesjonell astrologi, dyrekretsen sirkel overhead pålagt den "normale" Zodiac og så liker å koble slutten av perioden, er at mens under påvirkning av ett tegn, med begynnelsen av neste. I Ophiuchus, for å ta med sporet seng klokke, Hunter, Keith, skip, Chariot, Knight, Shepherd, ravn, tre, Sfinxen og Pegasus. Datoer i dyrekretsen er ikke navngitt spesifikt som å vurdere seg selv født under dette eller at konstellasjonen
Horoskop i våre liv
 Øvre zodiakal sirkelen er bare dem i hvis Horoskop er en klynge av stjerner og planeter på noen av disse symptomene, men dette sammentreff er ikke hvert år. Kanskje du en gang, men møtte folk som ikke kan egentlig si som inkluderer dyrekretsen, Steinbukken eller Aquarius er, Jomfruen eller Libra, etc., er det fordi de ikke finner seg i hva som kjennetegner en hans dyrekretsen. Det er mulig at de ble født under "Avansert" skilt, men de gjorde ikke engang mistenker. I tillegg personer som er under beskyttelse av dyrekretsen skiltene Øvre hovedsakelig begavet av natur, spesielle, fenomenale evner.

 Hvis du undersøke dem nærmere, kan vi se at folk er født under tegnet av Timer (End of Fiskene og begynnelsen av Væren), har mulighet til å starte fra scratch. Enig, få mennesker gå ut å slette hans tidligere liv og starte en helt ny forretning for deg selv, eller forlate sin tidligere partner i ekteskapet og finne en annen, mer egnet.
 Folk født under tegnet av Hval (Slutten av Væren, Tyren begynnelsen) har stor makt til å påvirke andre. Denne karismatiske personlighet som bare gjorde for strøm. For eksempel, Vladimir Iljitsj Lenin, han ble født 22. april og derfor tegnet av dyrekretsen, var han hval-kalv.
 De som er født under tegnet av Hunter (End of Taurus - Gemini begynnelsen) har et enormt potensial, men til tross for dette, jegere er alltid ved et veiskille, og stadig tvunget til å velge fremtidig retning i livet hans.
 Født under tegnet Skips (Slutten av Gemini - tidlig kreft) har en følelse av usynlig fjernt mål. Stjerner hjelpe dem å overvinne hindringer for det, inkludert frykt og illusjoner.
 Folk som er bestemt til å være født under tegnet av Chariots (End of Cancer - Leo begynnelsen), kan gjøre flere saker, og er stadig i ferd med å kjenne verden, inkludert hans kunnskap de er rundt.
 Folk født under tegnet av Knight (End Leo - begynner Virgin) i hovedsak følge deres misjon og plikt, er det trygt å kalle en ridder uten frykt eller vanære.
 De som er født under tegnet av Shepherd (End of Virgin - begynner vekter) har ingenting å lede andre. Men det faktum at denne mannen vil føre dem til rett sted. For eksempel, etter det, kan du bli et offer for svindel.
 Født under tegnet Crow (end vekter - begynnelsen av Scorpio) fullmakt til å frita folk fra det onde. De kan være gode lærere vanskelige barn eller ansatte i rehabiliteringssentre.
 De som er født under tegnet av Ophiuchus (Slutten av Scorpio - Skytten begynnelsen) er å flykte fra de endeløse rotasjons ganger og vinne sin karma. Han er kreditert med mange mystiske, det meste svært talentfulle mennesker som er utsatt for mystiske og okkulte aktiviteter.
 De som er født under tegnet av Trær (End Skytten - Steinbukken begynnelsen) foretrekker ofte aktiviteter som er direkte knyttet til kombinasjon av ulike typer kulturer og bevaring av sine beste prestasjoner, utvalg arbeid. De er preget av arbeid i museer, eller i noen kulturelle organisasjoner.
Horoskop i våre liv
 Folk født under tegnet av Sphinx (End of Capricorn - Aquarius begynnelsen), kan det ofte ha framsyn, hovedsakelig farget fargetone tragisk: de har en tendens til å føle tilnærming av fatale hendelser slik at de kan være natur mørkt og dystert.
 Født under tegnet Pegasus (End of Aquarius - begynnelsen av Fiskene) er mennesker utsatt for seir kreativitet, de er tørste penetrasjon hemmelig hemmelighet av universet. De kan være strålende artister, komponister, forskere, musikere, etc.

 Om hvordan man skal vite din skjebne er merket "top" dyre sirkel kan være å se på hva plassering, er det planeter i dyrekretsen sirkel på dagen av fødselen din. I tilfelle hvor fødselen av sol i selskap med to planeter var i begynnelsen eller på slutten av noen av karakterene "normal" Zodiac (opp til 7 grader fra grensemerke), betyr det at Du har sjansen til å lære i livet med mysterier Øvre Zodiac.

 Horoskop, Zodiac tegn, bære mye informasjon, det trenger bare å riktig håndtere, gjøre for seg selv de riktige konklusjonene. Lære å sammenligne informasjonen som presenteres i horoskopet og menneskene du vil være i stand til å unngå mulige morsomme situasjoner.  
Яндекс.Метрика