Hvem er spøkelsene er der, og de egentlig?
 Hva er spøkelser? Snakker av spøkelser, mange allerede forstå sjelen til døde mennesker som dukker opp i vår verden i det synlige bildet. Noen mennesker tror på deres eksistens, og noen heller kategorisk nekter å tro på eksistensen av dette fenomenet. Folk som så spøkelser de hevder for sitt vitnesbyrd, spøkelser er en blek bilder av vage skisserer. Så det virkelig spøkelser ennå ikke er kjent. Alle har rett til å tro hva han ser eller hører.
 Mange legender har kommet til oss fra antikken forteller spøkelse, hvis utseende er direkte relatert til en bestemt oppgave eller en fullmakt.
 Noen spøkelser er tilbake med hensikt å begå en eventuell gjengjeldelse eller utsette kriminelle skyldig i mord.
 Andre spøkelser kommer tilbake for å rette eventuelle feil eller urett som ble gjort med hensyn til hvem som helst å leve med nå.
 Inkludert synes å være å bringe det til å korrigere sin egen skyld for noen perfekt sine liveband.
 Deretter vil du lære:
 Det finnes flere typer spøkelser
 Spøkelser og land
 Historier fra livet til folk
 Som det å ta med?


 Det finnes flere typer spøkelser, nemlig:
 Stillesittende spøkelser - Dette, i sin tur, spøkelser som ser ut til forskjellige personer, men det er alltid den samme ånd som lever i dette stedet. I slike tilfeller virker det som folk er helt ikke interessert i dem. Og trekker dem igjen er et sted som de besøker. Det skal bemerkes at dette kan være spøkelser av mennesker eller dyr.
 Bringe budbringere - I dette tilfelle å bringe personen besøkte med noen hensikt. Slike spøkelser kalles dødes sjeler som går tilbake til den levende verden, for å formidle noen melding eller advarsel, de vanligvis vises etterlatte familie eller venner. I slike tilfeller snakker spøkelse sjelden, for det meste han foretrekker å peke på et bestemt emne eller overføre sitt budskap gjennom bevegelser.
 Soul of living. Overraskende eller ikke, men mange rapporter om spøkelse direkte relatert til fenomenet sjeler som lever. Vitne på et tidspunkt ser et spøkelse av en slektning eller venn som fikk problemer eller er døende. De samme menneskene som kan være langt nok. Slik reduksjon er i hovedsak bare vises en gang.
 Returnerte - Et spøkelse tilbake til vår verden, av ulike grunner, og de i sin tur kan være annerledes. Disse spøkelsene er i hovedsak brukt folk til å oppnå sine mål.
 Poltergeist. I sitt utseende ofte tildele ansvar for noen ganske ekle triks overnaturlige krefter, som flyr gjennom luften kopper eller plater, etc. Mange tror at poltergeist er direkte forårsaket av spøkelser, men de oppfører seg ganske annerledes enn vanlige spøkelser. Objekter som beveger seg med poltergeist, å bli ganske merkelige egenskaper. De i sin tur kan varme opp til det punktet at røre dem umulig. De har også evne til å passere gjennom en dør eller et vindu. Og det mest utrolige er at de kan oppstå plutselig i luften.

 Spøkelser og land
Hvem er spøkelsene er der, og de egentlig?
 Den aller første bevarte bevis for spøkelser som finnes i den episke av Hylhamashe - gamle babylonske legenderSom ble skrevet rundt 2000 f.Kr.. Denne historien postet på leirtavler. Det forteller om helten Gilgamesh og spøkelset av hans avdøde venn, som dukket opp i form av den menneskelige figuren.
 De trodde på eksistensen av spøkelser Gamle egypterne. Bringe de sto med fuglehode og vold KCU navn som slår og representerte sjelene til de døde. Det ble antatt at de onde ånder som distribuerer ulike typer sykdommer og har evnen til å slå rot i dyr, instilling i dem sammen med rabies.
 Uavhengig gamle kinesiske tilhørte den avdøde, med stor respekt og selv organisert i ære av ferie, de er veldig redd for åndene til døde mennesker som er direkte betraktet som farlig og ondt. Slik et spøkelse som hevdet kinesiske troen var også veldig klærne du hadde i livet. Hans opptreden var meget imponerende. Først møtte formløs sky, som senere vokste ben og hode spøkelse. Og bare etter at ble dannet kroppen, omgitt av glitrende grønn sky.
 Kapital Great Britain for en stund, og med god grunn er kjent som globale sentre for ulike typer ånder og spøkelser.

 Historier fra livet til folk
 Over 70 år London fortelle historien hvordan kvelden 13 juli 1930 8000 mennesker samlet i en av de mest fantastiske konsertsaler, for eksempel et praktfulle Royal Albert Hall uten seremoni, som ble arrangert til ære for Sir Arthur Conan Doyle, den berømte forfatteren og skaperen av all den berømte Sherlock Holmes .
 Helten for anledningen, iført en frakk, kom inn i hallen før konserten, og ligger i en hedersplass ved siden av sin kone, Jean, og ble der til slutten av arrangementet.
 Mest er at Sir Arthur døde seks dager før konserten, som i sin tur var dedikert til hans minne.
Hvem er spøkelsene er der, og de egentlig?
 Lady Jean, enken etter forfatteren, tok seg av det på forhånd for å bestille en billett og en hedersplass for den avdøde. Denne kvinnen var kjent som var begavet et medium som kan kommunisere med de dødes ånder og organisere dem besøke levendes verden. Så det er derfor hun visste om opptreden i konsertsalen til den avdøde Sir Arthur fantom. Besøkende til konserten, som vender visste Sir Arthur tok sin opptreden på Royal Albert Hall med absolutt ro og fatning typisk britisk, som det har skjedd direkte i London, der møtet med spøkelser er ikke noe overnaturlig og sjelden.
 I noen tilfeller, spøkelser bistå historikere i å sammenligne fakta og gjenopprette den sanne bilde av fortiden, og riktigheten av detaljene foreslått av spøkelser etter forskerne justert eller dokumenter funnet. Det mest slående eksempelet i dette tilfellet er død av hans andre kone til kong Henrik VIII, 29-år gamle Anne Boleyn, som i 1536 ble henrettet som følge av anklager om å forråde sin mann. Tidligere historikere mente at prosedyren for gjennomføring av Anne var vanlig på den tiden, at offeret la hodet på blokken, og klippe det med en øks pererubal halsen. Men det senere kommet fram at Anne Boleyn var alt annerledes.
 I 1972 avholdt Innføringen av slottet Tower Det var en ung jente, i følge med foreldre. Og under inspeksjon av drapene - Grønne Towers - dukket opp foran øynene på jenta som var her nesten fire og et halvt århundre siden. Nemlig Queen Anne var på kne, lener seg litt fremover. Skjær med et sverd (ikke med en øks) i hånden kom opp bak henne helt stille, fordi han var uten sko, strømper selv. Heller, han bare tok av støvlene på forhånd, slik at Anna ikke hørte hvordan den vil passe, og at ingen dødelig terror grep henne på forhånd. Dronningen hadde ikke engang tid til å bevege seg og som bøddelen svingte sverdet og med ett slag kutte hodet av henne. Etter et øyeblikk han plukket opp det avkuttede hodet etter håret og løftet det. Publikum så en død person obezobrazylos grimase av terror.
Hvem er spøkelsene er der, og de egentlig?
 Rundt akseptert historien om jenta med skepsis, siden ingen andre enn henne med turister ikke se åstedet for henrettelse. Men etter et par måneder, har flere historikere bekreftet at døden av Queen Anne egentlig skjedde nøyaktig som forestilt jente. I tillegg fant forskerne at dommen sitert i sin berømte ytelse, svært følsomme holdning av fanger, og spesielt for dette ble invitert fra Frankrike.
 Det bør bemerkes at fryktelige og uforklarlige hendelser utenfor veggene i Tower fortsetter til denne dag. Når det seg slik at den unge vakten har en normal natt utenom låsen. I det øyeblikk da han passerte kapellet St. Peter i lenker, han var et stort ønske om å se ut av vinduet.
 Fyren satte en stige mot veggen, klatret på den og så inni. Fra det han så der, han nesten besvimte.
 I midten av kapellet rolig pohodzhala gruppe av historiske tall kjent ung mann med portretter som hang i slottet. Ahead var en ung kvinne med langt svart hår, dømme hele minnes Anne Boleyn. For var det Thomas Moore - statsmann og forfatter som ble anklaget for forræderi og henrettet i 1535. De ble etterfulgt av hertuginnen av Salisbury og Jane Grey arm med sin mann, Lord Dudley. Prosesjon låst flere medlemmer av opprøret i 1745. Disse menneskene halshogd i Tower Green, produsert en ganske uhyggelig inntrykk sitt utseende, hver av dem i nakken var synlig blodig rød stripe, folk var blek nyanse, med et blålig skjær og gløder som glør øyne.
 Dette reiser spørsmålet, hvorfor spøkelser vises på øynene ofte folk i London. En teori hevder at dette er fordi i den britiske hovedstaden, mange barn født like etter midnatt. I forhold til medier nokså utbredt oppfatning at slike folk kan føle og se spøkelser og kommunisere direkte med dem. Likevel er denne hypotesen ikke forklare hvorfor London bringe vises før turistene som kommer fra hele verden.

 Sannsynligvis hver engelskmann sted dypt ned klar til å møte med spøkelser, men nesten aldri anerkjent dette.
 Geek med Coventry University Alder Tandy også tilskrevet alle disse legender om spøkelser til tull, ikke verdt noen oppmerksomhet. En fin kveld, jobbet han som en plutselig det proynyav kald svette. Han følte seg helt klart noen som ser på ham, og dette synet bringer noe uhyggelig. Når noe blir materialisert i en uformelig masse, askegrå proshmыhnulo rommet og nærmet nær forskeren. I de uskarpe konturer kan anses føttene, hendene, men i stedet hodet klubochyvsya tåke, i sentrum av hvilken var en mørk flekk, som en munn. Et øyeblikk senere visjonen forsvant sporløst i luften.
 Men, til tross for at forskeren har opplevd forferdelige frykt og sjokk, begynte han arbeidet som forsker er å finne årsaken uforklarlig fenomen. Det enkleste vil være knyttet til fenomenet hallusinasjoner. Men de kunne være, fordi forskerne ikke bruke noe alkohol, narkotika. Med hensyn til de overnaturlige krefter, så de lærte bare rett og slett ikke tro. Og da han bestemte seg for at han bør søke regelmessige fysiske faktorer.
 Og det er verdt å merke seg at Tandy fant dem, selv om det skjedde ved et uhell. Han var på en eller annen måte hjalp sin hobby - fekting. Kort tid etter møtet med spøkelset forskeren tok hjem med sitt sverd for å få det i orden for fremtidige konkurranser. Og så på et tidspunkt blad, klemmes i en skrustikke, begynte å vibrere mer og mer som om noen rørte ved ham.
 Man bare den tanken. Men det har bedt forskere til å tenke på resonant vibrasjoner, som på noen måter ligner de som forårsaker lydbølger. For eksempel, når du spiller musikk for høyt, retter i skapet begynner å skrangle. Men i laboratoriet, merkelig nok var fullstendig stillhet. Men forskeren deretter målt lyd bakgrunn ved hjelp av spesialutstyr. Og så viste det seg virkelig, rommet var utrolig støy, men ikke høre det var da at lydbølgene har relativt lav frekvens at det menneskelige øret ikke har råd til å fange. Dette i sin tur var infralyd. Etter et kort søk etter lydkilden, ble det funnet, som det viste seg, det ble nylig installert i klimaanlegg fan. Når forskeren har deaktivert sin "ånd" var borte og ikke lenger blad til å vibrere.
Hvem er spøkelsene er der, og de egentlig?
 Det er verdt å merke seg at infralyd er en slik ting, som bærer mange overraskelser. For årene seilere pines mysterium " Flying Dutchman i "- skip som streifer hav uten mannskap. Hvis denne domstolen var i orden, men hva kunne da podevatsya folk? Den siste i en serie av "Flying Dutchman" var "Mary Celeste" - nydelig skonnert som en gang i havet merke et annet skip.
 Nærmer skonnerten, og senere landet på det, kunne sjømennene på det andre skipet egentlig ikke forstår noe: byssa var fortsatt varm lunsj i skipets logg blekk er knapt tørt, som skrev kapteinen, og folk var ikke. Alle hadde forsvunnet. I flere tiår dette mysteriet hjemsøkt, men da det fortsatt raknet. Det viste seg å skylde frekvens infralyd sju hertz, som er direkte under visse forutsetninger skape bølger. Som for mannen, dette gjør ham lyden er utrolig horror. Folk bare gå gale, og for å unnslippe rush av havet.
 Forskeren tanke, ikke er assosiert med infralyd hans mareritt. Frekvens av infralyd i laboratoriet viste Hertz i 1898, noe som nesten tilsvarer den frekvensen som den menneskelige øyeeplet begynner å resonere. Så, tilsynelatende, er lydbølgene tvunget til å svinge øyeepler Vic Tandy og forårsaket den samme illusjon, at han så figuren, som ikke var virkelig.
 Videre studier har vist at in vivo slike lavfrekvente bølger kan forekomme hyppig. For eksempel kan infralyd dannes når sterke vindkast møte skorsteiner eller tårn. Oftest denne type lydbølger begynner å rumle i korridorene, som er direkte danner tunnel. Det er derfor ingen tilfeldighet at ofte hjemsøkt mennesker møtes med disse korridorene lange og svingete korridorer til det gamle slottet.
 Alder Tandy publisert sine funn i tidsskriftet Physical Research Society. Hva ble grunnlagt i 1822, og bringer sammen britiske parapsychologists og naturelskere, oppgaven med dette samfunnet - er å finne en fornuftig forklaring på paranormale fenomener. Så ingen overraskelse at profesjonelle "spøkelsesjegere" med stor entusiasme tok ideen Tandy. Derfor er et av de ledende parapsychologists Kornэll Tony mener at denne ideen vil bidra til å forklare mange underlige fenomenet.
Hvem er spøkelsene er der, og de egentlig?
 Som for andre forskere, de har denne teorien er tvilsom. Fysikere direkte undersøke effekter av infralyd på mennesker, bemerket at folk som tar en direkte del i eksperimenter klager over tretthet, alvorlig trykk i øyne og ører, men her som hallusinasjoner, særlig i form av spøkelser, er de ingen ble observert. I bilførere heller ikke det noen illusjon, men lenge visst at når bilen høy hastighet seirer luftmotstandsnivå infrasonic bølger inne er svært høy.


 Som det å ta med?
 Som allerede nevnt, er mange teorier ghost utseende. Som et eksempel, presenterer vi en annen teori Vitvitskoho Vladimir, leder for Institutt for informasjonsteknologi av Polytechnic Museum i Moskva. Denne mannen er ganske lang og dypt engasjert i studiet av optiske illusjoner og bedrag, mener han mest bisarre visjoner forklares med enkle fysiske lover. Han mener at i dette tilfellet hele tingen i verden. I hans syn, det menneskelige øyet oppfatter ikke de objektene selv som sådan, og det eneste lyset som reflekteres fra dem.
 Deretter ved bruk av retina lett og på samme tid mørke flekker med halvtone omdannet til digital kode eller hvis si lettere til elektriske impulser, og de igjen kommer til hjernen. Da deres hjerne dekoder mottatt informasjon og skaper et bilde av objektet i sinnet. Dette er en felles standard ordningen med hva folk anser bildet av den virkelige verden. Men det er verdt å merke seg at det kan brytes, kan det gjøres på en måte verden skal vises ikke på de prinsipper som det menneskelige øye er vant og hjerne.
Hvem er spøkelsene er der, og de egentlig?
 Dermed mange inne illusjonist triks i et sirkus. Den enkleste måten å gjøre det ved hjelp av speil, som i sin tur lede strømmen av lys som reflekteres fra disse elementene et sted til et annet punkt hvor han dermed produseres og vises foran oss.
 Lignende triks kan arbeide og natur. Vi vet alle hva en luftspeiling - og så er det best kjent fenomen i denne serien. Noen ganger reisende se sjøen i ørkenen, eller til og med en hel by, de går til ham, men det blir til slutt bare en optisk illusjon. Som forklart fysiker, by eller innsjø faktisk eksisterer, men det er et sted langt borte, utover horisonten, kan avstanden bli enda en tusen miles. Naturligvis, byen er utsikten fra denne avstanden rett og slett ikke realistisk.
 Men luften i ulike høyder har en annen tetthet, det avhenger av fordelingen av temperatur og fuktighet.
 
 
 

   
Яндекс.Метрика