Hva hvis barnet ikke er?
 Før eller senere, vil hver av det smukke kjønn å møte en prins på en hvit hest, leke med det et bryllup, en masse barn og dø sammen med ham en dag. Dette er ikke overraskende, fordi alle jenter ønsker å se ved siden av hverandre med en sterk og mild mann som ville oppfylle alle hennes drømmer. Selvfølgelig, noen denne drømmen blir virkelighet, som noen svært langsomt og motvillig, at noen jenter endre kjærester som hansker, mens andre ikke kan "ha" enda en fan som ba om en dato.
 Hvorfor alt ene og det andre ingenting?
 Ja, hvorfor noen jenter bygget grunnene en hel omdreining av gutta som føler en varm følelse til det, og den andre ikke synes å tenke enten en fyr? Følgende tips vil være nyttig for deg hvis du ikke vet hva du skal gjøre hvis det ikke er fyr.
 1.  Selvfølgelig, først av alt, betaler hver ung person oppmerksomhet til utseendet av jentene, så bruk alle mulige og umulige midler for å se sjarmerende, elegant, fine. Endre garderoben din, lage ny stilig frisyre, vakker manikyr, gå i solarium - dette er første skritt som du vil lykkes og vil se mest attraktive. Du må se ut som at enhver ung person som går forbi, jeg kunne ikke rive øynene fra deg.

   Sekund, omgjengelig gutter som jenter med god sans for humor. Det er derfor det er nødvendig å gjennomgå sin modell atferd. Med engstelige og sjenerte unge damer slå inn en dristig, energisk jente som kan finne et felles språk med noen fyr. For å gjøre dette, kan du lese en spesiell bok om psykologi som vil hjelpe deg å endre selv, så å si, uten å forråde ham selv. Husk at endring er nødvendig innenfor rimelighetens grenser, slik at knapt noen fyr som arrogant og sarkastisk jente.

   Tilbringe mer tid med venner som kan introdusere deg til en god fyr som vil gi deg favoriserer. Faktisk, jo mer du møter med hennes venner, jo flere muligheter du har. Kom på kino, kafeer, underholdningssentre, diskoteker - på steder der "bor" gutter som ønsker å møte jenter.

   Ikke gi opp på en date. Noen jenter gutter vurdere bare ett utseende. Som, hvis en fyr å si det mildt, ikke hyggelig, deretter besøke ham hvorfor ikke gå. Men dette er ikke det. Tenk om en ung person som inviterte deg for en dato, men som du umiddelbart nektet, være hyggelig, snill, mild, følsom person? Det er derfor nødvendig å bruke alle alternativene, men du alltid har tid til å nekte.

   Hvis du er helt mistet håpet å møte fyren i drømmene dine i den virkelige verden, letingen etter den i den virtuelle. Du kan opprette en side på en av dating sites og bevege seg mot målet. Dette er en reell sjanse til å møte med en fyr og begynne å bygge ditt forhold først innenfor den virtuelle verden, og kanskje i det virkelige liv.
   Ikke bli opprørt levetid fremover
   I tilfelle du likevel ikke kan møte sin elskede og bare - ikke bekymre deg, ikke vær trist, bare ikke bry deg med det. Fordi en dag vil du komme til en ung mann og bekjenner sine følelser. Generelt, jo mindre du vente på noe, jo raskere den kommer, så mannen i drømmene dine vil snart være på føttene.  
Hvordan bli en utmerket student i skolen?
 Lang Ponder vanskelig spørsmål - hvor å bli en utmerket student i skolen? Drømmen bli en stolt familie å gå inn i prestisjetunge universitet eller "senket" på en fyr tiltrekke utmerket student? Vel. Begynn i det små, og vil i første omgang snakke ærlig. Dersom styret åpenbare "gå og lære" du var ikke nok, er det lite sannsynlig vil du vite akkurat perfekt skolefag. Du ønsker å bli universelt utmerket student - den klassiske "flink pike" med en meget gunstig omdømme. For å gjøre det blir nødvendig ikke bare for å studere hardt, hvor kompetent innflytelse på samfunnet. Dette gjør vi nå og undervise.
 Tørst - ingenting, image - alle
 Den konvensjonelle utmerket student - den vanligste typen av utmerket student. Sannsynligvis hvert par paralleller er jenter. Canonical "beste elev, som er sendt til alle OL og ros for hver jobb. Hun går alltid med en ryddig bag har en egen notatbok for hvert fag og gjøre lekser selv for MHK. Noen av disse jentene synes ideelt, utenomjordisk, som om de var født og . med ryddig hår og pen portfelchykom full av notatbøker og blyanter Men vet at blitt slik - du ganske krefter.
 Bukser bli forvandlet til elegante bukser shorts!
Hvordan bli en utmerket student i skolen?

Hvordan bli en utmerket student i skolen?
 Først av alt - kaste mynte notisbok hvor du skriver to kvartaler med alle klasser og fillete pose med logoen til din favoritt rockeband. Glem også som ikke feminin kjole (slacks, gensere, "og Grinder") og om altfor provoserende (skjorter med dyp utringning, mini skjørt og desyatysantymetrovi pins). Det samme gjelder for manikyr, sminke og tilbehør. Du bør se ryddig og søt - du mest passende kleskolleksjon kalt "kontor stil". Strenge forretnings skjørt knelange, kontor bukser, bluser, jakker, jakker, sko med hæler i gjennomsnitt. Gyldige jeans, men uten hull, pins, obskøne ord på den femte punkt og annen designer finner.
 Hvis du underholde det - unge mennesker som foretrekker pene og søte jenter i kontor klær, langt mer enn de som sympatiserer med "kjeltringer" eller "vampyrsham." For kontor kjole, kan tross for alvorlighetsgraden være veldig sexy:
 Brainstorming
 Som de fleste studier vil de første seks månedene være det vanskeligste for deg. Du må tjene et godt omdømme. Ordningen er enkelt som vannmelon - begynne å lære å banal som det kan høres. Vær forsiktig og oppmerksom, lytte og skrive i alle leksjonene, lekser regelmessig. Avskrive strengt anbefales ikke - selv om du føler at du ikke er "brent", læreren kunne faktisk se alt og betydelig endre sin mening om deg til det verre.
 At Home Blant Strangers
 Den største utfordringen vil være å dine relasjoner med klassekamerater. Noen vil du bare misunne noen du vurdert merkelig, fordi du bruker mye tid til å studere. Ikke tishte illusjonen - den andre mye mer. Men blir nødt til å finne en felles plattform med alle. Prøv ikke å unngå kontakt med klassekamerater, men heller strebe etter det. Spesielt ikke anbefalt uttalelse i ånden av "Jeg, folkens, dere vil ikke gå, i morgen kontroll." Tro meg, er det bedre å ikke sove i natt for å forberede seg.
 Sørg for å la oss avskrive! Alle. Og krever ikke noen gaver for det og enda mer penger. Hvis du vil være hyggelig og vennlig, vil gaver gi deg det. Aldri banke "lærere til klassekamerater NO-CO-ly Selv i små ting En presedens -!!! Og du døde for kollektive gode Allikevel staraysya ikke vise klassekamerater at læreren godt du blir behandlet Lærerens.." Kjæledyr "misliker selv i tilfeller hvor de ikke har noe dårlig, bare fordi lærerne ofte gjør dem favoriserer.  
Hvem oppfant datamaskinen holder?
 En halv million dollar ble brukt på å skape verdens første datamaskin ENIAC, som ble lansert i februar 1946 i USA. Utstyrsenhet som imponerte med sin størrelse, samlet i tre år. Energiforbruk 28-tonns Electronic Numerical Integrator and Computer utgjorde 140 kW, som brukes til å kjøle flymotorer Chrysler.

 Charles Babbage Analytical Engine
 Før datamaskiner ble oppfunnet eksperimentelle varianter, og han ble kalt ENIAC første "elektronisk kalkulator". Det var Babbage sin Analytical Engine, før - Kalmar regnemaskin, enhets Blaise Pascal, Leibniz maskin. De tre siste var flere kalkulatorer, i motsetning til Babbage oppfinnelse, som kan kalles en fullverdig datamaskin, og forskeren - oppfinner av prototypen av den moderne datamaskin.
 Løse problemet med automatisering av deres arbeid, forskere utviklet analytisk maskin, men det klarte ikke å bygge fordi hans ideer langt foran de teknologiske mulighetene i tid. Maskinen var de viktigste komponentene som brukes i moderne datamaskiner. Når i 1991 hans tegninger ble utformet maskin og skriveren er vel fortjent. Dette illustrerer det faktum at datamaskinen era kunne begynne tidligere for et århundre.
 Electronic Numerical Integrator (ENIAC)
 Den første ekte arbeider datamaskinen fremdeles ansett ENIAC. Hans team av forskere utviklet en kybernetisk til militære formål og bruk ved beregning av artilleri og luftfart ballistiske tabeller. ENIAC er designet for å håndtere viktig og alvorlig problem i disse tider - en økning i kraft og ytelse "databehandling ressurs Army", som manglet, som den besto hovedsakelig av mennesker. Noen år senere utviklet av forskere Science, ENIAC, ble benyttet i utformingen av hydrogenbombe og forskning stråling fra rommet.
 Hvem oppfant den første personlige datamaskin?
 Alt som er beskrevet ovenfor er forhistorien til moderne personlige datamaskin, etablering av som ingen konkret planlagt. Han dukket opp i 1976 i en garasje verksted, som jobbet driftige twentysomethings amerikanere uten spesialundervisning. Deres navn var Steve Jobs og Stephen Wozniak. Disse gutta skapte den første lille "Apple" ("Apple") brukes til dataspill, men har evnen til programmering. Senere skapte Jobs et selskap "Apple-maskin", lansert masseproduksjon av personlige datamaskiner og herliggjort navnet på sin skaper.
 Første sovjetiske datamaskin
 Definitivt svar på spørsmålet om hvem som oppfant datamaskinen, det var ikke så lett. Det er en versjon og bekrefter bevis for at skaperen av den første personlige datamaskinen var en sovjetisk designer fra Omsk Arseny A. Gorokhov, som skapte sin etablering i 1968, som et par år før amerikanerne. Oppfinnelsen ble kalt "programmeringsenhet" inkludert en systemenhet med harddisk, minne, hovedkort, skjermkort og alle andre fyllinger, og skjermen. Ingen mus bare.
 Dessverre, produksjon av industriell design mislykkes ble finansiert og gjennomført kreativ idé langt utover grensene til landet vårt. I en datamaskin, erter også utviklet Plotter, Plotter er at den offisielle data er også ansett som en fremmed oppfinnelse. I oppfinneren er 20 sertifikater som er av stor interesse for våre samtidige.  
Яндекс.Метрика