Vanskelig livet av Anna Syedokovoyi

Mye kjærlighet og setter pris på arbeidet til den tidligere solist
gruppe sex i "VIA Gra" Anna
Sedokova. Videre Anya elsket ikke bare for sitt kreative arbeid,
femininitet og ytre skjønnhet, men også for hennes snille og milde natur. I dag
vi vil fortelle deg om den vanskelige, men veldig interessant liv.
Anna ble født den 16. desember 1982 Kiev. Og ingen har lenge vært noen hemmelighet at 2002 var solist Anna sexiest av landet vårt "VIA Gra", men annet enn karriere, Anna spilte også i filmer og tv-prosjekter forskjellige.
Verken foreldrene ble tvunget til å flytte til Kiev fra langt mens hennes byen Tomsk. Grunnen til flyttingen var et dårlig forhold til sine foreldre Anya foreldre (kommer med besteforeldre). I et intervju, Anna sa: "min mors foreldre, bestefar - fotograf, bestemor, radiolog, levde å si dårlig. Og paven, tvert imot, familien var svært velstående. Besteforeldre pappa på linje - professor. De sterkt mot fremtidig ekteskap av sin sønn. Og da min far og mor bestemte seg for å flykte til fjerne land i Kiev. "
Da hun var fem år, forlot han rytterne Svetlana Sedokova (liten mamma Anjuta) og tok den lille jenta med ham, men etter litt tid Anna tilbake til Svetlana. Og etter alle opplevd, gjorde Anna ikke høre om hans far 25 år. I 25 år, Anna unnfanget sitt første barn, og min far skrev et brev til henne, som hun bestemte seg for ikke å svare. Senere lærte hun av den tragiske nyheten om at hennes far døde. Men selv etter døden av Vladimir Anna mener at e-post - det er det minste som kan gjøres når du ønsker noen å slutte fred med noen eller gjenopprette relasjoner.
I 2000 ble Anna avstøpning en gyllen gruppe "VIA Gra", som oppnådde enorm suksess med Nadia Granovskij, Vera Bresjnev. Deltakelse i VIA Gra ga Verken enorme popularitet blant alle mennesker, fra de yngste til de mest modne publikum. Men fire år etter den store suksessen, Anna kastet VIA GRU og gift. En mann ved navn Valentin Belkevich (fotballspiller), og dette ekteskapet hun fødte sitt første barn, baby Alynochku. Etter en kort periode Syedokova besluttet ennå tilbake til scenen og forfølge en solokarriere. Her er begynnelsen på et nytt sprang i popularitet og suksess. Anna ble invitert til å skyte i ulike tidsskrifter, invitert til å være en programleder av programmer, festivaler, Anna mottatt priser, signere kontrakter, spilte i filmer, tid til å spille inn en sang og skyte videoer - alt under svangerskapet og etter !!! Ikke glem at du trenger for å hjelpe mennesker og være gode i denne verden, ble Anna engasjert i veldedighet. I 2010, Anna dopysala interessant bok, som heter "The Art of Seduction" som forteller hvordan man skal oppføre seg jente i et forhold med en mann, uansett hvor lei han og fortsatte å tenne sin interesse i seg selv.
Men personvern Verken fortsatt ikke etablert, og den første ekteskap brøt opp kort tid. Kanskje folk ikke kunne stå konstant reising og suksess Verken ellers ville støtte og var glad for det. Mye senere, fem år etter skilsmissen, Anna giftet seg på nytt. Andre Verken mann ved navn Maxim Chernyavskiy (forretningsmann). Den andre ekteskap fødte en annen datter Sedokova de Maxim heter Monica. Det unge paret bodde i Amerika, hvor Anna prøvde å ta del i ulike støpegods og bygge en karriere. Men Russland er også veldig glad i Anna, ble hennes arbeid og sangeren invitert til ulike arrangementer - konserter, fotograferer for magasiner, filmskaping, oppdagelse, etc.. Ifølge Ani, til Maxim barn dele "en annen datter" (Alynochku fra hans første ekteskap) og "mor datter" (selvfølgelig, den samlede Sedokova datter) og var veldig sjalu på Anna, deres forhold var komplisert. Anna selv sang noen sanger viet mann (som "afar", "Hva har jeg gjort" og andre), og en av konsertene Musikk TV, utføre hennes sang «langt», dedikert til den vanskelige følelsesmessig opplevelse, Sedokova gråt selv og sa: "Når bare elsker ham til distraksjon, og mer kan ikke være sammen". Tidlig i 2013 Anna Sedokova skilt Maxim.  
Biografi Heath Ledger
 Likevel, til tross for film med Heath Ledger, er det vanskelig å tro at han ikke lenger er med oss. Livet hadde brakt ham bare 29 år av livet, men det har på dette tidspunktet å gjøre noe som vi vil alltid huske ham. Han ga verden sin strålende talent, hans sjarmerende smil, varm utseende og uforglemmelige filmroller.
 Barndom og ungdom
Hitkliff (eller trykk) Ledger ble født i Perth by i Australia 4 april 1979 i en familie av irsk og Australian. Hans mor jobbet som lærer i fransk, far - en ingeniør i gruveindustrien, men lidenskapelig om Bilsport. Derfor, en karriere han ønsket å se sin sønn i sport, men Heath valgte deres skjebne. Det første først.
Hans navn var grunn til pågripelse gutten hans mor romaner. Hans sønn hun ønsket å bli kalt en helt etter hennes favoritt bok forfatter Emily Bran "Wuthering Heights".
I 1989, da gutten var 10 år gammel, familien splittes opp, hans foreldre ble skilt. Young Heath begynte å leve sammen med sin mor, men blir ofte sett sammen med sin far, og de har et godt forhold.
Når fremtiden filmstjerne i skolen, hadde han flere alvorlige hobbyer: å spille for den nasjonale skole landhockey, delta i dansestudio og teaterforestillinger på skolen scenen. Og sist anfall, som senere ble hans yrke og gjort verdenskjent, kom til ham uventet, før neste skoleår elevene var et utvalg av valgfag, og Ledger måtte bestemme hva du skal gjøre: kulinariske kunster eller scenisk kunst. Hit hatet å lage mat, så valget ble gjort i favør av skuespill. Senere ble han kaptein på skolen tropp og opptrådte sammen med team langdistanse konkurranser. Og når han endelig hadde velge mellom en videreføring av en karriere i sport eller teater, han nølte ikke med valgt scene.
 Begynne å handle karriere
Etter at han forlot eksamen i 1996. Hit storby sendt til Sydney, hvor håper å starte en karriere som filmskuespiller. Etter hvert begynte han å opptre i små roller i diverse TV-serier og show. Hans første rolle - syklist seksuell orientering i serien om ungdoms sport skolen. Rollen er ganske vellykket og ble snart invitert til en rekke ungdom ungdoms-serien "Black Rock", "Paws" TV-show "Karamell" (alle i 1997). Så fikk han en rekke mystiske helter "Roar" (1998) (like i design og produksjon av "Zeni" eller "Hercules"). Til tross for at showet hadde stor suksess, og etter en stund stoppet han å skyte, takket være ham, begynte Heath for å lære, ikke bare i hjemlandet Australia, men han er støttespillere i utlandet i USA.
I 1999 besluttet Heath Ledger for å prøve lykken i utlandet i Amerika. Men til amerikanske filmskapere i ingen hast med å inngå en kontrakt med en ung ukjent australsk skuespiller. Men hjelpen kom hitu hans landsmann - ". Fingers fan" regissert av Gregory Jordan, som inviterte ham til å spille en ledende rolle i komedien Bildet igjen vunnet popularitet ikke, men Ledger bidro til å passere casting for rollen som ungdom komedien "Ti grunner til at jeg hater" (1999). Etter maleriet til å ansette den unge skuespilleren fast fast etikett tyneydzherskoho rolle som hitu meget sterkt mislikte. Han var på utkikk etter en særegen, dramatiske og ikke-lineære roller. Derfor hele året han tilbrakte plaging studioer og bestått auditions mens nekter å sende ham roller unge gutter.
Snart hans insistering suksess, spilte han i krigsdramaet "The Patriot" (2000), sammen med stjernen i verden størrelse Hybsanom Australian kritt. Filmen var veldig vellykket, og etter en rullende Ledger i pressen selv kalte andre Gibson. Men Heath ønsket ikke å være noens skygge og nummer to, selv etter at kjendiser som Mel Gibson. Det ville være Heath Ledger og bare dem.
I de neste årene Ledger spilte i flere filmer, gå over og prøver på ulike roller, karakterer og roller.
 Toppen av karrieren
I 2005 var det en eventyrlig økning karriere skuespiller. Han spilte i fire filmer på en gang, som ble vedtatt av det offentlige svært selvtilfreds: "The Brothers Grimm", "Kings Dohtauna" "Casanova". Men bortsett er å gi et bilde av "Brokeback Mountain", som tjente Ledger verdensomspennende berømmelse. Dette er en film om kjærlighet mellom to homofile cowboyer, hvor Heath spilte en av hovedpersonene sammenkoblet med Jake Dzhyllynholom. Romanse med en krydret historien var en stor suksess som publikum og kritikere. Bildet vunnet flere "Oscars" og "Golden Globe", og Ledger ble nominert til den mest prestisjetunge American Film Award for beste skuespiller.
Selvfølgelig, det var et gjennombrudd. Ledger bombardert med lukrative tilbud og Heath kan nå velge roller pryhodylysya ham fornøyd. Han spilte i en melodramatisk film "Candy" (2006) og en biografisk drama om Bob Dylans "Jeg er ikke her" (2007).
Også i 2007 spilte han i en annen film endelig godkjent Heath Ledger som stjernen i den første størrelsesorden. Dette er anti-helten rolle Joker i filmen Batman "The Dark Knight". Ledger så mye rart og prorabotanno på detaljer portrettert skurk karakter at ingen ingen tvil - dette er en alvorlig bud for "Oscar".
I slutten av 2007, Ledger begynne filmingen i filmen "The Imaginarium of Doctor Pornasa", men plutselig avbrutt av plutselig død av skuespiller og avslutt skyte filmen hadde litt skiftende historie, presentere helten Ledger i tre personer: Johnny Depp, Colin Farrell og Jude Law.
 Livet
Vi vet om mange romaner Ledger, for det meste med skuespillere med hvem ble han kjent på settet til en annen film.
Men hoved sitt livs kjærlighet kan kalles skuespiller Michelle Williams. Heath møtte henne i 2004 på stedet av «Brokeback Mountain». Hun spilte kona til filmhelten Ledger. Roman spunnet raskt og raskt, og ved utgangen av året Michelle var gravid.
I 2005, paret har en datter Matilda. Hit sjel hørte datteren, sa at «han elsker sine to favoritt jenter i verden." Michelle og Heath kalt en av de vakreste par i Hollywood. Men offisielt knytte knute damp på ingen hast. Et par år ved utgangen av 2007, skilte de. Det gikk rykter om at Williams ikke lenger kunne tolerere at folk er avhengige av myke narkotika og alkohol.
Ledger led et brudd med Michelle falt i en ekte depresjon. Kanskje dette har brakt hans altfor tidlige død.
 Død
22 januar 2008, kroppen av Heath Ledger funnet husholderske i sin penthouse kapital. Han lå på sofaen ved siden av ham og fant flere pakker avslørt potente smertestillende og sovetabletter. Den første versjonen som fremkom fra politiet - selvmord. Men en obduksjon og videre undersøkelser viste at de fleste av alt, hans død var meningsløs tilfeldighet. Heath Ledger døde av inkompatibilitet han tar smertestillende - sovepiller og antidepressiva.
Hans død var et sjokk ikke bare for sine fans og folk fra hele verden på kino og show business, men også for vanlige borgere. Det var imponerende talent Ledger ochertaem og skarp, forbli likegyldig til var det rett og slett umulig. Dessverre er det ofte skjer at store dø ung.
Hit Film ble tildelt "Oscar" og "Golden Globe" som beste skuespiller for filmen "The Dark Knight", dessverre, posthumt. Statuetten fikk hans foreldre.
Liket av Heath Ledger ble kremert og urnen med asken begravd i Perth i Australia, hvor han er født og oppvokst.  
Яндекс.Метрика