Biografi om Charlie Chaplin
 Charles Spencer Chaplin ble født 16. april 1889 i England. Hans barndom glad ikke navnet. Far til fremtiden komikeren døde i en alder av trettisju år med alkoholisme. Mor prøvde å utdanne oss selv Charlie og hans to brødre, men han kunne ikke stå dette livet gal. Det er derfor det ikke er ferdig universitet. Med tolv årene til litt hjelp slektninger, dette tidlig modnet gutt dukket opp på scenen, får bare smuler.
 First Love
Det var der, bak kulissene i en rekke show, møtte nitten Charlie hans første store kjærlighet, som bør stå i hans hjerte for livet. Hettittene Kelly var en danser. Den myke, nesten vektløs, hun så enda yngre enn hans fjorten. Chaplin klarte å få noen datoer, så hetittene ga ham gate sving. Han lurte på huset hennes, men hun har ikke gitt ham ingen sjanse, og deres forhold kom til intet. Men tross alt sin elskede var noe sånt som Kelly minst deres alder
På en slik lidenskap til Chaplin nymphet lite kjent. Selv om det i prinsippet ikke er spesielt gjemmer seg. Ofte skuespiller, satt i hans luksusbil, gikk til nærmeste skole der lagt vente enda en ung skjønnhet. Etter nær bekjent, gi jenta noen bagatell, glem det for alltid.
 Mildred
For første gang Charlie Chaplin gift et år før hans trettiende. Hans kone ble nesten doblet under ham - Mildred Harryh var bare seksten. Men å kalle det unge og jomfru tungen eller annen måte kom ikke tilbake. Selv i en alder Harris dukket opp naken i en av filmene til David Griffith. Bryllupet fant sted uventet graviditet Mildred, som (som det viste seg etter ekteskapet) var galt. Et år senere, fortsatt ga kona Charlie arving.
7 juli 1919, hadde paret en sønn Norman Spencer Chaplin, men barnet levde bare tre dager. Annet slik tragedie forener og Mildred og Charlie, men ikke ble kastet på hverandre et par måneder og begynte skilsmisse prosedyre.
 Sommer-Lolita
Fire år etter skilsmissen Charlie Chaplin igjen besluttet å knytte jomfruhinnen. Litterære Gray som hans første kone, var bare seksten. For å unngå sladder, Chaplin registrert sitt ekteskap bort fra USA, Mexico. Grunnen ekteskap var vanlig graviditet ung elskling. Det sies at Charlie å unngå stempel i passet, tilbød en anstendig kone på de gangene mengden av tjue tusen dollar - bare for det faktum at hun var gift med den andre eller hadde en abort. Men sommeren var tøff nøtt å knekke. Hun visste at å bli en lovlig gift med skuespiller kan få mye mer enn disse "elendig" tyve tusen.
Dette ekteskapet av den store komikeren hadde to barn - Charlie Chaplin Jr og Sydney Earle Chaplin, men paret har bodd sammen i fire år. Og denne gangen da skilsmisse Chaplin måtte betale store erstatnings. Ifølge noen kilder, betalte han en litterær 825 000 dollar, på den andre - syv hundretusen.
Forresten, er det antatt at forholdet Chaplin og hans andre kone Lit Gray dannet grunnlaget for en roman av Vladimir Nabokov er "Lolita". For den fulle navn Lit - Lylytta som går til hjertet av Lolita. Og bildet av Humbert maner også opp tanker om Charlie Chaplin. Og en annen merkelig sammentreff. Etter avgang av amerikanske Chaplin avgjort i den sveitsiske byen Vevey, bare noen få kilometer fra Montreux, der samme år kom George Washington for å skape "Lolita".
 Paulette
Det tok ytterligere fire år, og Chaplin begynte et seriøst forhold igjen. Paulette Goddard var også skuespiller, skuespiller levd med henne i åtte år og tok det i to filmer. Forresten, er fortsatt ukjent om Charlie og Paulette gift offisielt, hevdet de at deres ekteskap er registrert i løpet av en tur til Asia, men ingen kontrakt med andre sett.
Deres forening var enkel og grei. Paulette snudde huset deres i en sekulær salong, som kom til middag de beste hodene og talenter i disse årene. Selv barn fra et tidligere ekteskap Chaplin aldri hørt om sjel i sin stemor. Alt annet Paulette var den eneste ex-kone, som han talte etter skilsmisse. Årsakene til avskjed de ikke si det til noen.
 Oppdaget lykke
Charlie Chaplin fant hans familie lykke med den fjerde forsøk. Han endelig funnet en som var villig til å møte alderdommen. På tidspunktet for hans ekteskap var han allerede femtifire, men hans kone - minst tretti år. Oona O'Neill var fremtredende jente. Bak så det forfatteren Jerome Salinger og regissøren Orson Welles. Men alle hans fans hun foretrakk Chaplin. Jeg har aldri angret på det: "Han hjalp meg vokse opp, jeg hjalp ham til å føle ung". De møttes under støping av maleriet "The Ghost og virkelighet", ble regissert av Chaplin. Une da var sytten og hun var svært kjekk. Hun kom til audition og en gang sett på Charlie innså at forsvunnet. Samme som innrømmet senere stor komiker, og han følte. Filmen "The Ghost og virkelighet" ikke har blitt fjernet. Men i stedet for et spøkelse i kjærlighet Chaplin var virkelighet - i form av Uni og mange barn som ble født kort tid.
I ekteskapet med Oona Chaplin realisere seg selv som en kone og mor, uten en skygge av tvil gi opp skuespillerkarriere. De hadde åtte barn: tre sønner - Christopher, Eugene og Michael og fem døtre - Dzhyraldyna, Josephine, Dzhanett, Victoria Anna Emil. Og siste barnet ble født da Charlie var over sytti.
Charlie elsket sine barn. Oppmerksom på hans sulten barndom, prøvde han å ordne slik at hans etterkommere ikke trenger noe.
Men snart måtte forlate fra Amerika. Hollywood tilgir ikke Chaplin sympati for russerne, som han aldri skjult. Men mesteparten av filmen "The Great Dictator". Han kunne bo i USA og prøve å bevise sin uskyld, men Charlie ga opp uten kamp. Kanskje han ville ha gjort noe hvis jeg følte gnir offentlig støtte - den samme som nylig det enda beundret. Men når skjermene kom bildet "Monsieur Verde", det var forferdelig for ham. "Chaplin Send til Russland!" - Grått gråte med som vanlige amerikanere stilt opp foran teateret, der statsministeren.
Når Charlie ble kastet fra USA, ga han sitt ord aldri å komme tilbake til landet. Jeg tok tilflukt i Sveits, der livet utenfor porten til den luksuriøse herskapshuset var like pålitelig og stengt fra utenlandske angrep som en sveitsisk bank.
Hans løfte han brøt bare én gang. I 1971 ble han informert om at Film Academy kommer til å gi ham prisen "Oscar" - ". For den uvurderlige bidrag som dette århundret kino var en kunst" For denne hendelsen, han midlertidig trakk sitt forbud og dro til Hollywood Hills. Å så aldri komme tilbake til Amerika.
Stor komiker døde omgitt av sin store familie i den sveitsiske byen Vevey rett ved bredden av Genfersjøen i 1977. Dag i Vevey minner ham om en bronseskulptur av en full-lengde bilde tatt ved siden av som kan være hvem som helst. Og selvfølgelig, var vi igjen med sine briljante filmer.
Men selv etter døden av Charlie Chaplin hans eventyr var ikke over. Om et par måneder etter begravelsen av en plutselig ble det rapportert at liket ble stjålet av ukjente. Snart slektninger kalles med tilbud om å kjøpe liket. Politiet har ikke vært i stand til å komme seg ut på sporet av kriminelle utviklet forskjellige versjoner. Etter hvert ble det klart at saken er involvert de vanlige drittsekkene. Og Chaplin seg mot noe de ikke har - så bare bestemte seg for å gjøre. Tre måneder Chaplin kropp hadde ligget i et øde område, som tilhører den sveitsiske bonden, og deretter ble gjen begravet.  
De mest kjente medlemmene Dom-2
 Hus 2 - en
En av de mest kjente tv-prosjekter som mer enn seks år å behage sin
fans. The Passion av de rastløse og noen ganger uforklarlige sammenkomster deretter avta,
pumpes. På dette punkt i spillet kom mange nye
helter er smart kalt nyfødt. Hvorfor, spør du? Fordi
de som for lenge siden begynte å se denne overføringen har lenge vokst og er ikke sannsynlig å nøye overvåke alle bevegelser på hans tegn,
dessuten at de lenge borte fra prosjektet og lever sine liv. Men etter
I dag publikum da, og nå til dags, interessert
skjebne, så å si, pionerer, men heller de som er i stand til å starte en familie i huset
To og la prosjektet for en full gjenforening. Det er verdt å nevne noen få
berømte par som beundret hans tid mye. La oss finne ut hvordan
hadde sine liv
 Og Abuzyarova?
Og du
huske hvem Abuzyarova? La oss huske at dette er den rødhårede fyr med
løs og morsomt ansikt. Han kom hjem i 2-11 og huske ham og
dato. Dessverre, kan kona ikke si at han skapte med noen
par, fordi den ble avvist Buzova. Men, vel, han var veldig heldig
fordi han fant sin sanne lykke og gift, og nå planer
barn. Det er det - en lykkelig slutt.
 Alexander Nelidov -
Natasha Pavlova

Alekandr
Nelidov - er den som bestemte seg for å godta som mega-psykolog. Og den som nesten døde av lidenskap og kjærlighet for solen. Men det er på grunn
og tok det, og prosjektet var sjarmerende Natalia Pavlova. Nøyaktig
Natalia tålmodighet kan misunne, kanskje, og gjorde alt som
2. Kjærlighet Hus så henne i en virkelig lidd fordi unge
Mannen - en ekte liten gutt og alltid oppførte seg deretter. Derfor
de forlot prosjektet og gift, og alle av dem var gode før hun
tolerert. Men kommer en tid da Natasha besluttet at nok av den voksne
skur. Generelt Natalia stille, uten oppstyr og uten patos, bare skilt
Alexander. Men bygge lykke Natasha ikke stoppe, og gift
for den som ga den til henne. Deretter nettverket nyheten ble offentliggjort at
Hun fødte guttebarnet. Oh, og ikke lenger brunette Natalia og
ganske søt blond.
Etter
hvordan alle disse hendelsene fant sted, Natalia publisert og nyansene i å kommunisere med
tidligere ektemann av prosjektet. Hun hevdet at hennes mann tidligere de er
kommunisere godt og til denne dag, og de var gode minner.
Hun hevdet også at han er en god og grei, så det er sikkert
det hjelper alltid og så videre. d. Angående den nye familien Natalia sa hun
veldig fornøyd, spesielt etter ble mor. Hun lovet å holde i
klar over hans fans og sette nye bilder og skrive notater på
nåtid og, selvfølgelig, eks-mann.
 Bibi og Pipi (Oksana
Zaharevskaya og Vladimir Rutskoi)

Dette paret er ikke
la noen likegyldig. Hvis du husker at Oksana Zaharevskaya og Vladimir Rutskoi
var på prosjektet, men vil ikke bli glemt, fordi de alltid avvikles mengden. Han -
rockemusiker, er det - en litt naiv og dum. Gitarist og 18-åringen
jente blåste prosjekter der, bestemte paret seg for å signere, de er
sendt inn en søknad til registrar, men dette skjedde sorg. 25-åringen VoIodja utvist fra
prosjektet og gjøre det rett før bryllupet. Selv da besluttet å gå med Oksana
hennes elsker, og de klarte malt. "Kjærligheten lever tre år" som
skrevet i boken. Den samme skjebne rammer
og dette paret, kjærlighet som går av nøyaktig 3 år. Som det fremgår
par, noe som gir intervjuer media, deres båt
knust mot steinene i livet.
 Şahin Aygüneş Hasanov
Şahin Aygüneş
Hasanov mottatt og av og på Menshchikov Vodonayevoyi, og stort sett ikke
fortjent. Men det gjorde ikke skuffe publikum og var fremdeles glad. Jente
funnet et par, og giftet seg i fjor og i år ble hun født
liten gutt.
 Ekkel Yahaylova
Verdt
nevne hvordan andre omgang og så Nasty Yahaylova. Uavhengig
hva vi snakker i dag om par disse tegnene også verdt å merke seg,
siden kjempet for deres lykke under solen i House 2 til det siste. Nasty
Yahaylova begynte sin sti i prosjektet siden TV-serien "Big Brother". Det hun
fanget oppmerksomheten til publikum gjennom relasjoner med Vasja leveren. Og når det
kom på House 2 er trygt gift og har også produsert. Her bare
lurer på fra noen
 Zina Shlyak
Zina
fornem og design i hverdagen. Det er mange, og mange av disse
har gjort. Forresten, er det også de siste nyhetene om det. Det sies at hun var rolig
romantikk på siden. Vel, selvfølgelig, min far forbød offentliggjøring, mener vi det
langt lenger unge. Forresten, Jack Abuzyarova og introduserte jenta med sin sønn
Speaker av Statsdumaen.
 Alyona Vodonayeva
Ja, selvfølgelig
Vel, Alyona Vodonayeva - en mega-stjerne prosjektet. Hvem andre enn hun brøt sjøen
hjerter, snudde hodet og mange flere. Det også med hell gift og venter
barn. Hva Vodonayeva gravid tydelig fra hans oppførsel, fordi det
sende til bestemor katt blir kvitt katter og andre samlinger. Vel, selvfølgelig
Vel, og bilder av bevis.
 Sam Seleznev og Nastya
Dashko

Sam Seleznev
og Nastia Dashko - en bratt paprika,
har lenge hatt stillingen som den kuleste par hus 2. Dette prosjektet
vakker og interessant par. Ja, de, som alle normale par var
noen forskjeller, men likevel hyggelige karer. De lengter
holdt ut til prosjektet og
godt etablert. Et par mer overrasket av det faktum at store og kunne holde
skandale. Men merkelig nok, Nastya kunne alltid på tid og på riktig måte berolige
Seleznev. Som du vet, ønsket Nastya å ha en sønn Sam, men dessverre,
dette har ikke skjedd, og vil ikke skje. Og Nastya og Sam gikk med
prosjekt. Men det var ikke forårsaket av sine følelser og skam at ikke kunne
Ekkel trekk. En annen lang diskutert intimitet de to helter:
Ekkel og Karina. Sam satt igjen med en skorpe, men forholdet deres kom i fart
slutten. Etter at de forlot prosjektet, denne sjarmerende par og så mer
ikke bor sammen. Sam sa at i hans 30 år, elsket han bare én gang, og det
Nastya var, han nå fritt søke og noen angrer om den. Og om Nastya
rykter, selv om hun har en kjæreste med hvem hun bor i Miass og
som om det fungerer eller i avisen eller lokal TV-kanal.
 Andrei Alexandrov
Denne unge
Mannen kjørte roman anstendig Olesya. Deres kjærlighet var rett og slett super. Og klart
ting som de satt inn en kjepp i hjulet. Da den unge mannen bestemte seg for å gå
omkrets, prosjektdeltakerne har vyturyly og hans jente. Andrew skjønt
var rasende på dette, men fortsatt har ikke gitt prosjektet. Og alt fordi
han bestemte seg for å ta hevn på Bibi og Pipi før. Så sparker like før deres
bryllup. Andrew har aldri vært mer elsket kjæresten hans og fant en annen,
hvor gift, og hun heter Xenia.
Det er mulig
si at disse tegnene og par som de skapte var den smarteste og
populære, som de er i dag mange fans. Vi vil
håper at deres liv på omkretsen fylt med mer levende farger enn i den.  
Яндекс.Метрика