Hvordan lære å lese folks tanker?

 Innhold:
 •  Hvordan kan jeg lære å lese folks tanker: metode

 •  En av metodene for opplæring prana

 •  Gjør telepatiske evner

 •  Video Tutorials

 • Evnen til telepati iboende i alle mennesker ved fødselen. Å utvikle dem, noen trenger noen måneder, andre mange år med trening. Det avhenger av naturlige forutsetninger, utholdenhet og regularitet praksis. Suksess er bare synlig hvis du regelmessig jobbe med seg selv. Denne artikkelen vil fortelle deg råd hvordan du kan lære å lese folks tanker.
  Det var en gang folk ønsket å mestre denne sverhsposobnostyu. Gladiatorer som kjempet i dødelige dueller, ville gi alt for tanken spillet. Krigsherrer som prøvde å gjette hvilken side og hvilken tid forventet effekt, ønsket også å vite om planene til angrep. En sjalu kone, absolutt ikke gitt opp muligheten til å lære om hvorfor folk anholdt etter jobb!

   Hvordan kan jeg lære å lese folks tanker: metode


  Hvordan lære å lese folks tanker?

  Folk som har noen ferdigheter telepati kan forstå mange problemstillinger, for å gi en rekke råd. De skaper også sine egne undervisningsmetoder. Derfor, de er der mye. Men er alt koke ned til ett. Lese tanker fra en avstand - en utveksling av informasjon energi. Hvis du kompilere alle opplæringssystemet og anbefalinger, vil det føre til samme konklusjon: å lære å lese tanker kan, hvis lært flere prinsipper.
 •  Alle tanker som personer født i hodet, konverterte til energiflyten og representerer en brøkdel av informasjonsfeltet av jorden. Det er ingen forskjell om ideen ble formulert ord eller ikke.

 •  Mann som kan konfigurere seg selv til mottak av informasjonssignaler og makt kan forvandle sin opptreden i vokabularet, vurdere telepath. Telepath fungerer på prinsippet om mottakeren.

 • Hvis disse punktene til base, kan vi trygt si at dette virkelig lære bare når pochuvstvovuete energien i informasjonsfeltet av planetene - Prana. Utvikle denne prana kan hjelpe en rekke trening og yoga.

   En av metodene for opplæring prana


 •  Slappe helt av, glemme de tingene som plager deg, og prøve å komme vekk fra alt.

 •  Sitte i lotus holdning. Det er denne holdning kan bidra til å fokusere på indre energi.

 •  Prøv å forestille deg at du flyr rundt energi, så er det en glipp, imitere og tøm den. Noen mener at det er presentert i form av varme som penetrerer, andre - slik som sterkt sollys.

 • Når du lærer å la og ta Prana, kan du begynne å engasjere seg i telepatiske evner. For disse klassene vil du være mer nødvendig assistent. Han vil prøve å vise deg den ideen, men du bør gå og lese den. Så du kan øve for å lære hvordan denne prosessen skjer. Velg som virkelig føler seg verdig. I telepatisk kommunikasjon bør gå inn bare emosjonell fred og god helse. Ikke behandle det med forakt, da dette kan skade kassen og en hjelper. Før klasser i alle fall ikke ta koffein og alkohol.

   Gjør telepatiske evner


 •  Assistent og du sitte i lotus posisjon, vendt mot hverandre.

 •  Da må du stille inn til mottak av prana.

 •  Hvis du vil bli behandlet med ansvar for å ta klasser og lære Prana, er energien ganske enkel assistent trenge inn i hjernen din og du forvandle seg til ord.

 • Hvordan lære å lese folks tanker?

   Se opp! Utvikle ferdigheter av telepati - er det veldig farlig. Mannen som har evnen til å lese folks tanker, bruker hun mye ansvar. Du trenger ikke å bruke det til kommersielle formål eller for å gjøre opp regnskapet, ellers vil du være gjengjeldelse.
  Telepath bør ha full selvkontroll. Fordi på tilfeldige følelser telepatiske evner kan skade andre. Å være i stand til å kontrollere dem, må vi gjøre følgende øvelser:
 •  Tenk på hva du ikke forårsaker følelser og konsentrere seg om denne tanken. For eksempel, som nylig sett overføringen, eller lese en bok om været utenfor. Husk, bør du ikke være følelsesmessig.

 •  Deretter brått, klikker du elementet som gjør deg til en sterk følelsesmessig reaksjon. For eksempel, relasjoner til familie, problemer på jobben.

 •  Så igjen gå til nøytral mening.

 • Med denne øvelsen du forlater kontroll av følelser og du vil lære hvordan deres innsats for å kvitte seg med negativitet.
  Få informasjonen du trenger kan ikke bare fra menn, men også fra stedene. Å ta dette temaet den til å sende og motta energiflyten vises. Så i underbevisstheten din vil vises forskjellige bilder. Elementet kan gi deg all den informasjonen som den har samlet seg. Denne metoden brukte Wang - berømte bulgarske clairvoyant.

   Video Tutorials  Hva er personifiseringen?
   En annen gamle poeter lagt merke til at ulike naturfenomener, deres natur, egenskaper har mye til felles med menneskelig atferd og attributter av fenomener i livet. Det er nok å minne om mange fordommer om, for eksempel, værforhold. Det er ikke for ingenting at sammenlignet regn med tårer av himmelen og torden og lyn - med sin vrede. Over tid, vitenskap, klarte likevel å overbevise menneskeheten at himmelen under dusjen ikke var motet eller gråt, og torden - det er bare lyden som avgir varme ved lyn, atmosfæriske gasser. Men ønsket om å gi gave til livløse objekter, objekter eller abstrakte begreper som mennesker så har ikke forsvunnet. Dette er en unik egenskap ved den menneskelige psyke skapte forutsetninger for fremveksten av etterligning, figurative hjelp av språket som brukes i litteratur og talespråk.
   Nybegynnere russiske språkforskere ofte unnlater å gi en kort og klar definisjon av personifisering er grunnen til at mange mennesker rett og slett ikke kan forstå hva som er og hva som er legemliggjørelsen av de viktigste funksjonene.
   Definisjoner og eksempler personifisert
   Faktisk er definisjonen av dette begrepet ingen big deal. Grovt etterligning - er overføringsegenskaper, egenskaper, ferdigheter iboende i levende, sansende vesener til livløse objekter eller abstrakte begreper.
   Et eksempel på utførelse kan være så kjent for våre ører uttrykket som det regner (regn kan virkelig ikke gå), himmelen gråter (himmelen kan ikke gråte fordi det gjør en ekte person), hylende vind (vindstøy akkurat som en hylende dyret faktisk vind kan ikke vri) hmuryatsya skyer etc.
   Etterligning i talespråk
   I den levende utførelsen av talespråk er så vanlig at mange folk rett og slett sluttet å legge merke til dem. For eksempel, hvis du har tenkt på dette uttrykket: "Finance synger kjærlighetssanger" - er også personifiseringen? Dette figurative og uttrykks hjelp av språket som brukes i dagligtale for å gi henne en stor billedspråk, gjøre lysere og mer interessant, og derfor svært populære. Men til tross for den utbredte bruken av personifisering i dagligtalen, den mest "populære" bruker denne trope i fiksjon. Poeter og forfattere over hele verden er stadig bruker etterligning i hans verker.
   Etterligning i fiksjon
   Ta noe volum av dikt noen russiske eller utenlandske poet. Åpne den til hvilken som helst side og lese noen vers. Du sannsynligvis vil være i stand til å identifisere minst en etterligning. Dersom et verk av naturen, er det ikke mulig å unngå å bruke personifisert naturlige fenomener (frost bilder mønstre, hvisker blader, bølger dø, etc.). Hvis dette er kjærlighet tekster, er det ofte brukt personifiseringen bruker abstrakte begreper (kjærlighet sang, glede ringer, fortært av sorg). I sosiale eller politiske tekster hyppig etterligning bruker begreper som hjemland, fred, brorskap, mot, mot (fødested - ha fred lettelsens sukk).
   Etterligning og anthropomorphism
   Som du kan se, ingenting komplisert å definere personifiseringen ikke. Å skille det fra andre veier for lett. Det viktigste - ikke å forveksles med en annen utførelse av kreativ-ekspressiv språk anthropomorphism. Det er på mange måter ligner på utførelsen, men har én funksjon: personifiseringen - en overføring av kvaliteter og egenskaper som ligger i levende objekter (mennesker eller dyr) til et stillestående motiv eller abstrakt begrep, og anthropomorphism - gir menneskelige egenskaper (dvs. iboende utelukkende et menneske) dyr, livløse objekter, mytologiske skapninger og livløse objekter.
   Det er, når det kommer til livløse objekter eller abstrakte begreper, dette etterligning. Hvis du mente å leve eller mytologiske skapninger (for eksempel Angel) med menneskelige egenskaper - anthropomorphism. Dette er tilstrekkelig for å unngå forvirring, og for å skille disse konseptene.  
  Hva er forskjellig fra prysliv jeg sier?
   Ordspråkene og ordtak gjøre språket mer uttrykksfull, rik og nøyaktig. Bærekraftig kort sikt kan henvise vurdering av hendelsene, emosjonell tilstand, eller heve konkludere leksjonen. Slike uttrykk skapt av mennesker for mange år siden, er vanlige elementer og moderne språk. Folklore studere pensum, lærere riktig forklare forskjellen mellom å si av ord. Men i tiden glemt, og det er behov for å forsøke å løse problemet håndbøker, lærebøker og verker av kjente lingvister.
   Klarlegging av forskjeller uttalelser bør begynne med definisjonen av to stabile uttrykk. Vanligvis ordtak vanligvis definert som, lærerik uttalelse. Denne setningen uttrykker folkets visdom, den holdningen til folk på et bestemt spørsmål. Fra aforisme ordtak er tilstedeværelsen i strukturen av folks ord. Det har ikke en bestemt forfatter, forfatter tilskrives mennesker, deres visdom, evnen til å nøyaktig uttrykke selve essensen av hva som skjer. Treffende utsagn som formidler ordtaket viste ikke ett århundre, de kan brukes i en rekke situasjoner. Du kan selv si at ordtak - det er et universelt uttrykk. Den har en enkel struktur og uttrykte mening er ferdig tegnet.
   Sistnevnte egenskap er den største forskjellen fra å si ord. Ordtaket er også uttrykk som beskriver fenomenet liv. Den bruker folke navn. Men meninger i dette uttrykket ikke er preget fullstendighet mening er bare en del av forslaget. Ordtaket kan defineres som den etablerte setning. Denne uttalelsen, i motsetning til å si, gir farge uttrykk, og representerer ikke moral, moral.
   Lyse, fargerike uttalelser gjør hverdagsspråk er veldig emosjonell, rik. For å fjerne følelser fra tale og sa ganske enkelt erstattes med tørre ord. Disse folke ordtak pryder forslaget.
   Analysere forskjellene i Ordspråkene uttalelser kan sees denne gangen. Ordtak er komplekse, fri form som gir dem rime eller rytme parallellitet. Dette uttrykket er forskjellig dvuchlennostyu, på grunn av særegenheter logiske påstander. Et ordtak - en enkel form for dom bare.
   Ofte utsagn er en del av ordtak. For eksempel ta ordtaket "holde tritt med to harer, ingen fangst." Noen ganger egenskapene til den personen som prøver å handle til fordel på to måter, sa at han var "prøver å fange to fluer i ett smekk", dvs. ved hjelp av bare en del av folks uttrykk.
   Totalt forskjeller ordspråk er følgende:
  1.  Hvis de sier er hele setningen med komplett tror, ​​sier - det er lyse og uttrykksfulle uttrykk.
    Vanligvis ordtak uttrykke vurderingen, etikk, moral, viser ikke bare talerens holdning til hendelsene, men også folk visdom. Sier det bare emosjonelle farger, dekorerer den.
    Ordtaket har en mer kompleks betydning, i sin struktur ved hjelp av ulike metoder for å konstruere forslag paralelyzmy rim og rytme. Ordtak - en kort redegjørelse for ekspressiv farge.
    Ordspråkene, og uttrykk ikke bare effektivt berike språket, gjøre det mer uttrykksfulle og fargerike. De lærer også å tenke opprinnelig, merke interessante fenomener i livet, å være i stand til å trekke paralleller, gjøre en kort og svært presise konklusjoner og evaluering.  
  Яндекс.Метрика