"Manyunya" Narine Abharyan, eller fordelene med familie lesing
 I dag, mange foreldre og lærere er bekymret for at barn en gang "den mest lesing landet i verden," lese svært lite å si - ikke lese i det hele tatt. Med sjeldne unntak. De fleste menn er begrenset til pensum, undersøke tegneserier, i beste lesing av Harry Potter-sagaen. Ikke at det var et produkt av svært høy kunstnerisk verdi, er det et godt snodd, filmet - fasjonable ett ord.
 Se etter forfatteren
 Du sier at vi ikke har gode forfattere, nasjonalt og, viktigst av alt, i dag? De er ikke utdødd talent i landet Rus, men det er hvordan informasjon om sitt arbeid gjennom til leseren? Dessverre blir mange tvunget til å skrive det som kalles "bordet", men for de som ikke kan publisere sine verker, mirakuløst den interesserte utgiver, vet vi ikke mye. I barnebibliotek av bøker der, bokmarkedet rettet mer for importerte bøker fremmet merkevarer.
 Det er viktig å innse moderne foreldre og dermed være interessert i hva fortsatt vises på horisonten av moderne barnelitteratur studie og (svært effektiv!) Å arrangere felles hjem lesing. Så hva kan leses sammen med barnet ditt - på skolen? Vi anbefaler på det sterkeste å ta hensyn til boken av russiske forfatteren med armenske røtter Karine Abharyan.
 Karine
 Det Muscovite, selv født i Armenia, i fjellene, hvor hennes foreldre bor, søster og bror. Der, i den lille byen Bird, passerte hennes barndom, som falt sammen med det siste tiåret predperestroechnыm sovjettiden. I Moskva flyttet Abharyan i tidlig 90-tallet, etter at Yerevan University. Fortsatt deres språklige utdanning, gift, undervist i russisk litteratur og vurderer Russland et andre hjem.
 Litterære arbeider Narine tok nylig. Inntil hans venner presset. I Abharyan din blogg på Livejournal, hvor tidlig i 2009, en serie av minner fra barndommen - lyse, morsom, skrevet enkelt. Leserne elsket historien, de oppfordres Narine og overtalt til å fortsette. Historie Narine lese og forfatter Lara Hall of St. Petersburg, som hun startet med din egen blogg.
 Det anbefales at redaktøren av St. Petersburg forlaget Astrel SPb-notat arbeid Abharyan. Snart ble tildelt en kontrakt med forlaget i 2010 den første boken Narine "Manyunya" kom til den alminnelige leser. Et år senere, den spirende forfatter var vinneren av den litterære prisen "Manuscript of the Year" i "Språk".
 Bestill en lykkelig barndom
"Manyunya" Narine Abharyan, eller fordelene med familie lesing
 "Manyunya" - en bok om en lykkelig barndom Narine, hennes søstre og hennes venn Manet Schatz (hun er Manyunya). Av ti brudepiker, armyanochku på markedet og Manko jødisk jente med yngre søster Narine Karynkoy, heter Trio trøbbel. Denne trioen ukontrollerbar til tider prøver å temme fargerik Rose Yosypivna.
 Jødisk bestemor Manko at denne trioen bare å ringe Ba, vennlig og svært god kokk. Men hvis henne sint (og Trio Bede lykkes "på gang"!) Ba blir verre Armageddon. "Hospodybozhetыmoy !!!!" - denne setningen etter Ba alt som vises på vei, blir til ruiner ".
 Leserne ofte spør forfatteren, som det viste seg at hennes minner er friske og detaljert? Narine forklarer det på denne måten: hennes barndom som hennes barndomsvenner, mislyktes uhøflig og grusom. Jordskjelv i Armenia krig - hans hjemby Narine var ikke langt fra grensen til Aserbajdsjan, han stadig utsatt for bombing og ble fylt med flyktninger.
 Men alt som var igjen, like før de tragiske hendelsene zakarbuvalosya veldig tydelig i hennes minne for alltid forbli den mest levende og søte minner. Forfatteren ikke idealisere Sovjet virkelighet 70-80 år. Men, på grunn av den bekymringsløse barndommen, varm kjærlighet til familie og vennskap jevnaldrende alltid stor.
 Fortjent suksess
 Suksessen med "Manyunya" var forutsigbar og vel fortjent. Etter at det ble etterfulgt av forlengelse - "Manyunya fantastychЫskЫy skrev romanen" (2011) og fullførte en trilogi av Manyunya bok "Manyunya, jubileum Ba og andre problemer" (2012.). Utgivere har klart å frigjøre en samling av bøker om Manyunya. En Narine Abharyan skrev tiden bok for voksne "Ponaehavshaya" (2011). Og en annen bok for familien å lese "Simon A .. Chronicle av en rable ned "(2012)
 Narine Abharyan - nybegynner forfatter, men fant sin vei til hjertene til mange lesere av hans oppriktighet og absolutt talent. Bøkene hennes er interessant både barn og voksne, full av glitrende humor og optimistisk. Den mest fan opplesninger familie, Narine opprettet bøker for denne tilnærmingen. Forresten, ga Livejournal en start i livet for mange talentfulle forfattere som Martha Ketro, Gloria Mu, Almaty Malatov Laura Beloyvan, Lara Hall, Tatiana Solomatina Glory Sэ.
 Så les! Les med barna, lese for deg selv, fordi uansett hvor mye foreldrene hevdet sine barn om fordelene ved å lese for å virkelig føle respekt for bøker bare når de ser seg selv som å lese en bok.  
Hva gjør du når dårlig på hjertet?
 I alles liv er det oppturer og nedturer. Alle slags problemer ikke fremme god stemning. I utlandet slik midlertidig sinnstilstand umiddelbart ringe depresjon, sende mennesket til å krympe eller tilskrive kjemiske antidepressiva. For de ikke vil gå glipp av enkle inntjening, selv flytende i hånden. Heldigvis, i vårt land har venner som forteller oss hva vi skal gjøre når dårlig hjerte. Viktigst - i en slik tilstand ikke kan drikke alkohol. Du kan drikke bare om glede, men ikke om tristhet. Ellers - en direkte vei til alkoholisme.
 Nå påvist veier ut av depresjon:
 1.  Samtale med alle som vil gå til kontakten. Dette kan være en mor, en venn, uformell følgesvenn, ukjente online følgesvenn til forumet.
   Kommunisere med naturen. En tur i skogen, steppe, bading i elva og havet, samle bær og sopp. Egnet for innsamling av høstløvet i en park i byen.
   Kjøpe kjæledyr. Du kan kjøpe billig og lite krevende dyr type hamster ahatynskoy snegler, papegøyer. Bekymringer for sin enhet tvunget til å glemme problemer.
   Kommunisere med kunst. Besøk museet, som var siste gang en skoletur. Spesielt god innflytelse malerier i en realistisk måte. Kjøp en billett til teater eller konsert. Selv om du går med noen, ikke anser det som en grunn til sølibat.
   Matlaging. Vi vet at godteri (spesielt sjokolade) øke nivåene av hormonet av lykke. Tilberede måltider på en kompleks oppskrift ikke bare distraherer fra problemene, men også bedre humør. Bare kan denne metoden ikke brukes hver dag på grunn av faren for rask vektøkning.
   Skapende arbeid. Ikke vær redd om i hverdagen ingen skaper. La oss begynne å lage i dag! Hvorfor ikke skrive en historie eller dikt? Hans tema kan tjene alle problemene forrige gang. Skrevet i denne tilstanden fungerer ofte motta priser på prestisjetunge konkurranser. Du kan gjøre scrapbooking, patchwork, decoupage; lære å spille gitar eller synthesizer.
   Reparasjon - et kraftig slag mot depresjon. Minus - gratis økonomisk nød.
   Søvn - tvert imot den mest økonomiske metoden. Ta furu bad og vkladaytesya sengs tidligere. Ved morgen - alt glemt og løst.
   Kosmetiske prosedyrer er bra for alle kvinner. Endre håret, gå for eksotiske massene, gjør fotpleie.
   Shopynhterapyya passer også bare rettferdig sex. Unntak for menn - Automotive butikker.
   Veldedighet. Hjelpe personen til hvem klart verre. Frivillighet er alltid klar til å ta imot nye hjelpere for funksjonshemmede barn og eldre.
   Fysisk aktivitet i alle dens former. Stukket tre, skopayemo hage, vaske gulvet. La oss gå til stadion og spille litt fotball. La oss lære å skate. Zapyshemosya et dansestudio og kommer til å svette av kompliserte trinn. Det er velkjent at bevegelsen gir utgangs adrenalin, noe som negativt påvirker den psykiske tilstand.  
Hva gjør du når dårlige ting?
 Alt vi synes å ha fått vant til ideen om at livet - en sebra, alternative sort og hvite striper. Men hver innbygger på denne planeten er tider når det synes at livet er ikke bare et band av svart og håpløst og endeløs.
 I slike øyeblikk som han mister umiddelbart male fading interesse i hendelsene rundt hendene og kan ikke begynne å analysere rusk akkumulert problemer, som hver dag blir mer og mer. Med andre ord, det er tider når dårlig alt, absolutt alt. Og hvor du skal finne en vei ut av dette uføret - er uklart.
 For å løse dette vanskelige problemet bør iverksettes systematisk. Det vil si, den første tingen å gjøre - å forstå nøyaktig hva du ikke liker denne situasjonen. Uansett hvor latterlig eller banal ikke hørtes, kan lage en liste over store problemer lette deres beslutning (henholdsvis svart stripe går raskere).
 Men det er tider når en enkelt element i en liste for å legge svikter, virker alt normalt, klage, men følelsen av tilfredshet med sitt eget liv er ikke og ikke. Hvis du finner deg selv i den situasjonen (når alt er dårlig i utgangspunktet, men ingenting konkret), kan det hjelpe elementær hvile. I vår dynamiske og hardt vi pleide å glemme at tretthet har en tendens til å hope seg opp, og kroppen, dessverre, ikke er støpejern og belastning ansvarlig årsaksløse kjedsomhet og depresjon.
 Selv om du har en travel timeplan, bare helgene vie ferie: ta et bad med aromatisk beroligende eller toning oljer vyspitsya, lage mat deilig og sunn lunsj (kroppen vil fortelle deg hva det mate), ta en treningsøkt (mosjon bidrar til en kraftig økning nivåer av hormonet av lykke ) - varianter vekt. Hvis du jobber syv dager i uken, ta fri. Dersom dette ikke er mulig, så spør deg selv om du trenger dette arbeidet? Det kan være lurt å endre den til en mer hyggelig (om enn mindre godt betalt) arbeid?
 Forresten, kan vold mot seg selv (både fysisk og psykisk) forårsake forlater du føler at alt er dårlig. Misliker rutinearbeid, sosialt samvær med folk du ikke liker tror mange at de er pålagt å gjøre en masse ubehagelige og triste ting. Ikke overraskende, etter noen uker med dette livet, tanker om forgjengelighet av alle ting. Men i virkeligheten er det en løsning! En dag du trenger bare å bryte alle bånd som ikke bringer noen glede, skifte jobb, sirkel, mote, selv residens. Det kan synes at det er ikke ekte, men i virkeligheten, alt som hindrer deg fra å starte et nytt liv - er din frykt. Vend dem, og at usynlige "dårlige ting" hengende over deg oppløse uten et spor.
 Men hva om de "dårlige ting" - er ikke en abstrakt følelse, men en reell situasjon med en masse ubehagelige konsekvenser? Det kan bare være én: å løse problemer. Hvis du gir opp og la ting ta sin kurs, vil ingenting godt komme. Det er bedre å ta opp den samme listen som du ganske spesielt skissert grunner dine katastrofer og begynne umiddelbar løsning av akkumulert problemer.
 Start med de mest presserende saker. For eksempel, hvis du forstyrre livet gjeld, start med modenhet. La oss ikke umiddelbart la delene, men du vil flytte saken fremover. Klart å definere formål (for eksempel nedbetale gjeld ved utgangen av året), blir den måten å oppnå det lettere. Men man bør ikke glemme at målene du setter for deg selv er å være realnыmy.To ser ikke for en mulighet til å betale tilbake en stor gjeld for et par måneder (selv sette ut en gammel gjeld, du umiddelbart tjene ny og sirkelen lukkes).
 Det vil si, trinn for trinn, kan du gradvis bli kvitt den forhatte følelse når alt virker dårlig. Det viktigste - å håndtere problemene metodisk og med tilbørlig entusiasme; ikke glem resten og bare nyte livet (minst fra hva du viste viljestyrke og løse sine egne problemer, som absolutt verdig respekt som en handling av sterk personlighet). Du vil ikke merke den svarte stripen endret til hvit og lever igjen skinte lyse farger for deg.  
Яндекс.Метрика