Hvorfor ikke feire 40-årsjubileet?
 Sannsynligvis mange folk lurer på hvorfor du ikke kan feire 40 år. Hver har gjentatte ganger observert at denne type jubileet regnes av mange svært negative. Hva er årsaken?
 Faktisk tilfelle for en lang tid, hva du førti år mange menn begynner å vises sår, ervervet i tidligere år bekymringsløse liv og feil holdning til egen helse. Det var på denne alderen mange opplever en real identitetskrise, oppstår spørsmålet om hvorvidt klart å oppnå noe stige satt opp sin egen familie, er det en flat, alt er rett med seksuell funksjon, som også kan gradvis begynne å mislykkes. Kort sagt, er denne alderen allment oppfattet som et slags liv ekvator, oppsummerer kvartalsresultater byggeplaner for fremtiden, levde en objektiv vurdering halvdel av livet.
 Hvis vi tar de religiøse skikker, feirer førti år gammel mann fortsatt kan, men ikke gjør dette hjemme. Overtroiske folk kan gå til en restaurant eller kafé, eller å arrangere en tur i naturen. Denne typen hvile i alle fall mye mer interessant og nyttig enn resten hjem.
 Unngå skadelige effekter på helsen til svulster kan bare riktig livsstil bør være å begrense alkoholinntak, røyking gi opp, gjøre noen sport, nyter sin egen kropp. Regelmessig sex - som en viktig egenskap av dette. Hvis førti år en mann har en familie, og muligens barn, denne metoden mange ferie begynner ignorert, noe som er veldig galt.
 Hvordan å behandle deg oppdatert på 40 år?
 Alle bestemmer for seg selv. En ting er sikkert, ingen årene, er like sant for både menn og kvinner ingen makt over de unge til sinns mann. Det er fra en veldig tidlig alder overvåke deres helse regelmessig (hvert år) tester, trening, utvikle kroppen din utholdenhet og ulike belastninger. Disse faktorene og bidrar til lang levetid og velstand. Menn som bor langt færre kvinner på grunn av mange grunner, tipsene ovenfor er et must.
 Tradisjonelle skilt
 Samt ulike religiøse seremonier, bør tradisjonelle skilt anses bare som en av grunnene faktisk verdt å feire bursdager, inkludert 40 år. Du kan ikke liker din alder, men hver dag dette gjør oss enda mer til å elske sin familie og venner, takk hver bestått dag av våre liv. Med alderen akkumulert nødvendig erfaring, som du deretter kan gi videre til yngre generasjoner, slik som sine egne barn. Foreldre i førti menn - en måte å starte et helt nytt liv, unike og enestående. Selv i hans personlige liv lidelse karrierevei er langt fra den siste stigningen, alltid shkrebut katt på hjertet - det er ingen grunn til å frata deg av de små gleder. Tips kan gis bare ett - ikke lytte til noen, men hans hjerte. Feire hver ferie, fordi det er ikke mange i vår moderne liv fylt med bekymringer og erfaringer.  
Konstant trøtt
 Søvn gjør at kroppen til å hvile og forynge, noe som er grunnen til at leger sier at drømmen - de beste gratis medisiner. Hvis skikkelig søvn, faller en person sover til 23:00 og 6-7 timer, helte det i morgen for å våkne opp og ha et ønske om å arbeide. Hvis forstyrret søvn og daglig rutine, føler en person "overveldet" sliten, det er hodepine, hemmet oppfatning, snarere eneste ønske er å gå til sengs.
 Hva gjør du hvis du alltid ønsker å sove? For det første er det nødvendig å forstå årsakene til dette ønske. Forskere har bevist at menn liker å sove lenger er et must for normal funksjon av kroppen. Du må ikke sove lenge, betyr overflødig søvn ikke nytte kroppen. Pospavshy 12 eller enda flere timer, folk føler seg sliten og trøtt, dessuten er det å kaste bort tid og hvilken vei er aldri nok.
 I kroppen har sin egen biologiske klokke, som i stor grad avhenger av sesong. Som i tilfellet med dyr, mennesker høsten og vinteren blir sovende. "Det er uttrykt i hemming prosesser uvilje mot å jobbe. Takle denne situasjonen er mulig dersom en helhetlig tilnærming til å styrke kroppen og immunforsvaret.
 I den kalde luften inneholder mindre oksygen i kaldt vær, folk tilbringer mer tid innendørs, som et resultat - senke tonen. Lær om mangel på oksygen i kroppen kan være veldig enkelt - det er hyppig gjesping, som noen ganger følger oss hele dagen. Utmerket hjelp til å takle mangel på oksygen spesielle øvelser. Har pusteøvelser, prøv å gå mer, drikke oksygen cocktails og være spesielt oppmerksom på valget av hygieniske kosmetikk.
 Både kvinner og menn bør bruke kremer beriket med oksygen. Ikke glem om vinteren moro, spesielt når det ikke er for kaldt. Ski, pulk, snowboard, skøyter - den beste assistent i kampen mot langvarig utmattelse og døsig tilstand. Ventilere rommet ved sengetid, og best av alt lar vinduet åpent hele tiden. Alle vet at ved lav temperatur for å sovne lettere, og når ferske hjem - og enda morsommere.
 Prøv å velge sengetøy og pyjamas laget av naturlige stoffer, den overfører oksygen. Tror ikke at folk er stadig å ville sove rett og slett lat. Noen avviker fra normal fysisk form - et signal kroppen som ønsker å rapportere en feil.
 Konstant ønske om å sove kan være forårsaket av følelsesmessig sult eller knuste nerver. Hvis du setter deg opp for dårlige ting du ikke ønsker å våkne opp. For å ikke miste meningen med livet, stadig Sett et lite mål. De vil hjelpe deg å oppnå hevde seg og bringe glede. Unngå ubehagelige mennesker, tross alt, har du rett til å velge sin sosiale sirkel. Hvis sikkerhetskontaktene ikke kan bli kvitt, for å spille en nøytral og ikke la folk trekke deg fra deg selv.
 Hvis døsighet følger deg gjennom hele året, se en lege og returnere de nødvendige testene. Menneskekroppen er svært følsom for endringer i sykdommer og prøver ikke å kaste bort energi forgjeves. Problemer med lever, lunger og hjerte er alltid ledsaget av kronisk trøtthet, ta vare på deg selv.
 En veldig enkel måte legger energi gjør at du kan starte en ny dag med et smil og lindrer tretthet. Før du går til sengs drikke en kopp vanlig vann tilsatt sitronsaft. Til frokost, drikke et glass vanlig mineralvann. Denne metode vil også bidra til å rense kroppen, og for å håndtere en mangel på energi.  
Kvinner patogen hjemme
 Vi vet at kvinner ikke alltid føle seksuell lyst, selv under intime følelser, kan dette skade den nåværende helsetilstand, noen psykologiske årsaker: stress, depresjon, angstlidelser og konflikter med den andre halvparten, og fysiologi: vanskeligheten i å oppnå seksuell tilfredsstillelse, menopause, alder, på grunn av hvilke blodstrømmen til skjeden blir betydelig redusert ved å redusere testosteronnivåene. Som en kvinne lære å være ikke bare ønskelig, men også føle den mest ønsker? I dag la oss snakke om damenes afrodisiakum som kan i alle aldre gjøre underverker.
 Hvordan å lage mat kvinnelig patogen?
Kvinner patogen hjemme

 I gamle dager vet alle for fremveksten av seksuell lyst forbereder anstrøk av insekter kalt "blemme-bille". Vi begynte å samle voksne med tidlig i mai når de lilla busker vises lys grønn med en gyllen glans små bugs med en eller to svarte striper på baksiden. De er tørket og herdet alkoholiker infusjon (1 liter. Alkohol hadde satt 20 gr. Knust bugs), som sto for tre måneder på et mørkt og kjølig sted.
 For ikke å overdrive det, de gamle leger anbefales å bruke denne afrodisiakum 5-6 dråper av noe alkoholholdig drikke. Dersom dosen er oppfylt, helseproblemer vil ikke. Denne oppskriften er fortsatt populær, han og miljøvennlig og trygg Viagra, som ofte bruker kvinner som "blemme-fly" for å styrke produksjonen av kvinnelige hormoner og slipp smøring og øker blodtilførselen til kjønnsorganene.
 For å gjøre den kvinnelige patogen hjemme, må du velge den aktuelle perioden (mai-tidlig juni) når enkeltpersoner reprodusere og gå inn i vekst, det viktigste - ikke forvirre fly med annen type insekt. I den midtre sonen av landet vårt fly en lys gyllen glans på ryggen og på sør - rødt, men i virkeligheten, i begge tilfeller er det en perle og insekt når en lengde på mer enn 2 cm.
 Bestemors oppskrift kvinnelig seksuell stimulering
 Sterke kvinner patogen kan gjøres med mer tradisjonelle og enkle produkter:
 -pekuchoho pepper (1/4 h l..);
 - Sennep (. 1/2 h L.);
 - 1 rå egg;
 - 1 ss. l. tomatpuré;
 -. 1 time L. sitronsaft.
 Alle slips i en blender, helte et glass tørr eller halvtørr vin og varme over svak varme til de første boblene. Drikken er ansett klar til å spise og drikke ca en halv time før den tiden da du ble utnevnt, sier en romantisk date.
 Naturlige kvinner patogener
  1.  Å øke nivået av kjønnshormoner kan noen ganger hengi seg med eksotiske retter. For spesielle anledninger dress lam testiklene, posmazheni i smør med løk, ferske østers (gourmet) eller sesamolje med honning.

     Nøtter er de beste sentralstimulerende midler. For eksempel, det daglige inntaket av en blanding av sesam, valnøtt, peanøtt og mandel, honning rozmishuyetsya som bringer resultatene i en uke. Inntak selvfølgelig - en måned for 1 cent. l. 3 ganger om dagen.

     Grønn afrodisiakum, bidrar til å styrke den seksuelle sfæren av kvinner anses persille, selleri, dill, basilikum koriander. De kan finhakk og før spising ta 1 t. L. sammen med en dråpe olivenolje til greenene bedre zasvoyilasya magen. Også nyttige artisjokker, kledd med olivenolje, de er finhakket og blandet 1 ss. l. olje, tar 20 gram. før måltider tre ganger om dagen i to uker.
     Velge den sikreste metoden for en seksuell stimulering og husk at kroppen som har indre befruktning, alltid svare på nåde partner. Alder er ingen hindring for sex!  
Яндекс.Метрика