Hvor i russisk så mye banning?
 Etymologien av ord - språk språklig avdeling, som har sine røtter i antikken. Innholdet i det opprinnelige konseptet i dag kan være forskjellig fra dagens verdi, bekreftelse av denne forekomsten i fornærmende språkuttrykk. Mange ord er så deformert under Kulturrevolusjonen, som flyttet inn i kategorien av slang og netsenzurschyny, selv om deres opprinnelse er helt ufarlig. Russisk er latin, gresk, fransk, tysk, polsk, tyrkiske ord vi bruker eller hviske, eller til seg selv. Dette - den såkalte vulgaritet og banne over hvilke har vi forsøkt å belyse og finne ut hva som er galt med nerd ord, sharomыzhnyk, lure, idiot og avskum.
 Kretiner
 Ordet kom til oss fra fransk. I det 15. århundre i Alpene såkalte lokale kristne (kretiner). Det var en dialekt som ligger utenfor denne lille fjellrike regionen ikke gjelder før noen la merke til at lokalbefolkningen mye psykisk utviklingshemmede mennesker (på grunn av forstørret skjoldbruskkjertelen). Legene undersøkte den lokale befolkningen, noe smartere ikke funnet ut hvordan du skal skrive i kortet "nerd" i fellesskap av mennesker. Så dette konseptet ble generalisert og mark begynte en gal mann.
 Idiot
 Oversatt fra det greske ordet "individ". Grekerne tok aktivt del i det politiske liv, de som gjorde det, kaller seg "polytэsamy" og de som ikke er involvert i politikk var "ydyotesamy." Lokalbefolkningen har egentlig ikke synes synd på disse menneskene og deres begrensede nedsettende kalles uvitenhet. Siden da skjedde: idiot - en dunce, dunce, stakkars mann.
 Doodle
 Ordet har tyrkiske røtter og betyr blokkere noe blank for fremtidig produkt. I Russland, sa: "Dette idiot som vokste opp!", Henvisning til vekst og kroppsbygning, som kan la en intelligent mann hvis han er flittig i læring. Den som dårlig studert, holdt seg på "balvan", stykket.
 Fool
 Å lure de onde åndene i middelalderen, kirken ofte gitt mellomnavn i dåpen "fool" ved å skjule den egentlige (kalt navn som bare Gud kunne vite det. I det 16. århundre, har noen folk navn som "prins Theodore Feoktystovych Zemsky Fool "," Fool Myshurskyy Smolensk kontorist. "No offense, så nå fordi alle vet: idioter ikke bli fornærmet!
 River laks
 Ordet kom til oss fra det ekstreme nord og mener det bokstavelig gyting laks. Når fisken svømmer mot strømmen til gyting, mister det mye energi, men frigjort fra egg, var hun ikke i stand til å svømme. Det er rett i strømmen nettverk av fiskere som vet hvor fisken oblohyvaetsya som er å miste makt. Etter hvert har dette konseptet blitt synonymt for de menneskene som er lettlurte og som laks, tar bare hendene.
 Sharomыzhnyk
 Etter nederlaget for Napoleons hær i 1812, ble den franske tvunget til å trekke seg tilbake. Soldatene, slitne lokale klima og mangel på mat er ikke lenger nødvendig i den lokale befolkningen til å spise, og forsiktig spurte: "Sher ami", som oversatt fra fransk betyr behandling "kjære venn". Det viser seg at siden alle tiggere tilnavnet sharomыzhnykamy, så enkel i russisk med en fransk touch.
 Stakkar
 I den polske ordet betyr borgerlig skurk, noen som ikke var en adelsmann. Denne mannen kan piske truffet uten grunn, og hvis man begynte spyr forbannelser, vet utbrøt: "Å, for en kjeltring" I det 19. århundre, ble dette konseptet fornærmende og krenkende mistet sin opprinnelige betydning.
 Mumble
 Folket i nord såkalte menneskehomebody som sjelden sosialisert med naboer. Ordbok Dahl sier, "mumler -! Bli hjemme" For å bli en populær forestilling, hadde han en lang vei til 300 år. Mumble fast følgende egenskaper: vidlyudkuvatist, pokynutist, grå, neprymitnist, tungsinn.
 Storfe
 Gammel Rus ord som bokstavelig ment "svolakivat, raking og ta ut søpla, gress, ugress." Fra det punktet av livløse gradvis det byttet til menneske, og i det 19. århundre, den såkalte mengden av tilskuere samlet seg på torget, som om de "svoloklys" som kom til noe. Vi vet at publikum er mye pøbel (drankere, tyver, uteliggere), fordi slike antisosiale elementer og var stikker label bastards.
 Kast
 "Poddonok" - er det holdt seg på bunnen av kjelen, boller, bøtter. Dette - rester slop. I tavernaer, i tillegg til mange besøkende var folk tigge, og eierne ga ordre om å slå dem sammen poddonok, og dermed gi minst litt mat. Senere, de etterlatte liv, ble kjent som søppel, fordi de lever på bunnen.  
Hvor mye vet du om gangen?
 Alle vet at vår tredimensjonale verden, den består av materie i bevegelse som eksisterer i tid og rom. Plassen vi forbinder med lengden og varigheten av tid. Det er tre tidsdimensjoner: fortid, nåtid og fremtid. Men mange vet ikke at man, gjennom arbeidet til hjernen hans, ikke leve i nuet, som alle hendelser er erfarne av oss etter en viss intervall på 80 millisekunder. Hver levende skapning har sin egen tidsluke for liv på planeten vår, og det avhenger av antall hjerteslag per minutt, noe som er grunnen til at elefanten mus lever lenger. Man prøver å forlenge sin tid, men ikke nøyaktig vet hva som bestemmer varigheten av hans liv. Så hva er en tid og mye vi vet om ham?
 Hva vi vet om tid?
 Når en person interessant tid for det går, hvis kjedelig - dag strekker seg endel. Det viser seg at vi har en individuell følelse av tid, til tross for de gitte parametere: sekund, time, år, århundre. Tid kan ikke se, høre, føle - du kan bare skape manifestasjoner i enheter.
 I dagens verden, er tid verdsatt, det var ikke bare målbare, men også selger. For eksempel, er en manager verdsatt mer enn en enkel arbeidstaker.
 Punktlighet - respekt tid
Hvor mye vet du om gangen?
 Siden den gang - det er penger, er det aldri nok, og punktlighet blir et problem for de som trenger tid til å resirkulere 100 tilfeller per dag. I noen kulturer forakt for tiden - er en tradisjon. For eksempel, på Filippinene, ansatte har en tendens til å jobbe sent for omtrent en time. I 1998 bestemte president Fidel Ramos å ende forsinkelsen og helt bestemt uke sent for punktlighet og åpne den for nøyaktig to timer!
 Prototypen alarm født i England
 Med bruk av den industrielle revolusjon i England, har antall ansatte økt dramatisk, med dette folk ikke kunne våkne opp i tide og komme på jobb til avtalt tid. Ble oppfunnet såkalte "alarm": folk som banket på trehus med en kjepp og banke våknet eiere, så de gjorde det til fabrikken. Hvis noen bodde i andre etasje, er de på grunn av lange hule rør spytte erter i et vindu - resultatet var 100% -ym.
 Tid - konvensjonelle tiltak
Hvor mye vet du om gangen?
 Planeten er mange tidssoner hvor tiden som det er, blir veldig morsom figur.
 1.  I Stillehavet 180 th meridian er et sted hvor det ikke er noen reell: snu tilbake, finner vi oss i det siste ved å utvide hånd frem fra nullmeridianen - i fremtiden. Denne linjen kalles LPD (Date Line).

   Som Kina - den lengste landet i verden, så er det fem tidssoner. Det beordret regjeringen til å stå opp og gå til sengs bare folk Beijing tid. Det ville være noe annet enn problemer - Tibet marihøne sitter ikke i hovedstaden i Kina, om sju på kvelden, ved midnatt!

   Japan kalles Land of the Rising Sun, og gjorde ingenting, fordi før Tokyo (GMT) for nøyaktig en time øst foregår i Vladivostok.

   Noen ganger utrolig å se hvordan folk dele planet tid fra hverandre. Dermed er de to små øyene Ratmanov Krusenstern og 4 km til sjøs. Hvis du går på en båt for å komme fra den ene til en annen ganske 20 minutter. Men disse øyene GMT delt 21 timer! Hvis miljøet Ratmanov kveld, deretter Krusenstern dag torsdag. Det virker absurd.

   India i form av tid kommet videre i det hele tatt: de endret Greenwich på som kontrollerer hele befolkningen i verden, 55 timer. Hvis du ser på hans se dem opp ned, får du en real time, også kalt engelsk.

   Sammen med India, er Nepal et lite land. I løpet av sin historie har det alltid vært et vedheng av landet, mislykkede forsøk på å løsrive seg fra India. Til slutt lyktes de. Nepalske zviryaly klokke for sine naboer, for en tid siden, har regjeringen i Nepal besluttet at de har riktig tid, og nei de gjør ikke dekret! De flyttet klokken fram 10 minutter - denne gangen mellom de to landene varte ikke lenge, da lederskap gapet økt med 5 minutter. Greit - nå en full orden i landet og, viktigst, tid uavhengighet som gjør det føles litt monarker staten gratis!  
Interessante fakta om den menneskelige hjerne. Topp 5
 Man får vite at en vakker og stor, han nådde de mest avsidesliggende delene av universet vårt, bygger hypoteser og han svarer på spørsmålet "Hvem er jeg og hva dukket opp på jorden?» Men det vanskeligste spørsmålet, det ser ut, er inni oss. Inntil nå har forskerne ikke helt forstått hva som er den menneskelige hjerne. Hva er bevissthet? Hvilke mekanismer som styrer vår psyke? Til dags dato, er ingen mental prosess ikke fullt ut forstått, eksperter vet hvordan hukommelse, tenkning, kognitiv sfære, men kan ikke si nøyaktig hvorfor. Vi presenterer et utvalg av de mest interessante mysterier i den menneskelige hjerne i løpet razhadkamy fortsatt sliter forgjeves hodet av forskere fra hele verden.
 Drømmer
Interessante fakta om den menneskelige hjerne. Topp 5
 Det er en utbredt oppfatning at en drøm, eller rettere sagt, sin raske fase, ledsaget av drømmer, denne tapen siste minne. Enkelt sagt - en betydelig den siste utviklingen som er løst i hodet og møtte mannen i en tilstand av endret bevissthet (dette er en drøm) på forskjellige måter. Men hva de skal gjøre med profetiske drømmer, når man ser fremtiden for detaljer, etter som bekreftet virkeligheten? Om disse menneskene sier de assosierer observatører. Men det gir oss? Våkner opp etter et mareritt, føles engstelig en person, ønsker han å gjøre noe for å sove om zbuvsya, men i sjeldne tilfeller kan det kalles en berettiget handling. Ofte folk ikke unraveling drømmer, de vet ikke deres tolkning. Det eneste spørsmålet som ikke klarte å svare på psykologer, er at søvn styrker immunforsvaret, hjerneceller gir hvile og skriver nyttig informasjon om subcortex. Dette er - et mysterium №1 i verden.
 Fantomsmerter
 De føler folk med amputerte lemmer. De hevder at den hånden som utvinnes, fortsatt vondt, sier de føler et trykk på klær, varm og kald. En gruppe forskere er tilbøyelig til å tro at vår hjerne har evnen til å fullføre bygge energiformål, selv om det noen del av det fysiske planet. En annen oppfatning er at i sinnet kalles minneblokker, som lagrer informasjon om følelsen og personen kan godt få bildet, tenke helhet og den tilsynelatende følelsen.
 Menneskelig minne
Interessante fakta om den menneskelige hjerne. Topp 5
 Dette er - en av de unike mentale prosesser, avsløring av hemmeligheter som er langt foran. Vi vet at hvert øyeblikk av hver gjenstand som vises i hukommelsen vår. Elementer som vi ikke er interessert, innspilt umiddelbart flytte inn i regionen i det ubevisste. Det er viktig at alle de ting folk husker virkeligheten ubevisst. Dette faktum ble avdekket i en rekke eksperimenter med hypnose når en person har fjernet barrieren av bevissthet, og han kunne ikke huske de minste detaljene av en vanlig dag. Hvor er våre minner, er ikke kjent. En mann med en lys fantasi kan endre seg i hodet mitt på et tidspunkt i livet, gjenskape bildet, presenterer det som en realitet, og selv under hypnose at han spiller utviklet, den falske situasjonen som har slått rot "i hukommelse og tenkning virker.
 Latter
Interessante fakta om den menneskelige hjerne. Topp 5
 Man - den eneste personen i naturen som kan le og vise sin spenstighet oppførsel: det hrymasuye, fylt med en gjeng av lette vitser, infiserer latter annet - alt for å la følelsene å manifestere utenfor. Latter - en strømforsyning utsiden, gjennom hvilken alle funksjoner i hjernen, er aktivert. Men det eksakte svaret, som er født av hjernen trenger for å uskadeliggjøre ikke. Derfor fortsetter vi å le uten grunn, og få glede av den.
 Mysteriet om liv og død
 Et sett med mekanismer som vi har fått fra fødselen, hva feiler, og mannen blir gammel og dør. Vi kan ikke selv på vilje, for å bekjempe influensa, enn si alvorlige sykdommer. I et nøtteskall kan det bemerkes at aldring gunstig for noen (venstre avklare hvem?), Og skadede celler kan ikke komme og jobbe det samme. Forskere i dette området har flyttet bort, takket være den nyeste utviklingen genet de lover å forlenge levetiden to ganger. Men dette er bare en teori, i praksis som vanlig: fødsel, utvikling, aldring og døende.  
Яндекс.Метрика