Hvordan ta av skaden?
 Noen ganger fra en venns mulig å høre følgende ord: "Hva Porobleno?"? Merkelig nok, men problemet er ganske vanlig i dag. Svikt i kjærlighet, vedvarende problemer på jobben, dårlig helse, evig feil - alle disse problemene folk assosiert med skade. Mange prøver å appellere til spesialiserte butikker der jenta med hennes magiske krystallkule eller bestemor med urter kjent ritual utført av berøvelse av skade. Men hvordan å ta av og skade whammy? Er det noen måter å bli kvitt det onde øyet hjemme? Det viser seg at de eksisterer og er effektive, ikke gir forskjellige metoder healere.
 De viktigste metoder for å bli kvitt skaden
 1.  Løsning øyeskader og fysisk natur. Dette kan sikkert sette en annen type måter som til en viss grad knyttet til trening og mosjon. For eksempel, pusteøvelser, en fullstendig avvisning av alkoholbruk, røyking, kjøtt, og andre kirke stillinger rengjøring prosedyre. I tillegg er det en spesiell strømme teknikk som hører til denne kategorien.

   En av de mest populære måter å fjerne spoiling kan trygt anta bønner. Spesiell fordeling de fikk en "kristne egregors" som alle typer otchytok.

   En veldig vanlig metode for å bli kvitt det onde øyet og forringende er besvergelse. De er svært lik disse bønnene. Den viktigste forskjellen er at bønn innebærer en anke til Høyesterett og hellige krefter. Som for konspirasjon, er det et slags program som tar skade. Mest populær denne metoden er de såkalte "hedninger", det vil si folk som ikke har noe med religion å gjøre selv.

   En av de nyeste metodene for å bli kvitt skaden er spesiell meditasjon. Basert på tittelen, er det klart at løfteøye utføres i løpet av denne samme meditasjon når en person er fullstendig oppslukt i en annen dimensjon.

   Ritualer og seremonier. Denne kategorien er svært store. Det finnes mange forskjellige litteratur, som omfatter alle slags ritualer for å bli kvitt skaden. Hver gang skapte alle nye ritualer og seremonier. Den vanligste måten er ansett å helle voks stearinlys annealing og rulle ut et egg. Hvis du bestemmer deg for å gå inn i noen magiske butikken, kan du være sikker på at min bestemor ofte brukt denne metoden.
   Hvordan fjerne skaden bønner
   Du må tørkes ville blomster, med hvem du var servering og kveld på en ferie som Trinity. Så en blomst er plassert på en tallerken og vannes med hellig vann fra glasset. Det må være lys ett stearinlys og si følgende bønn:. «Fader vår», «Live assistanse" og "Creed" Hver bønn uttalt to ganger. Fra de tilgjengelige retter bør nadpyty tre slurker Vodice. Som for resten av væsken, så det må vaskes. Umiddelbart må utsette mynt på almisser.
   Disse ritualene skal utføres innen 40 dager. På slutten av kirken må bestille tre bønne: hjemløse barn Kuzma og Damian, Tryphon martyr og Healer Panteleimon. Ikke glem å dele ut 40 mynter til de fattige for hans helse. Etter alle disse handlingene, vil skade eller onde øyet fjernes.
   Innlegg
   Det viser seg at for å bli kvitt skaden hjelper innlegget. Det må imidlertid følges meget strengt. I tillegg er varigheten av faste helt avhengig av hvor lenge pålagt på en person skade, så vel som direkte på styrken av troll, som faktisk ga det. Under post må helt gi opp alle typer animalsk mat, fett, kjøtt, pølse, egg og andre meieri og kjøtt matvarer. Hvis en person ønsker å bli kvitt skaden, vil han måtte forholde seg til dette innlegget over 6 9 og selv 12 måneder unna lett. Hvis folk ikke stå slik test, kan han ikke bli kvitt det onde øyet.
   Som de fleste frikjenne seg av skaden
  1.  Å kvitte seg med så snart som mulig svinn må forberede et anstrøk av Lythraceae eller tistel. Det skal være 100 g. Av en plante, og deretter sette i en krukke og hell 0.5l vodka. Væsken tilført på et mørkt sted i 10 dager og deretter filtrert. Den resulterende skjær bør tas tre ganger om dagen for en teskje en kopp vann nahovorennoy.

    Også alle typer skader kan hjelpe neste kjøttkraft 1 ss salvie, 70 g noen brød zubochek hvitløk og 2 ss av røttene villedende. Alle disse ingrediensene er helles halvliter vann og satt i brann. Kokt buljong i 30 minutter. Neste må du filtrere alt på en gang, og drikke på tom mage.

    Å ødelegge den onde energien må finne følgende planter: root bregne og burot, velsignet valmuefrø, bark av osp, tistel. Disse plantene trenger for å samle inn en mengde på 15 g. Du må også huske å 25g Lythraceae-gress. Alle disse plantene er fylt gulv liter vodka. Infusjon lagret et sted i et mørkt varmt sted i to uker. Periodisk blanding rystet. Hver dag bør ta en st.l infusjon ved å blande med 100 gram hellig vann.
    Hvordan du kan beskytte deg mot det onde øyet og forringende
   1.  For å beskytte deg mot skader eller blending øye, anbefales det å bære på et kors nødvendigvis kjøpte i templet. For å beskytte seg mot skader, ikke låne fra noen etter solnedgang. Det samme gjelder for salt, gafler, kniver, nåler og saks. Det spiller ingen rolle hvem som spurte - en kjær eller fremmed.

     Umiddelbart før den søvnen du trenger hver gang døpe alle dører og vinduer i huset, og endte komfyr. Disse prosedyrene er gjort på grunn av at huset beveger djevelen.

     Vel å skade fra en rekke forskjellige amuletter, armbånd og ringer som ble innviet i kirken. Hvis en kvinne bærer skaut ofte, er det fornuftig å krysse brodert på den.

     Fra trollmenn og hekser hjelper perfekt vanligste valmue, som ble innviet i kirken. Med korn av denne planten kan finne ut nøyaktig hvem er skaperen av skade. For å beregne denne mannen skulle spre korn i et rom fullt av gjester. Hvis det var en heks eller trollmann, vil denne personen gå hjem umiddelbart.

     Hvis en person er udøpte, er det fornuftig å avhjelpe denne situasjonen. Under rite av dåpen, får hver enkelt for en Guardian Angel.

     For å beskytte deg selv og din familie fra skade og øyet, må vi desinfisere røkelse hjem og dine verftet rå planter på bålet som malurt, salvie, Drop Cap, Tatarniuk. Forbrenningsanlegget må stadig lese ulike bønner og charms mot det onde øyet.

     Hvis du går til sengs, folk er veldig redd for onde ånder, så det anbefales å stappe en pute bjørkeblader, peppermynte, plantain, tindved og cornflowers. Med en slik mann ikke pad bare vil ikke frykte, men også helt roe nervene.

     Hvis personen ble lagt svart spell, i dette tilfellet, vel hjelpe nahovorennoy bad med vann. I badet skrevet vanntemperaturen ikke er høyere enn 50 grader. Så er det helte et glass vann nahovorennoy. I tillegg er det nødvendig å helle væsken i form av et kors. Når en person kommer til badet, må du lese ulike typer bønner fra skade som er kjent. I tillegg bør du ikke glemme å drikke ett glass vann før nahovorennoy bad. Ingen grunn til å bli skremt hvis etter bad kropp funnet blåmerker - i nær fremtid vil de forsvinne helt med skade.

     For å bli kvitt skaden må lese bønn hver dag, morgen og kveld. Gå i kirken, hellige steder, og ta del i nadverden. Spesielt nyttig for å gå barbent på hellige steder. "Frys" onde ånder gjennom bading i kalde isen hullene, spesielt nyttig for å gjøre dette i dåpen. Ikke glem å drikke vann nahovorenu, ta hennes bad, og gjelder komprimerer.  
Hvordan reise mer?

 Du lokker Bali eller Thailand, Paris eller drøm pirrer fantasien til Afrika? Det første steget du kan gjøre med din egen leilighet, aktivere sone tur.

 Magisk Plan


 Octagon bagua - En hellig talisman Feng Shui. Bruk den til å finne startpunktet for turen. Bagua sette på plan leiligheter og enda et eget rom, sørg for å bruke kompasset. Dele den valgte plass i åtte deler, hvorav den ene skal være en sone reise.

 Selvfølgelig nordvest


 Sektoren mest vellykkede reiser - nord-vest. Dens elementer - metall, farge - hvit, metallisk gull og sølv.

 Bell metall


 Aktiver sone turene vil hjelpe hestesko, "musikk av vinden" og andre metallgjenstander. Selv bell er i stand til å utrette mirakler! Det er nok til å kalle ham, mens nordvest leiligheter, tenke på å gå - og trengte pengene eller den etterlengtede visum - alt vises til rett tid.

 Videresende verden sammen!


 Hvis du ønsker å dra til India, lagt på bordet i området av reiser figur av en elefant, Frankrike - lille Eiffeltårnet, i Nederland - en vase med tulipaner. God hjelp Globe (du kan sette små) og vakre kart, flagg på dem for å flagge de stedene hvor du har vært, og de hvor vinden ringer deg vandrende.

 Magiske ordene: bekreftelser på Vacation


? Vårt ønske om å eie utrolige kraften, og gjort høyt - til tider mer. Når du ushyvayetesya i området eller vurderer å reise bilder fra turer, si de magiske ordene. Her er de grunnleggende affirmasjoner (positive setninger) for en vellykket tur. Bruk dem, eller lage dine egne.
? Jeg får hjelp og støtte fra overalt og fra alle.
? Jeg har nok penger for en fantastisk tur.
? Når du reiser jeg nyte livet og møte mange venner.
? Jeg kan reise med en hvilken som helst transportmiddel: på land, i vann eller luft - og alltid føle deg trygg.
? Jeg beskyttet, og veien kan skje med meg bare god. Jeg har rett til å få hjelp og støtte fra folket. Jeg fortjener dette. Jeg var alltid heldig! Du si disse affirmasjoner, prøv å føle glede glede selv som om drømmen har gått i oppfyllelse. Disse følelsene vil sikkert ønske katalysator ytelse.
 Forfatter: Natalia Pravdina, en spesialist i feng shui  
Яндекс.Метрика