Skjønnhet og helse, tilsynelatende bekymret for alle mennesker siden antikken. Det er derfor det er mange øvelser på disse aspektene. For eksempel, en av disse øvelsene - Ayurveda. Hva er det? Hva gjør den?

 Hva er det?


 Dermed Ayurveda - en lære av livet. Og livet er kjent for å være allsidig, så i denne vitenskapen inneholder mange retninger.
Hva Ayuverda- og som krever at undervisningen?

 Hvor kommer denne saken? Det antas at denne undervisningen er fødestedet til India, er det der hele tiden, folk betalt spesiell oppmerksomhet for integriteten til den menneskelige natur, som består av flere beslektede deler. Ja, tildele flere aspekter:
 •  Atma (sjel). Dette er noen naturlig prinsipp, som uttrykkes i de samlede utsikt over universet, holdning, felles for alle prinsipper eksisterer noen skjulte regler og kanoner. Man må forstå sin plass i verden til å forstå hvorfor han lever og eksisterer.

 •  Manas (sinn, sjel). I læren sier at enhver person gjerninger og handlinger i utgangspunktet oppstår i hans sinn, mentalt. Hvis Atma - et utgangspunkt, noen styrende kraft, den Manas som det gir kroppen disposisjon. Hvis tanker er dårlig, ikke normal. En god idé er presentert i god helse, lykke og harmoni.

 •  Indriyas - en følelse person. De er i stand til å binde sinnet til omverdenen ved hjelp av lyder, bilder, taktile sensasjoner. Alt dette liksom påvirker sinnet, og personen bestemmes med sine mål og ambisjoner.

 •  Sharira - kropp, sjel som gir kommunikasjon med verden. Legemet hjelper en person til å påvirke verden.

 •  Ifølge Ayurveda, må alle fire komponenter være i enhet, først da kan vi oppnå harmoni.

   Hva gjør den?


   Hvorfor, generelt, hvis du vil ha en lære av livet? Denne har til å bestemme for seg selv. Noen, for eksempel, har en tendens til åndelig harmoni og Ayurveda kan gi den. Andre forbedre kroppen og bruke prinsippene for ayurvedisk diett for vekttap. Og det gjør også fornuftig. Atter andre ønsker å forstå meningen med livet og ta det et bestemt sted.
  Hva Ayuverda- og som krever at undervisningen?

   Undervisningen vil forstå alt. Noen ønsker å forbedre deres helse og bli kvitt sykdommen. Denne vitenskapen om livet, også, vil sikkert hjelpe. Generelt består levetiden til mange komponenter. Og hver av dem har en plass i Ayurveda, hver av dem har betalt oppmerksomhet, fordi det er mange områder av studien.

   De viktigste bestemmelsene


   Hva er Ayurveda? Dette er en vitenskap om alle aspekter av livet og deres enhet. Denne undervisningen er grunnleggende prinsipper:
 •  Balanse. Bare noen som vet hvordan å holde en balanse mellom sjel, sinn, kropp og følelser, kan leve i harmoni og være sunn. For eksempel bidrar yoga til å styrke ånd, perfekt kropp, skjerpe sansene og rense sjelen. Så mye til prinsippene i ayurveda, gjør yoga.

 •  Alle er spesielle, er alle individualitet. Dermed er det antatt at hver av oss har sin egen spesielle grunnlov, som må opprettholdes i optimal stand. Det faktum at man er nyttig til en annen kan skade. Dette betyr at kostholdet ditt, bør din livsstil tilpasse seg miljøet, for miljøet. Hvis ikke, kan det være en ubalanse, som vil sikkert bryte harmoni.

 •  Vi - hva vi spiser. Tilhengere av denne teorien mener at behandling av hjerte, kropp, sinn og tanker ikke innebærer bare å opprettholde en viss livsstil, men også visse matvarer. Men det er verdt å merke seg at slike produkter for ulike mennesker kan være annerledes.

 •  Hvilke typer mennesker i Ayurveda


   I denne undervisningen ut forskjellige typer mennesker. Det er tre:
 •  Vata (vind). Mennesker av denne typen er ofte ganske slank bygge, tynt hår, hud og negler. De er også rask bevegelse forstå alt på sparket, men nesten umiddelbart glemme alt. Mennesker av denne typen ikke tåler kulde, kan de ikke bli varm. Rask metabolisme, slik at vekten av talen kan ikke gå. Ifølge denne læren, bør dietten av disse menneskene inkluderer følgende produkter: nøtter, ris, bokhvete, meieriprodukter. Men det er nødvendig å begrense mengden av rå grønnsaker, epler (spesielt sure), soya og pepper (kan med krydder muskat og kardemomme).

 •  Pitta (ild). Mennesker av denne typen normal gjennomsnittlig kroppsbygning. Naturen av eksplosjon, folk kan ofte komme i sinne, sint, vise aggresjon. Hår vanligvis lette, tynne, mange føflekker på huden, huden med et rosa skjær og er utsatt for rødhet (f.eks på grunn av overoppheting). Man tolererer ikke denne typen varme og tørst, og sult (det bare smertefullt). Topp produkter: bønner, asparges, blomkål, selleri melk. Med krydder kan koriander, mynte, dill og kanel. Og fra rødt kjøtt, bør nøtter og safran bli forlatt.

 •  Kapha (slim). Disse menneskene vanligvis pleier å være overvektig på grunn av langsom metabolisme. De er enkle å legge på seg, men bli kvitt det enkelt. Man denne typen langsom og noen ganger lat, men trygg, balansert og fredelig. Kostholdet bør være forberedt nøye. Det bør spise brun ris, tofu og bønner. Antall søtsaker, kylling, bør hvit ris og svinekjøtt begrense. Optimal krydder - ingefær.

 •  Principles of Nutrition


   Ifølge denne læren, bør kostholdet være basert på den tiden av året. Dermed er det fire alternativer:
 •  Høst. Det er lett, tom, kald og røff. Så det bør brukes mer korn, korn, tykke supper, sikkert legge til kjøttretter. Men på salater for en bedre tid til å glemme, grønnsaker termisk behandling. Antall kaffe og te grense, bedre drikke mer urte påfunn.

 •  Vinteren er kald og hard. Forsterke kroppens korn og supper. Du kan bruke vinter krydder: ingefær, kanel, nellik.

 •  Spring Awakening natur, og bør vekke kroppen din. Så sur, salt og fet bedre ikke å bruke som mel eller søt. Spis bønner, reddik, reddik, hvitløk, kalkun, kylling, og frukt og grønnsaker.

 •  Sommeren er ofte varmt. Bedre denne tiden av året å ta lett frukt (ikke sitrus og ikke syrlig), greener, asparges, kål, ris basmati. Rømme og ost er bedre å ikke spise.

 •  Daglige biorhythms


  Hva Ayuverda- og som krever at undervisningen?

   Ifølge Ayurveda, er det daglige biorytmer. Totalt antall dager delt inn i flere perioder:
 •  Kapha er fra 6 til 10 timer. Denne perioden er merket fred. Normalt er kroppen tung, det er apati.

 •  Pitt perioden varer fra 10 til 14 timer. Solen står høyt, slik at folk føler en sterk sult. Fordøyelse er spesielt god som metabolisme.

 •  Bomull periode med bevegelse på dette stadium har den høyeste aktivitet.

 •  Kosmetikk, legemidler


   Hvis du ønsker å velge kosmetikk eller kosttilskudd, og deretter vurdere funksjonene. Og husk, oljer, kremer og sånt verdt å kjøpe bare sjekket i butikkene.
   Harmony du fred og helse!  
  Biografi Gisele Bundchen
   Gisele Bundchen - brasiliansk supermodell, har tjent en anerkjennelse og berømmelse over hele verden. Denne 34 år gamle skjønnheten begynte sin karriere i tidlig ungdomsalder og hittil har oppnådd betydelige høyder.   Origin kjendiser


   Future Star podium født 20 juli 1980 i en liten brasiliansk by som heter Oryzontyna. Som barn hun seriøst engasjert i volleyball og ønsket å dedikere denne virksomheten hele mitt liv, ikke engang å tenke på modellering. Men livet har gjort justeringer i planene til jenta. I sin unge '14 Giselle sammen med venner gikk til Sao Paulo, hvor en lokal kafé det trakk oppmerksomheten til organisasjonen Elite Modeling, inviterer henne til å prøve lykken på modellering foran. Hun har gitt sin tilslutning til forslaget, som var fatal for henne.
  Biografi Gisele Bundchen

   Stages karriere Giselle


   ,, Kom i 1995 fremtiden kjendis, mot ønskene til hennes far i Sao Paulo på konkurransemodeller og tar en ledende sted å gjøre det for henne uventet overraskelse. Etter slikt rush hun kommer til New York hvor han går på podiet i antrekk fra slike meter Huchchio som Gucci, Carolina Herrera og Ralph Lauren.
   I 1999, den berømte moteblader, inkludert "Vogue", plassert på sine sider noen bilder av Gisele Bundchen, etter som hennes navn dukker opp på den første posisjonene til karakterer og publikasjonen "Rolling Stone Magazine" modell gjenkjenner den vakreste kvinnen i universet .
  Biografi Gisele Bundchen

   I en alder av 19 faller hun inn i rekkene av de mest høytlønte modeller. Sin årlige inntekt er ikke mindre enn 150 millioner kroner.
   Karriere Jente står fortsatt. Blant sine prestasjoner var den største delen i reklame motehus: "Versace", "Gianfranco Ferre", "Valentino", "Celine" og andre. Ansiktet hennes dukket opp på forsidene av blader "Rolling Stone", "Vogue", "Arena", "Allure", etc. I tillegg klarte dette babe til stjerne i to filmer: "New York Taxi" og "The Devil Wears Prada» . Modellen har også sin egen linje av undertøy som heter "Gisele Intimates".
  Biografi Gisele Bundchen

   Livet catwalk stjerner


   I 2000 begynte han en romanse med Gisele Bundchen berømte Hollywood-skuespilleren Leonardo DiCaprio. Gang kjent sjarmøren først så skjønnheten på podiet, ble han betatt av hennes skjønnhet og sjarm. I 2004 ble Tine kåret til en av de vakreste par, de selv annonserte forlovelsen, men, dessverre, i 2005, Union kollapset kjendiser.
   I februar 2009, har modellen funnet lykke i ekteskapet med Tom Brady - spiller, relasjoner med som begynte den mer enn to år før bryllupet. Paret er foreldre til to fantastiske barn: fem år gamle sønn Benjamin og toårige datter Vivian.
   I tillegg, lenge før ekteskapet, Gisele Bündchen var i et forhold med modell Scott Barnhill, skuespiller Josh Harnett og en milliardær.
  Biografi Gisele Bundchen

   Interessante fakta om kjendiser:


 •  Gisele vokste opp i en stor familie, har hun fem søstre, slektninger, hvorav den ene faller to modeller.

 •  Hans navn er forpliktet stjerners forfedre fra Tyskland, som emigrerte til Brasil i XIX århundre.

 •  Til tross for at foreldre har en stor kjendis i tysk, har hun ikke kjenner språket.

 •  Giselle har en stjerne tatovering på håndleddet. Etter New York sin første natten, det gjorde hun ikke finne noen stjerner på himmelen, ser på hva som kunne be. Deretter Bundchen besluttet å videreføre symbol på kroppen hans.

 •  Modellen ble invitert til rollen i "Charlies Angels", men avviste forslag på grunn av mangel på ledig tid.
 • Яндекс.Метрика