Singer Pink: frykt vinner
 Rosa er ikke en modell av beskjedenhet. Sangeren sier hva han mener, lett å utføre svimlende stunts på sitt vis konserter. Men dette betyr ikke at hun ikke er redd for noe. Bare Pink trygg og lever derfor i sin helhet - som alltid ønsket.
Tenk deg at du er i en boks, henger høyt over scenen for å åpne musikkfestival. Rett under deg - et par tusen mennesker som ser frem til din rask flytur fra en høyde på 20-etasjes bygning. Få tør å være slik. I rosa. "Det er alltid veldig skummelt hver gang." - Sier superstjernen at en slik gal måte hver kveld åpnet sin utstilling holdt under årets World Tour The Truth About Love "The innsending, srazyvshem offentlig sted, var svimlende stunts i stil med Cirque. du Soleil, og elementer av strikkhopping.
Ordet "uredd" gjentatte ganger ber om tungen når det kommer til rosa. Hennes rykte dristig jente og pakk gal tenåring. Dette Pink innrømmer at hun har en hel haug med frykt: frykt for Arachnophobia til ensomhet. "Jeg er en av dem som trenger å føle kjærlighet og støtte jeg kaller det trenger å være et menneske.» - Forklarer hun.
Men ingen frykt ikke forstyrre Pink handling. Nei hun forsvarte sitt syn på Twitter; eller hvis aggressiv paparazzi, karaulyvshye i huset, fotografert hennes to år datter; eller når avtalt seksoholychku spille i filmen "Takk for deling" (ble utgitt i september 2012, i hovedrollen.: Mark Ruffalo og Gwyneth Paltrow).
 Det som er
Huset i Malibu Pink kjøkken med stor takhøyde i hele spredte leker, og synlig fra vinduene ligne kjeve Santa Monica Mountains. Naomi Knights Colorist maling sangeren Ash blonde. På veggen henger et portrett idol Pink Janis Joplin - slik så gal som vår heltinne.
Alicia Moore (og dette er faktisk den sangeren navn) økte til Doylstaune, Pennsylvania. Min far sa alltid til henne: å gjøre det som virkelig liker og "spytte" i den oppfatning av andre. Hans mantra i livet var ordene til Polonius "Hamlet": ". Vær trofast mot seg selv"
"Pappa sa ofte:" Tiden vil komme, og du holde deg på toppen av fjellet alene "- sier Pink Han sa:". Husk alltid at du er en som er. For meg, den vakreste og enda viktigere, vittig, morsom og talentfull. "
". Jeg har alltid vært de prinsipper som jeg var klar til å forsvare likte jeg å være annerledes" - sier sangeren. Kjærester drømte om å bli en ballerina, og Pink 4 år begynte å gjøre gymnastikk - det er derfor i dag hun klarer å vise ekte akrobatikk i sine show.
I 15 år, Alicia sparket ut av skolen fordi hun ikke nøl med å gi uttrykk for sine synspunkter. Voksen jente begynte å gå med venner i skateparken og lært å hoppe over ramper der og gjøre flips. Hun så ikke på guttene beundrende øyne, og kommunisere med dem som likeverdige. Rundt samme tid bli kastet ut av huset. Nå ser på det siste, stjernen innrømmer: "Jeg var en sann djevel."
 Gjennombrudd
Tidlig i 2000, har vår heltinne et alias Pink og flyttet til Los Angeles. "Jeg føler meg ikke en del av alt det vakre livet. Jeg var fra en annen verden. Jeg var som en helt av filmen" Crocodile Dundee "når den først dukket opp i New York."
Rosa ingen lov til å slå deg til en delikat prinsesse. I stedet hun utførte hryploholosыe kraftige hits som begeistret hennes fans. Hun sang om ensomhet, fortvilelse og hjertesorg. "Jeg har møtt mange mennesker som føler det samme som meg. Jeg følte trist, men jeg visste ikke alene." Som det er ironisk sans for solidaritet med publikum bare styrket hennes personlighet. Rosa fortsatte å gjøre hva hun liker, og har aldri jobbet som gikk mot hans natur.
"Jeg var alltid en guttejente, har alltid hatt atletisk kroppsbygning - sier sangeren. - Når du beundre sport, automatisk slår det deg til en jente som er annerledes hår, lange negler, støtte bras jeg fokusert på andre ting jeg ikke var.. er det viktig å se attraktive å behage andre, jeg var mer interessert i svaret på "Hvordan å vinne? . "Til slutt, har Alicia oppnådd mye, har blitt en populær sanger, skuespiller, og greide å lyse opp som ansiktet av kosmetikk Covergirl.
 Endringer
Når Pink var en kone og mor, det forandret livet hennes. Rastløs vare på sine kjære ispedd en konstant risiko på scenen - alt dette har blitt normen sangeren. "Jeg er vant til at mannen (Cary Hart, motor-kjent) holder meg våken om natten, men jeg forventer ikke mye spenning og angst vises med barnet ditt Frykt for mor -.. At uansett hva som ikke det er en overveldende følelse. . Det spiller ingen rolle hvilke hendelser skjer i verden, det viktigste - at alt var bra med barnet ditt ".
 Vinne
Likevel, som Pink kommer ut til å være sterk? Det er i forkant av sin egen - og det innebærer å skyve frem seg selv, utvikle strategier og kamper. I enkelte situasjoner hjelper det rolige og meditative hobbyer (hobby - Paddle surfing), andre - ulike uttrykksformer. "Når jeg skriver en sang eller komme opp med et show for publikum, som vi føler det samme, pozbavlyayusya deretter sine indre demoner."
For noen hemmelighet? "Se på ting i perspektiv. Bare si til deg selv:" Ja, det skjedde. Hvordan ellers var det ikke. Ville det være relevant i et år? Nei, et år senere, mest sannsynlig, du trenger ikke engang huske det. Er det virkelig interesserer andre mennesker like mye som meg? Nei ". Evnen til å motstå problemer som ligner på muskel. Tren det, så vil det kreve mindre innsats for å takle følelsesmessig stress.
Men dette betyr ikke at rosa er immun mot selvtillit tvil. Det tillater ikke angst for å gå foran sitt liv. "Vi har ikke råd til å endre vår følsomhet. Du trenger bare å lære å konsentrere seg om andre ting. Vi la følelsene råde oss, derfor er vi i stand til å gjøre dem forsvinne. Vi må handle og alltid se etter noe nytt." Pink nylig begynte å gå til hot yoga. Hun ble slått av hvor vanskelig det er, "Jeg tilbød meg å besøke de fire klassene og deretter bestemme om jeg vil gjøre det." Forutsigbart, de adopterte vedtaket.
 Pleasure
Pink slutte å røyke når gravid Willow, og hun hadde nesten ingen dårlige vaner. "Jeg egentlig bare drikke god vin og høy kvalitet whisky Vel, kanskje jeg noen ganger ler for høyt i restauranter." - Pink vitser. Singer motvillig forlater sin elskede (men ikke spesielt nyttige) matvarer som brød, ost og pasta. Det sikkert - alt må være en balanse. "Jeg ønsker å være mer disiplinerte, men jeg virkelig få glede av mat. Jeg har italiensk mentalitet når det gjelder måltid, eller familiemoro. Jeg bare nyte livet. Jeg kunne sikkert prøve å spise bare sunn mat fem ekstra pounds å tape, men det er ikke min. jeg allerede føler meg vel. "  
Ti måter å holde seg våken på jobb
 Hvis du etter en søvnløs natt du sovner på farten, så liksom ut tid er ti måter å bruke den tiden til god bruk.
 Hvordan å holde seg våken på jobb
 1. oppkvikkende duft
Som oppkvikket smaken kommer til tankene kaffe. Det hjelper de som virkelig elsker. Og så hva gjør andre? Bare bruke andre metoder, er kaffe ikke et universalmiddel. Utmerket stimulere kroppen slik aromatisk olje - olje, peppermynte, eukalyptus. Hvis noe av det er ikke for hånden, så passer den skarpe lukten, egnet neglelakk. Hver gang du ikke sitte og nikke.
 2. Express Music
Faktisk er musikk et godt alternativ. Hvis det er mulig å lytte til musikk på jobb, for å vekke bruke ukjente melodier, mens hjernen svare på nyhet og ut av sløvhet.
 3. Akupressur
Akupressur hjelper deg litt ekstra fordel.
 Flere måter
Raskt gni fingeren på håndflaten i 5 sekunder og deretter oppvarmer ta hendene og gni kinnene.
Bøye hånden til en knyttneve og gned dem hardt ytre delen først, deretter på innsiden av armen.
Pobarabanyt fingre på toppen.
Halsen finne pulse av halspulsåren, klikk på den og telle til 5. Slipp og puste dypt. Så kom et lite klikk og gå til den andre siden.
Nå, i bunnen av skallen tommelen namatsayte depresjon. Telle til tre og slipper den.
 4. Bright
Du kan lure kroppen sterkt lys. Prøv å vekke ham opp for denne ventetiden ved vinduet, slå på de sterke lysene. I vinter cheer kald luft, åpne vinduet og puste en full bryst, vil du bli lettere.
 5. Ernæring
Full mage lulls. Husk at metning kommer en tid etter å ha spist, så gjør ikke nayidaytesya, vær forsiktig. Og hvis du dermed ikke har sovet bedre nedoyisty. Når middagen kom de fattige, og deretter ta pohrыzyte nøtter, pistasje egnet for dette.
 6. Dagtid søvn
I veldig sliten nok i 20 minutter for å gjenopprette kroppen og uthvilt. Ettermiddag søvnig. La denne søte, legg deg ned i 20 minutter Advar kolleger til å ikke bli berørt av denne tiden.
 7. Aktiv bevegelse
Knebøy, bøying, jogging, hopping trinn - Enhver virksomhet vil hjelpe perk. Ta deg tid til å gå ned og klatre trappa og så flere ganger. Hvis ingen, probizhytesya nede i gangen. Når flere zapыhaetes, døsighet, lindre en hånd.
 8. Legg inn bestillingen på skrivebordet
Hva gjør du når arbeidet stopper? Bedre ta og gå til en annen klasse. Mental arbeidskraft for å endre den mekaniske arbeidet som er gjort på skrivebordet rent. Du aktiverer de andre deler av hjernen. I tillegg utseendet på tabellen som du fjernet, løfte humøret. Noen positive følelser godt styrke og bringe kroppen tilbake til det normale.
 9. An Inconvenient ut
Polstrede stoler bare slappe av og melodi til å sove. Hvis det er mer styrke og kan ikke gå hjem, ta en vanskelig posisjon og deretter fortsette å arbeide eller ta en krakk i stedet for en myk stol. Følg holdning. Du kan jobbe for en stund og stående.

Vann Behandlinger

Plukk opp kaldt vann fra springen og hell selv i ansiktet ditt hvis du ikke frykter at skaden sminken. Hjelper termisk Vodicka i bokser. Strammer sky vann er bra for helse og hud. Kaldt vann utvilsomt styrkende og aktiverer alle cellene i huden.
Dette er en vitenskapelig begrunnelse - nyryatelnoho refleks. Den aktiveres ved kontakt av hud med kaldt vann. Det er tilstede i alle pattedyr. Sprøytet dyr viser gamle instinkt, noe som tyder på at disse dråpene vil være den første full neddykking, fordi ingen vet når det er fortsatt et pust av luft. Blodet rush til hjernen og hjertet, to viktige organer. Hodet mitt og mitt hjerte slår klarere jevnere. Disse ti måter å hjelpe deg å gjøre det til slutten av arbeidet og takle søvn.  
Яндекс.Метрика