Åpne din egen virksomhet: hvordan å bestemme det?
 Noen drømmer om sin egen virksomhet siden videregående skole, når du har bestemt din fremtidige liv etter å ha forlatt undersøkelse. Andre har begynt å forstå at de trenger for å starte egen virksomhet allerede ganske moden alder, har bak erfaring ved å ansette ulike selskaper. Men før du fatt float, bør fjerne tvil om slike vesentlige risikoer gå! La oss lytte til råd de som følte sine egne erfaringer problemer med å åpne sin virksomhet.
Hvordan avgjøre om hvordan du åpner din egen bedrift? Mange lurer på noe som er bedre: å arbeide i et stort konsern "brikke" eller kan være liten, men sin egen virksomhet og være deg selv og viktigste årsaken til disse refleksjonene, har hvert også sin egen. Opplevelsen av mange eiere av sine egne bedrifter, ordet "bestemmer" ikke spille der som har en viktig rolle. Det er trygt å si: hver person velger en bestemt aktivitet på et rent individuelle kriterier, og hva som er bra for en kan være helt annen tilnærming.
Ennå noen penger til å begynne å bygge din virksomhet må være til stede. Først og fremst - en tro. Disse kvalitetene er født med, eller du, eller du kan kjøpe dem i løpet av sitt liv og virke. Og tro - i motsetning til bare tvile. Tross alt, når folk avhørt i noe usynlig måte han "dreper" muligheten for å gjøre noe meningsfylt og viktig beslutning. Opplevelsen av folk som var i stand til å skape noe, viser at de kan kombineres på følgende kriterier:
 •  Svært høy ansvar, stor utholdenhet og engasjement, installasjon på positiv - jeg kan, jeg vil, jeg vil lykkes, etc., ikke "sannsynlig, sannsynlig, sannsynligvis."

 •  Bright karisma - menneskene rundt deg, stoler på deg, de trenger ikke noe lidenskapelig argumentere, overtale til enhver pris. Alt kommer til deg som om av seg selv, uten å bruke noen super.

 •  Evnen til å trekke lærdom av andres feil, lære av dem. Det er viktig å legge merke til og å trekke konklusjoner fra de samme svakhetene i andre. Vi pleier ofte å gjøre narr av de som "nalamav wood", men sjelden tenke på det faktum at de fleste ikke å tråkke på samme rake.

 •  Så, hvor du skal begynne og hva som bør være de første skritt å ta?
  Noen mennesker kan ikke håndtere fremtiden: ikke klar for tidlig, ennå ikke moden for dette, ikke vurderes nøye før slutten av ideen, absolutt ingen anelse om, men det er min alt? Tenke, tenke, tenke tenke - det er bra, men det er viktig ikke å stoppe og ikke starte på grunn av de endeløse unnskyldninger du må vente litt, og at disse unnskyldninger for ikke jaget oss hele tiden, og beslutningen ble utsatt til i morgen, til bedre tider. Selv om hvert kurs en gang.
   Eksempel på livet
  Da jeg studerte ved universitetet, ble jeg bedt om å administrere en liten reise selskap. Tenker jeg nektet eier. Mitt hovedargument da var at, mest sannsynlig, jeg vil ikke trekke et slikt ansvar, fordi jeg var bare 20 år gammel og min trening er ikke avsluttet. Nå, med høyden av siste år, minner om saken, jeg kan definitivt si at min beslutning var absolutt berettiget: i løpet av denne tiden klarte jeg å jobbe i mange store internasjonale organisasjoner i ledende stillinger og er usannsynlig å være et reisebyrå ledererfaring vil være lik min nåværende erfaring.
  Noen kan lang tid å planlegge, holde ideen i hodet mitt, mentalt bringe den til perfeksjon. Samlet noen ganger som forventningsstyring betalt utbytte når verden kommer noe genialt og godt planlagt. Men likevel, som en regel, er enhver tanke en periode hvor det har å skyte. Det er viktig å oversette ideen ut i praksis, ellers risikerer du å bli sent og noen smartere å gjøre det for deg.
   Eksempel på livet
  Jeg har en god venn, Tolia, noen ganger bare utbryter noen interessante og friske ideer. Når bachyshsya av dem, vil jeg helle en jevn strøm av kreativ og innovativ tenkning. Kutter stadig klager over at hans uvanlige syn på ting er svært få mennesker er interessert. Derfor menneskene rundt ham reiser spørsmålet: hvorfor har du ikke lage noe selv? Hva han alltid svarer: "Vel, her jeg trodde det kunne gjøres her er, men dette er allerede" Som et resultat av filler og jobbe i en organisasjon hvor hans kreative ideer og oppfinnsomhet ingen bryr seg.
  Noen stupe hodestups inn i virksomheten fordi de søker frihet - de ønsker å sette regler for deg selv og ikke følge andres påbud. Men begrepet frihet er ganske relative, og bare vi selv kan definere sine grenser. Vi vil ikke gå inn i polemikk at i vårt land med en liten bedrift er svært vanskelig og så videre Predprenymatelstvo -. Det heller tynt. Ansvaret er mye høyere enn folk kan forestille nesveduyuschyy. Du kan ikke forvente at de vil gi deg en lønn eller si nøyaktig hva de skal gjøre. Dette er for dine egne maskiner har budsjett for lønn, kommer opp med noen nye ideer og gjennomføre dem i praksis, for å bygge relasjoner med kunder, finne måter å være bedre konkurrenter. En dag vil du komme til det du allerede har hatt flere ansatte i staten, og at du trenger et fullt lag, som må kunne kompetent styre.
   Eksempel på livet
  Når jeg konsultert i et PR-byrå på optimalisering av organisasjonsstruktur. Dens grunnlegger var en profesjonell høy-PR, har en svært høy kommunikasjonsevner, men som det viste seg, var han ikke i stand til å fullt ut kontrollere hans selskap, var han den fødte leder. Som et resultat, hans selskap var en enorm omsetning, ansatte kom og gikk hver uke som hindret ham fra virkelig fremover.
  I business case kan ikke stole på andres hender. Først av alt, dette er ditt tilfelle, slik at du bare må ha kvaliteter av en leder-manager. Ikke forvent at du vil ansette en god manager, og han vil gjøre alt for deg. Når du får ideen om etableringen av virksomheten, først gjennomføre en analyse av hvor mye du tror på deg selv som bygger og du har nok styrke til å tåle hele veien til enden, og ikke å kaste tilfelle når vanskeligheter begynne den første (og de er uunngåelige i ethvert fall).
  Så, ideen er moden, og du bestemmer deg for å begynne? Ta følgende trinn:
 •  Når riktig beregne budsjettet initiativer og nøye sjekke forretningsplan. I begynnelsen av etableringen av hans sak nødvendigvis trenger å ha vært en viss mengde penger, som i alle fall må være uventede kostnader - er de viktigste overraskelser for nyetableringer;

 •  Bestem deg for om du selv vil sette deg utføre en oppgave eller du trenger en hjelper. Det er mulig at tidlig hjelp du ikke kan være nødvendig, og du bare bruke på å finne og trene en ny person, tid og penger. Men, for eksempel, hvis virksomheten er forbundet med arbeid på Internett, slik en smal spesialist aldri ikke være overdreven;

 •  Hvis du ikke har spesialundervisning regnskapsfører eller advokat, bør du ta råd fra medlemmer av disse yrkene. Lovene vi endrer nesten daglig, og du trenger for å holde tritt med alle slags oppdateringer og nye endringer. I alle fall lage en samling av ressurser der du kan lære om endringer i lovgivningen;

 •  Bla i tankene alle de daglige begynnelse minst en måned i forveien. Dette vil hjelpe deg å bedre huske på den grunnleggende ideen og alt forbundet med det, og gi deg mer selvtillit i dine bestrebelser om opprettelse av virksomheten.
 • Hva du kan tjene eksternt? Fordeler og ulemper med ulike metoder
   Verdens eksternt inntjening så interessante og vakre,
  Han lokker sine potensielle kunder, og noen ganger slik at fra nesten berusende aroma
  stor og friheter folk glemmer at det de er villige til å
  enige på dette eventyret
  Men verden av freelancing er ikke så oppsiktsvekkende som det kan virke ved
  ansiktet og gjøre en masse penger det er ikke alltid lett. Som
  i ethvert yrke, må du finne freelance seg forstå hva slags
  inntjening vil være interessant, og som vil være daglig åk. Til
  ikke å bli forvekslet i sine valg, og å vite på forhånd om fordeler
  og ulemper med ulike inntekter over Internett bør vurderes fjerne arter
  arbeider i mer detalj.
   Spørreskjemaer eller delta i online undersøkelser. Dessverre, ikke
  best betalte lønn typen ekstern, men likevel svært enkel og
  trygge. Selvfølgelig, ikke engang prøve å utvikle denne type arbeid på
  de områdene som har betalt registrering, som de fleste slike nettsteder eller
  raskt lukket, eller de har svært lite finansieringskilder, men
  Gratis nettsteder som Anketky virkelig jobbe med store kjente
  merkevarer. Den største ulempen med avhør er lite inntekter
  antall invitasjoner til å delta i undersøkelser.
   Vurderinger av produkter og tjenester. Nylig mer
  Stiger ikke bare studenter og husmødre, men i de fleste
  ulike kategorier av mennesker. Hemmeligheten av denne typen er enkel - penger belastet
  Forfatterne er ikke på skriftlig tekst for området, og antallet av hans hits. I denne
  Derfor er denne type inntekt til en viss grad en passiv, har
  bare en gang i måneden for å fylle opp "aksjeinformasjon" på nettstedet, for å konto
  Var "levende", og det kunne påløpe kontanter. Positiv
  kvaliteten på denne type inntekt er ikke bare begrenset tid
  skrive artikler og emner, samt mengden av inntjening.
   Salg iscenesettelse og kunstneriske bilder. Snakke
  klart at denne type inntekter er kun tilgjengelig for
  fagfolk kan ikke. Men kvaliteten på bildene som vil bli tilbudt
  på fotostokah og Fotobank må likevel oppfylle visse krav, som
  bruke vanlig såpe fatet, selv digitalt, for disse formålene er ikke
  ut. Du må forhånds investere i og pen
  kjøpe et bra kamera og spesialutstyr, og lære
  arbeider med redaktører, og først da innser sine skudd. Egentlig
  det er i fortiden og fjern fremtid tilbringer store penger
  ligger den største ulempe ved denne type fjern arbeid.
   Ytelsestester. Utmerket mulighet
  trene sinnet, fingre og inntjening. Og hvis kunden eller
  bilforhandler heldig, kan du erstatte den vanlige opostыlevshuyu arbeid
  på en slik kreativ del. Men det viktigste av sine fallgruver
  Arbeidsgivere er ikke renslighet. Noen ikke bare betale ekstra for
  grand arbeid av kunstneren, og langt fra gjemmer full betaling. Vel, når
  Det fjernarbeid, men fortsatt ikke offisielt, til rådet finne juksere
  nesten umulig og straffefrihet de nyte andres intellektuelle
  arbeid.
   Innholdsadministrasjon innholdssider. Det er ikke lett
  fjernarbeid - en "sweet spot" i verden av freelancing. Faktisk arbeid
  Content Manager er å overføre informasjon fra ett sted til et annet.
  Vanligvis slikt arbeid er ikke vanskelig, selv for nybegynnere, fordi alternativene
  administrert sine nettsteder er alltid det samme - "Legg til", "delete"
  "Sett inn", men den informasjonen som du vil alltid jobbe
  annerledes - tekster, bilder, bilder eller kort-klare produkter. Betalbar
  Arbeid sjenerøst, men det er ikke tilgjengelig for alle comers. De fleste nettsteder har allerede
  regelmessige innhold ledere hvem disse menneskene er å få en bekjent.
   Oversettelser av tekster på fremmede språk. Forståelse for andre mennesker
  en og tekster skrevet i ukjent språk, har alltid vært
  populære og sjeldne talent. I dag, i nærvær av ulike ordbøker, spesiell
  programmer og frase denne prosessen mye mer tilgjengelig
  mennesker, men etterspørselen etter gode oversettere og til denne dag har ikke blitt mindre. Arbeid
  tsinylasya tolk alltid dyrt, men klarer å få den ettertraktede For ikke
  alle gjør det, og dette er kanskje den eneste store ulempen.
   Moderasjon nettsteder og fora. De møttes tilbud
  eiere av elektroniske ressurser er ikke ofte hovedsakelig på spesialisert
  på freelancing områder. Imidlertid er å komme inn i rekkene av moderatorene ikke så lett, så vel som å gjøre det
  gjelder for arbeidsgiver, fordi arbeidet er ikke bare ekstremt
  fordelaktig, men godt betalt, men ikke alltid rolig, til tross for
  konstant kontakt med folk.
   Skrive artikler og tekster. Forfatterskap. Mest
  felles, populære og godt betalt jobb type. Snakk om
  Det detaljer latterlig, som er nesten hvert sekund
  Internett-bruker vet hva copywriting og omskriving, og hvor du kan
  å selge sine artikler og ta bestillinger for gjennomføring deres. Mye mer interessant
  er skrivingen av verk som er verdsatt i markedet for trykte produkter
  mye mer. Men for å selge dem er mye vanskeligere, dermed deres hoved
  ulempe - manglende evne til å finne en kjøper til hans mesterverk.
   Audio dekoding. Dette virker slags
  eksotisk, men krever en ansatt til å ikke bare tilstedeværelsen av fri
  tilgang til et globalt nettverk, opprette en elektronisk postkasse, men snarere
  store mengder ledig tid og utmerket hørsel og evne til kompetent
  spre informasjon. Vanligvis denne typen tilbud
  av private fagfolk og studenter, som er alltid under
  hånd opptaker, men ikke har tid eller lyst til å demontere sine
  poster. Pluss ett slikt arbeid - god lønn, men cons langt
  mer fra uærlige kunder som rett og slett ikke kan betale
  arbeidet som er gjort, og slutter manglende evne dekryptering konto.
  Det finnes også andre typer lovlig og ikke alltid lett
  inntjening, men i denne artikkelen er ikke berørt, siden pengene
  fås enkelt ved svindel, ikke vil bringe lykke til sine eiere.  
  Яндекс.Метрика