Hva slags bil har premiere for deg?
 Gjøre en god karriere dag drømme mye. Men for å opprettholde en balanse mellom aktivitet i samfunnet og ta vare på familien din? Tross alt, bør ditt ønske om karriere høyder ikke påvirke din familie
Ordet "karriere" i italiensk betyr "bevegelse", "liv". Og det i sin tur kommer fra det latinske "handlekurv", som karriere - ikke bare veksten av tjenesten og enhver utvikling, kapasitetsbygging i handel eller andre livsvisdom.
Eksempelvis
i mange land, ganske ironisk snakker om karrieren
Husmødre. For ganske mange kvinner velger en
sti, stadig bedre oppdrett ferdigheter, utvide
anvendelsesområdet for styrkene, bringe kreativitet inn i denne tilsynelatende
rutineprosessen. Og det er ganske fornøyd - til tross for at
det er utdanning og muligheter til å realisere seg selv profesjonelt.
Eller, for eksempel, en frisør. Drevet av den samme sted,
den samme stolen, og selv på visittkort er ikke til å endre ordet
"Barber" til "stylist". Dette kan betraktes som en stor karriere hvis
dette arbeidet han selv gir positive følelser og visittkort til hvem som helst,
ikke nødvendig - husk hans nummer utenat og passere hverandre på
hemmelig. Og så, og en annen - Karriere stengt skjema. Skjematisk kan det bli
skildre en stjerne med mange stråler. Det er iboende i de
engasjert i en individuell aktivitet og for hvem dette veldig
aktivitet er hovedinteressen. Men grafikken karriere som
jobbe i team og er en del av det.
 Vertikal karriere
Det er denne typen vanligvis kalt karriere, det er ansett som den eneste riktige ett fremskritt. Er den personen i ditt selskap til alle små kontor, jobbet litt, og deretter begynte å vokse. Senior i sin divisjon - Head - assistent hodet hele tjenesten - leder av tjenesten ofte ikke stopper som det er stillinger, og så vil. Selvfølgelig må vi raskt nå toppen (fordi det er også en person av samme sammensetning og de samme ambisjoner), men den generelle trenden har ikke endret. Alle som har gjort en karriere av denne typen, så er det lite sannsynlig å være en enkel ansatt. Videre eksperimentelle psykologer og HR-ledere på en gang, direkte ansette kan forstå hvem som vil flytte til offentlig. Selv om en person kommer fra ufullstendig høyere utdanning, veldig subtil form. Denne karrieren - en spesiell karakter og lidenskap. Interessen er ikke bare å gjøre en avtale, men å endre sin sosiale status i prosessen. Skiller seg ut, flytte, administrere. Alle disse egenskapene i klubben vanligvis uttales uvennlig tone som negative egenskaper. I virkeligheten, disse menneskene er ikke redd engang liker ansvar. De liker å ta avgjørelser som følelsen av spenning på jobb og på noen måter selv kampen. Selvfølgelig, mer utsatt for denne mannen. Og ikke fordi de har andre ting mindre (ikke tenker på innenrikspolitikk og barn), men bare på grunn av høyere aggressivitet. Kvinner velger denne veien ofte mot sin vilje (det viste seg), og deretter noen går nekter, men noen involvert i prosessen.
 Hva å huske på?
Det vil alltid være kritikere (behandle det skal, som en del av yrkessituasjoner). Alltid vil være litt tid (krever alvorlige ferdigheter av selvdisiplin). Kanskje utviklingen av workaholism når alle interesser er fokusert på jobb (det er viktig å være i stand til å organisere en skikkelig ferie med en komplett distraksjon fra profesjonelle saker).
 Horisontale Karriere
Man ønsker ikke å være en leder. Verken store eller små. Han liker å gjøre jobben sin, men slik at andre føler Recognition. For å være troverdig, respektert, verdsatt. For å oppnå dette, arbeider på samme sted, vil ikke virke. Det er, selvfølgelig, den kan beregne, men det vil vare lenge. Alt bare venne seg til hans evner og vil ta dem for gitt som følge av stopp for å bringe glede. Derfor kan en slik person ikke sitte lenge på ett sted. Kommer til å jobbe i en organisasjon, allerede vet han hva som vil jobbe her lenge. Gå en gang føler at sitt fulle potensial i selskapet er oppbrukt. Mange medlemmer av denne type som ideelt sett skal være, det vil si, navnet på en profesjonell. Å kjenne sine potensielle arbeidsgivere, og fant seg selv tilbudt en jobb. Liste over yrker som er tilhengere av denne typen karriere er svært høy: advokater, journalister, arkitekter, lærere, regnskapsførere, oversettere, leger, etc.. d. Av stor betydning her, som i tilfellet av vertikale karriere med personlige egenskaper. Disse menneskene kan, men ikke liker å jobbe i team. De er morsomme å jobbe individuelt, det svaret for seg selv. I tillegg presenterer de et temperament merket innadvendthet. Noen de trenger, men de trenger å dosere det, være i stand til å være alene.
 Hva å huske på?
Vi må alltid bekymre deg om deres omdømme, personlige egenskaper, fordi i en slik karriere - ikke det siste (ingen sted er ikke verdt å gå, slamming døren, bare positive separasjon - bevaring av alle telefonnumrene). Vi må alltid huske konkurransen (nødvendig å heve kunnskapsnivået til å være til en viss grad skaperen og forsker å observere profesjonell appell).
 Sikksakk karriere
Jobbet litt her og litt der. Han ble leder. Da bestemte jeg meg for å forandre liv og gikk til en annen by. Kom tilbake, fikk en annen utdanning, startet sin virksomhet, har patentert en ny oppdagelse. Beundrede nye metoder, undervist, jobbet på nye utbygginger. Nå planer om å vende tilbake til sin opprinnelige plassering. Mange tror at en profesjonell måte kan kalles hva du vil, men ikke karriere. Man er ikke seriøs holdning til livet, vet hva han vil, fremstår som en viljesterk. Så trikk alt, det bare rotete, ikke tenke på fremtiden. Engang i nærheten, noen ganger overtalt til å bo i utvalg. Og selvfølgelig, kan du forstå. Standhaftighet i familielivet (spesielt foreldre, barn, ektefeller) beroliger oss, gir en følelse av "alt er bra". Eventuelle ustabilitet bekymringer - og i hans personlige liv og profesjonell. Men det er folk som ellers ikke kunne. De trenger ikke bare små endringer, for eksempel svinger. Verdien for dem er ikke stabil, og spontanitet, er muligheten alltid begynne på nytt. Selv om dette betyr ikke at de ikke ønsker. Tvert i mot vil de mye, og av og til den motsatte. En kvinne ønsker å være en husmor, gjør huset, barn vokse blomster. Jeg liker meg selv i denne rollen, utfører det briljant. Men så plutselig er det lurt å gjøre restaurantbransjen, og det er så spennende at huset tar en baksetet, og inviterte barnevakt for barn. Men så lidenskapen for restauranten avtar (noen ganger også i den mest gunstige når det gjelder inntekter periode), og en idé å publisere en bok av uvanlige retter. Folk har en tendens til å sikksakk karriere, sier at hver slik periode varer 7 år.
 Hva å huske på?
Du må ha en reserve av midler (uforutsette omstendigheter i livet til disse menneskene er mye). Det er viktig å informere partnere om sine planer, selv om det er tillit til at han ville støtte (profesjonell, jobb - en viktig faktor familie velferd).
 Karriere og psykisk mishandling
Nesten hver samtale klatrere som faglig prestasjoner mer eller mindre synlig. Det er som uten disse pengene og ingen karriere skjer ikke. Faktisk careerism - et brudd. Psykologer vet bare ikke hvilken gruppe inkluderer - avhengig hobbyer eller overvurdert fordi det er funksjoner og som og den andre:
 •  aktivitet tar all tid og alle tanker;

 •  motiv er forskjøvet til målet (ikke så viktig karriere som vil tillate folk å bedre realisere seg selv og for seg selv):

 •  ut av denne klatreren føles ubehagelig;

 •  betydningen av karrieren er så stor at betydningen av andre aspekter av livet er betydelig redusert (heller foretrekker en ny destinasjon, jo mer interessant arbeid);

 •  er ikke kritisk, man er sikker på at det er slik det skal fortsette.
 • Beauty Secrets og harmoni skuespiller Maria Kozhevnikov
   I den tidligere turner, kan skuespiller Maria Kozhevnikov tilsynelatende overvekt problemer ikke være. Men parlamentarisk arbeid forårsaket utseendet på ekstra pounds.
  Skjønnhet og vellykket skuespiller, er hun kjent for seerne primært på seg rollen blonde Ally serie "Univer" (TNT), Anna Prokhorov, kona til en av elevene, de "Kreml cadets" (CCC) og sykepleiere Verken den "Sklifosofskiy" (Rossiya 1) . Hennes portretter pryder forsiden av populære magasiner til tross for at Mary er andre år på rad Statsdumaen (det er komiteen for kultur). Men beholde den gamle formen Kozhevnikov dermed vist seg vanskelig Maria ærlig innrømmer at hennes nye familie var årsaken til uønsket vekt og kjøpe noen ekstra inches rundt midjen.
   Sport herding
  Moren ønsket å vokse med Masha mester i rytmisk gymnastikk. Men hun var veldig kreativ barn, skole sang i kor, dans, lese poesi. Så som 15-åring vant tittelen Master of Sports i Rytmisk Gymnastikk, fremtiden skuespiller kategorisk uttalt at kaster idretten som lei av endeløse møter og arrangementer. Litt senere gikk hun inn GITIS og mor, selvfølgelig, støttet avgjørelsen døtre. "Til tross for en vanskelig barndom idrett, er jeg takknemlig til min mor for det hun gjorde meg jobbe Og selvfølgelig er jeg takknemlig sport -. Sier Maria -. Tolv år i gymnastikk - hardt arbeid, men resultatet -. Min god figur (hun tjente svette og blod, fordi "jeg kan ikke og vil ikke") og kjempe naturen. "
   Jeg bare pen
  I motsetning til mange av hans kamerat stjerne Kozhevnikov ikke vurdere hans utseende enestående. "Å skjønnheten jeg er ganske greit - sier Maria -... Jeg ikke anser meg selv vakker, heller, bare hyggelig Jeg liker å spille rollen ikke den vakreste kvinnen og jenter enkle og ikke veldig visuelt tiltalende jeg tror det viktigste i enhver kvinne -. en karisma og sjarm har jeg mange venner jenter som ikke passer standarder for "skjønnhet", men her er varme, sjarm og eleganse som kommer fra dem, er svimlende ".
  Inntil nå populære medisinsk metode for å skape skjønnhet skuespillerinne bekymringer med skepsis. Hun mener at alle problemene kommer fra hodet. Og hvis det er et ønske om å gå til en plastisk kirurg, er først og fremst å lure på hvor den faktisk sier. "Hvis, sier, kan en person ikke føler deg glad uten å korrigere utstående ører også bør gjøre ham i stand til å gjøre en slik operasjon. Men når jentene etter at det er et ønske om å justere formen på nesen, deretter pumpe opp leppene eller heve øyenbrynene og så videre - det er som en sykdom! Jeg hadde i tankene mens ingenting der, pluss jeg virkelig redd for smerte. Jeg så et hovent ansikt ble blå og vennene hennes etter at de brøt neser. Det er forferdelig! Jeg er sikker på at opprettholde og forbedre sitt utseende kan være andre måter. Jeg selv bruker aldri fløte. Jeg tror at vi bør lytte til hele organismen. Grim jeg skyter bare kosmetisk melk. Og jentene som begynner å pumpe selv Botox og øke leppe look med frykt og prøve å overbevise ikke å ".
  Mens Maria innrømmer at for en interessant rolle kan hun gå til offeret. Denne sommeren, for eksempel, hadde hun på anmodning fra regissøren Dmitry Meskhiev for rollen i filmen "Battalion of Death", dedikert til 100-årsjubileet for den første verdenskrig, klippe hår som skuespiller vidroschuvala år. "Hvis du trenger å få vekt, skriver vekt uten å nøle. Jeg er veldig seriøs holdning til arbeid, "- sa Maria.
   Lumske arbeid i Dumaen
  Som du vet, stillesittende arbeid ødelegge formen. Ikke spart hensyn til dette og Maria Kozhevnikov. "Jeg er en vanlig kvinne, kan jeg få bedre For eksempel har sist vinter så mange som 6 kg Men dette er forståelig: juleferien var svært velsmakende og Duma arbeid - fordi det er mer stillesittende Men innen sommeren var jeg i stand til å miste 25 pounds og holde... jobbe med deg selv. "
  I Kozhevnikov er et raskt vekttap hemmelighet - hennes krone diett. Mary Tre dager spiser bare bokhvete, tre dager - bare kokt kylling, de neste tre dagene drikker bare fettfattig yoghurt. Alt dette kan spises i ubegrensede mengder, men bare ett produkt alle tre dager. Selvfølgelig er et slikt kosthold ganske vanskelig å forene med arbeidet i Dumaen, men hun takler det. "Jeg bruker kokt bokhvete i små beholdere på et møte i Dumaen, og bryte den varmes opp. Så lasting uke hver gang et positivt resultat. "
   Ingen restriksjoner
  For mange år, er Mary en fan av å spise sunt. Hun spiser bare sunn mat og kosthold som best beskriver realisering at du ikke kan overspise. Skuespilleren har lenge vært ekskludert fra kostholdet bakverk, bortsett fra at hun ikke liker kaffe, knapt drikke alkohol, men hver dag å drikke flere liter vann. Hvis du føler deg som har en litt overvektig, erstatter middag vann med honning og sitron, dulls denne drinken sult. "Det bare så skjedde at jeg ikke liker salt, pepper og ulike krydder - sier Kozhevnikov. - Jeg liker ikke og majones. Denne vanen fra min barndom. Min mor, tvert imot, forbereder alle pepret og saltet, fordi for meg hele livet hadde forberedt separat ". Mary aldri sa et strengt "nei" til noe produkt, fordi overbevist om at det kan og bør være alt. "For meg er det ingen forbud" ikke spise etter seks, "- sier Kozhevnikov. - Jeg har ikke råd til ikke bare i kveld, men om natten. Begrens deg på vekttap er nødvendig, men aldri trenger å bevise det til galskap. Jeg gikk gjennom alle forbudene i barndommen, da min mor ikke ville la meg deilige muffins, godteri og kaker. Fordi gymnastikk gjenopprette på 100m - det er kriminelle. Og hva jeg ikke gi så spiser, ønsker å spise veldig ofte i dag, spesielt muffins. Dette er på det ubevisste nivå. Styreleder forstå at min bun er ubrukelig, men kan ikke stoppe. Derfor tror jeg at vi bør av og til hengi seg med all slags deilige ting. Ellers så spiser mer ".
   Fast skjema
  Ulike fasjonable dietter Maria Kozhevnikov ikke ære. Tror ikke at de ikke er skadelig for helsen. Når Mary mener spise noe eller avstå, lytter hun til kroppen hans. Nylig, en venn Kozhevnikov, sangeren Zara, rådet henne til å bringe deg i god form drikke terapeutisk magnesiumklorid-sulfat-natrium mineralvann. Mary betrodd Dawn vekt og umiddelbart kjørt ned. Mens vannet er svært salt, nesten som sjøen, og det er ganske vanskelig å drikke.
   Naturlig kosmetikk
  Kozhevnikov - en fan av olivenolje som prøver å få inn fra utlandet. Skuespilleren ler at hennes Posene er vanligvis ikke full av nye klær og pakke flasker med olivenolje. Maria legger det til salater, omsorg for det, hår og kropp. Skuespiller omtrent en gang i måneden har olivenolje på håret og innpakket i et mykt håndkle etter en halv time. Etter denne prosedyren, er håret i live og silkeaktig. I olivenolje hudpleieprodukter ved hjelp av kokos. Og hver uke gjør massasje av ansikt og kropp. For å opprettholde tonen går inn i bassenget. I sommer hviler utelukkende på sjøen. Under reisen ned i vannet person - bare gå alle feil.  
  Яндекс.Метрика