Biografi om Louis de Funes

Louis de Funes er en av de mest berømte franske er en liten mann som ikke var en stor overdrivelse. Mange vokste hans filmer som Fantomas og gendarmen av St. Tropez. Han døde for 30 år siden, men det betyr ikke stoppe ham fra å være populær. Slutten av sin karriere, alt dette var en overraskelse, fordi han ble en gartner og døde i sitt drivhus.
Biografi om Louis de Funes

La oss begynne. Louis de Funes er symbolet på Frankrike, men dette hindrer ikke ham fra å være en fullblods spanjolen. Hans foreldre var spanske innvandrere, men han likte ikke å nevne det, og ikke snakker spansk, så hvordan skulle glemme om hans vanskelige barndom.
Faren til den berømte komikeren forlot familien og dro til Spania, men ingen sa mannen, som han iscenesatte sin mord og bare et år senere ble det kjent at han bor i Spania, hvor han returnerte med det faktum at han var skamfull at han kan ikke brødfø sin familie.
Eleanor, Louis har gått etter ham, og han snart tilbake, men var syk med tuberkulose og døde. Ideen om at hans far flyktet til Spania på grunn av fattigdom og forlot ham et dypt inntrykk på fremtiden for guttens liv, lovet han at hans barn ikke ville være noe å trenge det, og aldri la dem forlate. Sin egen familie i fremtiden, for det hele var over, ga han henne en lang tid.
Etter at hans far Louis var i ly, ble han sendt dit har siden hadde ingen penger ut for å forsørge familien. Ly er kjent for å ha sine egne regler og forskrifter, en gang ga den lille komiker til å forstå at han er forskjellig fra alle fordi det var den laveste blant jevnaldrende. Siden det stadig ler og fleiper over det, så han bestemte seg for å slå sine mangler i verdighet. I skoleteateret, begynte han å finpusse sitt talent parodi og er delvis reddet ham fra mobbing av jevnaldrende, fordi det moret dem og dermed var i søkelyset.
Etter hvert innså han at han ville gjøre som vil gjøre folk til å le. Oppveksten (under okkupasjonen av Frankrike, var han lektor i musikk solfedzho School.), Når han fant kjærligheten i sitt liv - Jeanne Augustine hvor Barthelemy de Maupassant. Fransk aristokrat med raffinerte oppførsel og dårlig sønn av spanske innvandrere - blant dem ingenting, men følelser brøt ut. Snart paret ønsket å gifte seg, men slektninger var mot Joan, som som et dårlig slag mot Louis de Maupassant.
Biografi om Louis de Funes

Over tid, aristokratene ga samtykke til bryllupet, men snart lært at Louis allerede gift og har et barn. Det er lært at selv i en alder av 22 kommer komiker gift Germaine Louise Elodie Karruaye, som snart fødte en sønn, Daniel, men i 1942 de skilt. Mens han jobbet som pianist i kabaret og mottatt penger (sammen i håp om å lære å bli skuespiller og oppfylle sin drøm), og denne kvinnen ikke liker, fordi hun mente at drømmer Louis grunnløs og ubrukelig, og alltid slo ham, fordi han ikke er i stand til brødfø familiene sine, noe som resulterer Germain besluttet å søke mannen som kan forsørge familien godt, og de skiltes måter.
Når Jeanne lært at Louis er fortsatt ikke skilt seg fra sin første kone, er det sjokkerende og et par på randen av å bryte opp, men bryllupet fortsatt holdt (med en påminnelse at de Funes ikke vil bli sett eller hans første kone, og heller sønn, og Louis avtalt). Jeanne de Funes isolert fra alt som bandt hans første kone. Louis måtte gjøre et valg om ikke i favør av den førstefødte, og for en kvinne som trodde på det. Snart de Funes ble far til to sønner - Patrick og Olivier.
Det Jeanne har blitt kvinnen at hennes tro på talentet av mannen gjorde ham til en verdensklasse superstjerne. Louis har 30 han har ingen sjanse til å bli skuespiller, men han fortsatt drømmer om det. Alt hevdet at han ikke fungerer, og hun trodde ham og presset til å gå til forsiden. Den andre kona til komikeren hadde en jern karakter og at hun rådet ham til å gå til alle aktiviteter knyttet til filmindustrien der og slips relasjoner og dating. Det er på denne måten i 1946, Louis får sin første film (Barbyzonskoe fristelsen). Skuespilleren begynte med små roller og rolig banket en rektor.
Først var han regissøren som likte, og det ble sammenlignet med en klovn. I løpet av de neste 10 årene, er han sies å ha ble sittende fast i folkemengden og måtte lete etter jobber på flere jobber for å brødfø familien. Comic mye av det han gjorde: han var et vindu dresser, laget tegninger for flyplasser og så videre. Det var mangel på penger og en skarp besparelser på alt. I en liten leilighet for Jeanne og Louis livet var uutholdelig, men hans kone aldri bedt sin mann for å bli kvitt sine drømmer og finne en betalt jobb.
Til slutt, i 1958, da han var borte på 40 han fikk sin start i filmen "Ikke bli fanget, ikke en tyv." Og da det begynte, det ble invitert til hovedrollen i den flekket talent.
Biografi om Louis de Funes

Folk elsket tegn fra de Funes uutholdelig karakter, men bra på hjertet. Sammen med
Første store roller kom til ham og en masse penger. Etter nesten en levetid lidelse, ble han fabelaktig rik. Siden den gang skrev om ham som den rikeste skuespiller
Frankrike, med omtale av hans gjerrighet. Nesten hele sitt liv han alltid
vane og trenger å spare, som de sier, ble jeg hans andre.
Til tider tvang han sine barn for å gå tilbake til butikken og kjøpe tilbød dem
kjøpe ting billigere. All Scrooge trodde det, men få vet at
Han var involvert i veldedighet og kjøpte hver Christmas leketøy
barnehjem. Etter at han kjøpte slottet
Château de Clermont (tidligere tilhørte slekten hans kone), begynte han å aktivt hjelpe
penger over de ansatte. Etter at han kjøpte slottet
Chateau de Clermont, slektninger av hans kone begynner å respektere og aldri kritisert Joan
for hennes valg.
Château de Clermont eies av andre mennesker, men det var familien reir der Fyunesov. Det bør bemerkes at alle hans liv de Funes snakket med sin første sønn, selv om det på det sterkeste gjemmer seg fra sin andre familie. Han var alltid i livet da sønnen kom over viktige saker som ekteskap, fødsel av barnebarn, og så videre. Comic Life er revet mellom to familier, og etter hans død forholdet mellom hans familie enda verre. Den andre kone, uansett hvor den var, på alle måter å skjule det faktum at hennes mann var hennes familie, og hun selv sendt en invitasjon til begravelsen komiker sin første sønn.
Den yngste sønnen Louis hadde en god type helten-lover og ofte spilte med sin far i filmen, og de Funes drømte som vil bygge et helt dynasti av skuespillere. Komiker drømmer om en fungerende dynastiet kollapset da hans yngste sønn innrømmet at han ønsker å koble sitt liv med himmelen, men ikke til scenen. Barnebarn de Funes - Laurent, hans førstefødte sønn, fortsatt en skuespiller og fortsetter sin virksomhet i dette området.
Biografi om Louis de Funes

Skuespilleren var nesten 60 år gammel, i denne alderen av flertallet kommer til å pensjonere seg, men han var i senit av sin popularitet og prøvde å handle enda mer å etterlate noe. Han var alltid opptatt, fordi behandlet hans yrke svært alvorlig, fordi han levde så lenge. Alle rollene han øvde kvelden etter jobb til sin kone, og hun var alltid til stede på settet til en annen film med sin deltakelse. Mange forstår ikke deres forhold, fordi Joan var alt for ham - og hans kone, og en mor og sykepleier, og agent. Han spilte i 3-4 filmer i året, kastet sine forslag, og mer enn en gang han kalechylsya under filmingen.
I 1975 fikk han et hjerteinfarkt, men legene sa at hvis han fortsetter å spille, vil han dø. Skuespiller ikke forestille meg livet uten scenen, til tross for at han ble skadet, fant han styrke til å gjøre noe nytt og ble interessert i hagearbeid, roser plantet, fisket. Snart han lei av disse klassene, og han vendte tilbake til filming, men på settet var mye av leger, fordi han kunne når som helst å dø. I 1982 spilte han hovedrollen i sin siste film "gendarmen og zhandarmetky."
Biografi om Louis de Funes

Etter filming, vendte han tilbake til slottet hans og begynte igjen å ta vare på dine roser. Det var kaldt, og han var syk med influensa, noe som har forårsaket et nytt angrep, hvorpå den store komikeren døde. Han ble begravet på Château de Clermont.  
Hvordan lykkes i yeri bil?

Hvis du planlegger en karriere er ikke fornøyd med din nåværende situasjon og du
anser deg selv mer verdig, er det på tide å vise det til alle andre.
Sjekket tiden som alltid er nøkkelen til suksess er ærlighet.
Hun er 90% av ditt omdømme. Vi må alltid utføre sine
avtalen. Med en pålitelig person å forholde seg ikke nekte noen. Og
her og apati av temperament bør kvitte seg med. Det frastøter
Mennesker, inkludert sjefer.
Ikke gi for mye grunn til sladder. Husk, jo mer vellykket din bedrift går, jo mer du har å se til at du gjør og sier. Dessverre, en bivirkning av suksess er fiender, klar til å bruke selv de mest mindre forseelse mot deg. Hva med det faktum at mange svindlere klarte å bygge opp virksomheten på svindel? Ja, de virkelig klarer å tjene en uærlig virksomhet, og mye raskere enn en person som bor solide moralske prinsipper og setter i all sin virksomhet selv. Men forretningsfolk slik kortvarig. Han går konkurs før eller senere, og til slutt lider større tap enn gevinst.
En av de viktigste suksessfaktorer karriere er evnen til å komme overens med folk. Ikke glem å hilse sine kolleger på hans fødselsdag, etterlater det i sin sjel en varm følelse om deg og hvem vet, kanskje i vanskelige tider de kommer til deg om hjelp, fordi virksomheten er tatt. Alltid med ekstrem høflighet å svare på telefonen, hvordan ville du ikke sliten, og plutselig er det som ringer hodet?
Ikke i noe tilfelle ikke la noen kallenavn fra sin arbeidsgruppe, selv de mest vennlige motiver og ikke la dem gi deg. Hold høflig, men med verdighet. Alltid insistere på denne klagen, som er behagelig for deg, ikke noen fra laget. En slik person vil alltid overholdes.
En annen viktig komponent i utviklingen av sin karriere er kommunikasjon og nyttige kontakter. Så alltid ta hensyn til hva som skjer rundt deg, forsiktig, forsiktig, men tsikavsya som kan være nyttig. Søk ikke å gjøre vennskap med "trangsynt" folk, vil de dra deg tilbake, ikke fremover. Men i de som i dag oppnådd mer suksess enn du vil lære av. Prøv å kommunisere mer med folk forstår hvordan deres tanker og handlinger. Spesielt være bra hvis hodet vil ta deg til forretningsmøter. Så skal du gradvis helle du rett sirkel.
Ikke gå glipp av muligheten til å snakke med sjefen for vennlig tema, men ikke vær påtrengende hvis tjene omdømmet til "smiske" er en sjanse til å glemme alt om opprykk. Prøv taktfullt uttrykke sine egne meninger og gi råd hvis de trenger det.
Sørg for å holde alle dine viktige dokumenter til deg selv ordnede bestillinger, kvitteringer. Da kan du ikke bekymre deg for hva noen fyller deg. Klart planlegge sine dager med å skrive en blogg er. Forretningsmann han trengte bare fordi noen ganger når en stor tilstrømning av informasjon er lett å glemme noe viktig. Og du trenger et rykte ansatt som styrer alt som du kan forvente å få fra myndighetene ansvarlige og eventuelle fremtidige utfordringer.
Likevel den viktigste nøkkelen til suksess er kjærligheten til den valgte saken. Søker ikke noe bare for pengene, ellers besøke hatet arbeid kan slå inn hardt arbeid. Motsatt, når du føler at du gjør jobben sin, ting er mye enklere og raskere, det er entusiasme, vilje til å arbeide og lykke av arbeidet allerede gjort.  
Яндекс.Метрика