"Christmas møter Alla Pugatsjeva" - en tradisjonell konsert festival som legendariske sangeren holdt i mange år. Det første møtet ble avholdt med publikum Ally i 1989 6 januar. Det var en musikalsk og teaterforestillinger, og på sentrale TV ble vist sitt første televersion.
 Ideen om denne lyse kreativ musikalsk teater ble født i 1986. Alla Pugatsjeva og Eugene Boldin unnfanget samle dine venner og kolleger som allerede kjente og nye. Ifølge Alla Dette er den beste og smarteste artister kan dekorere en sjarmerende ferie med sin unike tilstedeværelse, deres unike kreativitet.
Jule møter Alla Pugatsjeva

 På denne tiden, skissert de grunnleggende prinsippene i programmet, som ennå ikke har fått navn. "Christmas møter Alla Pugatsjeva" Dette prosjektet ble kåret i midten av 1988. Forberedelse til konserten begynte i november samme år. Selve programmet var grunnlegger og eier av prosjektet. Hun ble valgt første komposisjon, en sang for dem også, plukket den. Selv bildet og kostymer ble gjort ikke uten sin oppmerksomhet.
 Siden den aller første konsert, og varm ønske om å forene mennesker i musikk som brannen var hovedformålet med sangeren. Alla seg for konserten ikke spare sine beste låter, hvorav mange ble først utført det på "Christmas møter Alla Pugatsjeva 2014".
 Like viktig var det lyst og kreativitet, ifølge Alla Pugatsjeva, det var det faktum at gamle stjerner ikke er slukket, og mer betent. Faktisk var hver konsert "julemøter Pugacheva" gitt til oss fra hjertet, med de snilleste intensjoner, den høyeste og ren tone. Ikke rart det regnes som en av favorittene i salen og en av de mest verdige representanter for musikalsk underholdning. Tross alt, "Christmas møter" ga oss slike stjerner som Vladimir Presnyakov, Jeanne Aguzarova, Valery Meladze og mange, mange andre.

 "Christmas møter Alla Pugatsjeva 2014"


Jule møter Alla Pugatsjeva

 Denne konserten, som alltid, stupte vi inn sjarmen av musikk, varme, sjarmerende ferie. Det Alla Pugatsjeva, som alle andre, vet hva som er nødvendig for å sikre at våre hjerter slå i en spesiell spent. Uvanlig konsert, som alltid, ga oss ikke bare en fryd å høre lenge vært glad i hele arbeidet, men også nyte forestillinger av ukjente kunstnere.

 Jule møter Alla Pugatsjeva-2015


Jule møter Alla Pugatsjeva

 I år den tradisjonelle feriekonsertforestilling Alla Pugatsjeva og hennes venner vil finne sted i Moskva. Publikum og merket ikke at vil fullføre nedsenking i noen magi, som, som alltid, pryholomshyt ny musikk, nye navn, elegante danser. Som vanlig vil vertinne av kvelden være en sjarmerende og sanger - veldig varm og oppriktig. Synger den samme Alla, men hva - selv mens du forblir et mysterium.  
Positive og negative sider ved en bekjent

 Få en jobb gjennom en venn - måte i dag ganske vanlig og etterspurt, men fortsatt det meste av omhyggelig skjult. Neppe venner vil sette pris på denne positive måten, og ikke minst kolleger. Ideen om å få til en misunnelsesverdig posisjon uanstrengt varme hjertene til mange søkere. Det er ikke nødvendig å justere selv å oppleve og kanskje få avslag før du får en jobb på et ønsket spesialitet. Likevel får en jobb gjennom tilkoblinger gir ikke bare fordeler, men også ulemper. Mann, der, la oss komme til arbeidet i teamet, han sannsynligvis har malt deg all stemning og atmosfære i laget, og
 vil også gi gode råd kan hjelpe på noen måte, og noen ganger også
 og dekker fra myndighetene. Og hvis mannen selv med sine overordnede,
 det er bedre for deg, fordi du kan stole på noen
 overbærenhet og være klar over nyttig informasjon avslørt
 ikke for alle, spesielt hvis den personen er ikke bare din venn, og vennen.
 Hvis du putter innsats, i dette tilfellet fort
 flytte opp på karrierestigen er nesten garantert.

 Så hva
 det kan være ulemper? Kan være gjenstand for verifisering av din vennlige
 forhold med den personen. Så ikke prøv å misbruke
 overbærenhet. Selv den mest tålmodige og nær venn kan komme av,
 slik at det fungerer slik du har jobbet hodet helt
 outsider. Ved eventuelle misforståelser eller
 veldig viktig virksomhet fordel for din familie forhold til ham
 manifest, og også gitt det faktum at du aldri misbrukt vennskap
 sjef.

 Blant kolleger, kan du ikke bli tatt for
 vennlig, fordi ingen vil like det faktum at han jobber med
 de samme pengene som en kollega, men ingen privilegier. Selv om dette ikke er tilfelle,
 de ansatte vil fortsatt være i den, mest sannsynlig overbevist. Dette er
 En negativ at du vil være klar.

 Hvis du har
 hardkokte, må du bevise at du virkelig er i stand til å rettferdiggjøre tillit til å håndtere konstant estimert som ikke
 hyggelig. Første gang gjør jobben sin, vil du føle det
 anslå nærmere enn andre ansatte tenker "verdt det eller ikke?" Kanskje ikke i vennlig
 fordommer trenger ikke å betale oppmerksomhet og bare
 gjøre arbeidet sitt som om ingenting virkelig merke, men likevel huske på at du setter pris på. Den første gangen du ikke har råd til
 forsømmelse av en mindreårig aspekter å være
 tillate deg selv å dine kolleger. Men til slutt fra en avstand.

 Dersom
 arbeid hjalp kjæresten, kan hun fortsette å søle bønner og alt
 vil bli tilgjengelig og informasjonen om deg at du ikke avslører
 kommer. Det er bedre å forebygge kjæresten forhånd.

 Dessverre,
 Venner ikke alltid vare evig, og hvis du posvarytesya, kan det være svært
 alvorlig påvirke arbeidet. spesielt hvis en venn - hode.
 Press på jobb, kontakt vakthavende vil være svært vanskelig
 overføring. Og hvis din venn hevngjerrig, være forberedt på det faktum at han
 kanskje prøve å få utgivelsen. Prøv å oppføre seg
 på jobb rolig hvis dette skjer plutselig, uten skew
 holdninger og uhøflighet. Arbeid og personlige relasjoner pleier ikke å blande
 vennskap og fiendskap i den mer. Og ikke rush å unnta seg selv kan
 du har pomyritsya. Selv om et slikt forhold som mellom deg noensinne har
 vil ikke fortsette å jobbe ting kan gå veldig greit. Mest
 en liten avstand i dette bare hjelper.

 Likevel, i vennskap
 vanligste årsaken er i stand til å produsere utrolige resultater er viktig bare
 rett stemning og framsyn.  
Bedrifts: regler for å overleve

 Rykte ansatt skjema ikke bare den daglige arbeid. Hvordan unngå ubehagelige situasjoner i midt i julehøytiden på jobben? Disse tipsene vil hjelpe dem som elsker og respekterer bedriftens og de som ikke kan stå dem. Communications Law
 Atmosfæren av tillit i teamet forbedrer produksjonsresultater. Når ansatte er monolitten, de er i strid med lovene i matematikk: 1 + 1 legger opp til 11. En av de mest effektive metodene for teambuilding, er teambuilding kunst betraktet firmaarrangementer. Men i stedet nyte den kommende ferien, du febrilsk å komme opp med en grunn som rettferdiggjør ditt fravær? Det er nødvendig å tenke på hva som forårsaket en så sterk motvilje mot å tilbringe en kveld med kolleger.

 Råd for sjenert: en ny åpne dere
 Ulempen - en naturlig reaksjon på uvanlig situasjon. På jobb, er det regler som klart regulerer vår atferd, og omfatter fjerning av formelle selskaps rammeverk. Forretnings dame redd for å ødelegge hans hekkbilde nykommere opplever andres meninger om hva? Ikke bli hengt opp på hans egen person! Den tidligere kollega, sitter i det nye selskapet, kontor parti ventet skremmende. Ikke gå - bli mistenkt for illojalitet. Gå og gjøre en plutselig, som i barnehagen, klatre på en stol og lese dikt? Besluttet å gå. Deretter delte sine inntrykk. "I begynnelsen var det kjedelig som å partzborah, men så når folk begynte å synge og selv sjef trakk en gitar" honning, skogbruk sun "var meget godt mentalt Ok, jeg innrømmer at konkurransen er ikke straff, men en mulighet vise seg på nye måter, kanskje neste gang jeg våger meg til å synge "

 Råd for sofa poteter: behandle med forståelse
 Liker ikke formatet av hendelsen? Dermed er ikke alle som restauranter, selv underholdning "på ballen". En sjel til demokratisk atmosfære av pub, en annen familie komfort, og en tredje og rolig bibliotek. Men prøv å sette deg i arrangørene: forestille seg hvor vanskelig å behage alle invitert! Påvente av at det scenariet du fest uinteressant, tenk på hvordan du kan passe inn i den uten mye ubehag. Dermed gjorde en programmerer venn ikke ønsker å delta i maskeraden, men trodde opp for mangelen på kostyme spøk, trakk fra lommen opptaker, legg den under sengen, og kunngjorde at de vil presentere store Melnichenko. Forresten, konkurransen om det beste bildet av selvsikker fyr gikk en avstand av Madame de Pompadour, som postet på hans praktfulle kostyme utleie betydelig beløp.

 Rådet for eremitter, se etter positive
 Hvis bare tanken på kvelden i selskap med kolleger gjør deg uimotståelig motstand, er det på tide å tenke på å endre arbeid. Alle uhell ikke kan være på plass i en fundamentalt fremmed miljø. Imidlertid kan det være sant at ditt problem - i midten av aggressiv stemning. Tror kanskje bedrifts - en sjanse til å se folk med hvem du jobber med ulike øyne? Gå ut med tanke på at andre skal lære om noe nytt, vakker og interessant.

 Gode ​​grunner
 Hvis du samler alle tips og ideer som skal utveksles på forumet folk som ikke ønsker å gå til bedrifter, kan gi en tykk bok. Hvorfor lyve, da? Besøk festlige hendelser er ikke stavet ut i jobb. Du kan virkelig elsker sine kolleger å dele bedriftens verdier - og ikke gjøre karaoke eller bowling. I stedet for å skrive historien om den plutselige ankomst bestemor eller en oversvømmelse i leiligheten, ærlig bedre forklare at du vil sette pris langt mer kveld på sofaen med et pledd og en katt enn en høyt fest på klubben. Det er viktig å fortelle dine kolleger og overordnede at posisjonen din -. "For seg selv" og ikke mot andre "Dette er den riktige måten av atferd Men det er lov for de som allerede kjenner et godt lag Nykommere fortsatt trenger å delta i en felles feiring.. og bli bedre kjent med de nye omgivelsene.

 Loven om selvoppholdelsesdrift
 Du trenger ikke å overtale - ikke vente venter fest? Å ikke etter at det hadde smertefull rødme, ikke glem om fallgruvene som kan ligge på lur på bunnen av elva bedriftens moro.

 Rådet for avhold ikke napyvaytesya
 Farer lurer stille ta flere avholds mennesker enn de med alkohol på deg. Indikative historie sjenert sekretær Lenka, sjef prøvde å vekke deg, helle vin. Ikke våget å nekte, hun lydig drakk et glass med glass. Som et resultat, balansen Helen tilbrakte kvelden i garderoben, og i morgen skrev en uttalelse ber om oppsigelser. Vi kritiserer ofte oss selv mye mer alvorlig enn andre. Men det gjør ikke zahryzla samvittighet, bedre ikke la henne stasjonen. På banketten alt kan skje, også, hvis en venn delikat hint om at det var på tide å stoppe, eller hvis en av deltakerne ta ansvar og sende podhulyavsheho kollega hjem i en taxi.

 Råd for enslige: Ikke bli båret bort
 Etter nyttår bedrifts en gammel venn blomstret. Det viste seg fin kollega tilstått hennes hengivenhet og selv uttrykt planer om ekteskap. Men fikk en lykkelig slutt ikke skje. Noen uker virvelvind romantikk - og den unge mannen returnerte trygt til sin kone. "Jeg føler meg lurt tosk - anerkjent kjent -. Fordi ingen var å trekke på tungen og krevde løfter Nå har jeg selv zvilnyaysya" Office Romance - noe tvetydig. Instant lidenskapelig impuls, selvfølgelig, kan føre til alvorlige forhold, eller kanskje i tilfellet beskrevet av historie, grundig ødelegge atmosfæren på jobben. Det skjedde ikke? Ikke fortvil! Men hvis du ikke vil at ditt personlige liv falt diskutert, sjalusi eller medfølelse kolleger, oppsøke halvparten av arbeidsstokken.

 Råd for pratsom, ikke zabыvaytes
 På en kveld alle hvisket at den nye medarbeideren vil snart gå på økende. Så hvordan, nøyaktig sjarmen til en munter vitser, spiller gitar, og i mellom kunstneriske tallene noe seriøse diskusjoner med myndighetene! Et par dager senere en strålende profesjonell som kan overtale noen til å signere på rett sted, ble sluppet en halvtime samtale, han nølte ikke med å stille ut alle hemmelighetene, som hadde tilgang til tidligere arbeid, og også en del av deres uregjerlige prypravyv sladder - direktør innrømmet. - Disse "funnene for spion" Vi trenger ikke! Denne kommentaren er overflødig. Det er egentlig veldig - ikke bare det daglige arbeidet danne rykte arbeidstaker!  
Яндекс.Метрика