Det største skipet i verden
 Skips rekord
 Det største skipet i verden som noensinne har kommet ned i vannet aksjene, var et tankskip for transport av flytende last "Knock Nevis". Han klart å bygge et skipsverft i byen Yokusaka (Japan), bestilt av den greske rederen. Mesteparten av tiden skipet passerte under norsk flagg. Bygget tankskip var i 1979, og da var det allerede en stor kapasitet -. 480 000 tonn. Men ved slutten av konstruksjonen, har fartøyet en ny eier, denne gangen fra Hong Kong, som kalte skipet under nummer 1016 Knock Nevis og beordret sin vekst. Tanker kuttet, og ved å sette inn i skapet av flere deler, det har vært et rekordår for sjøgående fartøyer bæreevne -. 8 564 000 tonn! Den endelige lengde av skipet med en bredde på 69 meter - 458 meter var! Selv i dag er det også en absolutt rekord.
Det største skipet i verden

Det største skipet i verden
 I 1988, skipet lidd et angrep irakiske fly. Når det reparert i Singapore tankskip selv for en tid kalt «Happy Giant" (Happy Giant). Men selv før reparasjoner i 1991, har rederiet endret igjen (denne gangen var det et norsk selskap), så la verftet har en Jahre Viking. Og ikke rart - vikingene har lenge vært kjent for sin sjøreiser, skipsbygging og marine i dette landet - historisk utgjort en prioritert sektor. Så heldig var vikingene.
 Ulykkelig skjebne "Lykkelig Giant"
 Du kan ikke si at tankskipet var spesielt glad skjebne, til tross for tallrike endre navn og eierskifte. På grunn av sine dimensjoner, kan tankskipet ikke gå til de fleste havner i verden, for det var ufremkommelige Suez og Panama kanaler, og når fullastet - og den engelske kanal. Døm selv: bremselengden giganten - mer enn ti kilometer, og svingradius - nesten fire!
 Men det tristeste for supertanker var det faktum at mens znachnosti størrelse, gjorde tykkelsen på sideveggene ikke overstige 3,5 cm. For noen år siden i Europa og USA vedtatt en lov som forbød å unngå global marin forurensning av oljeprodukter i tilfelle ulykker, olje utnyttelse bærere med styret. Derfor tankskip ble ombygd i havna i Dubai "lagringsenhet" flytende last. Forresten, da han fikk navnet hans nå generelt akseptert, - "Knock Nevis". Så han tjenestegjorde i fem år -. Fra 2004 til 2009h.h, Etter som skipet ble solgt til metall og "rulle" for deponering på kysten av Alang (India), etter å ha mest nylig omdøpt til "Mont".
 "Xin bråkmaker", etc.
Det største skipet i verden
 Etter "heldig", den største nåværende tanker var "Xin bråkmaker". Den ble bygget på det kinesiske verftet og designet for å bære råolje. Lengden på dekket av tankskipet - 333 m, bredde - 60 m, fortrengning -. 350 ths tonn. Dens skapere hevder at deres tanker har det mest moderne utstyr i verden, inkludert et navigasjonssystem og er i stand til å tåle noen storm. Og likevel - i all slags vær seile rundt kloden i 60 dager.
Det største skipet i verden

Det største skipet i verden
 I dag, det største skipet i verden - container "Emma Marsk". Den ble bygget på skipsbygging fabrikker i Danmark, dens lengde - 396 m, bredde - 56 m, brutto tonnasje -. 171 000 tonn. Men det mest overraskende - er det ikke parametrene, og historien om byggingen av grå-blå skjønnhet "Emma". Rederiet, 92 - år gamle magnat Mærsk Mc-Kinney Møller, kalte dette fantastiske skipet til ære for nylig avdøde kone, med hvem han levde i et ekteskap på 65 år.
 Oasis of the Seas
Det største skipet i verden

Det største skipet i verden

Det største skipet i verden

Det største skipet i verden
 Den største i menneskehetens historie cruiseskip eid av øya nasjon av Bahamas. Turisme er med rette ansett som en prioritert sektor av økonomien. Snehvit passasjerskipet "Oasis of the Seas", som gikk til jomfruturen i 2009 - en av de viktigste attraksjonene på øya. Dens lengde er 360 meter, dette luksuriøse hytta, konsertsaler, romslig amfi. Men spesielt hyggelig hengende over dekket av skipet hytte balkonger som skaper illusjonen av en flytende by.
Det største skipet i verden
 Men flytende byer og til og med hele øyene er nesten ekte. Menneskeheten siden Noahs dager tenker om hvordan å redde seg selv i ekstreme situasjoner, og det faktum at de nå har et sted å være, bare anspore interesse for ulike EKOPROEKT. For eksempel, en flytende by Ecopolis belgiske arkitekten Vinsana Kalbe, - lilypad (vannliljer), er det helt selvstendig og har plass til 50 tusen innbyggere.
Det største skipet i verden
 Et annet prosjekt - flytende "boble liv" Sub-Biosphere 2. Denne lukket miljø, som kan flyte på overflaten eller helt nedsenket i vann. Liberty Ship
Det største skipet i verden
 Vi bør ikke tro at disse byene - det er veldig fjernt fra vår fremtid. Dette beviser EKOPROEKT som er i dag nærmest nær gjennomføring. "Liberty Ship» (Freedom Ship): 25 dekk, en 1000metrov lengde, bredde ca 300 forskyvning - 27 mln tonn.. Giant designet for samtidig opphold 70-100000. Folk, inkludert mange tusen ansatte og sikkerhet.
 I ЭKOhorode gir infrastruktur, sykehus, biblioteker, universiteter, høgskoler og skoler. Selvfølgelig, banker og restauranter, og stadioner, samt selskap og lys produksjon, flyplass. 50 en annen design stiler lokaler utformet parker, hager, steder for walking dyr. Will og hans transport: modifisert tralle, små fly, og selvfølgelig, lystbåter, ferger.
 Det er ventet at Freedom Ship vil seile på følgende tidsplan: hvert 2. år er det rundt verden cruise med anløp i havner opp til 4 dager. Liberty Ship Passasjerer vil utforske de lokale attraksjoner og lokale innbyggere - skipet. Selvfølgelig, logger selve skipet i vannet i Port mellom ham og landet vil kjøre båter.
 Dette EKOPROEKT anslått 9 milliarder kroner. Dollars, midlene avsatt til byggeplassen. Interessant faktum: allerede kjøpt 20 tusen boliger i fremtiden skip, deres gjennomsnittspris - 800 ths, men det 6mln på..! Det virker som sponsorene av mangel på midler for gjennomføringen vil ikke ha noen problemer. Så, vent, se!  
Hva kløende nese?
 Hvem har dagen før helg eller ferie, føler en plutselig kløe i nesen, ikke nevne humoristiske tegn, som sier at kløende nese å drikke? Og jeg må si, det er tilfeller når dette alvorlig, tilsynelatende signere mystisk zbuvalasya Dette er kanskje det beste beviset på at skiltene - ikke bare overtro, hvis betydning oppfunnet eller tatt "ut av løse luften" og tegn fra oven, med dyp hellig mening?! Selvfølgelig, alt som er skrevet ovenfor - en spøk, men skiltene forbundet med en plutselig endring i kroppens tilstand, veldig, veldig mnhohochyslennы og lese deres verdier bør minst heve den generelle utdanningsnivå og stipend. Da er det mulig at over tid vil du bli å legge merke til at i visse situasjoner humoristisk profeti vanlige folks skilt, fortsatt har en tendens til å gå i oppfyllelse.
 Men farten fra lyriske digresjoner til svært spesifikke behandlinger som vil sikkert være interessant som overtroiske mennesker og ivrige skeptikere som søker å fjerne tvilsomme metafysiske sløret som følger alle mystisk og uforklarlig.
 Så for å finne ut hva kløende nese, i hvert fall nødt til å bruke en liten analyse: For mest mulig nøyaktig og sannferdig tolkning av skiltene bør klart definere "ild" kløe, er at den delen av nesen er kløende. Du vil ikke tro, men det er utrolig viktig fordi antall spådommer knyttet cheshuschymsya nese er stort og spenner fra uskyldig til avant-garde ekstrem.
 Hvis kløende nese, deretter:
 • du ​​vil drikke;
 • lystig fest i vennlig selskap;
 • vil drikke vin (hvorfor er vin og at vin er tause tegn);
 • snart få en bly;
 • til suksess.
 Hvis kløende nese da:
 • den avdøde;
 • sykdom til en kjær eller familie;
 • å drikke;
 • å sikre at produktene billigere (her er en relevant tolkning av gamle skilter);
 • dessverre;
 • til trøbbel.
 Hvis kløende nese vinge:
 • rett - gjerne tap;
 • venstre - til dårlige nyheter;
 • sykdommen;
 • retten - å zabыtyyu og dårlig hukommelse;
 • på venstre - minner og uventet funn.
 Hvis kløe nesebor:
 • lov - til glede, det gode, feiringer og gleder;
 • Venstre - til fattigdom, problemer og dårlige overraskelser;
 • å spole dåp;
 • å etterfylle familien (hvis høyre, deretter en gutt, og hvis venstre - en jente).
 Hvis kløende hud under nesen eller rundt:
 • svikt i sakene;
 • å utakknemlighet;
 • til svikt;
 • til ekte kjærlighet.
 Det er så uklare tolkninger klar når som helst å gi deg den ordtak. Selvfølgelig, ved første øyekast kan det virke som spådommer om dette markerer ganske forvirret og usannsynlig. For eksempel, et skilt som sier kløende nese til den avdøde. Sannsynligvis hver av oss nok en gang møtt med en uventet forespørsel klødde seg i nesen, og i mellomtiden nyheten om den døde mannen kommer ikke så ofte.
 Dette fører til ganske naturlig og logisk spørsmål: "Er skiltene ligge?". Nei, ikke lyve, men ikke alltid går i oppfyllelse, og ofte har ikke den betydning som vi forventer. Den beste måten å finne ut hva som klør eller den del av legemet (spesielt nesen) - er en klokke. Tilbringe et par uker, noe som gjør en mental forskning: når du plutselig begynner å klø nesen, huske (eller enda bedre skrive ned) alle hendelser som finner sted etter dette. Innen et par uker vil du være i stand til å konkludere med at det er, tross alt, klør nesen. Og ikke bli overrasket hvis din tolkning er for langt fra den kanoniske versjon: tross alt, er verden full av mysterier og hemmeligheter, og hvis du løse dem hele livet mister sin attraktivitet, og dette krydret "smaken".  
Яндекс.Метрика