Den dyreste yacht i verden
 Britiske designeren Stuart Hughes presentert en ny luksusyacht Baia 100 HISTORIE SUPREME, som koster £ 3 milliarder kroner eller $ 485 000 000 000. Denne yachten ble bestilt av en anonym forretningsmann fra Malaysia. For å håndtere denne 30 meter lang yacht med rent gull og platina tok tre år. Total edle metaller behandling tok 100.000 kg.
 Den dyreste yacht i verden på hvert hjørne av skinnende gull og platina, dekk, spisestue, ankere, gjerder, selv iført tynne bunnlaget zolota.Stenы største soverommet dekorert meteorlignende stein, platina trim rundt kantene og ekte bein av kjøttetende dinosaurer som Tyrannosaurus. Møbler er laget av de beste trærne. Denne yachten plass komfortabelt 8 gjester i fire doble VIP-hytter.
 Båten er 100 Baia Baia Yachts av kreativitet og ble født 2008. Foreløpig er det fire versjoner yacht Baia 100. By Design - Carlo Galeazzo (Carlo Galeazzi), og engineering av Askenzy Alberto (Alberto Ascenzi).
 Spesifikasjoner av båten: den når hastigheter opp til 50 knop som utvikler to dieselmotorer MTU, er hver makt 2430 hk Det er mulig å øke potensialet av yachter, erstatte standard MTU kraftigere motorer MTU 12V Series 4000-M93 kapasitet på 3510 hk
 Selv sammenligner med Abramovitsj sin yacht (Eclipse), som er den lengste og har en lengde på 1625m, forbi yacht Baia 100 det, men ikke i størrelse, men for den prisen, avisen "Today".  
Hvordan å holde en ananas?
 Søt søt smak og en følelse av feiring spredt gjennom huset med bruk av ananas - massive kjegler med en dedikert mørkegrønne smell på toppen. Leter du etter en betydelig mengde av kjøpet, begynner fantasien å male et bilde av en gigantisk tre et sted fjerne land, der den varme solen strømmet fruktjuice ananas. Faktisk, stikkende stengler og blader av planter vanligvis ikke overstige meter høy, men de fleste frukter lett veie 5-10 kg.
 Under grov hud skalaer som gave tropene gjemmer saftig gult kjøtt med noter av litt sur smak og lukt guddommelig, men bare deilig moden frukt - det er lett å identifisere i butikken ved å trykke fingeren på huden. I moden ananas og søt er hun tvunget forsiktig, forsiktig podpruzhynyvaet og restaurert bokstavelig talt "øyne". Men ofte må kjøpe grønn frukt på lager til utbruddet av triumf forlot ham bare vakkert kuttet og lagt på bordet. I slike tilfeller er vertinne møtt med et naturlig spørsmål: hvordan å holde en ananas?
 Lagring ananas
 Eksotisk frukt krever grundig og kresen holdning til:
 1.  Den ideelle temperaturen for ananas er 75-8 ° C. I slike tilfeller, i fruktavdelingen kjøleskap kan det vare opp til 12 dager uten å miste utseende og smak. Før du setter frukt i kjøleskapet, bør den først vikle papir eller legges i en pose med hull. Og på produktet hylle ananas trenger 1-2 ganger om dagen for å slå fra den ene siden til den andre. Husk at ved temperaturer under 7 ° C fosteret påvirkes skade - "zastudzhuyetsya" og i overkant av 8 ° C den perezrivaye og bortskjemt.

   Relativ luftfuktighet skal ikke overstige 90%. Hvis du bryter denne lagringsmodus, kan ananas bli påvirket av soppsykdommer eller visne og bli blek.

   Litt umoden ananas kan oppbevares i romtemperatur i mer enn tre dager - så det vil være mye pahuchishe og velsmakende. Men sørg for å holde et øye med luftfuktigheten i rommet for å unngå mørke flekker.

   Hylle ananas kan utvides til 3 måneder utsatt for frost. Du må fjerne fruktskall, kjøtt skåret i skiver, samle dem i en plastpose, bind den opp og satt i fryseren.
   Myten om vekttap ved hjelp av ananas
   Fordeler tropiske frukter for fordøyelsen ingen tvil - den inneholder enzymet bromelain, noe som bidrar til å aktivere spalting av proteiner i tarm og i mindre grad, fett og karbohydrater.
   Foreløpig er bromelain et verktøy annonseres for vekttap, men tenker ikke på det egentlig. Som kjent bør næringsstoffene i mage-tarmkanalen, for bedre absorpsjon deles opp i en rekke enkle forbindelser, aminosyrer, og monouhlevodov monozhyriv. Dermed fungerer bromelain lokalt og bidrar til mer mat zasvoyitysya. Følgelig vil det bare føre til overflødig vektøkning.
   Noen forskere splitting av fett ananas enzym fundamentalt feil, fordi for denne effekten han trenger med blod av overflødig fett for å oppnå det er per definisjon umulig - bromelain brytes ned til sine bestanddeler i tarmveggen.
   På den annen side, lav-ananas - 100 g trekker bare 48 kalorier. Det som følger av dette? Og at inkludering i den daglige kosten energi dårlig ananas i stedet for fet og sukkerholdig mat hjelpe miste noen få pounds, men forberedelsene basert bromelain i alle fall vil ikke hjelpe å gå ned i vekt.  
 Overføringstid kansellert og re-oppgitt flere ganger. Noen visste ikke hvordan, når og hva du skal gjøre. Det er tid til å forstå alt og lære å flytte sine klokker!

 Vinter og sommer


 Fordype deg i gang. Så hva er en sommer og vinter?
 Vinteren, faktisk, er retten av den astronomiske synspunkt, at det tilsvarer den effekten i en bestemt sone. Det er, faktisk, er definisjonen av "vinter" fra et vitenskapelig synspunkt ikke helt sant. Det ville være bedre å si "standard tid".
Når overført til klokken til sommertid?

 Sommertid er forskjellig fra vinter (dvs. astronomiske) per time på en ny måte (dvs. sommertid dagslys time foran). Denne beregningen hjelper, som mange tror, ​​rasjonelt tilbringe energiressurser og erstatte dem daglig sollys.
 Mange vurdere å bytte til vinteren uberettiget. Faktum er at du kan tilbringe sommeren stort sett dagslys, noe som utvilsomt fører til besparelser og reduserer strømforbruket.
 Men tilbake til vintertid bare trenger å gjøre folk føler seg komfortabel. Hvis det ikke allerede oppgradert siden, ville vi må våkne opp og se mørket utenfor, som for mange er veldig, veldig smertefullt.
 Noen land fortsatt ikke kan bestemme seg for en tid og bestemme hvilke beregningen er mer praktisk for folk og riktig i form av besparelser.

 En bit av historien


 Overføringstid historie går tilbake til begynnelsen av forrige århundre. Dermed ble den første overførings piler klokke laget i Storbritannia i 1908. Og, generelt, oppsto ideen til Benjamin Franklin.
 Hvorfor var det nødvendig? Hovedformålet med å manipulere nøkler timer var rasjonell bruk av energiressurser og sparepengene sine. Således, hvis vinteren senere blir mørkere, vil folk omfatter belysning senere, og redusert kraftforbruk. I USA begynte å overføre gang siden 1918.
Når overført til klokken til sommertid?

 Som for Russland, ble den første sommertid innført i 1917. Men i det samme året var overgangen til vintertid. Deretter ble gjort flere forsøk på å etablere en stund, men de alle trodde regjeringen var mislykket.
 Så i 1930, besluttet å ikke bry piler, og alt var i fødselspermisjon tiden er riktig i forhold til fordeling av tidssoner. Men ideen om å spare ressurser oppsto igjen i 1981.

 Som det gjorde før?


 Er det noen regler for overføring timer er nødvendig for alle land? Nei, det finnes ingen. Hvert land setter sine egne regler. Vanligvis sommertid tid blir utført i løpet av våren og vinteren - våren. Men de absolutte tallene for ulike land er forskjellige.
 Det bør bemerkes at ikke alle land sette tid. Bare om lag en tredjedel i overgangen to ganger i året. Andre ikke gidder å leve som levde før uten å bekymre seg for økonomien.

 I sommertid inntil nylig utført i den siste uken i mars. Overgangen til vintertid holdt den siste søndagen i oktober. Tilsvar, drives og Ukraina. Rundt samme måte handlet i andre land, var det bare forskjeller i datoene.
Når overført til klokken til sommertid?

 Mange kunne ikke huske nøyaktig hvor og når det var nødvendig å flytte pilen. Noen beboere i, for eksempel, visste en liten, men svært nyttig triks som bidro til å navigere raskt. Ja, ordet "falle" (høst, overgangen til vintertid) begynner med bokstaven "O".
 På denne tiden, pilen sette tilbake. Ordet "tilbake" som du kan se, også begynner med bokstaven "O". Nå rozbyrayemosya av sommertid. Gå for det gjennomført i løpet av våren. Den første bokstaven i ordet "våren" er "B". Flyttet pil fremover. Ordet "forward" starter også med "B".

 Endringer


 Regninger å avskaffe overgangene opprettet og sett mange ganger, men hver gang de avvist. I Russland, det var ikke før 2011. 8 februar i år, Dmitrij Medvedev, som på den tiden var president i den russiske føderasjonen, ga regjeringen ordre om å stanse overføringen brytere og kryssinger fra sommer til vintertid og vice versa.
 Ble utarbeidet av den aktuelle loven, som trådte i kraft 6. august 2011. Dermed ble sommertid gjort 27 mars samme år, og han var den siste. Dette har medført at i tid forskjellig fra runde 1 time (i enkelte regioner i to timer).
Når overført til klokken til sommertid?

 I Ukraina avbryte også forsøk overganger. Også i 2011, parlamentsmedlemmene foreslått å avbryte klokke. Stortinget vedtok en relevant løsning, men avlyste sin opptreden i samme år.
 På den ene siden, løfte konverteringer - er det veldig praktisk, trenger ikke å huske når de overføres til vintertid, og deretter i sommer. Men mesteparten av befolkningen tilhører den russiske middelklassen. Arbeidende folk må våkne opp tidlig. Og i inneværende år er utrolig mørk vintermorgen.
 En menneskekroppen - et unikt system. Biologisk klokke arbeid slik at om natten alle systemer opererer avtatt. Så mange har uttrykt misnøye. Vladimir Vladimirovitsj Putin, som for tiden er president i landet, ikke bare behandles de som favoriserte overgangen til normal standard tid, dvs. vinter.
 Endringer planlagt å gjøre i 2013, men på grunn av OL er planlagt mislyktes. Faktum er at hvis det var overgangen, vil det endre programmet som ville føre til store bøter og straffer.

 Og hva nå?


 Russlands president tok hensyn uttalelse fra flertallet (ca. 50% av respondentene rapporterte at på grunn av sommertid tilstand forverret) og besluttet å endre. 21. juli i år, han signert og godkjent loven "På Beregning av Time", ifølge som faktisk vil bli kansellert sommer, hvor alle lever i øyeblikket.
 Siden 26 oktober 2014 i de fleste regioner i pilen vil bli overført tilbake en time. I noen regioner, denne overgangen vil ikke, fordi det er så ansvarlig midje. Og i Magadan-regionen og Trans-Baikal provinsen er oversatt til to timer.
 I Ukraina har også besluttet å endre beregningen. Men det vil bli live etter sommeren. På den siste søndagen mars 2014 overført alle klokkene en time fremover. Etter at enhver manipulering av klokken ikke vil bli gjort. Hvilket nummer er nødvendig å bli gjort? På natten av 29 til 30 mars.
 Vi kan bare ønske alle god helse. Og la det ikke være avhengig av tid!  
Яндекс.Метрика