Hva er en Ichthyolog? Hva gjør Ichthyolog?
 Vet du hvem denne Ichthyolog, og at menneskelig okkupasjon av yrket? Ichthyolog - en vitenskapsmann biolog som har vært å studere strukturen, evolusjon, livsformer, distribusjon, taksonomi, atferd og karakteristikker av fisk avl i naturen og i kunstig avl. Ichthyological studier er utført ved bruk av de nyeste vitenskapelige fremskritt i fysikk og kjemi. I tillegg til vitenskapelige data, denne forskningen og gi store praktiske fordeler. På bakgrunn av dette, er å utvikle metoder for marine fiskerier, fisk reproduksjon i regulert vannføring, utvikling av kunstig oppdrett og fiskehelse. Ichthyologists bestemme volumet av fiske uten å true bevaring av naturressurser, gi råd og forbyr menneskelig aktivitet for ikke å skade liv og reproduksjon (gyting) fisk.
 Hvor er eksperter i bruk av ichthyology?
 Forskning utført ichthyologists i bygging av demninger, vannkraftverk, bedrifter som bruker og kaster vann i naturlige vannforekomster - elver, hav og innsjøer. I tillegg til forskning, og arbeide i forskningsinstitutter, kan ichthyologists anvende sine kunnskaper i virksomheter rыbozahotovky kan arbeide på store fiskefartøyer, industrielle, nedkjøling, fiskehermetikk flytende baser, i dyreparker og badeland, en skjerm verneområder og reservater. I ichthyologists kompetanse - utvikling av prosessorteknologi i fiskeprodukter, medisiner, utøve veterinær og sanitær evaluering av disse produktene, samt delta i etableringen av enheter og maskiner for denne aktiviteten. En viktig funksjon i Ichthyolog er å sørge for passering av fisken gjennom spesifikk båndbredde i vannkraftanlegg.
 Hva avgjør suksess i Ichthyolog?
 Hva gjør Ichthyolog og det er dette yrket, fant vi ut. Det er viktig å vite hva som avgjør suksessen til Ichthyolog, og hvilke kvaliteter han må ha. Vellykket arbeid Ichthyolog krever en viss kunnskap om beslektede disipliner som hydrologi, paleozoolohyya, botanikk, geografi, klimatologi og andre. Dette er en utfordrende og interessant jobb som krever god teoretisk kunnskap og praktisk erfaring, evne til harmonisk kombinere dem i løpet av sin virksomhet. Vellykket Ichthyolog må være høyt kvalifiserte og ikke gjøre feil i sitt arbeid.
 Hvilke personlige egenskaper må ha Ichthyolog, der undervisning og andre saker relatert til dette yrket
 Det er mer en manns jobb enn kvinner på grunn av ichthyologists kvinner er sjeldne. På personlige egenskaper som skal ha folk i dette yrket kan kalles en kjærlighet til naturen og vitenskap, interesse for vitenskapelig forskning og studier, god helse og ernæring utdanning, mot.
 Ofte ichthyologists gå på en tur til fiske habitater for undervanns observasjoner og videoopptak ved hjelp av en rekke enheter - dykking, nedsenkbare, batyplanov og TV-anlegg for undervannsfilming.
 I tillegg til lønn, ichthyologists kan rådføre, engasjere seg i undervannsfilming for TV og filmer og få betalt for det en god avgifter.
 Spesialister i ichthyology forberede universiteter i avdelingene i biologi og zoologi, samt teknisk fiskeindustri.
 Relaterte yrker Ichthyolog er rыbovoda yrke, zooengineer på fiske, teknolog med fisk og ingeniør på produkter.  
Hva er en entomolog? Hva gjør entomolog?
 Entomologi - en del av generell zoologi viet til studiet av insekter. Den bokstavelige oversettelsen av navnet på de gamle greske og lyder: ??????? - Insect og ????? - Undervisning. Så svaret på spørsmålet om hvem som gjør hva entomolog og entomolog, vil høres ut som dette: en spesialist som studerer insekter livsgrunnlag og struktur, deres former, innvirkningen på miljøet og på mennesker, planeten og distribusjon til andre aspekter av med disse korte former for liv.
 På studieobjekter
 World wide insekter på jorden. Det er nok å si at forskere nå vet om mer enn én million arter, men etter sine forutsetninger, er det 2,3 millioner arter (andre kilder - 5 millioner). Det er, mer eller mindre spesialister klassifisert og studert bare en tredjedel av de mange insekter som lever på planeten. Det gjenstår et stort felt av aktivitet - både profesjonelle og amatører entomologer for. Vi viser til insekter maur, fluer, sommerfugler, bier, biller og andre. De er en klasse av artropoder og virvelløse dyr med trakeal mnohonozhkamy gjøre subtype. For insekter preget av tre hovedfunksjoner: evnen til høy fruktbarhet, smal spesialisering i livet til ytterste enkelhet og struktur av kroppen.
 History of Entomology
 Insekter person som er interessert i antikken. Da var det mer praktisk. For eksempel, i den egyptiske papyrusruller og assyriske kileskrifttavler som stammer fra det tredje årtusen f.Kr., refererer til angrep av gresshopper opustoshavshyh nabolag og forårsaket hungersnød. Rundt samme tid de gamle kinesiske manuskripter beskrevet i sine metoder for avl silkworm og anbefaler måter å håndtere hage skadedyr. Men uavhengig vitenskap, entomologi oppsto bare på 17-tallet, da den nederlandske J. Svammerdam skapte sitt arbeid av bier, tysk V. Hedart - hvilke typer metamorfose (inter-konvertering) og italienske M. Malpighi og F. Buonanny - i henhold silkeormen og strukturen av munnen åpning insekter. Rundt samme tid de første forsøk på å systematisere insekter gjort engelsk forsker John. Ray.
 Men "far" av moderne entomologi anses å være en vitenskapsmann Carl von Linné, som beskrevet og studert levebrød 1936 arter. Og viktigst av alt - i sitt hovedverk "Systema Naturae" han distribuert insektfamilier, og introduserte den binære nomenklatur, basert på strukturen av vingene, gruppert dem i ni grupper. Bak ham, fremhever et antall uavhengige grupper, foreslo deres klassifikasjonssystem engelsk William Kirby, J. Og J. Lubbock. Uэstvud. Men til slutt organisere delingen av insekter bare tillatt berømte verk av Charles Darwins "On the Origin of Species".
 Veldig interessert эntomolohyey og bidratt til denne vitenskapen forskere som Charles Darwin, Karl Frisch, E. Wilson, William Kirby, J. Lubbock, NM Przewalski, AO Kovalevsky, PP Semenov-Tyan-Shan, R. J. Byenko Bay, NS Gilyarov og mange andre.
 Applied Entomology
 Så hva entomolog i praksis? Entomology kan deles inn i generell og anvendt. Hvis det totale er viet til å studere anatomi av insekter, deres cytologi og histologi, er engasjert i anvendt skadedyr hager, landbruksprodukter, parasitter av mennesker, dyr og planter, utvikle effektive metoder for å håndtere dem, og mer. Spesiell oppmerksomhet er gitt til insekt bærere av farlige sykdommer (malaria mygg, Tsetsefluer, etc.). Også, oppsummerer denne delen og analyser Entomology erfaring avl bier, silkeormer og andre nyttige insekter.
 Proceedings Entomologists i dag er svært nyttig når det gjelder praktisk anvendelse.  
Hva er en ornitolog? Hva gjør en ornitolog?
 Seksjon for Generell Invertebrate Zoology, viet til studiet av fugler, deres fysiologi, reproduksjon, taksonomi, morfologi og geografisk fordeling, kalt ornitologi. Dette begrepet er innført i en vitenskapelig revolusjon i slutten av det 16. århundre. Italiensk natura William Aldrovany. Den bokstavelige oversettelsen av navnet på den greske språket er: ??????? - Bird og ????? - Undervisning ordet. Så hvem er ornitolog hva ornitologen? Dette er en mann som yrke er studiet av fugler, og har som mål å studere mangfoldet av arter, antall individer i området du bor i, deres taksonomi og klassifisering, fysiologi, etologi og økologi, beskyttelse av sjeldne arter, og mer.
 Elementer som studerer ornitologi
 Fugler (latin - Aves) tilhører klassen operennыh, egg-legging, virveldyr varmblodige dyr som utviklet seg forbein til vingene. Vinger og opprinnelige grunnlov, opprinnelig tilrettelagt for flyturen, selv om mange kjente arter av flight fugler (strutser, pingviner, etc.). Et annet særtrekk - tilstedeværelsen av nebbet.
 I dag, ifølge ornitologer, i verden er det mer enn 9800 arter av fugler (et system for klassifisering - 10050), blant annet i Russland - ca 600. Dette nummeret av artsmangfold gjør dem den vanligste gruppen i nadklasse firbente dyr. Fugler er funnet på alle kontinenter, inkludert Antarktis. Den minste av klassen er Bikolibri, (57 centimeter), den største - afrikansk struts (270 centimeter). Forfedrene til moderne fugler noen eksperter mener Archaeopteryx (rundt 150 millioner år siden), andre - manyraptorovыh dinosaurer (80 millioner år siden.). Alt av moderne fugler som tilhører ynfraklassu veerohvostыh (Neornithes), som er delt inn i to kategorier: Primitive nåtidsfugler (vanligvis alle flight fugler) og novonebnыe (andre arter).
 History of Ornithology
 For første gang prøvde å systematisere alle kjente arter Aristoteles i det 4. århundre f.Kr.. I sitt verk "På dyrenes opprinnelse" og "dyr heter" greske lærd fugler identifisert i en egen slekt og beskrevet Ornithes livsstil og anatomi 160 arter. Klassifisering var ufullkommen, men endret ikke før det 17. århundre. Bare i 1676 ble født i England manuskript biolog Francis Viloubi kalt Ornithologiae libri tres, utgitt posthumt av sin venn, forsker John Ray.
 Nesten et århundre senere, i 1758, dette arbeidet funnet en fortsettelse i den berømte avhandling svenske naturforskeren Carl Linnés Systema Naturae "hvor han presenterte fordelingen av dyr i en hierarkisk kategorier og skapt bynomynalnuyu nomenklatur å referere til sine arter. I henhold til klassifiseringen av fugler ble delt inn i seks grupper, som omfattet 554 arter fra 78 slekter. Slik systematisering uendret (men med tillegg) brukes den dag i dag. Linné også utviklet en metode for å studere ornytofenolohyy fly av fugler. Oppsummert alle de grunnleggende informasjon om fugler forfatter og forsker J. Buffon, utstede en "History of Birds" i ti bind. Videre, mange forskere engasjert i ornitologi, fugler og nå er trolig den mest studerte del av faunaen av planeten.
 Den praktiske betydningen av Ornithology
 Så hva gjør en ornitolog, og hvilke metoder? Den rimeligste måten å studere vaner av fugler - direkte observasjon (berdvochynh). Du kan gjøre det med det blotte øye, men de fleste profesjonelle ornitologer brukt spesialutstyr - kikkerter, kameraer, videokameraer og mer. Observasjonen gjør det mulig å treffe tiltak for vern av sjeldne arter av fugler.
 Ganske en kjent måte ringing. Fugler fange nettverk okoltsovыvayut og deretter løslatt. I henhold til denne metoden er etablert måter sesong migrasjon, blir habitat grensene definert, beregnes omtrentlig antall går til annen informasjon. Ofte er dette gjort for å beskytte fly fra fugl.
 En egen gruppe ornitologer er leger som behandler fjærkledde kjæledyr - kanarifugler, papegøyer, påfugler og andre.  
Яндекс.Метрика