Hva er en caver? Hva gjør caver?
 Speleology - gren av geologi som studerer naturlige grotter, nemlig deres opprinnelse, alder, evolusjon, morfologi, økosystemkomponent arter, etc. Denne vitenskapen er en viktig komponent for en full undersøkelse av historien, arkeologi, biologi, paleontologi og hydrologi. Fra denne definisjonen følger det svaret på "Hva er en caver?" - En spesialist studere grotter mekanisme og årsakene til deres dannelse og utvikling.

Hva er en caver? Hva gjør caver?
 Dette yrket i dag kalles sjeldne: geologi avdelinger ofte ikke produserer slike eksperter. Krever imidlertid speleologist yrke en tilsvarende grad. Noen universiteter med geologisk fakultetet gir denne spesialiseringen. Blant cavers er også mennesker med en grad i fysikk (ifølge noen eksperter, inkludert mer enn halvparten!).

 Grottevandring: vitenskap eller hobbyer?
 Grottevandring kan være ikke bare en alvorlig yrke, men også en hobby. Men for vanlige fans, mangler jordiske forskning vitenskapelige mysterier belastning og bør gjøres bare som spennende av generelle tiltak. Før profesjonelle cavers er visse forskningsoppgaver.
 Gjør grotting krever spesiell faglig fysisk kondisjon, utholdenhet og tålmodighet. En ekte ekspert på dette feltet - er ikke bare en vitenskapsmann, men også en erfaren utøver, i stand til å dyppe i en helt annen verden, blottet for tradisjonelle benchmarks - horisonten, himmelen overhead vegetasjon. I sin mystikk og uforutsigbarhet kan sammenlignes bare med plass eller undersjøisk verden.
 Hva gjør caver?
Hva er en caver? Hva gjør caver?
 Hvis du er interessert i spelunking - se noen bilder av hulen. Her er svaret: det omhandler studiet av underjordiske grotter, naturlige grotter stadier av dannelse og utvikling av reservoarene. Denne studien gjelder alder av objekter, deres opprinnelse og morfologi. Cavers må krysse underjordiske innsjøer og elver, brønner raske vinne utrolig dybde pronыryvat "feller" (trekk, helt dekket med vann), presse gjennom trange åpninger og kummer. Nøkkelen til dette - ikke bare dyktighet og ferdigheter, men også utholdenhet, selvkontroll.
 Folk i dette yrket der under, ofte forvirrende situasjoner: en forsker kan stå uten lys, fast i en smal Laz. En viktig rolle i slike situasjoner spiller agility, reaksjonstid, evnen til å konsentrere seg om å finne en vei ut av situasjonen.
 En av de viktigste fiender speleologist - kaldt. For å beskytte mot nedkjøling har spesielle kostymer, som en dykker eller en astronaut antrekk. I nakne kropp dress slitt korrektur, på toppen av det - bomull dress, suge fuktighet, og på det - tørrdrakt (i noen grotter kan du gjøre uten det). Satt på toppen av sterk farge. Utfyller dress hjelm med en lys energisparing lampe. For denne oppgaven caver "armer" eller dykkerutstyr for bevegelsen av tauet.
 Attraksjoner grotting
Hva er en caver? Hva gjør caver?
 Alle prakt av grottene skapt av naturen - nemlig vann. De er så dyp at bunnen skal gjøre sin vei gjennom flere dager med kaldt vann brønner og smale spalter. Men, penetrasjon gjennom et annet hull, kan du komme i en stor hall enestående skjønnhet, som tilsvarer ingen jordisk palass. Det er ingen "komplett" grotter. Sin utdanning fortsetter for alltid. Vanndråper som siver gjennom den tykke kalksten eller kondensere på veggene, oppløses bergarten, blir mettet løsning. Når skiftende ytre forhold, denne løsningen krystaller falle. Så, dråpe for dråpe, vokse sinter Utdanning - krystaller, stalaktitter, helektyty, corallite og andre fancy utdanning har etablert vitenskapelige navn. Studiet av disse fenomenene og avtale med disse dristige og utdannede mennesker - cavers som viet seg til studiet av underverdenen.  
Farlig og mest sjeldne yrke i verden
 Valget av fremtidig karriere - kanskje det viktigste valget for enhver person, og gjøre det har en veldig ung alder. Inn i sitt lille bidrag til spørsmålet om yrkesrettet veiledning av våre lesere, la oss snakke om de yrker som anses som den farligste og mest uvanlige.


 Forsiktig: 5 farligste yrker i verden
 5. plass. Først av alt - fly!
 Femteplass i den øverste farligste okkupere yrker knyttet til luftrom: astronauter, testpiloter, fallskjermhoppere, piloter og flyvertinner sivil luftfart.
 4. plass. Dersom sjømannen ikke kom tilbake
 Sjø yrke er heller ikke trygt, dykkere og dykkere, forskere og de dype hav handelsflåten sjømenn og fiskere fortsatt! Ja, tenk, selv i dag en av de farligste yrkene anses fanger blåfinnet tunfisk og krabbe. Sistnevnte fanget nettverk, med den mest gunstige tiden for denne aktiviteten - uværet.
 3. plass. Det er et yrke - for å forsvare hjemlandet!
 Alltid og til alle tider av den militære profesjon var en av de farligste. Redningsarbeidere, politifolk, brannmenn, sikkerhetsvakter - også våre forsvarerne. Og her har vi også gjennomført journalister og menneskerettighetsaktivister av ulike slag.
 2. plass. Vennskapets hånd arkivert, førte til slakting.
 Yrke Miner faktisk i forkant av konkurransen, i verste forstand av ordet: skadene, dødsfall og yrkessykdommer. Dypt under bakken i vanskelige forhold med ofte foreldet utstyr, med absolutt ingen mulighet for å forutse ulykker. Men mest alle de ovennevnte gjelder for Kina, Russland og Ukraina. I USA, for eksempel, Skadeomfanget gruvearbeidere har lenge overgått loggere.
 1mistse. God Save the konge!
 Trist mesterskap i listen over de farligste yrkene vi tar de statsledere, konger, presidenter, statsministere. Selvfølgelig, hvis håndtaket er ikke absolutt, men relativ verdier (i prosent). Veien til makt har alltid vært rikelig vannet med blod.
 Og vet du hvorfor vi selv ga en trist palme makter det? Fordi deres yrke er farlig ikke bare for seg selv, men for sine kjære, deres koner og barn. En må bare huske åtte år gamle Prince Dmitry Uglich eller rasstrelyannuyu familien til den siste russiske tsaren. Men Nicholas II den forferdelige julinatt i 1918 uberettiget død tok hans kone og fire små døtre, en ung prins, Dr. Botkin og tjenere - kokk, soverom Girl, betjent.
 Interessant fem mest uvanlige yrker i verden
Farlig og mest sjeldne yrke i verden

Farlig og mest sjeldne yrke i verden
 5. plass. Snuff taker.
 Fungerer i parfyme selskaper - evaluerer nye duft parfyme og toalettvann. Dette er en svært verdifull spesialister på grunn av flere millioner mennesker har bare en lukt, nok til å utføre slikt arbeid. Jobb nyuhatelya armhuler er ikke like raffinert, disse menneskene jobber i selskaper som produserer deodoranter. Ansvaret omfatter bruk av deodorant på armhulen av frivillige som deltar i forsøket, og deretter i løpet av dagen på grunn av en fast tid eim dermed armhulene og registrere hvordan lukten av tid forbi.
 4. plass. Intervjueren.
 Det er velkjent at rytmen i livet av moderne japansk ikke å bli misunt. Men det som virkelig misunner, er det deres oppfinnsomhet. Intervjueren er plassert i en spesiell messe satt i de travleste områdene i den japanske hovedstaden. Han lytter tålmodig til alle som ønsker å utøse sin sjel, eller som rett og slett ikke har noen å snakke med en og annen ferie.
Farlig og mest sjeldne yrke i verden
 3. plass. Master koroviev pedikyr.
 Vår ku, dette ville ikke engang drømme: eliten "fremmed" gårder som storfe klover watch spesialutdannet personale. Dårlig hov, ifølge eksperter, kan påvirke den totale helsen til en ku og som et resultat, i den melkemengde, og muligheten gir fullt frø.

Farlig og mest sjeldne yrke i verden
 2. plass. Perevertach pingviner.
 Spøk? Det er ikke veldig edel misjon. Det viser seg at disse søte skapningene er veldig kort hals og ekstremt klønete. Men hva Darwin på hans naturlige utvalg - spør du? Og det er enkelt - mens menneskelig fot aldri gikk inn i deres territorium, trenger klossethet pingviner ikke forstyrre. En annen ting nå, høre bråket fra helikoptre, disse fuglene er svært morsomt slå opp hoder, mens ofte blir kastet på ryggen. Tilbake til sedvanlig posisjon selv dårlige ting ikke kan.
Farlig og mest sjeldne yrke i verden
 1. plass. Keeper paradisøya.
 Nummer én i dette tilfellet begrunnet på to måter: For det første sted i de uvanlige yrker og verdens eneste representant. Flere år siden, et reisebyrå for å fremme turisme på øya paradis, organisert en uvanlig hendelse. Det ble erklært en global budgivning til anstendig utvalg av kandidater til stillingen som inspektør Australia Hamilton Island. Luksus lønn ($ 110 000 for seks måneder), overnatting i en villa med svømmebasseng, golfbane blant den fantastiske naturen i løpet av seks måneder. Plikter - svømme med dykking, se på livet under vann fotografi, blogging, mate fisk, holde orden.
 Med 35 tusen elektroniske søkere valgt ti, deretter direkte kommunikasjon og ytelse konkurransemessige utfordringer ble valgt vinneren - 34-år gamle briten Ben Sothel. Med Ben mistet sine plikter perfekt, og etter slutten på hans kontrakt endte, australske myndigheter har brite en annen veldig bra avtale: Island vaktmester var hans ambassadør og gikk på en verdensturné med sine presentasjoner.
 I stedet for konklusjonen seg selv - veldig
 Oh, og til dessert, hvorfor ikke vi stille dette spørsmålet: hva er den mest uvanlige yrket av farlig eller uvanlig med den mest farlig? Her igjen utmerker overbetjent paradisøya. Det viser seg at eieren av de beste i verden, har tilnavnet Sothela stadig utsatt for ulike typer farer, og til slutt nesten døde. Vellykket unngår møter med hai, kenguruer, giftige edderkopper og slanger, bare noen dager før slutten av sitt liv, ble Ben stukket liten, nesten usynlig for det blotte øye irukandzhi maneter, møte som, hvis tid ikke gir medisinsk hjelp til offeret, dødelig.  
Яндекс.Метрика