Vakreste jenta i verden mye, men det er de som drømmer om å gifte seg mye. Muligheter finansierings disse skjønnhetene har råd til dem mye. Og hva er den beste brud og rik?

 Den rikeste brud


 Her lærer du de 10 rikeste brud i verden:
 1. Anna Abramovich. Hun er datter av den verdensberømte oligarken Roman Abramovitsj. Gifte seg med denne unge Bagachka ikke hastverk, det er ung og full av styrke. Men, likevel, livet til Anna kokende og boblende. Hun var forlovet med en fyr, som møtte fra skoledagene, men til slutt brøt forlovelsen.
Topp 10 rikeste brud i verden (10 bilder)

 Den samme unge damen ble sett sammen med andre unge mennesker, men gjentatte ganger understreket i et intervju at en i nær fremtid går. Og hvorfor er det når du kan nyte livet og ikke tenke på noe. En kjærlig far tar seg av Anna og gjøre alt til noe hun ikke trenger. Så vellykket og velstående arving bruden bare se oligarken er nødvendig.
 2. Amanda Hearst bli rik og berømt takket være hans driftige bestefar, som var grunnleggeren av den berømte amerikanske selskap og en av forfedrene til den såkalte "gule trykk". Jenta er ung, men det stopper ikke henne tilbringer enestående mengder på kosmetikk og klær.
Topp 10 rikeste brud i verden (10 bilder)

 Eksperter anslår at det er alt et år blir Amanda ca 130-140 tusen dollar. Men å være en niese bare fire innflytelsesrike forretningsmenn og ganske vellykket (selvfølgelig, takket være en driftig familie) forretningskvinne, kan hun ha råd til det. Denne jenta, generelt, alt kan ikke benekte. Tidligere var Amanda en modell, men deretter forlatt den å gjøre, og bestemte seg for å gå inn i virksomheten, og samtidig la omfanget av moteindustrien.
 3. Paris Hilton Foreliggende kreves, vil det vite alt. Det er på tide å prøve ut mange områder har vært en modell profesjonell, sanger, party reality show, så vel som skuespiller og selv designer.
 Men mest av alt, denne jenta kunne ikke oppnås, hvis ikke oldefar Conrad Hilton, som var grunnleggeren av den selvtitulerte nettverk av luksushoteller som ligger over hele verden. Spesielt populær Paris fikk hans eventyr og fester.
Topp 10 rikeste brud i verden (10 bilder)

 Mange anser det som den mest kjente socialite i verden. Uansett, Hilton gift før du har tid til å besøke, selv om forsøk har vært. I dag på den private livet til Paris fortsetter å snakke mye, men fortsatt gift og ettertraktede ungkar går.
 4. Samantha Perelman - Young arving amerikanske milliardæren Ronald Perelman, som var i USA kalles "invader selskaper." State of the jentas foreldre er anslått på $ 12 milliarder kroner, så tvil om at Samantha er en rik brud, imidlertid. Men mens en jente går. Hennes liv generelt, ikke mye er kjent.
Topp 10 rikeste brud i verden (10 bilder)

 Men nylig denne unge personen begynte ofte å legge merke til på sosiale arrangementer. Men deltar på disse hendelsene ikke Samantha med kjæresten, men med omsorg pappa. Kanskje Ronald prøver å holde sin elskede datter av jegere rikdom og det ser anstendig liv partner. Men mens hun er på listen.
 5. Isha Ambani - Som datter av den rikeste mannen i India. State Ambani familie er om lag 30 milliarder kroner. Om personvern Ishi ikke kjent, sannsynligvis strenge foreldre og tradisjonelle stiftelser og skikker av staten ikke tillater det å bygge relasjoner og starte ung mann.
Topp 10 rikeste brud i verden (10 bilder)

 Så mens hun studerer ved Yale University i psykologiske fakultet, og ikke tenke på ekteskap. Og hvorfor En annen mann, hvis du ikke kan ta vare ikke å tenke på min fremtid? Etter alt dette er tatt vare driftige pappa.
 6. Anna Anisimova - Som datter av en forretningsmann Vasily Anisimov. Denne jenta er også regnet som en av de mest ettertraktede ungkar. Hennes far farlige 90 år engasjert i å selge aluminium og ut av frykt for å bli et offer for banditter som samtidig ofte løst alle problemene i armene, sendte hele familien til Amerika, hvor datteren Anna lever i dag.
Topp 10 rikeste brud i verden (10 bilder)

 Mor datter Anna så stjernen, men som ikke rettferdiggjøre håp og forlot forretningsmodell. Hun fikk popularitet gjennom sine opplevelser med amerikanske restauranter og lignende steder. Men Anna også glad i fast eiendom, og har i 19 år holdt den første operasjonen, kjøpe to rekkehus i Manhattan. Kvinne gjentatte ganger lagt merke til i selskap med ulike unge mennesker, men ekteskapet tale går ikke.
 7. Delphine Arnault - Som datter av den verdensberømte tycoon Bernard Arnault, som eier et stort selskap som driver produksjon av luksusvarer. Dolphin også meget aktivt engasjert i virksomheten og har oppnådd en viss suksess i dette. Gift jenta har allerede besøkt, men ekteskapet brøt opp som et resultat.
Topp 10 rikeste brud i verden (10 bilder)

 Og i 2012 i en alder av 37 Dolphin født sitt første barn. I ekteskapet, er det fortsatt ikke gjort, og til tross for svært ung alder og tilstedeværelsen av et barn er en veldig, veldig ettertraktede ungkar.
 8. Kira Plastinina - Som datter av en velstående forretningsmann Sergei Plastinina, som var eieren av varemerket «Kira Plastinina». Veldig Cyrus design og delta aktivt i utviklingen av klær som er representert i butikkene, som for øvrig er nå svært populært som fokuserer på moderne jenter.
 I september 2008, den unge designeren presenterte sin første kolleksjon på Milan Fashion Week. I dag fortsetter hun å gjøre forretninger og lære i anglo-amerikansk skole i Moskva.
Topp 10 rikeste brud i verden (10 bilder)

 Cyrus merke til flere ganger i selskap med attraktive unge mennesker, men ingen relasjoner var ikke alvorlig. I tillegg nylig stellar ung dame var skjule noen av sine relasjoner med det motsatte kjønn. I dag om hennes personlige liv vet nesten ingenting.
 9. Ashley Olsen. Ashley startet sin tidlig alder, hun spilte i filmer med hennes søster Mary-Kate. Men da jentene bestemte seg for å bevege seg bort fra verden av film og mote var engasjert, og viet seg til underholdningsindustrien.
 I dag, de er på listen over de mektigste kvinnene. I tillegg er de fleste unge og fortsatt svært vellykket produsenter i Hollywood. Søster Mary-Kate Ashley funnet den andre halvparten noen år og møtt med Olivier Sarkozy, men Ashley er fortsatt evaluere og fortsatt er på leting etter, mens du fortsetter å gå inn i listen over de rikeste og mest suksessrike bruder planeten.
Topp 10 rikeste brud i verden (10 bilder)

 Pippa Middleton 10. Denne jenta, først, er den yngre søsteren til hertuginnen av Cambridge. For det andre har den en egen etat for gjennomføring av arrangementer. Rod Middleton er ikke adelig, men denne familien har klart å bli rik og gjøre millioner av dollar.
Topp 10 rikeste brud i verden (10 bilder)

 Samu Philip (ja det høres fullt navn) har søkt å "gifte" journalister, men alle forsøk var mislykket. Pippa ble populær takket være en spektakulær bryllupsbilder med hennes søster, som det har blitt kalt "hotteste brudepike."
 I tillegg, etter hendelsen som jenta begynte å vurdere en ekte stilikon og trendsetter. Men Philip ikke hastverk med å gifte seg og føles bra i rollen som en rik forretningskvinne og gratis.
 Nå som du vet alt nayzavydnishyh og mange bruder verden.
Prins William og Kate Middleton

 Arving til den britiske tronen Prins William nesten 10 år
 kjent med Kate Middleton. Minst to journalister skulle sende
 dette paret ned midtgangen. Første gang trykk "obruchyla" William og Kate i 2006.
 Det er da Prince presenterte henne i den berømte familien - far og Charles
 bestemor, dronning Elizabeth II. Uten å vente på offisiell bekreftelse av
 Buckingham Palace, England dukket opp i supermarkeder kopper, tallerkener og selv
 Musematter med portretter av unge romantiske par. Sekund
 når nyheten om engasjement for fremtiden monarken dukket opp i april i fjor. Nøyaktig
 William deretter ytret noen venner om hans ønske om å gifte seg med Kate og
 ba om hennes hånd i Mr. Middleton. Endelig alle ryktene ble fordrevet 16. november når Buckingham
 Palasset i nærvær av hundrevis av journalister fra hele verden et par annonsert deres
 ønsker å gifte seg. Fremtiden bruden og brudgommen smilte og gjorde ingen hemmelighet av sin
 lykke. På ringfingeren av Kate sported en nydelig ring med hvit
 gull, dekorert med 18 karat safir i rammen av små diamanter.
 Nesten 30 år siden på samme kontor før linsen Foto - Videokamera
 Prinsesse Diana var fremtiden, og viser verden at ringen. Valget
 Juveler Diana kommenterte: "Jeg ville ikke de fleste, nemlig
 vakker. " Naturligvis, det var snakk om at en slik gave kan selvoppfyllende profeti
 sin elskede, hva William sa: "Hva gjorde min mor var fint,
 men nå er det en annen mann og en annen skjebne. I Kates alle gode
 vil utvikle seg. Min mor er ikke med oss, og hun ikke kan dele vår glede, og så
 Jeg ønsker å bringe det nærmere hva som skjer her. "

 Denne herren
 Fra tidlig barndom, begynte William å forberede den kommende kroning.
 Medfødt intelligens og sjarm, som han fikk fra sin mor, verden
 favoritt Lady Di hjulpet vinne folks kjærlighet. En alvorlig innvirkning, men
 rettferdig bestemor gjorde ham til en verdig arvtaker til den britiske kronen.

 Når William var veldig ung, innbyggerne i Buckingham
 Palace har med journalister opprinnelige avtalen, som sier nei
 s bør ikke blande seg inn i livet til prins til voksen alder. Men som
 William var bare 18 år gammel, ivrig etter å trykke sensasjons hans skuffelse ikke funnet
 enslig
 går på bekostning av ytelsen.
 Men tabloidene nå og da forberedt
 da hans kone Kylie
 Minogue, er Britney Spears da Maria Sharapova. Og det er ikke engang overraskende hvis
 husker at romanen tilskrives William
 med Claudia Schiffer, over som Prince
 12 år gammel, gift, mor til tre barn.

 Med britisk student Dzhekoy William Craig møtte i
 Kenya i 1998. Han stoppet i reservatet, administrert av far
 jenter. Siden William var så ofte som mulig å besøke Kenya, der under
 Break far levde Jack.

 Kate pasient
 Kate med hennes krystallklare biografi virket født til
 bli en prinsesse. Sin track record er ikke høyt og skandaløse romaner
 Kunst, knuste hjerter og kjærlighetshistorier offentlige scener. Men selv før
 Miss Middleton ble bruden av prinsen av Wales, ble navnet hans kjent for allmenn
 heten.

 Det faktum at foreldre Kate gjentatte ganger vært
 Artikler karakterer og plott, hvor alle delte deres suksesshistorie.
 Middleton familien ikke tilhører den britiske aristokratiet: familie far Michael
 kommer fra middelklassen, og hans mor Elizabeth - The Miners gruvearbeidere.
 Prøver å overleve den økonomiske krisen, i 1987 de grunnla
 Selskapets postordre varer for helligdager og fester Partiet Pieces,
 som er utviklet i Storbritannia, og gjort dem millionærer.
 Til tross for den prestisjetunge skolen og venner fra sosieteten, inntil nylig,
 Kate sømløst bruke offentlig transport, går for ny
 klær til nærmeste kjøpesenter. Selv elegant blå kjole som
 tidig brud har valgt for den offisielle fotografering til ære for den nye
 status i detaljhandel er 399 pounds.

 Ved dating prinsen og hans freshman universitet
 mens hun møtte Rupert Finch, en begavet spiller
 cricket. Men en ekte mann etter å bryte opp med Kate, han aldri
 å snakke om det med journalister. Så Kate på ingen hast med å gå forbi
 nyter sine nåværende relasjoner.

 Faktisk var hun nøye vokter sitt privatliv fra
 nysgjerrige øyne. Når i 2009 paparazzi filmet den med sine foreldre for
 spille tennis, hun gikk til sak og vant saken. Betydelig moralsk kompensasjon
 det er ikke nødvendig, bare 5,000 pounds, men den viktigste betingelsen var en offentlig unnskyldning
 journalister. Selv om ingenting provoserende i bildet, og det var, det var utmerket
 drive å posisjonere seg som en meget seriøs ung dame. British sammen
 støttet sin stilling, har til og med dronningen godkjent denne handlingen. Etter
 kongefamilien synes sjelden i offentlig og prøver uten ekstrem
 trenger ikke annonsere hans personlige liv. Enhver publisering på trykk
 forårsake ubehag.  
Яндекс.Метрика