Vinter session 2015 i universiteter: tidsplanen når økten starter i korrespondanse studenter
 Vinter session - et logisk resultat av første semester, så begynner etter dette. Det består, som årlig, uke for akademisk og eksamen, etter som elevene begynner en ferie, og noen universiteter studenter - praksis. I denne bestemt tidspunkt, som vil bli avholdt i vinter session i universiteter, etablert for hver institusjon individuelt riktig rekkefølge av rektor. Vanligvis denne praksisen med "hendelse" i perioden fra desember til januar inkluderende. Fjernundervisning litt forskjellige vilkår: første-års studenter ta eksamen i slutten av november - begynnelsen av desember, senior - i januar og februar. Dette gjelder til 2015.

 STUDIE uke vinter session 2015


 Bestått - sjekk form for læring som går forut for og er et pass eksamener til deres levering. De fleste universiteter i vinter session inkluderer studenter i tester, i løpet som skiller ut den siste uken av første semester. Hvis du plutselig passere noen av testene mislykkes, for å bli tatt opp til eksamen, vil det ha å gjenerobre. Slik planlegger denne vinteren økten markert noen datoer. Noen universiteter tillate eksamener gjeld selv en eller to tester. Det bør ta hensyn til det faktum at de tre ikke blir levert plasseringer - en direkte årsak til utvisning fra universitetet.
Vinter session 2015 i universiteter: tidsplanen når økten starter i korrespondanse studenter

 Vinteren 2015 undersøkelse sesjon


 Den vanlige praksisen med eksamener for studenter omfatter prøving av rett etter nyttårs helg. Derfor vil 2015 vinter session praktiserer de samme prinsippene. Derfor, i de fleste høyere utdanningsinstitusjoner tar eksamener begynne fra januar 9 og vil løpe fram til slutten av måneden. Men det finnes skoler der økten blir holdt før nyttår. Bestemte datoer for vinter undersøkelser, samt å score, er satt individuelt for hvert universitet.
 Eksempler på ikke-standard tilnærming til eksamen kan være Higher School of Economics ved den russiske State University for humaniora (RSUH) og Peoples 'Friendship University (Ore). Det finnes ikke noe slikt som en vinter session, som praktiserte metoden stille inn ønsket antall poeng gjennom hele skoleåret. I januar RRHUv gjennomført eksamener, men de som ikke får den nødvendige minimum punkter om emnet. Og i malm vanligvis holdt sertifisering - mer presist, to i oktober (middels) og januar (endelig) og også med antall poeng.
Vinter session 2015 i universiteter: tidsplanen når økten starter i korrespondanse studenter

 I gjennomsnitt, under aksept testing stands fra 10 til 15 dager. Denne testen må være mellom intervaller, slik at å fremstille forbindelse etter ordinær eksamen. Disse områder bør være minst 2 dager, og er vanligvis 2-4 dager. Også fremhevet datoer vinter session for de som ikke klarer å vise tilstrekkelig kunnskap, og vil måtte komme til å gjenerobre. På avhjelp gi 3 sjanse, selv om det i praksis det som skjer og mer gjenerobre.
Vinter session 2015 i universiteter: tidsplanen når økten starter i korrespondanse studenter

 Tatt i betraktning alle de ovennevnte, den eksakte datoen for prøver og undersøkelser du kan finne på skolens hjemmeside, telefon eller direkte på universitetet.  
SDA flashmob i St. Petersburg
 Senior inspektør for innenriksdepartementet Propaganda UDIBDR Maxim Dolgopolov holde en flash mob, som skal trekke oppmerksomhet til trafikk håndhevelse.
 I begynnelsen av oktober 2014 territorium Fairgrounds vil være vert for en storstilt arrangement "SDA flash mob" - en masse protest med reglene i veien. Det vil samle om lag tre hundre første klassinger fra mer enn 100 skoler i St. Petersburg. Barn øver med stor forsiktighet. Under prøvene til staten tilgjengelig for å forklare reglene for oppførsel av fotgjengere og bilister på veien og holde ulike konkurranser og quizer at barn ikke er sliten.

 Dolgopolov Maxim: "Vår jobb er å beskytte barn fra døden road"


 I vremyafleshmoba barn på sykler og lekebiler vil spille en stor presentasjon til publikum, som vil, som voksne, noen ganger urettferdig, bryte regler, oppfører seg på veien. Så, spille, barn lære reglene i veien, lære gode manerer og høflighet på veien.
 Maxim Dolgopolov: "Målet med denne store presentasjonen - vnymanyevodyteley tiltrekke seg barn. Antall ulykker med barn hvert år har økt jevnt og trutt. I løpet av de første ni månedene av 2014 var de første 526 ulykker der 38 tilfeller mer enn samme periode i 2013. I 70% av tilfellene i krasj driver skyldig, men barn ofte oppfører seg riktig på veien, kjøre over veien på feil sted eller på et rødt lys. "
SDA flashmob i St. Petersburg

 Senior inspektør rådes til hver skole spesielt for første foldet og plassert på et trygt sted for fargene på trygge gangveier og utforske primært med barn er trafikkskilt som er knyttet til fotgjengersikkerhet "fotgjengerovergang" og "Fotgjenger forbudt" .

 "Fest til klær barnet fotgjenger reflektor" - råd UGIBDD senior inspektør MVD av Maxim V. Dolgopolov


 Om natten er det vanskelig å legge merke til og reagere raskt for å plutselig hoppet på kjørebane barnet. Om natten i nærheten av frontlykter mann i mørke klær er bare synlig i en avstand på 25-30 meter, noe som er svært lite å raskt reagere og unngå å treffe en fotgjenger. Hvis det svetovozvraschatelya driver merke til en mann på 300-350 meter. "Derfor anbefaler vi at feste til klær eller ryggsekk barn Reflekterende nøkkelring" - sa Maxim Dolgopolov. Forresten, i mange nordlige land, der i vinter blir det mørkt så tidlig som i Russland, er slike hendelser regulert ved lov.
SDA flashmob i St. Petersburg

 Vi er takknemlige for deres hjelp i utarbeidelsen av materialet:
 •  Senior inspektør for innenriksdepartementet Propaganda UDIBDR Dolgopolov Maxim Vladimirovich

 •  Ynspektorupo propaganda UGIBDD MIA RossyyLevanovu Nikolai Petrovich

 •  Yngre ynspektorupo propaganda UGIBDD russiske innenriksdepartementet Svetlana Ulyanov
 •  Coco Chanel - en ekte stilikon av en svunnen tid. Men noen lover i dette legendariske mote kvinner og fortsatt forbli relevant. Lær de mest nyttige tips fra den store Coco.
  Topp 10 tips for kvinner av Coco Chanel

   Tips Coco Chanel for kvinner


   Så de 10 mest nyttige tips fra Coco Chanel for kvinner:
   1. "Hvis du ønsker å være uerstattelig, en må alltid endres. En ekte kvinne skal ha kapasitet for transformasjon må lære å stadig endre som en del av sin stil, som spiller nyanser, kontraster, farger. "

   Hvis du ønsker å glede og overraske sine menn, være forberedt alltid overraskelser. Du kan endre hårfarge og frisyre, sminke, garderobe. Men aldri forandre seg selv og sine preferanser, og ikke prøve å etterligne noen. Velge bare det du virkelig passe. Ikke glem å ta hensyn til trender og karakteristikker av sitt utseende. Prøv noe nytt improvisere og fantasere, ta hensyn til detaljer når du oppretter din unikt bilde.
   2. Quotes Coco Chanel er fortsatt populære. Her er ett av dem:
   "Barrierer - et veikart."

   Coco møtt med hindringer nesten hele tiden: det var forbudt å sy klær for henne plitkuvaly mot det organisert konspirasjon. Men Chanel har alltid vært målet og søkte hans, og derfor lyktes og ble populær favoritt. Så hvis du forebygge noe, betyr det at du går i riktig retning. Sti "gjennom tornene til stjerner" komplekse, er det et faktum. Men hvor søt vil vinne hvis du klarer å overvinne denne måten. Vanskeligheter stivne og lære å løse problemer uten dem livet ville være kjedelig.
   3. "Paradokset av en livsstil."

   Det var Coco Chanel har lært mange å bryte stereotypier. For eksempel, hun viste kvinner i bukser kan være feminin og sexy. Det ga verden Coco elegant, konsis og samtidig utrolig sexy lille sorte "uten noe som i dag ikke kan gjøre noe løping og ingen kleskolleksjon. Og Chanel sa en gang:" Jeg oblachu alt i svart, for å utvikle smaken. "Og noen gang siden svart er den dominerende fargen på sorg og anses ikke og dystert. Også kalt Coco å prøve noe nytt, være dristigere og kombinere urimelig.
   4. Det er mange uttalelser fra Coco Chanel mote stil og utseende av kvinner. Her er noen av dem:
   "Hvis en kvinne er vakker, er det bare dumt", "Det er ingen stygge kvinner er lat", "Glem aldri at inne klær er en kvinne."

   Coco var sikker på at en kvinne skal alltid være feminine og alltid se etter seg selv. Enhver av de rettferdige sex kan være vakker og erobre menn hvis hun lærer å intelligent og dyktig skjule sine feil og understreke fordelene. Så lytt til råd fra stylister, engasjert i idrett, stell av hud, hår og negler, og holde et øye med vekten.
   5. "Omsorg om skjønnhet, bør vi starte med hjerte og sjel, ellers ingen kosmetikk vil ikke hjelpe."

   Denne gylne ord! Tross alt, hvis en person råtten sjel, kan det ikke være vakker, dens utseende vil bokstavelig talt slå tilbake. Så for å starte rengjøre dusjen, og deretter fortsette å forbedre utseende. Ikke glem prinsippene om moral og etikk, være ærlig og snill. No offense ikke mstit negative følelser ødelegge helse og gi oss rynker. Hvis noen har fornærmet deg, glemme det og stoppe all kommunikasjon med den personen. Og behandle folk som ønsker at de skal behandle deg.
   6. "verre tilfelle av jenta, jo bedre det bør se ut."

   Hvis du lider og stoppe se dere selv, blir det alt klart at livet ditt er ikke slik vi ønsker. Dette, for det første, en anledning for glede fiender, for det andre, grunnen til anger. Hverken det ene eller det andre du ikke trenger. Så hvis du har noe ikke fungerer, gå til butikken for en ny kjole og sminke, endre sin frisyre. Kanskje endringer og forbedringer av de utvendige forårsaker endringer i livet. Ikke spare seg selv og ikke behandle deg selv med likegyldighet. Under ingen omstendigheter bør gripe problemet! Det er en vei ut av enhver situasjon, men de ekstra pounds vil bosette seg på hoftene, magen og andre deler av kroppen. Og det hjelper ikke å takle vanskeligheter.
   7. "Jeg bryr meg ikke om hva du synes om meg. Jeg tror ikke om du i det hele tatt. "

   Mening viktige, men den oppfatning av dem som bryr seg om deg, bør du ikke bekymre deg. Hvis hvert ord vil presentere deg med deg selv, vil ingenting godt komme av det. Husk at nervecellene ikke komme seg, og de fleste sykdommer utvikler grunn av problemer med nervene. Generelt, ikke lytte til de som ikke er viktig.
   8. "Det er i våre hender, slik at de ikke kan la ned."

   Husk alltid at du endrer din skjebne og bygge sine liv. Så hvis du bestemmer deg for å overgi sine våpen og lavere hender, du ingen hjelp. Ofte de som vi stoler på og forvente fra noen hjelp, snudde i de vanskeligste stunder. I alle fall er det bedre å stole bare på deg selv og aldri gi opp. Se etter en vei ut av situasjonen, gå til mål og overvinne vanskeligheter.
   9. "beherske seg når trist, og ikke å lage en scene når det gjør vondt - det er hva den ideelle kvinnen."

   Manifestasjonen av dine følelser i de fleste tilfeller ikke trenger noen. Og viser hans mangel på balanse, demonstrere du din svakhet. Så lære å kontrollere følelser og alltid "holde ansiktet". Dette vil hjelpe deg å holde deg rolig i enhver situasjon og tenke rolig og rasjonelt. Og selv om du er trist eller vondt, den personen som forårsaket deg smerte, neppe setter pris på dine stønn, skrik og stønn. Så hvorfor gråter du? Det er mye klokere å vise likegyldighet, påvirker det mer enn noen ord.
   10. "Never gifte seg med en mann med en veske for de små tingene."

   Nei, Coco Chanel var ikke en leiesoldat og har ikke søkt å finne en sponsor, hun oppfordret alle kvinner til å oppnå suksess på egen hånd (slik det var i seg selv). Denne passasjen kan tolkes ulikt. Hvis en mann er innhold til små og ikke søke mer, står det at han ikke er trygg og har mål i livet. En pålitelig følgesvenn så sterkere sex er usannsynlig å være. Ambisjoner og selvtillit er noen ganger nyttig, spesielt for menn.
   Noen tips er veldig nyttig, så lytt til dem.
  Яндекс.Метрика