Lana Del Rey: bilder og historisk dannelse av stjerner
 For noen år siden om den amerikanske sangeren ikke visste. Men i 2011, den blåøyde sangeren Lana Del Rey ristet musikkscenen ved å presentere en rekke videoer på YouTube. Dyp stemme, sensuelle bilde og enestående skjønnhet imponert hjertene til lyttere og kritikere. Høsten samme år ble offentliggjort på Lana debutkonsert, og en måned senere ble hun vunnet priser Q Awards i kategorien "Future Star". Scenen diva som erobret verden


 Lana Del Rey raskt tok over stafettpinnen i retro Amy Winehouse. Bryte inn i en musikalsk ring, hun fanget publikum ikke bare talent, men også et uvanlig navn. Rødhåret sangerens artistnavnet er avledet fra navnet på en Hollywood-film stjerner 1950 Lana Turner og modell av bilen Ford Del Rey. Generelle bildet av sangeren forlot dukke lekenhet og bohem chic, lange øyevipper, glatt bølgete hår, klær og naiv utsikt ny-ser. Alle videoer Lana er American treffer 1930-1950-tallet, og tekstene formidle følelser av gjengjeldt kjærlighet, liv og gledene ved dyp ensomhet.
Lana Del Rey: bilder og historisk dannelse av stjerner

 Biografisk oppsummering


 Tidig kjendis Vulridzh Elizabeth Grant ble født 21 juni 1986 i en familie av internett forretningsmann som bor i landsbyen Lake Placid. Min far var en fan av hus-tilhengere. Det er i denne traileren og barndom Lizzie.
 Av 18 år gammel jente forlot huset og dro til New York, hvor hun arbeidet var ventet på sangeren i Brooklyn klubber. Men i 2008, kom hun opp med sin uvanlige kallenavn og ga ut sin debut mini plate EP Kill Kill, som inkluderte bare 3 sanger. I dette sporet, møtte David Kane, som senere ble jenta fremme den globale arena Lizzie. Under ledelse av David i 2010 sanger utgitt en plate Lana Del Rey, og et år senere signerte hun sin første kontrakt med Stranger Records - kjent merke, i regi av som verden hadde hørt singelen Video Games. Neste morgen, Lana våknet berømt.
Lana Del Rey: bilder og historisk dannelse av stjerner

 Lana Del Rey: Secrets of suksess


 •  Den dype stemmen. Lana Del Rey Singing sammenlignet med mange stemmer Tea Forbes, Frank Sinatra og Ambrosia Parsly. Klang jente full av sorg og heshet som ble hennes varemerke. Et bilde soundtracket til "The Great Gatsby" fanget hjertene til fansen ømhet, følsomhet og ro.
  Lana Del Rey: bilder og historisk dannelse av stjerner

 •  Et slående bilde. Til tross for den naturlige sjarm og ekstraordinære skjønnhet Lana, stylister stjerners ferie til ulike triks, tenke gjennom alle detaljene i bildet, stiliserte kostymer under den æra av 1950-1960 år, merkbar sminke og tatoveringer Lana Del Rey - alle rettet for å skape en feilfri og minneverdig bilde.
  Lana Del Rey: bilder og historisk dannelse av stjerner

 •  Markedsføring kurs. I utgangspunktet kritikere oppfattet sangeren som frukt kunstig etablering av markedsføring geni. Det gikk rykter om at behandlingen av låter produsert på moderne utstyr Pope millionær. Men Lana Del Rey overbevist verdenssamfunnet i revers, snakke uten fonogrammer og behandling.
  Lana Del Rey: bilder og historisk dannelse av stjerner

 •  Et godt navn - det opprettet et alias jente falt som millioner av fans, og har sin originalitet og likhet med den måten en ensom jomfru.

 •  Kinematohrafichnist. Hvert klipp Lana forskjellig stilistisk og innholds behandling, minner en kortfilm med en tomt, en masse av opplevelser og følelser av tegnene. Denne forbløffende innblikk i den indre verden av sangeren og forstå sin tortur.
  Lana Del Rey: bilder og historisk dannelse av stjerner
 • Olga, Olga. Mysterium som heter Olga

   Planet skyts Olga : Måned.
   Fargene er bra for en hersker som het Olga : Blå, gul, rød.
   Olga Favoritt farge: hvit.
   Stone maskot Olga : Amber.
   Olga - Gamle russiske navnet er lånt fra de skandinaviske språkene, som dateres tilbake til drevneskandynavskomu heter Helga - ferie.

   Verdien av Olga


   Navn Olga tilhører vanligvis synlig og lyse personlighet. Som et barn, Olga - en alvorlig og gjennomtenkt jente. Hun gråter når hun fornærmet, ikke uten egenrådighet, kan lang benekte sin skyld, ville ikke be om tilgivelse. Lær å være hyggelig, selv om otlychnytsah aldri gå. Olga i deres miljø ekte "prinsesse". Hun utviklet fokusert, men svært sårbar. Det er egoistisk, men det manifesterer seg hovedsakelig i sin tendens til narsissisme. Olga er veldig kvinnelig, klokker seg ekstremt nøye kledd. Det trenger ikke lide når hun gi råd, og til de med lav intelligens kvotient, er satt ned. Dette viser begrensningene av natur.
   Hun preget noen brøkdel av hykleri: det er veldig snilt av kommando og av avhengige folk ofte hviler lett.
   Makt heter ganske kaldt. Hun elsker å sladre. Olga - et offer for svært sterke følelser, ofte er det onde og hevngjerrig. Men selv i sinne, betyr det ikke mister kontrollen. Er det en slags rastløs karaktertrekk ofte blir til fanatisme. Olga elsker glamour og rikdom, men overholder strenge standarder for moral. Hun mangler menneskelig varme.
   Det pleier å komme til kilden av sine egne og andres problemer og ta egne avgjørelser. Gift Olga er ikke veldig fornøyd. Familien søker ikke å kommandere og vanskeligheter med å kommunisere med sine kjære, fordi dette trenger en sterk og særegen personlighet kan ikke møte alle. Olga stor krets av venner og bekjente. Det er den høyeste autoritet for sine venner. Ofte de ser på Olga med engstelse, fra bunnen opp, føler hennes fordel. Men dette gjorde ikke avta.
   Olga er umulig å kategorisere folk om hvem du nøyaktig kan dømme et blikk. Når møte inntrykk av det bøyelige og utøvende rettigheter, men over tid begynne å dukke opp sine kommandør evner.
   Karma er navnet på en liten tynget narsissisme Olga.
   Olga kan jobbe som frisører, butikker, lege, sykepleier, på jobben, healer, tannlege i næringslivet.
   Navne dager med Olga 24 (11) Juli - Olga (Elena i dåpen), Equal, russisk grand hertuginne, kona til Igor av Kiev.

   Kjent i historien til Olga


   Olga - kona til Igor av Kiev. Krøniken nevner bare at Oleg har ført til navnet Igor kone Olga Pleskova - kanskje fra Pskov. Men klapp identifisert med den bulgarske byen Plyskuvoy, og det er mulig at Olga anses bulgarsk prinsesse. Etter Igor Olga død hersket Kiev land for sin nyfødte sønn Svjatoslav. Hun grusomt hevnet de fremmede, som drepte hennes mann - Prince ødelagt sin lille sammen med hans entourage og etablert i drevlyan land "lover og leksjoner", som hyllest. Olga døde i 969 i alderdommen, bequeathing å begrave henne på en kristen seremoni. Kirke scoret henne en helgen. For eksempel kan Olga dømme karakter av andre kvinner med dette navnet: de er hevngjerrig, sterk, smart.  
  Nicole Richie
   Virkelige navn Nicole Richie - Nicole Camille Эskovedo. Jenta ble født 21 september 1981 i familien av musikeren Peter Michael Эskovedo, som var medlem av Lionel Richie. Til tross for suksessen av gruppen og berømte venner, Nikki foreldre var i økonomiske vanskeligheter, så måtte ta en vanskelig avgjørelse, og tid til å sende datteren til å leve med sine nære venner - Lionel Richie og hans kone, merke Harvey.   Forsøk på å fjerne økonomiske vanskeligheter mislyktes. Dessuten, ikke snart bli far Nicole og Lionel, hadde sterkt knyttet og elske et barn har utstedt en formell formynderskap over henne. Disse endringene i stor grad påvirket tilstanden til barnet, men fra en tidlig alder fant hun trøst i musikk, hobbyer og sport. Ja, Nikki visste hvordan å spille gitar, cello, piano, fiolin, gikk på skøyter på isen og var svært aktiv.
   Leve med fosterforeldre, også, var ikke ideelt. Etter en stund Lionel skilt seg fra sin kone og knyttet skjebnen til en annen kvinne. Skilsmisse også påvirket verdensbilde jente. Stefar Little Princess henga henne hver innfall, ikke fornekte noe. Fra den nye Lionel ekteskap var to barn - en sønn og datter Sophia Myles.
   Når Nicole gikk på skolen The Buckley School, møtte hun en annen "stjerne" barn vennskap som påvirket hele hennes fremtid. Han var den berømte Paris Hilton i dag. Nicole Richie og Paris var uatskillelige i high school år, og en student, til i dag.
  Nicole Richie

   Stjerner Livet


   Stjerner Nicole Richie liv kan ikke kalles en rolig og edel. Fra tidlig barndom jente vant til det faktum at hver av gavepapir merkene på kort tid, og denne vanen og flyttet med henne inn i voksenlivet. Nicole Richie, foto som ofte dukket opp på førstesidene i glansede magasiner sammen med venninnen Paris, ledet av unge liv. Alkoholmisbruk, endeløse fester og underholdning for "diamant" Ungdom gjør jobben sin. Men takket være Nicole tjent beryktet vellykket sin vei inn i show business ved å signere en kontrakt med modellbyrå, odezhnыmy merker og musikkprodusent.
   I 2003 skjermene slått reality show "Simple Life", hvis viktigste tegnene var uatskillelige stjerne kjæreste - Paris Hilton og Nicole Richie. Jentene endret sine luksusleiligheter, dyre klær og glamorøse liv enkle og beskjedne hverdagen i distriktene. Showet var ikke veldig populær, men likevel funnet sitt publikum ikke bare i USA, men også utover.
   Samtidig publiserte sin første bok med tittelen "The Truth About Diamonds". Basert falt selvbiografi jente. I 2008 ble det inngått avtale om tilpasning arbeid. Veien til kinoen ble åpnet og et par år Richie spilte hovedrollen i filmen "amerikanske barn." Det kan sees i TV-serien "American Dreams", "John", filmen "Handling babyen", "Chuck" og "Åtte regler for en venn av min datter."
  Nicole Richie

   Skandaløs Past


   I 2003 ble den unge skuespilleren arrestert for narkotikabesittelse. Tre år senere ble hun igjen arrestert for kjøring under påvirkning av narkotika. Det er ikke benektet at regelmessig røyker marihuana, men i bruken av harde stoffer er ikke tillatt. Dommen - 4 dager i fengsel, en bot og prøvetid.
   I 2006, kan praktisk talt alle fysiske boken leses nyheter om Nicole Richie anoreksi motivert bulemiyi. Hun selv har gjentatte ganger benektet disse ryktene, men innrømmet at ser smertelig tynt. I 2007 måtte hun gå til sykehus for behandling av hypoglykemi. Spesiell diett Nicole Richie gjør det mulig å opprettholde god helse og utseende.
  Nicole Richie

   Lykkelig familieliv


   I 2006, etter hendelsen og siktet for besittelse av narkotika er "bundet" med en fest og begynte å date Joel Madden, og giftet seg i 2010. I dag, stjernene i ekteskapet av en datter Joely Hэrlou Winter Kate Madden og sønn James Midnight Madden Sparrou.
   Datter Nicole fødte i 2008, noe som bekrefter ryktene om hennes graviditet. En måned etter fødselen av en jente er sammen med sin mann og lite arrangert en fotoseanse for en glanset magasin og ga et intervju der sa ikke travelt med å legalisere sitt forhold. Men etter et par år med ekteskap fortsatt holdt. Kanskje grunnen til dette var fødselen av sitt andre barn i 2009.
   Siden skandaløs forbi jentene igjen, og det enorme kreative potensialet stjerne sendte en mer fredelig retning, og slipper i 2008 en serie med smykker.
   Alle har krav på feil, viktigst i tid for å fikse dem. Til tross for en kontroversiell historie, har Nicole Richie og Joel Madden funnet lykken i et lykkelig ekteskap, og fortsetter å gi verden skjønnheten som etter deres utseende, og gjennom kreativitet.  
  Яндекс.Метрика