Alexander Pushkin ble født i Moskva på 6 juni 1799. Dannelsen av ideologi ung Pushkin viktig bestemor var Maria (Hannibal), landsbyen der den fremtidige poet ferie hver sommer.
Kort biografi av Pushkin
 Youth Pushkin
 I 1811 Pushkin kom for å studere ved Tsarskoje Selo Lyceum. Her tilbrakte han seks år, radikalt påvirket dannelsen av hans poetiske talent. Allerede i årene starter litterær aktivitet av den unge Pushkin. På 16, leste han i nærvær av Derzhavin diktet "Memoirs i Tsarskoje Selo." Mens han studerte ved Lyceum Alexander Pushkin var i den litterære samfunnet "Arzamas".
 I 1816, er poesi av Pushkin endring, "vokser opp." Favoritt sjangeren poesi av Pushkin denne perioden - Elegy.
 I 1817, Alexander Pushkin utdannet i videregående skole, og går for å tjene i College of Foreign Affairs. Dikteren tiltrer den litterære og teatralsk samfunnet "Grønn lampe" og fortsetter å være et medlem av "Arzamas".
 Decembrists i livet Pushkin

 Pushkin aldri direkte involvert i dekabrystskom bevegelse, men den hemmelige organisasjonen utviklet seg og var aktiv i arbeidet med hans venner. Kommunikasjon med desembristene har bidratt til en poet, den ene etter den andre fremvoksende politisk dikt "Til Chaadaevu", "Freedom", "The Village".
 I 1820, ferdig Alexander Pushkin skrive diktet "Ruslan og Ludmila" startet i løpet av sine studier ved Lyceum. Diktet forårsaket misnøye kritikere som anklaget dikteren til å redusere høyt kanon sjangeren dikt.
 De politiske skrifter av Alexander Pushkin kan påvirke skjebnen til dikteren er ikke den beste måten - han truet med referanse til Sibir. Forbønn venner Glinka, Karamzin, Chaadaeva - myknet straff og eksil ble erstattet av penger for tjeneste i MASSE.
 Sommeren 1820 ble markert med besøk av Alexander Pushkin i Kaukasus. Imponert av å besøke dette stedet dikter hadde skrevet diktet "Prisoner of Kaukasus" i 1822. Hun brakte Pushkin uuttalt tittelen på den første poet i russisk litteratur. En etter en blir født nye dikt av Pushkin.
Kort biografi av Pushkin
 Alexander Pushkin i St. Michael
 I 1823, begynte Pushkin arbeider på "Eugene Onegin" - en roman på vers. I år er hans oversettelse karriere i Odessa. Pushkin er veldig populær blant leserne på dette tidspunktet. Imidlertid har denne perioden også vært
 Et år senere, spør Alexander Pushkin resignasjon. Han regisserte boet under tilsyn av foreldre Mikhailovsky. Her Pushkin kreative talent fortsetter å utfolde seg, fortsetter å jobbe på "Eugene Onegin", skrevet en rekke dikt og dikt "Count Nulin" obmirkovuyetsya tomt på dramaet "Boris Godunov."
 Under beskyttelse av keiser
 I 1826 Pushkin forårsake et publikum til Nicholas jeg, som sympatisk til dikteren og tok ham under beskyttelse, og dermed frigjøre av sensur. Men til tross for det faktum at på kommando av den store keiseren ble avviklet flere undersøkelser i poesi av Pushkin, 1827 av poeten funnet en hemmelig politiovervåking.
 Saker og amorøs boldynskyy periode
 I 1830, gjør Alexander Pushkin et frieri Natalia Goncharova. Pushkin far gir som gaver til bryllupet Kystenevo landsbyen, sammen med sin fars eiendom Boldin. Dikteren går til Boldin å innta det, og forblir der i tre måneder fra karantene på grunn av kolera.
 Boldino Fall - så den perioden i verk av Pushkin. Denne toppen av hans poesi, der det ble skrevet mer enn 30 dikt, prosa, kritiske artikler, historier.
 18 februar 1831 i Moskva bryllupet til Alexander Pushkin og Natalia Goncharova. Våren dette året, paret flyttet til landet for å leve i Tsarskoje Selo. Her poet åtte ferdig arbeide på sin roman på vers "Eugene Onegin".
Kort biografi av Pushkin
 Kreativitet 30s
 I de 30 årene Alexander Pushkin blir til prosa. I 1832, begynte han å skrive romanen "Dubrovsky" og samle materiale til en roman om Pugachev opprør, arbeid som senere resulterte i "History of Pugachev".
 Fortsetter å Pushkin dikt. "Queen of Spades", "Angelo", "The Bronze Horseman", "The Tale of the Fisherman og fisk", "The Tale of Døde Princess og Seven Knights" - de beste eksemplene på Pushkin verker denne gangen.
 Da han kom tilbake til St. Petersburg, ansikter Pushkin mangel på penger: bok tilbud av inntekt, som krevde dikterens liv. Pushkin er et lån for å betale ned gjeld på grunn av lønn i fem år - men også at det mangler.
 Krise
 I 1834, Pushkin sende inn sin avskjedssøknad, som ble innvilget. Nå hele sitt liv var avhengig utelukkende på ustabile inntekter av publiserte arbeider. Problemer med penger og harde angrep kritikere som provoserer nedgang talent Pushkin, førte til en kreativ krise poet.
 Men denne gangen, betyr Alexander Pushkin ikke gjøre forgjeves - han studerte historisk materiale siden Peter I, er på leting etter nye litterære former. Poet med på å etablere et litterært tidsskrift "Moderne", som utgir romanen "The Captain datter." Men blant et bredt spekter av lesere "Moderne" fant ingen respons i lys av nyheten av formatet på journalistisk publisering.
 Death of a Poet
 Vinteren 1837 mellom Pushkin og Georges Dantes var en konflikt som førte til en duell 27 januar 1837. Dette duell poet ble dødelig såret og døde to dager senere. Alexander Pushkin ble gravlagt nær vegger Svyatogorsk kloster nær Mikhailovsky eiendom.  
 Verbale ordspill - ganske bisarre trening. Dukket opp ganske plutselig, de raskt bli bevinget og tilegne seg status for folklore. En egen gruppe med ordspill lage setninger av store tall. Jeg er sikker på at mange av dere har hørt uttrykket ble konvensjonell visdom "Putin - krabbe" eller "Lenin -. Sopp" Men hva gjør disse tilsynelatende absurde ordspill? Hvorfor Lenin - mushroom Putin - krabbe, og Medvedev - humle?
 Hvorfor Putin krabbe?
Hvorfor Putin krabbe, Medvedev humle og Lenin - en sopp?
 Uttrykket "Putin - krabbe" - absolutt representant verbal ordspill. Det faktum at en pressekonferanse den 14 februar 2008, dedikert til den åttende årsdagen for president Vladimir Vladimirovich, russiske presidenten sa setningen: ". I hele denne tiden jeg pløyd som en slave bysse"
 Noen publikasjoner - enten ved en feil eller med vilje - tolket dette uttrykket på sin egen måte, og det var en setning i pressen som "en krabbe bysse." Snart dette ordspill ble forvandlet til en kortere "Putin krabbe." Men spørsmålet "Hvorfor Putin krabbe? "Er en av de mest populære blant hjemme Internett-brukere.
 Imidlertid er en setning ikke begrenset til dette. Fantasy russiske folk ikke kunne passere dette uttrykket, Nettverk og fylt med interessant materiale om "Putin krabbe." Bilder, videoer, fortvilelse, Inc. og selv hele nettsteder viet til spørsmålet "Hvorfor Putin krabbe" - alt dette er tilgjengelig for enhver Internett-bruker, du trenger bare å drepe et søk på søkemotoren.
Hvorfor Putin krabbe, Medvedev humle og Lenin - en sopp?


 Hvorfor Medvedev humle?
 Vi skjønte hvorfor Putin krabbe, men hvorfor Medvedev humle? Dette er også et svært populært søkeord, setning, har også sin bakgrunn. Et utdrag er en avisartikkel der fakta nevnt ungdom Medvedev.
 Artikkelen sa at president klassekamerater, husker ham i disse årene, ikke husket ham noen lederegenskaper. Mye mer de løp til minne om det faktum at Medvedev i bryllupet kledd i sigøyner venn og sang sangen "strie humle."


 Hvorfor Lenin - sopp?
Hvorfor Putin krabbe, Medvedev humle og Lenin - en sopp?
 En annen populær søket er hjemsøkt dagens Internett-brukere, "Hvorfor gjorde Lenin - sopp? »
 Det faktum at Lenin - sopp, Leningrad TV-seere lærte 14 mai 1991 i programmet "The Fifth Wheel" fra ledende Sergei Sholokhov (journalist) og Sergei Kurohina (musiker). Kurohin skissert i denne sendingen er helt absurd versjon som Lenin alvorlig mishandlet ta magic mushrooms og til slutt han forvandlet til en sopp. Plausibilitet av det absurde faktum forsterket av pseudo dokumentasjon og forvrengte fakta "innsendt" seere gradvis, og skaper en illusjon av absolutt konsekvens av denne hypotesen.
 Til tross for det absurde i denne teorien, er det opp så dyktig at mange folk virkelig trodde at Lenin var en sopp, og mer enn en gang da vant redaksjonell overføring spørsmålet "Er det sant at Lenin - sopp? »
 Nå vet du hvorfor krabbe Putin, Medvedev humle og Lenin - sopp.  
Яндекс.Метрика