Som ikke vet det navnet? Bill Gates - styreformann i Microsoft, leder i produksjon av dataprogrammer. Inntekt Corporation har lenge vært høyere enn de titalls milliarder dollar i året, og dets grener er i alle land i den siviliserte verden. Selvfølgelig biografien om Bill Gates fortjener oppmerksomhet.
 Barndom og ungdom
Biografi om Bill Gates
 William Gates ble født i Seattle, 28 oktober 1955 i en familie advokat og en skolelærer. I det, familien hadde to døtre. Min favoritt faget i skolen var William matematikk, humaniora, men han ikke liker, anses unødvendig, og derfor disse fagene hadde lav score. Gates begynte å programmere på 13 år, studerer i en privat skole Lakeside School.
 1973 var preget av innføringen av Bill Gates ved Harvard University. Her møtte han med Steve Ballmer, nå - Vice President i Microsoft for salg og support.
 Mens han studerte ved Harvard, Gates utvikle BASIC - programmeringsspråk for første minidatamaskin Altair 8800. I 1975, sammen med Paul Allen Bill Gates organisert av Microsoft - Saken er så absorberende det, uten å angre på at han kaster sine studier ved Harvard University. Venner var overbevist om at for personlige datamaskiner en stor fremtid - og i dag kan vi trygt si at deres tro var virkelig profetisk.

 Strålende Bill

 Hans lærere ved Harvard, Gates sa: "Jeg vil bli millionær før jeg slår 30 år". Alt viste seg mye bedre enn han forventet - 31. ble han en milliardær.
Biografi om Bill Gates
 Det geniale med Bill Gates demonstrerte ikke bare delta i utvikling av nye produkter for PC, men også til hans manager og strateg. Han møter ofte med kunder og kommuniserer med sine ansatte på verdensbasis. Microsoft er i rask frammarsj, forbedre sine informasjonsprodukter designet for å maksimere lette brukeren ved datamaskinen.
 Mars 2005 merket at Bill Gates ble tildelt Order of the Knight-Commander av Order of the British Empire Glorious for betydelig bidrag til britiske bedrifter og arbeide for å redusere fattigdom rundt om i verden.
 Bill Gates er den rikeste mannen i verden anses 1996-2007 og i 2009. I september 2009, har hans tilstand nådd $ 50 milliarder, og selv om den globale krisen startet noe redusert dette tallet neste år.
 I juni 2008 Gates trakk seg som leder av Microsoft, mens resterende arbeidende styreformann i styret. Dag betaler han mer oppmerksomhet til hans fond - den nyeste sensasjon er hans forslag til alle milliardærer til å overføre 50% av formuen til veldedighet. Ved at portene er klar til å vise det første eksempel.
 Bill Gates - en mann med ulike interesser. Han er grunnlegger av Corbis Corporation, som utvikler verdens største kilde til visuell informasjon - et digitalt arkiv av bilder og kunstverk som er lagret i forskjellige samlinger i forskjellige land. Bill Gates er medlem av ICOS Corporation, eier av aksjene i Darwin Molecular, investert i Teledesic, er å utvikle et prosjekt for å lansere satellitter for å levere bredbånd telekommunikasjon bilateral. Hans allsidige aktivitet er ikke et hinder for hobbyer: Microsoft grunnlegger liker å spille bridge og golf, leser mye, samler biler og hoppe på en trampoline for konsentrasjonen av tanken.
Biografi om Bill Gates
 Livet
 Life of Bill Gates også. 1 januar 1994, giftet han Melynde fransk Gates, ansatt av Microsoft. For ekteskap Gates leide en av øyene i Haiti. Paret Gates tre barn: Jennifer Catarina, Rory John og Phoebe Adele familien bor i en stor romslig hus (samlet areal på 40 tusen kvadratmeter) ved bredden av Lake Washington. Huset fullt av moderne elektroniske systemer, som en modell av "smart hjem» XXI århundre.

 Bøker av Bill Gates

 Bill Gates - forfatter av flere bøker.
 Den første boken "The Road to the Future" i samarbeid med visepresident i Microsoft Nathan Myrvoldom og journalist Peter Raynarsonom publisert i 1995. Det Microsoft grunnlegger deler sitt syn på hvordan samfunnet er i endring under påvirkning av nye informasjonsteknologier. Boken ble en bestselger umiddelbart, ble utgitt i 20 land, millioner av eksemplarer.
 I 1996 boken "The Road to the Future" har utviklet seg og ble publisert i den andre utgaven. Den var koblet hovedsakelig med endring av orientering av Gates på Internett-teknologi. Følgelig ble den andre utgaven av boken supplert med materiale på World Wide Web og dets rolle i sivilisasjonens historie.
 Den andre boken av Bill Gates - "Forretnings @ Speed ​​of Thought: Ved hjelp av en digital Nervous System" - Ble co-skrevet med Collins Hemingway i 1999. Det reflekteres ideen om hvordan informasjonsteknologi kan bidra til å løse business problemer. Som den forrige, ble denne boken en bestselger, ble utgitt i 60 land på 25 språk.
 Alle inntektene fra salget av bøker, lister Bill Gates i sin veldedige stiftelse.
Biografi om Bill Gates

 Bill Gates

 Paret er grunnleggerne Gates Foundation Bill og Melinda Gates FoundationEtablert i 1994 og har som mål å støtte filantropiske tiltak på områdene utdanning og helse. Det er gjennom dette fondet lav inntekt befolkningen i USA og Canada kan arbeide med PC og gå på nettet i offentlige biblioteker. Fondet Bill Gates også sendt til ulike samfunnet utviklingsprosjekter i andre land, spesielt på tiltak for å bekjempe fattigdom og forebygging og behandling av virussykdommer i Afrika og Asia.
 Det er ingen overdrivelse å si at biografien om Bill Gates - en hymne til det menneskelige sinn og geni inspirerer mange programmerings entusiastiske unge mennesker rundt om i verden.  
Rzhachni historie til tårer
 Vi tar ofte et enkelt spørsmål: "Hvorfor?". Hvorfor stjele politikk papir, men likevel ikke verdifull? Hvorfor folk kjøper parfyme med duft av kyr og griser gjør? Og hvorfor risiko for yoghurt?

 Det lukter av stekt - er en av de beste historiene til tårer rzhachnыh


 Parfyme med lukten av bacon - Bacon gull og Bacon Classic - dukket opp i USA. Denne duften visstnok forbedrer humøret. Jeg vet ikke at glad for å lukte svinekjøtt. Spesielt ikke forstår hvordan en duft kan tåle hvis du er på en diett (diett for raskt vekttap). Men ikke utelukke at noen menn på lager Bacon kanskje har lyst. Han sitter på sofaen, appetittvekkende duftende klem henne og vil snuse det mens du drikker øl.

 Rzhachni til tårer med historier om livet
 Hvis saken går, skal salget snart dukke opp med lukten av parfyme pizza shpekachek kål og tørket brasme. Og kvinner ikke trenger å lage mat. Og menn også. Først på landsbygda. Men i Tyskland på salg bokser med "autentisk landlige smaken." Bare en 5 euro selskap Country Air To Go tilbyr en blanding av lukter gammel stall, halm og ku liv. Kunder komplett - hovedsakelig de som er født i landsbyen, men flyttet til byen. "Vi ønsker å minne huset slik som sørger for rural lykke" - sa en ansatt av Daniela Dorrer. Anbefaler å tenke på en egen serie med magiske bokser av innvandrere som er født i de russiske byene. Aroma inngang, heis, subtile toner av søppel - de som sørger denne gamle lukter i Europa, jeg tenker for mye.

 Lys idé - den nest mest populære rzhachnaya historien om livet


 Hvis en mann sier zamotavsya på jobb, bør det bemerkes at zamotavsya. Kanskje han stjal også toalettpapir? Ung tysk politiker tatt i å stjele toalettpapir. Steward knyttet tyv i kommune Stralsund, "Stå!" For noen måneder siden toalettpapir var tapt - 200 ruller er borte. Assisterende manager og hans team gjennomførte etterforskningen. Det viste seg, ruller forsvinne i de dager da byen administrasjonen møter 24-åringen Frank-Michael John. Og nok en gang, gikk John på toalettet, ble arrangert bakholdsangrep. Ruller med papir som finnes i politikken i en ryggsekk. Det er ikke kjent om det også vidkachenym krukke med flytende såpe, rykter, er det for lang tid å somle i dispenseren toalett. Men hvis på ordførerens kontor er de samme varsel ansatte som en hozotdele, kan budsjettet til Stralsund ikke bekymre deg.

 Falsk alarm - en annen historie til tårer rzhachnaya


 Min venn teskje stjålet fra kafeen på flyplassen. Ikke for å si at skjeen var nydelig, bare en jente i posen var en krukke av yoghurt, og for noen grunn hun bestemte seg for at hun trengte å spise. "Jeg kan ikke fly til Moskva uten å spise yoghurt før? Jeg kan ikke. Så vi må ta risiko." Ingenting men en midlertidig clouding sinnet fra aerophobia, denne loven kan jeg ikke forklare. Kleptomani ekskludert. En dame i yoghurt valgt under gjennomgangen, "i et fly er forbudt å bære væsker og geleer over 100 ml kapasitet." Så hun fløy uten å smake yoghurt (yoghurt hjemme: oppskrift). Med en skje
 Det var rzhachni historie til tårer av livet.  
Hvor og hvordan å vokse sesamfrø?
 Ordet "sesam" vi forbinder med orientalske fortellinger. Faktisk er det - Sesame felles navn - en årlig plante som frø er mye brukt i næringsmiddelindustrien - og som krydder og som råstoff for produksjon av vegetabilsk olje er svært nyttig. Men voksende sesamfrø?

 Grunnleggende

 Sesam vokser til 150 cm i høyde. Det varierer sprer pubescent stammer og svært omfattende rotsystem. Form blader kan variere i ulike arter. Og selv på samme plante den nederste bladene kan være rund, medium - langstrakt, lantsentnыmy, og toppen - svært smal. Blomstene er store, opp til 4 meter i diameter, rosa, blå eller lilla rim. I næringsmiddelindustrien bruker sesamfrø - flat, formet som et egg. De kan være hvit eller gul og rik brun og selv svart. Disse frøene er frukt - avlange, pekte på tips, grønnaktig bokser.
 Voksende sesam hovedsakelig i Sør-Afrika og i Asia, men nå er det avlet i Amerika. For å vokse sesam trenger varmt og solrikt klima.
 Bakken for Sesame

 Denne planten foretrekker fruktbar jord, perfekt for ham - silt leirjord og gitt god drenering. Teoretisk sesam kan tynnes og sandholdig jord, men bare dersom det i løpet planting i bakken vil det være tilstrekkelig fuktet. Det er viktig at fuktighet ikke stagnerer i jorden, og syre-base-balansen var nær nøytrale verdier. Dette sesam vanligvis ikke altfor kresen om vekstforhold, og kan komme godt overens med andre årlige planter.
Hvor og hvordan å vokse sesamfrø?
 Funksjoner landbruket

 I Russland og CIS-landene ofte dyrket sesam indisk, hvor god avkastning og svært motstandsdyktig mot den karakteristiske av våre klima værforhold.

 Det viktigste steget i ferd med å vokse sesam er dens planting i jord. Vanligvis brukes lager, og fordi de er veldig lunefull, før planting (påkrevd i små hull), fukte jorda. Du kan også så frø og seeding hastighet - opp til 06 gram per hundre. Dette begrave dem ikke mer enn 3-4 cm, som i de fleste frø dybde kan være kult. Dette gjøres i begynnelsen av sommeren, slik at frøene hadde tid til å modnes før frost. Den optimale temperatur for denne - 25 til 27 ° C.

 Sesame - tørke-resistent plante. I en fuktig atmosfære eller myrlendt jord overlever det. Under modningen sesam dressing er det svært viktige gjødsel.

 Ved hjelp av sesam

 Frø av denne planten - en av de eldste krydder kjent mann. I Østen, er det populært for flere årtusener. I den arabiske eventyr magi ord som åpnet hulen av skatter, høres ut som "Sesame". Men nettopp fordi den moden sesam boks med et høyt klikk avslørt selv med en lett berøring.

 Fra Sesame lage olje rik på vitaminer, mineraler, sink. Frøene forbereder deilig og sunn tahynnuyu halva. Pasta med bakken sesamfrø er mye brukt i arabisk mat i matlaging sauser. I Korea og Kina sesamfrø salat dressing. Det er også en av de mest populære krydder. Du kan se en video om hvordan frøene er bakken og forberede dem olje - i Østen er fortsatt et viktig produkt. Dette er ikke overraskende, fordi den inneholder unike antioksidanter, vitaminer, fettsyrer lynolevыe.
Яндекс.Метрика