Kan jeg gå ned i vekt, riding en sykkel

 Mange, spesielt jenter, interessert i spørsmålet: er det mulig å gå ned i vekt mens riding en sykkel? Svar: selvfølgelig du kan! I tillegg til å være en sykkel turen hyggelig, de har også mange fordeler for kroppen vår, brennende fett på lår, ben og midje, samt bidrar til den generelle vekttap.


 Hvordan å gå ned i vekt med sykling


 Hvis du ønsker å hjelpe deg å miste vekt sykling, følge noen enkle regler:

 •  Klasser bør være vanlig, dermed sykling på en daglig basis. Grunnen til å utsette en slik trening kan være et kraftig regn eller meget dårlig helse. I alle andre tilfeller, glem om latskap og gå til en slank figur!


 •  Å reise med sykkel kan være en eller flere ganger om dagen, avhengig av ditt ønske. Fremfor alt, husk at for effektiv fettforbrenning trening varighet skal være minst én og en halv time.


 •  Nykommere bør ikke umiddelbart presse ut all saften selv, øke belastningen gradvis, og starter med en 15-minutters kjøretur 1 per dag. Hvis under trening føler deg dårlig, så du trenger å midlertidig redusere belastningen. Når du blir vant til en viss hastighet og varighet av turen, begynner gradvis øke disse tallene.
  Kan jeg gå ned i vekt, riding en sykkel


 •  Tid for å trene hver enkelt velger, justere det for din daglige fremdriftsplan eller studere. Vi bare oppmerksom på at sykling på en varm sommer ettermiddag ikke anbefales - så du kan få solstikk eller varme.


 •  Prøv ikke å belaste magen med mat for 40-50 minutter etter fysisk trening.


 •  Sjekk pulsen mens du kjører. Hyppigheten av hjerteslag per minutt, frekvensen bør ikke overstige 150 enheter.


 •  For effektiv trening mulig, velger en flat vei med god vei.


 •  Gjennomsnittlig hastighet på sykling for kvinner som ønsker å gå ned i vekt bør være ca 15-20 km / t. Hvis du nylig har begynt å spille, kan du nå dette tallet gradvis, og starter med en lavere hastighet.


 •  Hvordan unngå mulige problemer


  Kan jeg gå ned i vekt, riding en sykkel

   For ikke å skade helsen, lytte til følgende anbefalinger:

 •  Hvis du ikke er godt sykle og ikke trygg på sine evner til å unngå unødvendige skader er best å trene på en stasjonær sykkel.


 •  Før trening må forberede sine muskler og sener. For å gjøre dette, ta noen oppvarmingsøvelser og stretching.


 •  Sørg for at du alltid har nok væske. I løpet av turen vil du med jevne mellomrom må gjenopprette tilgangen på vann i kroppen, så det stakk en flaske drikke.


 •  For ikke å skade ledd og sener, velg en flat vei.


 •  Husk at effektiviteten av trening avhenger av komforten av ditt kjøretøy. Plasser rattet og plass til deg i en komfortabel høyde og ikke glem å besøke nøye sjekke om bremsene.


 •  Utøve umiddelbart etter å ha spist en mage vondt. Så bedre avtale på tom mage eller venter omtrent en time etter siste måltid.
  Kan jeg gå ned i vekt, riding en sykkel


 •  Noen mennesker sykling kan føre til skader. Denne kategorien inkluderer de som lider intervertebral brokk, skoliose eller sammensatte lidelser i det vestibulære apparat. Hvis legen gjør at folk med lignende problemer å sykle, er det viktig å hele tiden overvåke deres trivsel og ikke overarbeid.


 •  Som en konklusjon, kan vi konkludere med at for å gå ned i vekt, riding en sykkel, er det realistisk. Du må følge visse retningslinjer som vi har fremhevet i denne artikkelen.
  Elvira. Mysterium som heter Elvira

   Planet skyts Elvira: Sun.
   Fargene er bra for en hersker som het Elvira Hvit, blå, stål.
   Favoritt farger Elvira : Orange, brun.
   Steiner-talismaner Elvira : Jasper, Agate, gult.
   Navnet kommer fra det tysk-skandinaviske brennevin alvov (alver) som en gang ble ansett som et symbol på fruktbarhet, og deretter inn i folklore.

   Kjennetegn kvinne som heter Elvira


   Makt heter Elvira kombinerer utholdenhet og besluttsomhet. Elvira seg ganske høye verdier og en kraftig karakter. Vanligvis barndommen Elvira ikke unik evne til å klare seg selv, men også tilstrekkelig etterspørsel til andre.
   Elvira ambisiøs, utviklet hun høy kritikalitet for andre, og en følelse av overlegenhet over andre. Familien ønsker å ta plassen til Elvira leder. Fra de omkringliggende særpregede egenskaper som selvstendighet, utholdenhet og utholdenhet. Det er veldig høyt utviklet ego, hovedsakelig på grunn av sjeldenhet av navnet på.
   Karma vegne tynget av negative egenskaper: høy selvtillit, misnøye med samfunnet rundt og egoisme.
   Kanskje hennes små venner. Konfrontert med den raske misnøye Elvira, bedre la henne bli kvitt sinne. Dette skjer vanligvis raskt, og når lade av negative følelser Elvira er oppbrukt, kan det være trygt og konsekvent løse alle problemene. Når du kommuniserer med Elvira huske på at hun er veldig stolt, redusert friksjon i forholdet, hvis venner stoppe henne touch.

   Kjent i historien om Elvira


   Elvira Danilin - Russisk film og scene skuespiller, hedret Artist of Russia (2002). Det fungerer i Saratov State Academic Drama Theatre. Sammen med Gregory Aredakovыm underviser studenter av Theatre fakultetet Saratov Conservatory. Elvira Danilin, som mange av navnet på eieren, har kunstnerisk talent og store ambisjoner, som hjalp ham lykkes i sin karriere.  
  Eleanor. Mysterium som heter Eleanor

   Planet skyts Eleanor: Kvikksølv.
   Fargene er bra for en hersker som het Eleanor Hvit, stål.
   Favoritt farge Eleanor : Orange.
   Stone maskot Eleanor : Amber.
   Navnet kommer fra det greske ordet som teller "bosatt i Hellas". For andre versjoner, navnet stammer fra det greske ordet for "medfølelse".

   Kjennetegn kvinne ved navn Eleanor


   I naturen av innehaveren av navnet råde uavhengighet, impulsivitet og lidenskap. Et godt navn må kombineres med den vakre livet av sine bærere. Eleonora være ute til en høy posisjon i samfunnet, men, dessverre, det navnet gir det makt tilbøyelighet til noen arroganse og snobberi. Vanligvis Eleanor avviker betydelig kraft av vilje og selvstendighet som begynner å vise sin karakter som barn. Det er ganske hardt arbeidende og dedikert, riktignok sakte - vil gjøre alt sakte og bevisst. Avholdenhet gjør henne mer selvtillit i ditt sinn enn følelser. Hele livet av Eleanor vil bli bygget på grunnlag av hensynet til prestisje, rikdom, penger og så videre. P.
   Det er mulig at Eleanor vil prøve å gifte seg med en rik mann som er mye eldre enn henne. Og Eleanor er en god sjanse til å lykkes i livet og gjør dine planer til virkelighet.
   Noen ganger tegnet av Eleanor også authoritativeness begynner å merkes. I dette tilfellet kan det ikke være begrenset til rollen som Queen familie, og ganske muligens vil lede arbeidet med å nå suksess i noen - hvor karrierer. Men vegne makt, dessverre, er ikke bidrar til en fantastisk karriere, og hvis Eleanor ønsker å oppnå suksess i næringslivet, de trenger å jobbe med deg selv til naturen.
   Karma heter noe hardt. Hvis Eleanor endre karakter, og karma vegne forbedre.
   Eleanor er usannsynlig å samhandle med folk uten baktanke. I kontakt med venner ser hun fordeler. Ofte hun prøver å sette deg selv over andre, og derfor kommunisere med er det ikke veldig lett.
   Eleanor utdannet. Det kan være en musiker, koreograf, ballettdanser og lærer eller lege.
   Navnet Eleanor tilkoblet en legende som sier om kompleksiteten i relasjoner og ridderen så forvirrende æreskodeks. Ifølge denne legenden, i XV århundre i en skjønnhet som heter Eleanor burgundiske ridder i kjærlighet med lidenskap og spurte henne om gjensidighet. "Men jeg elsker den andre, - sa hans kone - men jeg gir mitt ord at hvis du mister en kjær, vil mitt hjerte tilhører bare til deg." Det tok en stund, og kokett skjønnhet gift hennes mangeårige beundrer. Forestill hennes overraskelse når burgundiske ridder igjen kom til henne for å be om hennes hengivenhet. "Men jeg er ikke bare mistet sin tidligere ridder, men selv giftet seg med ham! "- Hun svarte. Men burhundets søkte hans etablere sine påstander om at ved å gifte elskeren, nydelig dame mistet ham som en ridder, som mellom mann og kone romantisk forhold kan ikke være.  
  Rosa Rosalia. Mystery heter Rose

   Navn Rose har latinske røtter og betyr det samme som på russisk, - navnet på blomsten.
   Planet skyts Roses : Pluto.
   Fargene er bra for en hersker som het Rose Svart, grønn, rød. Roser Favorittfarge: hvit.
   Steiner-talismaner Roses: Agate, diamant rhinestone.

   Feature navn Rose


   Rose vokser god, lydig jente. Det er godt å utdanne samt vokst-Rose har fleksibilitet, mykhet, vennlighet, omsorg, emosjonell, følsom. Rose glad og intelligent. En god utdanning, som hun fikk som barn, åpner det muligheter for å lykkes i samfunnet og på arbeidsplassen.
   I energi uttrykt vegne hardhet, åpenhet og bærekraft. Rose er på ingen hast med å gifte seg, hun kommer til ekteskap bevisst, langsomt og alvor.
   Rose god, vennlig vertinne. Den skiller seg vennlighet og omgjengelighet, elsker selskap. Det kan være sint, men ikke hevngjerrig. I familielivet krav til lederskap og lederrollen det svikter. Det bør også bemerkes dagdrømmer Rosalia. Noen ganger drømmer om en lys fremtid hjelpe henne raskt slå fatning. Rose optimist i livet, noe som gjenspeiles i hennes vellykket karriere, men noen ganger optimisme skilt fra virkeligheten.
   Karma harmonisk navn fordi Rose er ganske behersket og kan ikke råd til noe ekstra.
   Av yrke Rose kan være en lærer, frisør, bakverk.
   I håndteringen Rose tillater ikke et felt, hun er veldig intelligent, følge reglene for etikette. I samfunnet hun liker å spøke, kan uskadeliggjøre en spent situasjon. Roses har venner og bekjente som respekterer og setter pris på henne for hennes intelligens, evne til å kommunisere og få venner.
   Navngi dager i Roses: 4 september (October 4).  
  Яндекс.Метрика