Plastisk kirurgi har eksistert i lang tid og hell utviklet hvert år. Noen ganger kirurger bokstavelig talt redde ansikt og hjelpe folk ser ut som før. Men noen kjendiser i sin søken etter den ideelle kan ikke stoppe meg selv og nesten forvrengt. En stjerne som led mest fra hans kjærlighet for plastisk kirurgi?

 Ofre for plastisk kirurgi


 Vi tilbyr de 10 beste kjendis ofre for plastisk kirurgi:

 1. Maria Malinowska


 Når hun kunne skryte av naturlig skjønnhet. Men det var så lenge siden at mange av i dag kan ikke lenger huske hvordan det så socialite og TV-programleder før. Men i dag kan bli funnet på silikon bryst og "pumpet" lepper, hvorav den ene er på grunn av en operasjon ottopыrylas og så ut som en kanin.
Topp 10 Celebrity - ofre for plastisk kirurgi

 Masha veldig lang tid på det sterkeste benektet at lå under kirurgens kniv. Hun sa at hennes data - en gave fra naturen. Men i de 24 årene hun tilfeldigvis viste alt bust som var nesten som en naturlig.
 Når sikkerheten er for opplagt, innrømmet Malinowska at ikke en gang besøkt klinikkene i plastisk kirurgi. Men brystforstørrelse jomfru kalt redning, men på plast lepper fortsatt angrer.

 2. Donatella Versace


 Denne talentfulle kvinnen klarer med design av klær og forstår dette bedre enn mange. Men plastisk kirurgi - er ikke hennes hobby. Likevel trygg Donatella etter avtale til den nye innlegget (det var lederen for den berømte huset med samme navn, skapte hennes bror) bestemte seg for å forandre og ba om plastiske kirurger.
Topp 10 Celebrity - ofre for plastisk kirurgi

 Hun har gjort en utrolig mengde transaksjoner: endret formen på nesen, økt lepper, tok noen plast bukseseler og brystet. Men alle disse mange operasjoner hjalp ikke Donatella bli vakkert.
 I stedet, det nå ser mer ut som et monster. Ansiktet ser rart og ansiktsgrimaser minnes. Versace anser seg vellykkede bare plast bryster, men andre operasjoner kaller feil. Bare nylig Donatella innså at en kvinne skal være vakker på innsiden.

 3. Ljudmila Gurtsjenko


 Den avdøde Ljudmila Gurtsjenko alltid så ekstremt og bare på slutten av livet har endret seg. For første gang bestemte hun seg for å håndtere endringer i øye form ungdom.
Topp 10 Celebrity - ofre for plastisk kirurgi

 Men når alderdommen nærmet seg, bestemte Gurchenko å aktivt bekjempe den. Legene advarte henne om at i slike høy alder resultater kan avvike fra ønsket, fordi huden er tynn og tørr.
 Men skuespilleren ikke hørte eksperter og lå under kirurgens kniv. Ingenting godt kommer ut av dette skjedde, men fortsatt Gurchenko nesten til sin død fortsatte å slite med poser under øynene, rynker og andre aldringstegn. Men husker henne ung og vakker, som det var alltid der.

 4. Jocelyn Vildenshteyn


 Jocelyn Vildenshteyn eller berømt hunnkatt var en gang kona til en kjent milliardær Alex. Og det er uheldig for ham falt under kirurgens kniv for å fjerne fine rynker. Og siden en kvinnes liv forvandlet til en kamp for skjønnhet og ungdom og prøver å holde sin innflytelsesrike mann.
Topp 10 Celebrity - ofre for plastisk kirurgi

 Det var rykter som inspirerte hans kone å elske katter, Jocelyn hun bestemte seg for å bli som denne vakre dyret. Men Alec ikke setter pris på disse endringene og forlot sin kone. Og hun fikk en skilsmisse en stor sum penger besluttet å bruke for å gå tilbake fordums skjønnhet.
 Men hun bare har helt forvrengt. Fortsatt ikke er fornøyd Jocelyn selv føler. Hun fører et aktivt liv og ta del i moteshow. Men bildet i livet Catwoman ser forferdelig.

 5. Masha Rasputina


Topp 10 Celebrity - ofre for plastisk kirurgi

 Når det var en ekte russisk skjønnhet, men postpartum bestemte seg for å friske opp og, som det viste seg senere, for langt. Mann Masha ga penger for plastisk kirurgi, og Rasputin besluttet å endre alt: nese, kinn, bryster, lepper, øye form. Men den vakre sangeren gjorde ikke. Etter en lang pause i karrieren til Mary endelig dukket opp i offentligheten og ble truffet av all den metamorfose som fant sted med hennes utseende. I dag, Mary, dessverre, mer som en dukke, ikke en stor skjønnhet.

 6. Paris Hilton


 Ung, vakker og rik i Paris som arvet fra foreldre uante mengder sekulære liv er lang og involvert i alle stjerne parter. Kanskje behovet for å stadig ta hundrevis av synspunkter og ønske om å være som andre vakre kvinner med veldreid og tvunget Hilton bestemmer seg for kirurgi.
Topp 10 Celebrity - ofre for plastisk kirurgi

 Først, endret den formen av nesen, og for det andre laget av plast bryster, for det tredje, økte lepper. Bryst ser bra ut, men nesen og leppene kunne forlate slik naturen vil ha dem til, på grunn av utseendet av intervensjoner Paris tydelig berørt.

 7. Mickey Rourke


 En av de mest berømte menn lemlestet - en Mickey Rourke. Når han var brutal seksuell kjekk, men en dag bestemte seg for at noe må endre på utseendet. Kanskje årene har satt sine spor, og Mickey ønsket å bevare ungdommen, men forsøket var mislykket.
Topp 10 Celebrity - ofre for plastisk kirurgi

 I dag Rourke person mer som en forferdelig maske. Men skuespilleren sier at besluttet å håndtere det faktum at berørt av hans kjærlighet for boksing. En eller annen måte, men Mikke er borte. Selv om filmen er fjernet før Rourke og selv spiller en stor rolle.

 8. Yulia Volkova


 Tidligere medlem av beryktede gruppen "Daddy" er ikke lenger ligner den unge jenta, som en gang var. Ja, har Volkov allerede blitt en mor til to barn, men i formen kom raskt. Likevel Julia ønsket radikal endring, og det er derfor hun falt ned under kirurgens kniv.
Topp 10 Celebrity - ofre for plastisk kirurgi

 Forresten, er plast Volkova fanget en stund, men den siste operasjonen, som mange hadde bemerket, var den mest mislykket. Hvis brystet ser ganske bra, med leppene kirurger (eller sangeren) klart overdrevet.
 De ser unaturlig og ødelegge jentas ansikt. Og Julia er glad i Botox-injeksjoner, som også har ikke male. Huden mister sin elastisitet, og den førstnevnte er tilsvarende til filmen.

 9. Sergey Zverev


 Hvis du sammenligner bilder av denne tiden og de foregående årene, er det umulig å tro at denne søt fyr med attraktive funksjoner og presentere sjokkerende mennesker med en kvinnelig ansikt - de samme menneskene. Men det er. Enkelt frisør da han bestemte seg for å bli en berømt mote stylist og innså at start med utsiden.
Topp 10 Celebrity - ofre for plastisk kirurgi

 Sergey har endret nese, lepper, kinn og hake. Som et resultat, ansiktet var ugjenkjennelig og ærlig, meningsløst. Den svært lang Zverev sagt alt som tør å plast etter ulykken. Likevel innrømmet han at det ble gjort bare for forandringens skyld.

 10. Elena Proklova


 Skuespilleren Helen Proklova ser bra ut for hans alder, ikke skjule sin kjærlighet for plastisk kirurgi og åpent innrømmer at klarer å hjelpe kirurger. Det forandret form av århundret, gjort noen bukseseler, økt leppene og gjør vanlige Botox-injeksjoner.
Topp 10 Celebrity - ofre for plastisk kirurgi

 Elena meget fornøyd med sitt utseende og sa at vil fortsette å gå under kniven. Men andre hobbyer skuespiller delt. Mange neppe gjenkjent etter Helen plast, og noen begynte å parodi stjerne.
 La stjernene være feil leksjon for vanlige folk. Plast er ikke alltid vellykket, og lidenskap for det kan føre til tragiske konsekvenser.
Lære å danse Tecktonik hjemme på video
 Tecktonik - slags moderne dans, som kombinerer dansestiler som poping-Waving, Vogging, Hip-Hop, tutting, Breakdance og andre.
 Tecktonik danser unge mennesker i dag nesten overalt: på gata, i klubber og selv hjemme. Så la oss snakke om hva og hvordan du kan lære å danse denne dansen betennelse.
 Dermed fødestedet tektonikk er Belgia og Frankrike. Rundt begynnelsen av det 21. århundre belgiske klubber begynte å høres musikk Euro Dance, HARDTECH og Hardtrance. Det var i løpet av hennes unge dansestil Jumpstyle, som er preget av hopp og bevegelse av føttene i takt med bassen.
 På samme tid i Frankrike, unge mennesker som ønsker å skille seg fra massene, inkludert i de trendy dansetrinn i elektronisk musikk rotasjon og aktive hender. Og så kom det tektonikk.
 For de som ønsker å lære å danse Tecktonik at denne stilen av moderne dans av stor betydning og klær danser. Mest sannsynlig er dette på grunn av det faktum at Tecktonik er ikke bare stilen av moderne dans, men også spesiell kultur.
 Tradisjonelt, unge mennesker som danser Tecktonik, smalere bruke jeans eller bukser og stramme skjorter med bilder av basketball joggesko og type. Som for tilbehør, bør du ta hensyn til hvite belter, mansjett og lyse sokker som er slitt på hånden.

 Hvordan lære å danse Tecktonik


Lære å danse Tecktonik hjemme på video

 Naturligvis, lære å danse Tecktonik raskt og profesjonelt, kan skoler av moderne dans, noe som er ganske mye i vårt land. Men, ser du at mange mennesker ønsker å lære å danse klubb bevegelse i denne stilen det hjemme.
 Det er det for dem, anbefaler vi at fremfor alt, lære å føle rytmen av musikken. Noen, selv de mest komplekse kombinasjonen av bevegelser kan læres, men gjentar det i takt med musikken - en oppgave vanskeligere. Det viktigste - regelmessig mosjon, hjelper de utvikle musikalitet.
 Å lære å danse Tecktonik, fortsatt trenger å være dyktig i kroppen hans. Å utvikle denne ferdigheten fagfolk anbefaler bruk tennisballer eller små baller.
 Få opp til utgangsposisjonen - føttene skulder bredde hverandre. Øynene lukket sakte prøve å kaste baller foran ham og fange dem. Når du føler at du er godt forberedt, Pick trening Tecktonik dans instruksjon video, og begynne å trene.
 Opprinnelige du trenger å lære de grunnleggende posisjoner. I tektonikk krever de forskjellige steder føtter. God studie dem og lære å kombinere benbevegelser med musikk og overganger rytme.
 Bare når du kan problemfritt flytte føttene til musikken, gå å studere bevegelser hånd. Det er også viktig å legge til at tektonikk bevegelse utført av hender, best undervise separat. Prøv så nøyaktig som mulig å gjenta bevegelsen uten musikk først, og deretter stille inn en forhåndsinnstilt rytme.
 Etter noen få trekk for hender og føtter godt studert og jobbet ut, sy dem. Gå til studiet av disse systemene bare etter fullt mestret de forrige.
 Generelt, til de prinsipper tektonikk beskrive svært vanskelig. Som nevnt ovenfor, må du definitivt se hvordan bevegelsen utføres av profesjonelle koreografer.
 Og hvis noe ikke fungerer, ikke fortvile trenger å vite at mange erfarne dansere, akkurat som du begynte å studere tektonikk huset!

 Forfatter: Lily Romanov  
Яндекс.Метрика