Som likevel fantastisk at det er minst en dag i året når alt pakket rundt romantikk og kjærlighet, bokstavelig talt svever i luften hjerter, menn med buketter av blomster til din kjære i en hast, og jenter og kvinner kjøpe valentine og skrive vakre linjer om kjærlighet .
 Hva er dette dagen? Selvfølgelig, Valentinsdag, som var fast bestemt på å feire den 14. februar. Selvfølgelig kan man argumentere: hva er nyhetene så å uttrykke sine følelser som for instruksjoner nøyaktig som din dag med kjærlighet og følelser kan feires, nesten hver dag.
Som er interessant å merke seg 14 februar 2015?

 Sant, men fortsatt så fantastisk og fin gang i året forbereder seg på dette, så det var offisielt, ikke bli det samme uten hell, når alle juble og feire?
 Valentinsdag i vårt område - en relativt ung festival, til tross for at USA og Europa feiret siden XIII-tallet, vi bare lært om det år siden. Anledning selv bundet interessant legende, ifølge som navnet kom fra en prest ved navn Valentine som ble født i det tredje århundre e.Kr. i Roma.
 Dette godhjertet mann, hemmelighet fra den romerske regjeringen, som forbød sine soldater til å gifte seg, kronet elskere, som han ble henrettet. Mens presten ventet på sin dom time, falt han forelsket fangevokteren blinde datter som før sin død etterlot et kjærlighetsbrev. Det sies at dette var sant, og verdens første valentyka som klarte å kurere den stakkars jenta.
 Kara er designet nettopp til 14. februar den dagen den katolske kirken må hedre martyr Valentine, som ble tildelt kanonisert til 200 år etter hans død.
 I 2015 faller Valentinsdag på en lørdag, på denne dagen i mange byer i landet vårt vil være forskjellige festivaler, messer og konserter, par i kjærlighet start på uken for å bestille gode restauranter, butikker og blomsterbutikker og bakverk vil aktivt forberede for fremtidige hendelser. For å feire dette ferie på en spesiell måte til de uforglemmelige følelser fylte sjel og følelser økt for bokstavelig?
 Hvis dette er ditt første felles Valentinsdag, er det liksom lettere å identifisere, og hvis ikke? Alt virker banalt, kjedelig og ensformig? Vi vil prøve å gi deg noen interessante ideer, klassisk og skikk, og at du vil være nærmere og synes interessant for deg.

 Som nevnt 14 februar?


 Den tradisjonelle alternativet. Sannsynligvis ikke finne noe mer klassisk enn en romantisk kveld med stearinlys, roseblader spredt rundt i leiligheten, eksotisk frukt, en flaske god vin eller juice som han vil.
Som er interessant å merke seg 14 februar 2015?

 For noen kan dette virke altfor trivielt, men vi var ikke enig. Innrømme det, du ofte kommunisere hjemme med levende lys, hvisker til hverandre og ømhet følge det hele fin romantisk toast? Neppe. Så hvorfor ikke gjøre det på ferie?
 En god kafé. Alt om det samme, flytter bare handlingen til en favoritt restaurant eller kafé. Kanskje din halv lenge ønsket å besøke noen bedrifter i byen, men en eller annen måte ikke utviklet, og kanskje du allerede har en favoritt kjært sted hvor du alltid bruke en god tid.
Som er interessant å merke seg 14 februar 2015?

 Naturligvis må all handlingen ledsages av vakre blomster, vakre postkort, drikke og hyggelige ord. Hvem vet, kanskje før ferien du veie alle "proffene" og "cons", og gjør et viktig skritt i deres liv, tilby! I god restaurant dette er ekte magi, selv om det er hver uavhengig bestemme hvor og hvordan et mirakel skal skje.
 Elsker søken. Kanskje en av de mest originale alternativer hvordan å tilbringe 14 februar for å holde det til sin elsker eller elskede ekte søken. Bare tenk, din halvparten kommer hjem, og i stedet for favoritt igjen et notat med hint neste destinasjon.
Som er interessant å merke seg 14 februar 2015?

 Det viktigste er ikke å bli involvert og ikke tvinge hennes elsker å kjøre rundt i byen og vi bare oppmerksom på at den siste konvolutten bør ligge og nøkkel for hotellrommet der detektiven lover vil vente på den ettertraktede premien. Kanskje er det ikke nødvendig å fortelle at man må forberede seg på dette øyeblikket. Denne måten vekke kjæresten denne jegeren instinkt, tro meg, det er en ferie å huske!
 Romantisk middag. Nei, det er ikke standard stearinlys og bakt kylling i ovnen. La det være en middag som du koker sammen, det viktigste å gjøre med: chop, bland og spredt på plater, arrangerer briller og servietter lå.
 Sørg for at din romantiske forberedelse ikke blir forsinket, lage noe enkelt, spesielt interessant å se på å legge et tema eller tradisjonell mat på noen av landene.
Som er interessant å merke seg 14 februar 2015?

 "Jeg så det et sted." Det sies å føle igjen følelsen av kjærlighet og begjær, kan du prøve å spille en romantisk og minneverdig dag i ditt forhold, som for eksempel dating eller møtedag, dagen når du er innlagt hverandres følelser, og bestemte seg for å bli mann og kone.
 Velg den mest betydningsfulle hendelsen og prøve å gjenskape atmosfæren av dagen, gjør alt det samme som å gjøre i det øyeblikket. For eksempel, hvis du går på kino, så gå dit igjen, ta samme sted og kjøpe popcorn, tro meg, engstelig følelsen tilbake som om du opplever det for første gang.
 Journey. Det vanskeligste og også den mest uforglemmelig måte å tilbringe Valentinsdag, er det en tur! Og det er ikke nødvendig å fly til Paris eller Venezia nok til å gå til en nærliggende byen, for å besøke de stedene der du aldri har vært, kanskje et sted å leie et rom eller hus, tilbringe en spesiell kveld, uten de vanlige daglige problemer og problemer. Vel, i så fall, på lengre turer din halvdel, vi tror, ​​ville være ekstatisk.
Som er interessant å merke seg 14 februar 2015?

 Hva som skjer i verden?


 Hvis du bestemmer deg for å gå et sted, vil det ikke være galt å vite hvor du skal interessant og morsomt å tilbringe ferien din tid. For eksempel, i Lviv Dette dagers festival av sjokolade og sjokoladeprodukter, og i Kiev organisert en utstilling av fioler.
 I Moskva, arrangeres hvert år mange flash mobs, men i Paris hele byen blir du lurer på hvordan spent på arrangementet inkluderer fransk - der alle gatene er bokstavelig talt mettet med kjærlighet.
 I hvert hjørne av vår verden, vil du finne noe interessant og uvanlig i denne dagen, og det spiller ingen rolle hva det er, en romantisk drøm by i Sentral-Europa eller provinsielle, men veldig koselig sted et sted i ørkenen. Fordi det viktigste i denne ferien - en ekte dyptfølt følelser.  
 For de fleste av oss våren begynner ikke på kalenderen og er 8. mars dagen når hver kvinne blomstrer og våkner til liv etter vinteren "dvale", men folk glemmer om sin virksomhet og prinsipper er ved komfyren å behage elsket den friske morgenkaffe og, kanskje, en deilig middag.
 Det var mars 8 alle de smukke kjønn, fra små til store, må synke i ømhet, hilsener, gaver og, selvfølgelig, de første vårblomster. Den samme dagen hver kvinne venter la liten, men rart.
 Til tross for at den opprinnelige betydningen av ferien lang tapt i den moderne verden - er den offisielle kilden der hver kvinne kan, uten anger, slappe av og tillate deg selv litt mer enn vanlig.
Hvor morsomt å feire 8 mars?

 Den internasjonale kvinnedagen ble kjent gjennom komunisttsi Clara Zetkin i 1910. Hun inviterte verden til å få en spesiell dag i kalenderen, der alle kvinner kan gå til demonstrasjoner, marsjer gjennomføre og dermed tiltrekke publikum til sine problemer, og mens de har nok, tro meg.
 Gjennom årene mye har endret sin ferie linje, og vi pleide å se ham som den dagen da de kjente og kjære kvinner kan igjen gi henne varme og kjærlighet.
 Som nevnt er dette den eneste ferie i året, når en kvinne med ingen "men" kan omgi deg en ekte eventyr? Selvfølgelig kan du henge løse dette problemet på sine ektemenn, men festen, uansett, kvinner, og dermed beslutningen bare ta oss.
 Anledning 8. mars er assosiert med den første vårsolen, den første grønne, påskeliljer og mymozamy, godbiter og, selvfølgelig, moro. Noen har brukt for å feire det i en sirkel av kjære, andre anser det som en familie dag, og noen, for noen situasjoner, går det å observere et rent kvinnelig team.
 Det hender også at kjære unna, men det sier ikke at du er dømt i år for å bli igjen. For å feire 8 mars morsomt og spennende? Vi tilbyr deg flere mulige scenarier noe, og sørg for å ha din smak!

 Ordne kveld!


 Vel ingen bedre anledning kjæresten neste? Hvem, om ikke de beste venner, føler deg mest komfortabel? Kanskje du finner mye til felles, diskutere, raskt komme til å tro hvordan og hvor du skal tilbringe denne ferie sammen.
 Den mest enkle, men ikke mindre interessant alternativ er å arrangere en hyggelig og informativ tur med en venn på de vakreste og mest uvanlige steder i byen din. I uroen i livet ikke hver kvinne har råd til å gå i gatene i din favoritt fotturer i museer og utstillinger, men hvorfor ikke gjøre det 8 mars?
Hvor morsomt å feire 8 mars?

 Gå på ikoniske steder, fotohrafuytesya, føler og se byen på en ny måte, bør du sjekke ut dine favoritt butikker og sørg for å gjøre en liten gave! La det være en liten ting, men er fin!
 Gå til en god kafé med en venn polasuyete favoritt kake med en uvanlig te, og kanskje savner bøye glass champagne, og ingen diett dagers ferie, og derfor mye kan være!
 Til slutt, har du en unik mulighet til å diskutere haste emner, kommunisere og selv sladder! I disse dager lossing hjelp ser på verden på en ny måte, å føle en del av det og grundig løfte humøret ditt!

 Day of Beauty


 Og hver dag du går SPA og skjønnhetssalonger? Feire 8 mars i en av dem? Og hvorfor ikke? En fantastisk idé! Så ukomplisert måte du ordne ikke bare fest for sansene, men også for hele kroppen, så å si, for det større gode.
 Du kan gjerne nærende og foryngende ansiktsbehandlinger, avslappende full kroppsmassasje med aromatiske oljer og krydder, og kanskje i dag du bestemmer deg på en radikal hårklipp eller frisyre? Gjør noe for deg selv etter at du forlater salongen ser yngre og posvizhilyy ønske om å fortsette å feire denne ferien solid fotfeste i ditt sinn!
Hvor morsomt å feire 8 mars?

 Hvis skjønnhet er ikke for deg, så gå med en jente i badstuen eller damprommet - en betydelig fordel for hele kroppen, og kroppen spesielt. Etter en god bad, kan en kvinnelig lag drikke tonic urtete, for å sørge for en bit av søt og, selvfølgelig, diskutere alt under solen!

 In Motion


 Du føler styrken til aktiv natts søvn? Elsker de massive folkemengder og høy musikk? Deretter tilbake til disco eller klubb!
 Middagsselskaper i disse institusjonene må begrenses til arrangementet, kan du få spesielt show program, kan ta del i spennende konkurranser og kanskje møte nye mennesker som bringer inn i livet ditt for noe nytt, hvorfor nei?
Hvor morsomt å feire 8 mars?

 Hvis disco er heller ikke ditt valg, kan du bruke den 8 mars og på corporate, er dette en god anledning til å forene med teamet, ikke bare med sin kvinnelige del, få nye venner og nyttige kontakter.
 I 2015, må denne dagen bli avholdt massiv utstillinger, konserter og skjønnhetskonkurranser. Kanskje verdt å prøve lykken og ta del i en hendelse? Hvem vet, kanskje det er 8 mars du er heldig og du rive toppremien.
 Hvis midler tillater det, er det mulig å gå på en kort helgetur, noe reisebyrå med stor entusiasme hjelper deg i dette tilfellet. En ting å merke seg hjem for å forberede seg på forhånd til reisebyrået hadde tid til å forberede visum og andre dokumenter på flyturen.
Hvor morsomt å feire 8 mars?

 Du kan være interessant, populært i det siste, shopping turer, der du ikke vil kjøre i timevis til lokale attraksjoner, og bringe på bakken masseforhandlere, butikker, supermarkeder, butikker, butikker av kjente designere. Eller kanskje du vil like verdens motehovedstaden, Milano eller Paris, eller umiddelbart i Kopehahen hvor Clara Zetkin gjorde sitt høyt uttalelse?
 I alle fall er det bare i hendene. Noen ideer kan kombineres for å legge til noe annet, avhengig av personlige preferanser og ønsker. Husk at det viktigste du trenger å gjøre 8. mars - slappe av og ha det gøy, det er din dag, og du bestemmer deg for hvordan du skal bruke den.  
Яндекс.Метрика