23. februar til tross for at lenge har mistet sin opprinnelige betydning, tatt gratulere menn i alle aldre og yrker, samt hver lille gutt - fremtiden for vårt land tilbake.
 Tradisjonelt denne dagen ønsker vi velkommen deres fedre og ektemenn, barn og nære venner, kolleger og selvfølgelig klassekamerater. Gaver trenger å lære å velge og til stede siden barndommen, så fra første klasse, klassekamerat ved hjelp av mødre, men han vokste opp, og allerede eier hvert år opptatt av saken.
Hva kan du gi klassekamerater 23. februar?

 Gaver til gutter 23. februar? God gave kan være ganske trivielt, spesielt siden alle de små tingene som ble gitt til guttene på ferie, for å returnere mer enn de fleste jenter på 8. mars, som er kjent for å være ikke langt unna.
 Det er en slags kvinnelig hevn, fordi, uansett, men hva morsomme gaver mottatt gutta bedre og nærmere de kommer til å velge gaver for jenter. Men, i alle fall, for å takle dette problemet er ikke så enkelt, fordi selv velge gaver til sine kjære, redd for å gjøre en feil og ikke gjette, men når det kommer til venner her og har nesten helt revurdere smak kamerater.
 Selvfølgelig vil overraskelser for klassekamerater være, først av alt, det avhenger av barnas alder, fordi det vil smake første klasse, tydeligvis ikke liker high school student.
Hva kan du gi klassekamerater 23. februar?

 Ikke glem at hvis du bestemmer deg for å gi hvert barn sin egen, personlige, gave, så de bør alle være like, både i verdi og i funksjonalitet som ingen av guttene ikke føler seg tilsidesatt.
 Å gjøre dette problemet bør forhånd å forberede de mest interessante og originale gaver kan ta tid, som du absolutt ikke vil være en dag eller to før ferien. 23 februar ubønnhørlig nærmer seg, noe som betyr at det er på tide å bli bestemt av valg, fordi etter planlegging ideer og selv penger i skolen må samle, og deretter gå for gaver.

 Ideer for gutter 7-10 år


 Dette er en alder da den beste gaven - er, selvfølgelig, leker. For eksempel vil interessante og kreative tema leker gi, et sett av soldater, tanks, maskingevær og pistoler, militære biler eller hjelmer for barn.
 Universell gave som vil passe enhver gutt i denne alderen, er små maskiner eller roboter, helikoptre eller fly. Eldre barn kan gi oppgaver, de er av forskjellige størrelser, noe som gjør dem kostnadene vil variere.
Hva kan du gi klassekamerater 23. februar?

 Grunnskole klassekamerater alltid vil sette pris på den lyse sett med fargeblyanter, penner eller markører, blyant tilfeller uvanlige, spesielt med bilder av dine favoritt superhelter, saftig bilde for forsiden av dagbøker og notatbøker og blyanter interessante eller mansjetter.
Hva kan du gi klassekamerater 23. februar?

 Gutter i grunnskolen og nyte søte gaver, men heller banalt plitochki sjokolade du kan kjøpe kaker eller kake formet i form av små biler, alt nå gjøre for å bestille profesjonelle kokker, konditorer.
Hva kan du gi klassekamerater 23. februar?

 Alternativt organisere et lite teselskap med kake midt i klasserommet, kan jentene forberede guttene bor rim eller dansenummer, selvfølgelig, uten foreldre og klasselærer her ikke kan gjøre.

 Ideer for Gutter 11-14 år


 Barn i denne alderen er best å velge gaver som vil reflektere mer militære temaer. For eksempel, i spesielle butikker kan du finne belter morsomt eller humoristisk plakett med en flaske med vann.
 Hvis du har en stor klasse, som oppveier antall gutter kvinnelige halv, da, selvfølgelig, ønsker å finne noe billig å passe innenfor et rimelig budsjett.
Hva kan du gi klassekamerater 23. februar?

 Det kan være pyntegjenstander for nøkler eller blyantspissere, men absolutt ikke kjedelig og barn, og prøve å finne noe som ikke er standard, for eksempel hjelmer spisser eller nøkkelring som en liten revolver. Ikke en dårlig idé for en ferie - humoristisk og morsom sparegrisen for mynter, noe som også kan gjøres av de samme temaene.
Hva kan du gi klassekamerater 23. februar?

 En annen meget interessant idé er å gi guttene følelser! Hvis klassen er vennskapelig, kan vi alle gå på kino sammen eller kjøpe billetter til sirkus gutt, dyrehage eller spilleautomater. Igjen, har søt bord med kaker interessante og hyggelige ord jenter ikke blitt kansellert!

 Ideer for Gutter 15-17 år


 Det vanskeligste og turbulente alder når fjernkontroller er ingen trøst og søte grisen tar i det lengste hjørnet, hvor det vil bli dekket med lag av støv. Vel komme opp i en slik vanskelig periode? Gutta i videregående skole ofte tiltrukket av datamaskiner, noe som betyr at du kan prøve å slå denne tingen direkte.
 Hvis ressursene tillater det, kan du alltid plukke opp hyggelig og uvanlig USB-stick - alltid trenger en liten ting. Aldri vil dra med en standard hodetelefon jack kan humoristisk art er svært interessant Gavesett USB-tilbehør.
Hva kan du gi klassekamerater 23. februar?

 En annen, men ikke nye, men likevel interessant alternativ - gave morsomme krus hvor du kan bestille en print med spesiell betydning eller gratulasjoner. Uvanlige gaver vil være alle slags oppgaver som kan kjøpes i gave og spesialforretninger.
Hva kan du gi klassekamerater 23. februar?

 Et annet godt alternativ - å gi alle gutta bånd, spesielt, vil de ta de som foretrekker den klassiske stilen. En god tie, ikke kjøpte min mor og bestemor kan ikke bli et slags symbol på å vokse opp, og som et resultat, til god hukommelse for årene framover.
 Du kan dvele ved de gode gamle klassikere - bøker, leksika, kan du prøve å forberede collager av bilder eller lage gaver fundamentalt hendene.
 Igjen, vanlige følelser er en god løsning på denne alderen, spesielt hvis lærerne alle kommer godt overens med hverandre. Kanskje vil det være en felles kampanje bowling eller skøyter, Laser tag eller kino.
 Jenter i den alderen, selvfølgelig, med hjelp moms kan bake kaker eller informasjonskapsler for ferie, forberede interessant utenomfaglige arrangement med konkurranser og originale gratulasjons tall for gutta.  
 Selv i svært små organisasjoner hvor antall ansatte ikke overstiger 7-10 personer, prøver å holde eller corporate team building, er det en stor sjanse til å prate uformelt, kjent med hverandre nærmere, og enda viktigere, å samle laget, blir venner og veldig gøy.
 Gode ​​og positive følelser fra slike partier forbli i minnet i lang tid, og hans berømmelse kazusnyh og morsomme hendelser som lett kan skje ved slike hendelser, mange år gått fra "bevoktet" unge arbeidstakere.
Hva til bedriftens underholdende på jobb?

 Men, for å være sikker, å organisere interessant og veldig god corporate - ikke lett, fordi det er alltid de som overtar alkohol og uinteressante konkurranser eller upassende pauser nødvendigvis ødelegge helhetsinntrykket av ferien.
 Spesielt vanskelig å gjennomføre slike partier i store selskaper, der antall ansatte titalls normalt brukes i slike tilfeller med profesjonelle foredragsholdere som er hyggelig og toast på tiden vil vise, konkurranser og tilbyr interessant og betimelig løft all dans, og generelt vil gi underholdning.
 Skriptet for hver nye konsern sikker på å komme opp med nye, spesielt hvis den er utført på en ferie, tross alt høre de samme tingene og prøve å ha det moro på de samme konkurranser, liksom dessverre.

 Hvis du frivillig til å være arrangør av fremtidige hendelser, må vi forstå at dette er tidkrevende og krevende jobb som vanligvis aldri doplachuyetsya og behage alle aldri kommer, så du bør være forberedt på varierende vurderinger av deres arbeid.
 Hvis du aldri hatt noe lignende plikt og arrangør for den splitter nye, har du sannsynligvis har et spørsmål som for å holde bedriftens arbeid, slik at festivalen fikk mest morsom, interessant og, naturligvis, med minimale problemer.

 Organisatoriske aspekter


 For å gjøre din ferie kan besøke det maksimale antall ansatte, vil det være riktig, se til tidligere direktør og høflig sjekke med ham når han kan gi deg tid for corporate, fordi uten sjefer holde lignende hendelser verdiløs.
 Dersom alle ansatte som arbeider på samme graf, betyr det siden bør du ikke har noen, men hvis du flytter enterprise system, kan det igjen være å sjekke med myndighetene om den mest passende tidspunkt. Kanskje i en dag eller forkorte tiden til å gjøre en endring i produksjonen som alle kunne delta på arrangementet.
Hva til bedriftens underholdende på jobb?

 Selvfølgelig er de viktigste plikter arrangøren å samle inn penger for meny og, selvfølgelig, valg av spillested bankett. Dette vil først og fremst avhenge av årstid og feiringen av emner, for eksempel nyttårs eller noen av selskapets vinter, ofte overfører en kafé eller på andre lukkede områder, som for eksempel bowling eller skøyter.
 Men sommer og høstferien kan gjennomføres utendørs eller på rekreasjon sentrum av byen hvor du kan fortynne brannen, yngel myasko og selv synge sanger med en gitar, vel, her er valgfrie, og avhengig av det samme teamet.
 Alle bedriftens forbundet med helligdager som nyttårs 8. mars eller 23. februar er vanligvis utføres før eller etter ferien selv, noen ganger enda noen dager. Sørg for å tenke over invitasjonen, bør de gjenspeile innholdet i høytiden kan beskrive faget og, selvfølgelig, inkluderer dato og sted.
 Som vi allerede har sagt, hvis selskapet har et stort antall ansatte, så ferien må spørre profesjonell programleder som vil hjelpe deg å tenke gjennom moro og tilbringe kvelden virkelig moro. Selvfølgelig, bør du tenke om flere gjestemusikere kan ha levende musikk eller dansegrupper.

 Bedriftens program


 For din bedriftens fest ikke bli en banal sprit med masse alkohol, mat og banale konkurranser, bør festivaler program vurdere på forhånd, fordi det er mange interessante og uvanlige ideer. La oss gjøre en kort gjennomgang av mulige alternativer.

 Brettspill


 Nylig, er denne trenden aktivt med å utvikle og få fart turbulent og i praksis hell slå rot i et bredt spekter av grupper.
Hva til bedriftens underholdende på jobb?

 Det upretensiøs spill som bare trenger å være aktiv, for eksempel "Uno" eller "Jeng", men det finnes alternativer med mer kompliserte og forvirrende regler som imidlertid raskt mestret praksis og sterkt trukket inn i gameplay.
 Disse spillene skal være, spesielt populært de siste årene, "Mafia" og "Imaginaerum". Med reglene i noe spill tilgjengelig på Internett, og en ekstra arsenal kan kjøpes i spesialforretninger.

 Workshops


 Skreddersydde løsninger, men likevel utfører god eierstyring og den grunnleggende funksjon, nemlig konsolidering gruppen, en felles besøk workshops.
Hva til bedriftens underholdende på jobb?

 Steder for slike hendelser, mye, for eksempel, kan du gå til workshops på å holde te-seremonier, og du kan lære å lage håndlaget såpe, lære keramikk eller gå for en vinsmaking.
 I alle fall på slike hendelser, vil du lære mye, pospilkuyetesya uformelt og kanskje oppdage seg selv og kolleger fra det nye partiet.

 Firmafester i naturen


 En flott måte å forbedre kommunikasjonsferdigheter og utvikle vennskap i en uensartet team, er å gå i land, som vil bli avholdt uvanlig trening, justert ifølge selskapet.
Hva til bedriftens underholdende på jobb?

 Disse oppdragene kan være real-time, riding en quad, eller besøke lazertahov spill av paintball, slepebåt eller uvanlige "brainstorming".

 Fest i kafeen


 Hvis du tilbringer klassisk bedriftens fest i en kafé med tradisjonell meny og drikke, må du ta vare på konkurranser og det samlede programmet, fordi ingen skal gå lei. Konkurranser må være variert dans bør endres intelligente mennesker bør være i stand til å åpne opp på ulike sider: å vise sin dyktighet og aktivitet, vidd og intelligens.
 Pass på å ta vare på små gaver og overraskelser for de mest aktive, og gi en mulighet for alle som ønsker å uttrykke sine ønsker og gratulasjoner hvis bedriftens tidsbestemt til ferien.
 Ta vare på god musikk, er det ønskelig at han ble invitert fotograf som kan ta ned de mest interessante og høydepunktene i ferien.
Hva til bedriftens underholdende på jobb?

 Følg som underholdning var lyse og mettet, det bør ikke være noen pinlige pauser, og konkurranser bør velge de som morgenen var ikke over å se sekretær Katya øyne.
 Ved nyttårsbedrifts nødvendigvis invitere kunstnere til rollen som julenissen og Snow Maiden, sørg for å ta vare på tematisk dekorasjon av hallen, samt de fine gavene å forbli i minnet på et godt arrangement.  
Яндекс.Метрика