Hvordan spise fersk fiken?
 Fiken perfekt god og syltetøy, og tørket. Men sunnere og mer smakfull hele ferske fiken. Jeg ønsker bare at vokser bare der det er varmt og solrikt, modner på sensommeren og ikke så fornøyd med den store høsten. Derfor er ikke alle fans har mulighet til å spise fiken ham frisk. Følgelig, ikke engang forestille å spise fersk fiken. Men hvis du er heldig og fikk den friske frukter, ikke gå glipp muligheter til å spise ferske fiken, bevart all smaken og smak. Og mens vi vise deg hvordan du kan spise ferske fiken med maksimal nytelse og nytte. Frisk fiken: sammensetning og egenskaper. Fordelene med fersk fiken
 Fiken - ikke bare velsmakende bær. Dette er trolig en av de eldste frukt planter, elsket menneskeheten. Uansett, Adam brukt i stedet for et enkelt klesplagg er fikentreet. Fiken, vin treet, fikentreet og fiken - alle synonymer kalt fiken. Og han, i sin tur, er den nærmeste slektning av ficus, og vokser i subtropisk, som er varme og solrike land. Så ferske fiken har råd beboerne Middelhavet, Egypt og subtropiske regioner i Amerika, Asia og Kaukasus. I resten av fiken transporteres i tørket, hermetikk og mye mindre frisk.
 Men bare frisk fiken og har en maksimal positiv innvirkning på det menneskelige legeme. Fiber og pektin, og vitaminene C, A, E og B, magnesium, fosfor og natrium kan finnes i andre frukter. Men verdifull kalium i figurene så mye mer finner unntatt i nøtter. Så høyere jerninnhold enn epler. Disse komponentene gi friske fiken egenskaper:
 Behandling av hoste og sår hals,
 Febernedsettende og diaphoretic,
 Avføringsmiddel (inkludert som en del av legemidler)
 Utbedring jernmangel anemi,
 Det forbedrer appetitt og fordøyelse,
 Smertestillende for revmatisme og pankreatitt,
 Den rette for blærekatarr og urolithiasis,
 Bekjempelse av fedme,
 Stabilisering av hjertefrekvens, eliminering av takykardi,
 Rengjøring og hudbehandling.
 Denne fruktsukker i ferske fiken 30-75% (avhengig av variasjon), og derfor relativt høy ernæringsmessig verdi av frukt - opp 75 kcal / 100 g, men det er fortsatt mindre enn i tørket fiken. I tillegg, ferske fiken mer aktivt involvert i stoffskiftet, så hvis mulig bedre å foretrekke fersk fiken.
 Hvordan spise fersk fiken. Rengjør fiken?
Hvordan spise fersk fiken?
 Det er best å ha en frisk fiken, rive det fra hans egen gren. Avhengig av variasjon, kan moden fiken være mørk lilla, nesten svart, burgunder og gul-grønn. Men alltid har frisk fiken dråpeform, dekket med tynn hud og inneholder en geleaktig kjøtt med mange små crunchy frø. Fjern de ikke kan, så bare zmyritsya med sitt nærvær. Og det beste - nyt knase. Og vurdere andre regler for bruk av fersk fiken:
 •  Noen varianter av fiken tillate peel - det er ganske tett. Men i de fleste tilfeller, bare skrelle ingenting, og spise den med huden.
   Hvis du ikke ønsker å spise huden, kjøtt spise fiken som vannmelon, bark og forlate. På denne måten, eller ved hjelp av en teskje kan gi fiken lite barn.
   Basert på ovennevnte, før spise fiken trenger en god vask under rennende vann. Gjør dette nøye, som frisk frukt er veldig myk og mild.
   På grunn av den myke og anbud kjøtt, som en jam, fersk fiken svært vanskelige å transportere. Dette er et annet argument i favør av fersk fiken, fordi sannsynligvis kjøpt på Rimi ble plukket umoden og nådde modenhet på lager, og derfor ikke bære alle mulige fordeler.
   På grunn av den tynne skallet, ferske fiken lett ødelagt fingrene. Prøv å bare plukke bær med begge hender og dividere i halvparten.
   For mer polert feed på ferie tabellen kan kuttes i skiver eller halvdeler fiken og sette fatet kuttet opp. Bruk en skarp kniv skjærer fiken med en tynn kniv.
   Når serverer gjester eller for nytelse fiken helle sirup, honning eller yoghurt, dryss med nøtter og / eller kokos. Men de fleste ferske fiken er brukt som pynt eller som del av kompliserte retter.
   Hvor deilig å spise fiken? Oppskrifter med fersk fiken
   Fiken - typisk middelhavs ingrediens. I de fleste oppskrifter er den ikke utsatt for varmebehandling, men en tid stå i solen, og duften av figurene blir dypere og mer intens. Ferske fiken utstoppet, servert som en dessert og snacks, med hovedretter og drinker. Å personlig oppleve sjarmen til denne sørlige frukt, prøv å sette de beste oppskriftene med fiken:
  Hvordan spise fersk fiken?

 •  Havregryn med ferske fiken (frokost). Hercules koke med melk eller vann. Satt i en dyp bolle, tilsett hakket kvartalene (små) eller terninger (stor) fig. Hvis du bruker quick-matlaging havregryn eller frokostblanding, tilsett hakket fiken i frokost klar før starten av måltidet.
   Ferske fiken fylt med ost (forrett). Du trenger en stor frukt fiken, flytende honning, valnøtter og ost. Passer for alle slags myk, skarp ost bedre (for eksempel brie, camembert, dorblyu, ricotta og t. N.). Ost kan være en ku, geit eller sau, til din smak. Ferske fiken vasket obsushit og gjøre kryss kutt toppen, men ikke til bunns. Bør la den opprinnelige "knopper" inni som hver trenger å sette på et lite stykke ost. På slutten av hver frukt helle en teskje honning og dekorer med en halv valnøtt kjerner.
   Ferske fiken med skinke og arugula (salat). 2-3 modne fiken trenger 100 gram fersk arugula, 50-70 gram pølse eller skinke sыrovyalenoy, flere varianter av tomater cherrytomater, en klype pinjekjerner, 3 ss uraffinert olivenolje 2 ts soyasaus og korn sennep, chili pulver på tuppen av en teskje. Det første Riv store blader av arugula og sted på bunnen av en salat bolle. Forberede en dressing av olivenolje, sennep, pepper og halvparten av soyasaus. Bland grønnsaker med dressing og sett den til side til side. Tomater halvert, fiken - i kvartalene. Plasser tomater og fiken i en salatbolle på toppen av greener og kaste lett. Skinke kuttet i strimler, roll roll. Sett skinke på toppen av salat pobryzkayte rester av soyasaus og dryss med pinjekjerner.
   Ferske fiken med ost og honning (dessert). Den omtrentlige forholdet mellom produkter: for hver frukt fiken 2 ss ost gjennomsnittlig fett, 1 ts honning, mynte kvist og en stor valnøtt. Forberede porsjoner høye gjennomsiktig glass boller eller bredt. Obirvit mynteblader, satt i en liten bolle. Hell honning og mynte mos intensivt. Legg ost og rør. Fiken vaske, skåret i skiver og obsushit eller terninger. Ordne fiken i glass, topp sette en lik mengde ost med honning og mynte. Valnøtter ren, hogge og strø hver serverer dem dessert. Det anbefales å bruke flytende honning har en søt smak (eller lime akasie) og cottage cheese.
   Ferske fiken med melk (rette for hoste). To modne fiken skåret i kvartalene, satt i en emalje krus og hell to kopper kald melk. Insister omtrent en time, deretter varme over svak varme. Når melken begynner å koke, fjern fra varmen, dekk til og avkjøl i romtemperatur i 15-20 minutter. Drikk melk sjy fiken før du spiser en halv kopp fire ganger om dagen. Pulp fiken også kan og bør spise.
   Ferske fiken er riktig - dette først og fremst betyr å nyte smaken. Og flere ingredienser og vil bidra til dette - ikke så viktig. Så gjerne legge friske fiken i frokostblandinger, müsli, sette på smørbrød og brukes i baking. Du kan lage en omelett med fiken eller litt potomyty hans feil. Det er noen nyanser i valg av fiken. Først, små frukter er vanligvis søtere enn større. Sekund, jo mer fiken frø, så det er deilig.
   Det er bare ikke verdt det å tilby søte fiken mennesker som lider av diabetes og nedsatt salt metabolisme. Men det er ikke forbudt for gravide, ammende og små barn. Før du spiser ferske fiken tilrådelig å konsultere en barnelege eller lege. Hvis legen vil gi god hjelp deg trygg og få barna dikt om fiken, dadler. Hold deg frisk med familien din!  
 •  Christmas - en stor familie ferie, en flott tradisjon å samle familie, utveksle gaver og gjøre et ønske for det kommende året. I Vesten, refererer det til juletre, forberede en middag, går til hele familien. Tradisjonelle jule salg, mat, dekorasjoner, Santa Claus - Jule følelse av lykke, den eneste dagen når alle ønskene blir utført med hver person for liv og familietradisjoner gått ned fra generasjon til generasjon. I vårt land, festen for Nativity litt oljet før sin nyttår, men han allerede er i utmerket god tradisjon for å komme sammen, sitte på banketten bordet, utveksle gaver og, selvfølgelig, synge. Hva en fest uten en god sang?
  Song til jul: tekst, ord beste julesanger

   Mest populære vestlige sanger i julen


   Den mest kjente melodi til jul er Jingle Bells (Jingle Bells - Ring bells). Over hele verden, det høres ut til jul leker i gatene, i filmene. Sangen ble skrevet i 1857 av amerikanske komponisten Dzh.L.Perpontom. Hun fant en virkelig internasjonal berømmelse og stor popularitet på grunn av ukomplisert motiv. Sang av hvor godt tur med din favoritt kjæresten i en bjelleklang i lyden.
  Song til jul: tekst, ord beste julesanger

   Jingle bells, jingle bells,
   jingle hele veien!
   O hva det er gøy å ri
   I en one-horse åpen slede (gjenta)
   Styrtende gjennom snøen
   I en one-horse åpen slede,
   I løpet av de feltene vi går,
   Ler hele veien;
   Klokkene på bob-tail ring,
   lage sprit lyse,
   Moro det er å ri og synge.
   En kanefart sang i kveld.
   Jingle bells, jingle bells,
   jingle hele veien!
   O hva det er gøy å ri.
   I en one-horse åpen slede (gjenta)
   Jingle bells, jingle bells,.
   jingle hele veien!
   O hva det er gøy å ri
   I en one-horse åpen slede (gjenta).
   En dag eller to siden,.
   Jeg tenkte jeg skulle ta en tur,
   Snart Miss Fanny Bright.
   Ble sittende ved min side;
   Hesten var mager og mager; no lэnk,
   Ulykke virket hans mye;
   Han kom inn i en drev bank,
   Og så fikk vi opp butikken.
   Jingle Bells, Jingle Bells,
   Jingle hele veien!
   O, hva det er gøy å ri.
   I en one-horse åpen slede.
  Song til jul: tekst, ord beste julesanger

   Oversettelse


   Hvor høyt i full galopp
   Klokkene ringer,
   For friske snøballer.
   Hvit luring unna.
   Jeg elsker rytmen trezvonu
   Reins vri.
   Hvor kult som dette
   I lys sanochkah roll
   Bells, bjeller
   Glede gråte
   Bell går til alle hjørner,
   Slede flygende.
   Nyttår, nyttår
   På et besøk til oss er
   Mye moro sammen, vi
   Feire nyttår.
   Katav gang jeg
   Venninner kanefart.
   Og vypavshy av sleden,
   Som snøen falt med det.
   Falt ned ler i min favn,
   Det forhastet i snøen
   Tilstått min kjærlighet.
   Hør meg,
   Mens hun lå snø,
   For jenter hest
   Vpryahyte i handlekurven din
   Og det hele galopp
   Hold en lys krasj.
   Mens hun er i snøen
   Skjebne i hendene.
   En annen populær carol White Christmas - White Christmas Bing Crosby utført en av de mest populære amerikanske jule singler. Perespivuvaly sang og sang Frank Sinatra, ЭlvysPresly, Bob Marley, Cher, Barbra Streisand og mange andre. Det er mer enn 500kaver versjoner. Sangen er litt forskjellig fra de glade singler Rudolf er rød på nesen eller Let It Snow melanholychnostyu henne, men på grunn av at favoritt av publikum.
  Song til jul: tekst, ord beste julesanger

   Sanger til jul


   I ortodokse land ble tatt i julen caroling. Barn og voksne med stjerner i sine hender bypass verft og sang salmer for å prise Kristus baby. Men nå denne tradisjonen har gått tapt, og få kan synge julesanger eller julekirke salmer.
   Samlet rundt bordet i julen vanligvis synger favoritt poplåter, russiske folkesanger eller.
  Song til jul: tekst, ord beste julesanger

   1. Fra moderne store populære sanger treffer Valeriy Meladze "Night på julaften."


   Heavy min lykke sovnet på skulderen min
   Stjerner brenne hennes engler sirkle over det
   En hemmelig sorg som en skygge falt på leppene
   Det vil snart være den kvelden det ble anerkjent
   Så hva har du vært med meg i morgen synes en drøm
   Ønsker ikke et nøkkelord
   Har du ikke tid til å fortelle henne
   Prytomyvsya min engel flyr på himmelen
   Posumuvav natt med meg og smeltet om morgenen
   Tales kort hode natt før jul
   Ikke bekymre deg, overga jeg mitt hjerte skjebne
   Ikke hold det for meg ikke bort i himmelen
   Blå fugl i dag vil jeg la viljen
   Prytomyvsya min engel flyr himmelen
   Posumuvav natt med meg og smeltet om morgenen
   Tales kort hode natt før jul
   På julaften julaften
   På slutten
   Jul
   Prytomyvsya min engel flyr på himmelen
   Posumuvav natt med meg og smeltet om morgenen
   Tales kort hode på julaften kveld.
  Song til jul: tekst, ord beste julesanger

   2. På midten av 90-tallet nøt stor popularitet Valery Chistyakov klipp av sangen "Night at julen."


   Her er teksten:
   Over byen snur snøstorm
   Gnister i dans snowflakes jul.
   Jeg venter på deg, jeg venter på deg
   ferie magi i vinter.
   Timer gå, gå, gå,
   de noen gang ta henne.
   La oss tilgi hverandre
   vi på natten av Good and Love.
   Kor:
   På natten av julen for oss er gode nyheter,
   Hva Kristus kom for å frelse oss, er det.
   Hvis bare vi la våre hjerter velkommen
   På natten av julen.
   På natten av jule se til himmelen
   Vi smiler født stjerne.
   Jafs av vin med venner
   For Faith, som er bra.
   Ønske om å snu brått,
   alt er på det beste, tro meg, min venn.
   I dag, streik, slår vår
   time - ville bare tro på oss.
   Og den kvelden i julen
   huset vårt komfortabel, den er full av venner.
   Vi ser verden, ser vi lyset
   venstre klok vilje.
   Kor:
   På natten av julen for oss er gode nyheter,
   Hva Kristus kom for å frelse oss, er det.
   Hvis bare vi la våre hjerter velkommen
   På natten av julen.
   På natten av jule se til himmelen
   Vi smiler født stjerne.
   Jafs av vin med venner
   For Faith, som er bra.
   Natt Rizdvonich julen
   vi venter på gode nyheter,
   Kristus er!
   På natten av julen for oss er gode nyheter,
   Hva Kristus kom for å frelse oss, er det.
   Hvis bare vi la våre hjerter velkommen
   På natten av julen.
   På natten av jule se til himmelen
   Vi smiler født stjerne.
   Jafs av vin med venner
   For Faith, på natten av jule Dobro.V
   På natten av julen for oss er gode nyheter,
   Hva Kristus kom for å frelse oss, er det.
   Hvis bare vi la våre hjerter velkommen
   På natten av julen.
   På natten av jule se til himmelen
   Vi smiler født stjerne.
   Jafs av vin i en sirkel
  Song til jul: tekst, ord beste julesanger

   3. I bærer Hlebnykovoy Marina er sangen "The Night Before Christmas" av Dmitry Chizhov.


   Snø rypyt under hælen.
   Snø skinner innhyllet seng.
   Huset på natten før jul åpne.
   Latter er spredt rundt,
   Latter ta hundrevis av hender.
   I forhold til min venn
   Og Gud våke over deg.
   Rozhdestvenskoyu kveld, bare litt,
   Du virkelig ønsker magi, og det er
   Du hører min mors stemme:
   "Sov, mitt zayinka,
   Uvurderlig skatt mine. "
   Gud jobbet et helt år
   Med føtter valyvsya Gud, og det er
   Venter på signalet til å fyre.
   Gud polnochnыh i lysene lys.
   Oh, ikke fjerne tretthet skuldre,
   Evige Gud julemøter.
   Rozhdestvenskoyu kveld, bare litt,
   Du virkelig ønsker magi, og det er
   Du hører min mors stemme:
   "Sov, mitt zayinka,
   Uvurderlig skatt mine. "
   Julaften
   Leser all poesi.
   Julaften
   Tilgir alle synder.
   Hele hans vesen
   Du føler flight
   Gratis sjel
   Gjennom natten før jul.
   God jul!
   Julaften
   Leser all poesi.
   Julaften
   Tilgir alle synder.
   Hele hans vesen
   Du føler flight
   Gratis sjel
   Gjennom natten før jul.
  Song til jul: tekst, ord beste julesanger

   4. Generelt kan julebordet synge en sang vinter, inkludert de velkjente "Boots, Boots" eller "Oh, frost, frost", "Oh, zymonka-vinter." Sannsynligvis alle vil like oppmerksomheten til "Din-Din-Din, klokken ringer."


   I måneden syyany
   Snø sriblytsya;
   Langs sporet
   C grade racing.
   Dinh-Dinh-Dinh, Dinh-Dinh-Din! -
   Klokken ringer
   Dette bjelle, lyden
   Mange jeg sa.
   I måneden syyany
   Tidlig vår
   Til minne om møtet,
   Min venn med deg
   Din bjelle
   Stemmen til den unge rang,
   Om kjærlighet, våren
   Song milde sang.
   Jeg husket hall
   Med støyende publikum,
   Licko søt
   Med hvit slør
   Dinh-Dinh-Dinh, Dinh-Dinh-Din! -
   Bjellen høres briller
   Med sin unge kone
   Min motstander er!
   Dinh-Dinh-Dinh, Dinh-Dinh-Din! -
   Klokken ringer
   Dette bjelle, lyden
   Mange jeg sa.  
  Яндекс.Метрика