Gaver til bestemor 23. februar
 23 februar - Feiring av at mannen som fortjener respekt. På denne dagen vi hedrer sterk halvparten av menneskeheten - forsvarerne av landet vårt - og prøve å vise så mye kjærlighet og oppmerksomhet. Det er kjent at menn elsker presenterer praktisk og funksjonell. Så hva bør gi bestefar 23. februar at han følte din omsorg, godhet og varme?

 Sjelen innsiden ut


 Hva kan være mer vakker gave, laget for hånd med kjærlighet. Men en slik gave du gi en del av sin sjel, uendelig kjærlighet og takknemlighet som ikke kan observeres.
 Vakker og deilig overraskelse er matlaging søt gave - kake, dekorative elementer, form som legemlig favoritt hobby bestefar. Kake dekorert biler, fly, domino, dam er ikke trivielt manifestasjon kompliment og uttrykk for dyp takknemlighet til en venn.
Gaver til bestemor 23. februar

 Fotomozayka - original og kreativ gave bestefar den 23. februar. Portrett laget av en rekke bilder vil helt unikt mesterverk av kunst. Du vil være i stand til å være smart og lage et familietre med bilder og data berøre omtrent fem generasjoner. Den resulterende bildet vil være gode og noen tilskriver forhold ildsted.

 Bra det ikke er overflødig


 Mellomliggende årene levere sitt preg på utseende og helse. Så ville man din bestefar være veldig fornøyd med et sett av verktøy, øvelser eller sager. Selv om det kan være en variant av saken.
Gaver til bestemor 23. februar

 Men dette samme dag for å gi min bestemor forsvarer av fedre mest attraktive og lønnsomme? Bare det å vite min bestefar hobby, kan du tenke på en masse gaver knyttet til hans favoritt hobby. Hvis din bestefar liker å sitte med en fiskestang, så det vil sikkert nødt til å like termos lagring container eller agn kjølebag.
Gaver til bestemor 23. februar

 For elskere av fly, ville ingenting være mer ønskelig enn å fly på en privat fly eller ballong eventyr.

 Komfort og bekvemmelighet spesielt fornøyd


 Dessverre, den gamle kjærlighet kjære ikke i stand til å varme i den kjølige høst- og vinterkvelder. Dårlig blodsirkulasjon fremmer konstant følelse kaldt. Gir vest, genser eller tøfler ovchinka du viser omsorg til sine likesinnede. Varmeapparat, varmt teppe, rug gir en følelse av komfort og velvære av dystre dystre vinter eller høst.
Gaver til bestemor 23. februar

 Faktisk, kan valget av en gave 23. februar for bestefar være morsomt tidsfordriv. Husk at valget bør føre ekte smil på ansiktet fanget bestefar. En må bare minne om at i verden er det noe bemerkelsesverdig åndelig, som fyller livene våre med øyeblikk av glede og lykke.  
Hvordan å lære engelsk fra scratch?

Så du ønsker å lære engelsk. Hvor? Hvordan? Hva du trenger å vite og gjøre før du begynner å trene? Dette UchyЭto vil fortelle deg i denne artikkelen.
Prøv først å bestemme Hvorfor lære engelsk - Fordi mange snakker engelsk, eller at de som er engasjert kjæreste Kate, eller fordi kursene er mange interessante mennesker som du kan møte?
Svaret på dette spørsmålet vil hjelpe du forstår hvor mye tid og innsats er nødvendig for å bruke på en ny hobby. For å få til de viktige tingene kan du tilbringe flere timer i døgnet, og nye bekjentskaper - nok for et par ganger i uken for å gå.
I tillegg forstå hvorfor du trenger engelskkurs vil hjelpe avgjøre nøyaktig til kurs du trenger. For eksempel kan en person ikke lese engelsk, ønsker å lære å lese boken, og ikke satt ut for å lære å snakke - er én løsning: du kan ta deg selv på en lærebok eller på en standard engelsk kurs. En annen mann, ute av stand til å si et ord på engelsk, ønsker å lære å snakke - da avgjørelsen vil være annerledes: å finne et sted hvor de lærer å snakke - engelsk samtale kurs.
Å lære å lese - er en av de enkleste klassene når du prøver å lære et nytt språk - hvis du vet hvordan du skal bruke ordboken vil se ganske oversettelse av et fremmedord. Naturligvis, du må lære grammatikk, og husk at teksten er funnet slang og idiomer.
Hvordan å lære engelsk fra scratch?

En jente som kom for å fortelle kurs i engelsk, lese engelsk hun lærte fra ordboken selv. Men så innså jeg at det leses mer eller mindre i stand, men når de hører de samme ordene fra sine overordnede, ikke forstår.
Derfor lære å snakke - er en annen. Hvor mange mennesker lære fremmedspråk, men bare en liten prosentandel som faktisk kan snakke på engelsk, tysk eller fransk. Årsaken er ikke at folk ikke kan, og den retningen eller kurs de velger, kan ikke alltid lære dem det.
Ett alternativ - det 10 år med å lære et fremmedspråk på skolen - I dette tilfellet, liker det eller ikke, og lære enkle setninger for å gjenta. Og noe helt annet - for å lære språket fra bunnen av, selv i begrenset tid - et par måneder med trening, ved hjelp av "skole" tilnærming, ikke alle vil komme videre i utviklingen av språket.
Men ikke bekymre deg, fordi i tillegg til skolen tilnærming, er det mange andre metoder som virkelig fungerer og gjør at du kan lære å snakke et par måneder allerede.
De er basert på en svært enkel, men høres paradoksalt idé - å lære å snakke et fremmed språk, må du snakke med ham. Du tenker kanskje tull. Og her og der! Hvorfor, gjør svømming, barn lærer å svømme og å lære å lese, vi starter med alfabetet?
Hvordan å lære engelsk fra scratch?

 Så hvis en person ønsker å lære noe - han begynner å gjøre hva han ønsker å lære sakte i begynnelsen, med tips og korreksjoner. Ingen nybegynner artist utenat ikke huske hva den diamant eller ball - hånd bør huske hvordan hun skal bevege seg for å trekke denne diamanten eller ball, og øynene må skille mellom kulen faller belysning.
Samme tilnærming og språk - hvis en person ønsker å lære å snakke et fremmed språk, det viktigste - begynne å snakke det. La oss sakte i starten, men etter hvert blir vant til det og lære å uttale alt riktig og raskt.
I disse teser er forskjellen mellom tale kurs og andre. De Deltakere fra dag lære å snakke ordentlig og finpusse ferdighetene til samtale. Det trenger ikke noen vitenskapelig formulert regler - de bare sakte ned læringsprosessen, og legger unødvendige tanker og tvil om ordene som å snakke utpeke visse grammatiske termer, hvilken del av talen er et bestemt ord.
Selvfølgelig, hvis du vizmetesya for å mestre et nytt språk med sikte på å lære å snakke, trenger ikke å kjøre for lærebøker og forventer læreren å forklare alle reglene. Besøks snakker selvfølgelig, må du forstå at hensikten med bevegelsen består av små skritt - i går lærte å snakke en enkel setning i dag - noe mer kompleks.
Det viktigste - ordne opp mål. Og så - løsningen er svært enkel. Hvis målet - å lære å lese og skrive - for å gå på kurs der søkere skrive og lese hvis du ønsker å lære å snakke, må du se god snakker selvfølgelig.
Å lære språket du trenger er ikke så mye som det ser ut - bare et par måneder med trening, og du begynner å forstå, snakke engelsk, lære å bruke en ordbok, men viktigst av alt - det føles ikke frykt eller skam for å ha talte ord være feil eller ikke riktig uttale. Hvis du ikke har dette materialet kan fortsatt lese artikkelen: Hvordan lære engelsk hjemme

 Video leksjon


Hvordan å lære engelsk hjemme?

Uavhengig språklæring både komplekse og enkle øvelser. Du trenger for å finne gode bøker og ordbøker, velge riktig metode for å organisere sin tenkning, nemlig læring kan også bli din hobby.
Hvis du er i vane Produkter regelmessig gjøre, fra den tiden vil det bidra til å heve nivået på kunnskap over kandidater som valgte ikke å engasjere seg i språket etter. Og hvis vi skal kommunisere med utlendinger, vil din sosiale sirkel utvide. Når du kommer til ønsket - kan være stolte av.

 Problemer i selvstudium språk


Ideen om å studere engelsk besøkt mange. Men ikke alle kan gjennomføre det. Hvorfor?
 Mangelen på kontroll. Ofte, for ikke å gå glipp av klasser, trenger vi viljestyrke. Han kan slå lære alt fra invitasjoner til å gå til en interessant film. Det bør gjøre klar tidsplan, som bør følges nøye.
 Feil. Når selvstudium språk, må du være forsiktig og samvittighetsfull. Hvis du gjør med læreren og gjør en feil, fikse du det. Men hvis du lærer for deg selv, vil du ikke være i stand til å forbedre og riktig fylt design kan "slå seg ned" i et brev til spørsmålet. Lær lettere enn omskoleres.

 Vi gjør planen av klasser


Du må lage en plan som du kan følge. Naturligvis, det beste tilbudet hver dag for en time eller en halv med en pause på fem til ti minutter. Tidsplanen vil trolig variere, men bør følge prinsippet om "den beste lille ofte enn ikke for en lang tid." Klassene er hver dag i tjue minutter vil bringe mye mer fornuftig enn en fem timers. Tidsplan skal henge i en fremtredende plass.

 Bestemme formålet


Hvordan å lære engelsk hjemme?

Definere mål og prøve å sende alle pengene og innsatsen for å oppnå det. Hvorfor trenger du å vite engelsk? Å gå på jobb i utlandet? Snakk på internett? Se filmer eller lese bøker i originalen? Å korrespondere med forretningspartnere?
I løpet av de øktene bør kombinere øvelser på grammatikk, skriving, lesing og av evnen til å uttrykke sine synspunkter. Et fokus bør gjøre hva du liker og hva du personlig trenger. Hvis du ønsker å lære å lese, lese mer, og så videre. I dette tilfellet, fruktene av treningen din - vil ferdigheter og kunnskap inspirere deg til å erobre nye høyder.

 Velge tilnærming


Hvordan å lære engelsk hjemme?

For å gjøre optimal program for sine klasser, trenger du å bli lærer og lære undervisningsmetoder.
Det er to tilnærminger til språklæring: "Kommunikativ" og "Tradisjonelle".
Tradisjonell - en kombinasjon av grammatikk-oversatt og audyolynhvalnoho metoder.
Dersom skolen du ble lært noen fremmed språk, så du allerede vet hva grammatikk-overførbar metode. Vokabular ved hjelp av ordlister overføre tekster, grammatikk øvelser og historier, oversettelser og oversettelser igjen. Selvfølgelig kan lærerne utvide listen over aktiviteter dermed mer interesserte studenter. Men disse er isolerte tilfeller.
 Audyolynhvalnыy metode produktiv fortid. Nå har du muligheten til å kjøpe CDer med opptak uprazhnenyy.Obuchenyya består av lytting og dialog play - de hjelper lære grammatikk og "satt" uttale. Hvis du virkelig vil så snart som mulig for å lære å snakke et fremmed språk, så du bør se etter kurs på CD.
 Den kommunikative tilnærmingen består av teknikker som bruker jobb-analyse av situasjonen, i sammenligning, for å søke etter feil, debatter, spill. Denne tilnærmingen er den mest effektive i dagens tid. Han ikke bare lære språket - det viser hvordan du bruker den.

 Lærebøker, ordbøker og andre verktøy


Hvordan å lære engelsk hjemme?

Hvis du har studert engelsk, så bør du først ved hjelp av tester for å vurdere sine kunnskaper. Ikke overdrive ditt nivå - bedre prøv igjen som vet hva zastryanyte for noen uforståelig tutorial side.
Det er nødvendig å velge en lærebok, som inneholder ikke bare regelmessig mosjon, men uvanlige, kreative oppgaver, implementere kommunikativ kampanje. Hva vil være mer interessant og forståelig tutorial, jo mindre sannsynlig at du støter på problemer selvstendig læring, for eksempel "pozaymayusya ikke i dag, i morgen." Neste dag, alle de samme ansvarsfraskrivelse.
Kom med kassetter, CD-er og bøker som det står skrevet: "engelsk for en måned! ". Hvis det var så enkelt, ville alle har lenge kjent språk.
Det mål du setter deg ikke, vil du trenger for å studere god ordbok. Det er lite sannsynlig at du har nok vokabular elektroniske ressurser.
Med en tykk, men liten størrelse ordbok enklere å bruke enn mer liggende format utgave. UchyЭto rådes til å kjøpe en ordbok på 50.000 ord mer - bedre, mindre - verre. Det bør også ta hensyn til det faktum at i gode tidsskrifter kan alltid finne eksempler på bruk av ord.
Prøv å velge en Siste utgave. Et annet pluss for frisk Ordbok: publikasjonene som ble opprettet i første halvdel av forrige århundre, er det et stort antall ord som lenge har vært en del av engelsk. Dictionary of fine print lettere, så dette også oppmerksom. Ordbok - er uunnværlig assistent i engelsk, og ikke angre på det for pengene.
Obligatorisk bør brukes Kurs på CD, lyd materialer som vi sa tidligere, kan de bidra til å utvide ordforråd, uttale og be om å snakke for å lære engelsk. Selv om du ikke forfølge denne oppgaven, er det fortsatt en læringsprosess varierer. Og hva er mer interessant å gjøre, jo mer positive resultater.
Det er et alternativ til å studere online kurs. I løpet av denne opplæringen du vil sende e-post oppgave når du utfører dem, så send en lærer, vil han sjekke og vil indikere feil du har gjort. Disse kursene hjelpe deg å lære ikke å gå glipp av klasser og disiplin. Dette er et godt alternativ for nybegynnere.
I bokhandler er Bøker på engelsk, tilpasset for lesere av forskjellige nivåer. Direkte på dekselet, kan du se det nødvendige kunnskapsnivå. Hvis du leser disse bøkene, kan du utvikle en følelse av språk, literacy, lære å bygge setninger, utvide ordforrådet.
 Se filmer i den opprinnelige - Det er veldig moro. Se filmer der engelsk lydspor og undertekster er. Hvis nivået er langt vanskeligere å forstå dialoger, foreslår vi at du starter med tegneserier. De bruker ofte enkle ord. Først ser med undertekster og stoppe når den møter et nytt ord. For alle filmene gjør en liten vokabular og som ser rekord nye ord.
Under trening Bruk Internett - Det gir en luksuriøs anledning. Tjenesten livejournal.com du kan starte en blogg på engelsk ved hjelp av Skype kan du snakke med morsmål eller lese elektroniske dagbøker britene og amerikanerne. Chatterom, fora, sosiale nettverk - bruk og nytte. Liker du å lage mat? Så se etter oppskrifter på engelsk og lage mat med det. Du må bruke språket overalt for å lære det raskere. Hvis denne artikkelen ikke imponere deg, kan du likevel lese denne: Hvordan lære engelsk fra scratch

 Teknikker og øvelser


  •  Prøv å begynne å tenke på engelsk, selv kommentere daglige hendelser, avtaler, action.

  •  Tilbringe tid i et land der snakker engelsk: kombinere en hyggelig ferie med nyttig språkpraksis.

  •  Finn engelske tekstene som du liker, flytte, lese og synge med utøveren.

  •  Lære kulturen, vil det også være svært nyttig hvis du drømmer om å flytte til et land der snakker engelsk. Finn ut hvem som setter pris på folk med hvem du kommuniserer. For eksempel søke etter detaljert biografi om Winston Churchill. Politikk er ikke interessert i? Deretter kan du se filmer, som presenterer de viktigste øyeblikkene i historien, detaljer om vitenskap, kunst av bil, mote og mer.

  •  Video Tutorials    Яндекс.Метрика