Hvor raskt lære å snakke engelsk?

Lær å snakke engelsk er lettere enn å lese og skrive på engelsk, fordi du ikke trenger å gå i dybden av nyansene i alle regler og staving. All trening er redusert til normal huske å høre ord og setninger gjennom bruk av språket i hverdagslivet. Du vil finne at de mest effektive metodene, og er ikke verdt din tid.
 Først bestemmer hvilke egenskaper som skal være den personen å lære muntlig engelsk.
De prinsipper som bygget sin egen undervisning engelsk:
 •  Regulariteten. Du må ikke glemme at noen opplæring bør behandles seriøst, noe som betyr at du må bestemme dagene for klassene, og etablere regularitet (ti ganger i måneden eller tre ganger i uken eller en gang om dagen). Vanlige klasser vil huske nye ord og uttrykk, mens ikke glemme gamle. Hvis du deltar på vilje og sjelden ta den tiden du risikerer ingenting, ikke engang lært det grunnleggende.

 •  Ærlighet. Ikke alle er i stand til å lære selvstendig, så hvis du er sikker på at ikke takle, er det best å leie en veileder som effektivt og raskt vil lære engelsk.

 •  Utholdenhet. Dette er en av de viktigste egenskapene som folk trenger å lære å snakke engelsk. Studere språket er ikke så lett som det kan virke for noen, fordi da bare å huske oversettelsen av ord, og ikke minst deres korrekte uttalen, bruk og så videre.

 •  Motivasjon. Selv de menneskene som ikke har positive egenskaper som har stor sjanse for å lykkes hvis de virkelig ønsker å lære å snakke et fremmed språk. Sterkt ønske om å outshine stand til eventuelle negative sider ved mennesket, som en person som søker å alltid være i stand til å gå gjennom alt, og nå sine mål.

 •  Selvkontroll. Selvfølgelig, for effektiv læring, må være i stand til å objektivt vurdere prestasjon og selvkontroll. Funnene vil avgjøre om du kan fortsette å bevege seg i språkopplæring eller trenger å gjenta materialet dekket.

 • Ingen av disse punktene er ingen omtale av det faktum at en person må ha noen evne eller kunnskap med hensyn til språk - det står at alle kan lære å snakke engelsk, det er en vilje

   8 måter å raskt lære å snakke engelsk


 •  Besøk den engelske skolen. Den mest effektive metoden - en direkte kommunikasjon med de engelsktalende innbyggere. Det er bedre å gå for et par måneder i et land der alle snakker engelsk. Du kunne ikke hjelpe raskt lære språket på grunn av konstant bruk. Naturligvis er denne studien den dyreste, men den har maksimal effekt, som vil være avslappet og naturlig.

 •  Se filmer på engelsk. Livet av moderne mennesker kino spiller en viktig rolle. Det er vanskelig å forestille seg en kvinne eller en mann som ikke liker å se på komedie, horror og andre sjangerfilmer. Så halvparten - eller to timer på å se noen filmer du kan dra nytte. Bare se filmer med russiske undertekster og engelsk stemmeskuespill, hjelper det å oppfatte tale og høre forskjellige uttrykk og bildetekster til å forstå betydningen av kopier. Over tid, trenger du ikke og undertekster. Så du kan kombinere forretninger med fornøyelse.

 •  Les bøker på engelsk. Hvis du har en grunnleggende kunnskaper i engelsk, bør du prøve å lese tegneserier, magasiner og bøker. Selvfølgelig, vil du trenge en online oversetter eller engelsk-russisk ordbok som kan bli funnet på Internett. Litteratur utenlandske forfattere vil hjelpe deg å lære å formulere setningen i samtalen. Men denne metoden er ikke egnet for de som spesielt ikke lese russisk, fordi de vil ikke interessant og kjedelig.

 •  Med venner, slektninger, venner kommunisere på engelsk. Blant dine venner tror det er en mann som snakker flytende engelsk. Hvis ja, rett og slett enige om å kommunisere med ham på engelsk. Noen mer interessant vanlig repetisjon av setninger eller lytter studert noe av teksten selv.

 •  Overhalinger sitt hjem i engelsk klassen. Dette er en av de mest populære måter at de fleste lærere rådes til engelskkurs: hvert objekt skal henge et klistremerke med det engelske navnet på objektet. Dette er effektivt, men bare hjelper i løpet av den første uken. Fordi disse klistremerkene slutte å betale oppmerksomhet til mer uttalt stopp i å høre ordene skrevet på dem. Derfor er denne metode anses kontroversielt, men som et eksperiment, er det realistisk, plutselig det vil hjelpe

 •  Lytte til lydbøker fra å lære engelsk. I dag er det mange lydbøker for å hjelpe lære muntlig engelsk. Lydbok - en rekord fortellerstemme som lærer den riktige oversettelsen og uttalen av enkelte ord og uttrykk. Disse kursene er effektive, og de har nok til å mestre riktigheten av uttalen av lyder og grunnleggende setninger. Etter å ha lyttet til disse bøkene, selvfølgelig, trenger videre utvikling i denne retningen.

 •  Kommunisere på engelsk forum og chatterom. Denne metoden er populær blant unge mennesker fordi unge mennesker ofte sitter på internett og kan lett finne den engelske skjema og samtaler. Men det er viktig i denne metoden at bruk av en konvensjonell virtuell kommunikasjon du forbedre gode kunnskaper i engelsk. For rask kommunikasjon kan du også trenger å skrive på et tastatur raskt som du kan lese i en av artiklene på nettstedet vårt.

 •  Tenk på engelsk. Til slutt vil jeg legge til at skulle oversette sine tanker til engelsk, vil det bedre absorbere nye ord, uttrykk og begreper, og dette er den viktigste oppgaven i å lære engelsk.

 •  Video Tutorials

  Hvordan lære å kjøre raske 100 meter? + Video leksjoner

  Stometrovku er en av disiplinene friidrett, fordi i en slik avstand runner hastighet forblir den samme i begynnelsen og på slutten, snarere enn minsker, som avstander på 200 meter eller mer. Det er på grunn av hundre meter kan bestemme at en person kan utvikle fart.

   Funksjoner


  De viktigste faktorene når den hundre meter fysiologi og biologi av menneskekroppen. Det gjør at vekttrening for å utvikle disse sidene ved menneskenaturen. Og koordinere data, fordi folk kjører stometrovku må styre sin kropp, som en erfaren kaptein. Derfor er riktig løpsteknikk at hver utøver må mestre.

   Utstyr


  I løpende casing bør holdes vertikalt. Hofte, kne og ankel i den posisjonen skuyutsya maksimum, noe som bidrar til å presse på sporet med maksimal kraft.
  Bare når det ene beinet gjør et trekk fremover og vynesetsya støtte etappe vil rette seg opp, ledsaget av små håndbevegelser og vri skuldrene. Av treghet etappe går frem som foten.
  Hendene på rømmen er fritt bøyd posisjon, deres oppgave - ikke tregere tempo. Rive opp av spor runner begynner å "fase av flyturen." Det er ikke kontrollert løper, men han kan forberede seg på sammenstøtet med bakken. Med enkle kjent runner ben kan raskt hurtig på en spor ytterligere frastøting.

   Trening


  For løpere, som spesialiserer seg på stometrovkah nødvendige øvelser utvikle koordinasjon og utholdenhet. Denne metode for å kjøre inn i segmenter, første ikke mer enn 30 meter, blir avstanden øker.
  Ser utyazhytelyamy trening for utvikling av alle muskelgrupper, og løp opp bakken med kors på ulendt terreng.

   Video Tutorials  Hvordan lære å spille trommer hjemme? + Video leksjon

  Lær å spille trommer ønsker annenhver tenåring som noen gang har vært på en rockekonsert. Men i å spille trommer er deres betydelige ulemper:
 •  Planter er ikke billig.

 •  Opplæring vil ta flere år.

 •  Demonstrere dine ferdigheter kan bare være på konserten, fordi ingen trommesett gitar.

 •  Øvelsene vil sette opp mot dere alle naboene.

 •  Resultatene vil bringe bare klasser med fagfolk.

 • Hvis alle disse vanskelighetene av liv spirende trommeslager Ikke bli redd, la oss komme ned til historien: hvordan kan du lære å spille.

   Hvordan lære å spille uten et trommesett


 •  Hvis trommesett du ikke har råd, så kan du gjøre treningen pэdom. Det utsteder ikke høye lyder, men å håndtere hlestkosti sans for rytme og passer perfekt.

 •  Hvis ped ikke fornøyd eller annen grunn, kan vi tromme kit med skift, kan dette ta alt - fra biter av plast og gamle dekk. Mange stjerner og startet.

 •  Den mest ideelle alternativet ville være å lære i skolen sirkel eller kontroll.

 •  Hvis du virkelig ønsker å kjøpe et trommesett, begynne å kjøpe det bit for bit.

 •  Hvordan starte å spille når trommesettet er


 •  Like viktig å melde deg på skolen eller delta med læreren hjemme, fordi ingen tromme gitarakkorder studien ikke er begrenset som kjøper en dyr oppsett. Læreren vil lære deg å oppføre seg ordentlig med det og sitte på den, ikke bare muligheten til å spille.

 •  Kjøp trommesett - et alvorlig skritt, må du forberede den grundig. Les bøker og spesialiserte fora, be om råd fra mestere.

 •  Kostnaden for installasjon kan koste nesten tusen dollar. Vi må være forberedt på slikt avfall, som et godt verktøy vil tjene trofast i mange år.

 • Men alle de ovenfor bare basis. Hvordan kan fortsatt spille trommer, spør du? At du må forklare til læreren mens han studerte, fordi uten tilsyn Drumming kan koste deg helse. Men det finnes fora som vil være nyttig for nybegynnere trommeslager.
   Freedrumlessons - Source video tutorials og et sted hvor du kan lese råd til en bestemt skole trommeslagere.
   Drumbum - De samme kilde video leksjoner med teori.
   Tunadrum - Gjennom denne nettsiden vil du være i stand til å tilpasse sine trommer.

   Video Tutorials  Яндекс.Метрика