Hvordan lære å lese raskt?

 Innhold:
 •  Ikke lest høyt

 •  La oss fokusere på lesing

 •  Utvide vinkel utsikt

 •  Hvordan lære å lese raskt (opplæringsvideoer)

 • Evnen til å lese flytende er ikke en luksus, det er en obligatorisk ferdighet i vår verden. Behovet for rask lesing er ikke diskutert, men mange sier at det er lagt i barndommen. Det er en myte. I alle aldre kan lære å lese flytende. Du spør hvordan? Akkurat nå og lære.

   Ikke lest høyt


  Hovedproblemet er uttalen når du leser ordene høyt, og i hodene våre siden barndommen "drept", som skal leses opp. For å bevise at dette er galt, gir vi et eksempel: USAs tidligere president John F. Kennedy hadde en rekord for fart høytlesning, men han kunne ikke snakke over 300 ord per minutt. Trenger mer bevis?
  Selvfølgelig, hevder at det er galt - det er enkelt, men hvordan det kan løses? For ikke å uttale ordene høyt når du leser, ta følgende øvelser:
   "For finger"
  1. Les enkle tekster.
  2. Ikke søke å dypt tenk å lese.
  3. Prøv å lese teksten i samme tempo som fingerbevegelser.
  4. Raskt flytte pekefingeren i teksten.
   "Musikk"
  Mens du leser bør omfatte rolig musikk og følge utviklingen av melodien.
  Hvordan lære å lese raskt?
   "Account"
  Mens du leser holde en score 1-21.
   "Fragment"
  Uttale korte aforismer, ordspråk, patters, poetiske setninger.
   "La la la seg"
  Om uttale noen spesifikke ord eller lyd, uttrykk.
   "La la la høyt"
  Si høyt noe sånt nei, nei, nei, la-la-la eller enkelte ord.
   "Språk trykke"
  Trykk ned på tungen til tennene.
   "Ryddig omkrets"
  1. klemmes tenner penn eller blyant.
  2. lepper og tunge bør ikke røre en blyant.
   "Lipstick Silence"
  1. Finger holde hender på leppene.
  2. Se til at ingen vorushylysya lepper.
  Hvordan lære å lese raskt?

   La oss fokusere på lesing


  Et annet problem som hindrer utviklingen av rask lesing, til en retur lese deler av teksten. På den tiden da du kommer tilbake, du mister verdifull tid og innhold av et ord spiller ikke spesiell betydning.
   "Ingen grenser"
  Når du gjør lesing alltid prøve å slå din egen fartsgrense: probehayte Side 2 minutter, deretter et minutt og så videre.
   "Konsentrasjon"
  Når du leser en tekst tilbake å ha lest deler du tvinger hjernen din til å tro at du kan returnere til enhver tid, slik at konsentrasjonen synker. I denne forbindelse, UchyЭto rådes til å lese den oppfatning at noe tilfelle ikke kan gå tilbake, selv om du ikke forstår, ikke gjør det. Du slutter ikke rate - og øke forståelsen.
  Hvordan lære å lese raskt?

   Utvide vinkel utsikt


  Hvis du leser dette, har du kanskje allerede har lagt merke til at jeg er mot skoleverket. En annen meget viktig poeng som innpodet i oss fra barndommen - kjøring på linje med fingeren. Dårlig idé å begynne med, fordi det hjelper ikke å øke lesehastigheten. Menneskers øyne, feil lesing, flytting jevnt, men de ofte stoppe. Det kalles feil utdanning! Vår finger kan hoppe fra linje til linje, det tar tid! Og på denne tiden trette øyne og generelle lesehastigheten begynner å avta!
   "The tall, bokstaver, setninger"
  1. Skriv "look" noen få setninger eller setninger.
  2. Du kan også skrive alle bokstavene i alfabetet.
  3. Det samme kan gjøres med tsыframy.
   "Hvis det var noe annet sted"
  1. Uten å flytte øynene dine, kan du prøve å se så mange ting (høyre, venstre, topp, bunn).
  2. Utvid sektor behov for å gjennomgå i alle miljøer og alltid.
  Hvordan lære å lese raskt?
   "Non-maskiner"
  1. Du ser deg rundt, prøv å fange utseendet ord på skilt og annonser.
  2. Gå gjennom gatene, gripe utsikt rom eller passerer parkerte biler.
   "Den første og den siste"
  1. Slå på musikken.
  2. Raskt lese den første og siste ordet i hver linje lese andre ord er nødvendig.
   "Ordbøker"
  1. Finn den russisk-utenlandske, synonymt, antonymic, staving eller en annen ordbok.
  2. Start raskt lese ord og raspoznavayte andre par ord om gangen.
   "Finn nummeret"
  1. På papir, tegne en firkant 3x3 i en kaotisk måte ordne sifrene 1 til 9.
  2. Hold blikket, stirret inn i sentrum torget, se etter alle tallene i orden.
  3. Økning til 4x4 kvadrat (1 til 16 tall), og så videre.
   "Windows"
  1. vurdere panorama utenfor.
  2. Overfør visning av tekst, prøv å justere øynene dine masker langs kantene på tekst: sektoren er synkende, det bør økes igjen og igjen.
  3. Gjenta det hele flere ganger.
  Hvordan lære å lese raskt?
   "Poems"
  1. Finn verset hvor korte linjer.
  2. En linje leses av ett stopp, fikse øynene på de siste ordene.
  3. velge dikt med lengre linjer Gradvis.
   "Nok en gang vinduet"
  1. Gå til vinduet, som så i øvelsen kalt "Window".
  2. Overfør visningen av tekstområdet smalere syn - du trenger å utvide det, gjenta om og om igjen.
   "Støtte fingre"
  1. Les en avisspalte, som følger med denne prosessen fire fingre, flytte dem ned.
  2. Den samme gjøre med tre, to og en.
  Nå har du øvelser for å bidra til å utvikle rask lesing. En UchyЭto bare ønske deg lykke til i dette ikke enkelt, men svært nødvendig arbeid.

   Hvordan lære å lese raskt (opplæringsvideoer)  Hvordan lære rask rapping?

  Rap har lenge fått popularitet i Russland og i utlandet. Dette er ærlighet og emosjonelle rytme tekster som huskes. Det er derfor mange mennesker ønsker å være en rapper.
  Det er ingen universelle teknikker og metoder lært rapping talent. Og ingen av de kjente rappere ikke gikk til musikk skole, der han lærte det. Dette betyr at for å lære å lese og skrive rap alle kan. For å gjøre dette, begjær, innsats, og daglig mosjon. Du trenger to komponenter: tekster og rytme. UchyЭto gi noen tips for å hjelpe deg å mestre deg selv denne typen arbeid.

   Arbeide med tekst


  Å lære rapping, først må du skrive. Hver selvrespekt rapper vet tekster skal være klar og ærlig. Noen rime deres emosjonelle plager eller skrive "stebы." Hva du skal skrive - det er opp til deg. Men husk at hver maske må nå hjertene til publikum at han forsto. Linjene til de nye låtene kan komme når som helst på et sted, så holde for deg selv opptaker eller en penn og notisblokk.
  Rhymes bruker mest vanskelig fordi rap - en slags improvisasjon. Her er noen regler for rim:
 •  Ikke rime med en annen verb verb som stakk - skrike. Bruk forskjellige deler av talen. Det beste alternativet ville være et verb eller adjektiv + substantiv.

 •  Ved hvert trinn bruker omtrent lik antall stavelser. Testen vil høres rytmichnishe og blir jevnere.

 •  Hver linje må være noe fornuftig. Og teksten gjør beslektet og logisk. Ikke bruk "rim for rim," bedre å bruke mer tid på valg av ord enn å bruke de høres bedre ut.

 • Etter skrive teksten, vise sine kjære, slektninger eller venner. Så snart de uttrykker en gyldig kritikk av arbeidet ditt.
  Når du er ferdig, går du videre til å lære å lese rap som skrev.

   Lese tekster


   Serverer Denne musikalske retning - er den vanskeligste, men også den viktigste. Noen ganger, til tross for at teksten er fine, sammensetningen kan ikke høres. Husk at å lese rap - er først og fremst et spill av rytme og intonasjon. Her er noen tips om trening:
 •  Intonasjon - En viktig faktor i vellykket forestilling. Sette følelser i hvert ord uttales. For denne følelsen, skrev det. Kombinasjonen av vakker og følelsesmessig lesning av teksten - suksess.

 •  Reading Technology - Er heller ikke uviktig parameter. Det bestemmes av hastigheten på diksjon og uttale. Diksjon blir annerledes: Articulation regelmessige øvelser, kan snakke med noe i munnen, for eksempel nøtter, prøv å snakke mye av tungen Twisters. Også det viktigste Speed ​​uttale. Legg merke til at i utgangspunktet du ikke vil ha høy hastighet. Først jobbe på kvalitet, og deretter akselerere tempoet. Hastigheten vil komme med tiden.

 •  Rhythm er grunnlaget for rap. Derfor, ta hensyn til utvikling av ferdigheter mestring av rytme. I resitere ofte den samme rytme, men det er bare for nybegynnere. Fagfolk i hver ny lov for å endre rytmen. Men ikke glem at i alle fall ikke fravike dimensjonsteksten. Å utvikle en følelse av rytme kan kjøpe en metronom og alltid lese teksten under den. Ved hver ny utfordring med enheten bør starte en ny linje. Etter treffer en metronom vil forbli i hodet ditt, og du kan trene uten tekster.

 • Du kan også lese teksten i vår nettside kalt Hvordan lære å lese poesi. Det er skrevet om emosjonell lesning er video tutorials.
  Så nå vet du hvor fort du kan lære rapping, spør deg selv den hensikt og gjøre øvelser. Det er musikk i hjertet, som påla rytmen, så det er å lytte, og du vil lykkes.

   Video Tutorials


  Яндекс.Метрика