Rima. Mystery heter Rima

 Rima - gammel og nå en sjelden navn. Det kommer fra byen Roma og det latinske ordet som betyr "rymlyanka."
 Planet skyts Rima : The solen.
 Fargene er bra for en hersker som het Rima : Stål, gul-brun.
 Favoritt farger Rima : Orange, grønn.
 Steiner-talismaner Rima : Opal, krysopras.

 Kjennetegn kvinne som het Rima


 I naturen av eieren navn kombinerer egenskaper som hardhet og lett oppstemthet. I Rima ekstremt vanskelig karakter. Som et barn, er hun utrolig humørsyk. I naturen av Rima gradvis sterkere tendens til å søke hans rop, forsterket egoistiske tendenser. Rima intolerant og zlopamyatna fordi hun har ingen venner. Dens ingen interesse i livet, bortsett fra seg selv.
 Rima ryddig, pedantisk, dyktig deler sin tid, ikke glem å la det være plass for kjærlighet farvel. Hvis du ønsker å Rima hørt at du ikke trenger å bevise noe, bare vent når hun roer seg. Rima mye søkt i livet, får en strålende utdannet. Men gift med henne veldig vanskelig å komme overens.
 Rima kan ikke høre ønskene og andres følelser å ignorere, så hun ikke telle dem. Rima har stor selvtillit, noe som bidrar betydelig i karrieren hvis hun lærer å holde deg under. Rima kan arbeide innen kultur, lege, journalist.
 Karma vegne tungt belastet fordi Rima elsker bare seg selv, men andre fordømte ikke gjenkjenner. Hun skal lære å tilgi folk til ikke å fornærme og ikke fordømme dem.
 Hvis du vil chatte med Rima (og det er interessant og intelligent kommunikasjon), vil den ros og alt være bra. Og hvis du arbeider såret henne stolthet syk, kan du kjøre inn uhøflig og bli hennes fiende.
 Navnedager i Rima 2 februar (Januar 20), 3. juli (juni 20) - Rima Novodunskyy, Slav, martyren, var en disippel av apostelen Andreas. Han døde som martyr i I-tallet.

 Kjent i historien om eieren navn Rima


 Rimma Barker - kjent fra middelalderen heks, hennes kunst England beboere tilskrives ulike lokale svøpe: inyears, sykdom og død. Det er kreditert med en av hennes oppskrifter såkalte magisk salve, der hekser har evnen til å forårsake epidemier. I 1603, en heks brent på bålet. Hennes oppskrift som kom i mange magiske bøker, lenge fungert i hjelp av mange uerfarne magikere.
 Rimma Kazakova - poet.
 Rimma Markova - skuespiller.  
Mysterium som heter Lolita

 Navnet kommer fra det latinske ordet som betyr en "polevev gress."
 Planet skyts Lolita : Mercury.
 Fargene er bra for en hersker som het Lolita: lys grønn, sølv, red.
 Favoritt farger Lolita Hvit, oransje.
 Steiner-talismaner Lolita: Agate, gult.

 Verdien av Lolita


 Lolita ekstremt spennende. Kraft av navnet gir stor fleksibilitet og smidighet, som er mest kvinner som har satt sitt navn som for dekorasjoner. Først av alt, peker det til stor stolthet av Lolita, som bestemmer sin karakter.
 Gjennom implisitt i navnet til fleksibilitet Lolita ofte spiller noen rolle valgt og dermed bygger sin linje av oppførsel. Det er ganske liberal sinn, i alt, men egoisme seirer over følelser. For hva Lolita ikke kan nekte, så det er utholdenhet. Det er attraktivt, smidig, i stand til å lette mennesker og deres entusiasme i denne forbindelse kan oppnå stor suksess i livet. Familien viser Lolita karakter, hun elsker å legge press på sin mann. Lolita forsiktig og sannsynligvis i stand til å gjøre noen av hans drømmer-relaterte karriere. For å oppnå dette, er det kanskje mer upokoryvshy hans stolthet. Karma heter Lolita tynget noen villfarne karakter.
 Skriv ut Lolita av veldig enkelt, men hennes rolig er ikke alltid mulig. I Lolita er venner, og det vanligvis kommer til unnsetning. I en samtale med henne humor gjør ikke vondt og lett syn på verden.

 Kjent i historien til Lolita


 Lolita - dette kalles heltinnen i romanen, Nabokov, crazy nymfetku, lagt smertefulle opplevelser av hovedpersonen. Som for ekte kvinner iført et godt navn blant dem - Enestående argentinske skuespilleren Lolita Torres. Målrettet, talentfull og temperaments, Torres ønsket å spille filmene siden barndommen, og har 13 års hovedrollen i sin første film "omskiftninger". I løpet av sitt liv, denne fantastiske skuespilleren spilte i dusinvis av filmer, inkludert "Kjærlighet ved første blikk", "Groom til Laura" og mange andre. Ifølge kritikere, Lolita Torres perfekt stand til å bruke sin naturlige sjarm (naturlig fascinasjon med alt eieren heter Lolita), som kombinert med medfødt artisteri og nåde ga en fantastisk effekt. Blant annet Lolita Torres - en stor sanger, og hennes opptreden av argentinske folkeviser, dyktige og fornuftige, regnes fortsatt uslåelig.  
Nona. Mystery vegne Nonna

 Planet skyts Nonna: Sun.
 Fargene er bra for en hersker som het Nona : Mørk brun, sølv-hvitaktig.
 Favoritt farger Nonna : Orange, varme toner av brunt. Stone maskot Nonna: karneol.
 Nonna Latin betyr "niende".

 Verdien av Nonna


 Nevne Nonna fast nok i lyden, mens strømmen er tendensen bærer til en viss isolasjon, som er på grunn av sin reaksjon på ytre omstendigheter. En kvinne som het Nona har enorm stolthet. Nona ikke bortskjemt - en far som valgte navnet hennes er, eller var feig godmodig, heller, forsøkte han å lære Nona oppnå bare ikke en kjepphest, men viljestyrke og talent, og Nona bare nådd.
 Hun har også lært å være sterk, selvstendig, og det vokste og så - natur Nonna slik at fingeren i munnen hennes ikke akt. Men hvis tegn vises Nonna god sans for humor, som gjør det mulig å glatte skarp stolthet, så livet kan det bli bra. Ofte Nonna er ensom og gråter i puten min, la ut følelser. I alle fall Nonna ekstremt talentfull, og om det vil mildne din karakter - det vil være lettere å leve.
 I håndteringen av Nonna ønskelig å først ta en nærmere titt på den og sjekke sin respons til harmløs spøk. Med venner Nonna er oppriktig når hun ønsker å snakke åpent. Av seg selv Nonna inviterer sjelden seg over begs å besøke venner.
 Navnedager i Nonna 18 (5) August - Nonna Nazyanskaya, dyakonysa.

 Kjent i historien Nonna


 Nonna Mordjukova - en fremragende russisk skuespiller.
 Nani Bregvadze - georgisk sangerinne.  
Roxana. Mysterium som heter Roxanne

 Roxanne Navnet stammer fra den iranske root "Raksha", som betyr "lys". I den iranske æra - et symbol på guddommelig makt, nedfelt i den kloke hesten helten Rustam, hjelper ham i hans bedrifter (pers.).
 Planet skyts Roxanne: Sun, Mars.
 Fargene er bra for innehaveren av navnet Roxanne : Mørk stål, sølv, rød.
 Favoritt farge Roxana : Gold.
 Stones - Mascot Roxanne: Morion (røykkvarts), Jasper.

 Kjennetegn kvinne som heter Roxanne


 Navn Roxanne tiltrekker seg oppmerksomhet, reiser spørsmål over sin verdi, og derfor Roxana og høydepunkter fra det generelle miljøet. Ja, tildeler - neppe noen kjent med Roxana raskt glemme hennes navn. Tvert imot, mens navnet ennå ikke hadde spredt seg til å få det enormt påvirker sinnet og kan være uunnværlig for alle som ønsker å være i sikte. Som barn Roksanochku bortskjemt, hun var favoritt barn av foreldre. Dens så stor, at han vokste opp, er hun forpliktet til mesterskapet, eller til og med til en fordel ovenfor andre. En annen ting er at på denne måten for lang og støt ponabyvaly seg selv, noe som betyr at det har en mulighet i stedet for å være sikker, være litt mer beskjeden.
 Navn Roxanne har stor energi. Som for natur Roxana og dens innvirkning på personvernet bærer, her bør det bemerkes at det gir henne besluttsomhet, følsomhet og impulsivitet. I ekteskapet, er hun glad, men vanligvis svært obydchyva ikke tilbøyelig til å tilgi disse fornærmelser til noen. Hennes karakter er ofte årsaken til krangler, fordi når hennes stolthet såre henne til rask smekk. Den andre halvdelen av livet ego Roxanne gradvis avtar. Det er tolerant til folk. Vanligvis er Roxanne et høydepunkt av karakteren. Det er god husmor elsker å underholde venner uvanlige.
 Ikke spøk med stolthet Roxanne. Men hennes venn Roxanne god forståelse av psyke og karakter. De viser respekt for henne og Roxanne møte dem det samme. Venner innså at kommunikasjon med sitt beste for å holde seg til prinsippene om gjensidig respekt, logikken, og bringer humor til å kommunisere.

 Det er eier som heter Roxanne


 Roxana Babayan - et populært popsanger. Vi vet at det er intelligent, avgjørende, impulsive, som mange nosiyky heter Roxanne.  
Mysterium som heter Bella

 Oversatt - Skjønnhet (lat.).
 Planet skyts Bella: Kvikksølv.
 Fargene er bra for en hersker som het Bella: gul, lys brun.
 Favoritt farger Bella Rød, brun.
 Steiner-talismaner Bella : Jasper, krysopras.

 Verdien av Bell


 Bell og rassudytelna prinsipp, selv om det skjer for å handle impulsivt. Hun pratsom og omgjengelig, raske knytte nye venner. Elskerinne blir stygg med den. Hun er følsom og emosjonell. I Bella vanligvis en datter eller en sønn. I sin ungdom i Bela vennlig natur, og i voksen alder av det kan ikke sies. I alderdommen, kan Bell selv fornærme folk fordi karma vegne tynget av negative tanker og handlinger.
 Young Bella energisk og initiativrik, og hennes gamle energi er null, så helsen hennes sturen. Noen ganger Bella kontroversiell, er det ofte ikke deler synspunktene til samtalepartnere og forsvarer gyldigheten av sin stilling.
 De mest vanlige yrker for folk som heter Bella - ingeniør eller programmerer. Også på Bell temperament kan være en skuespiller og musiker.
 I sin ungdom, Bells god, pålitelig venn, og i modne og alderdom, er det ofte lune. Men den gode venn hun er klar til å gi de sistnevnte. Bella liker ikke støyende selskaper liker ikke å være i søkelyset. Kommunisere med Bella, fortrinnsvis i bakhodet at det tar dårlige vitser i adressen eller adressen til sine venner. Dette kan skjelne onde hån eller fornærmelse.
 Bella - en mann som vet å kontrollere seg selv, er det ikke veldig toroplyva, hun er oppmerksomme og rassudytelna. Imidlertid forsvinner hennes vanlig rolig når en minste misforståelse. Nei, det gjør ikke faller inn hysteri, forblir dens oppførsel rolig, men fortsatt i hennes sjel følte en voksende misnøye. Det bør bemerkes og smertefull egenkjærlighet Bella, som bringer henne mye av årsakene til misnøye. Når du er i samtale med Bella ikke påvirker hennes selvfølelse og ikke ta hennes grunner for misnøye, kan det være svært interessant, og selv åndelig person. Generelt betyr det liker ikke den løsbarhet og foretrekker intelligent holdenhet i forholdet.
 Navnedag i Bela : November 21, 15 januar.

 Kjent i historien om Bella


 Bella Akhmadulina (1937) - Russisk poet. B. Akhmadulina har et godt rykte, ikke bare på grunn av hans poetiske talent, men også på grunn av det faktum at undertrykkelsen det ikke endre de høye moralske prinsipper, ble igjen på siden av de undertrykte og undertrykte regime var å beskytte dem. Akhmadulina så mange eier heter Bella har sine egne synspunkter på hendelsene som finner sted i verden, og alltid entusiastisk forsvarer den.  
Яндекс.Метрика