Nelly. Mysterium som heter Nelly

 Planet skyts Nelly : The solen.
 Fargene er bra for en hersker som het Nelly : Grønn, svart.
 Nelly Favoritt farge: grønn.
 Steiner-talismaner Nelly: smaragd, svart dyrebare opal.
 Ifølge én versjon, er navnet Nelly en variant av det greske navnet Neonylla, som betyr "ung".

 Verdien av Nelly


 I naturen av eiernavn er det en tendens til rikdom, til elegansen. Hvis foreldrene gir sin datter et navn, de kommer til å betale nok oppmerksomhet til hennes utdannelse. I sin natur, Nellie god mann, men dette er ikke uvanlig. Nelly praktisk, gjennomførbar, målt, lojal, emosjonelle. I naturen Nelly er én ting: hennes følelser overfor familie forstørret, fordi alt er bra i moderate mengder. Det er riktig, hvis hennes følelser vil bli brukt i en nyttig retning. Samtidig gjør det ikke vondt til noen rimelig grad av tvang til disse følelsene ikke var bortkastet.
 Ellers er Nelly ikke mye forskjellig fra sine omgivelser, som om et vakkert navn. Det tar vare på din helse, familie, barn. I offentlig Nelly holdt ganske rolig og trygg. Det vil si, en vanlig kvinne, med den vanlige skjebne, men med en sjelden evne til å se de spesielle øyeblikkene som ikke kan se en dødelig. Karma vegne ren. Nelly virkelig sparer din helse, spesielt i andre halvdel av livet. Det kan til og med lage ren energi begynner å lese bøker om alternativ medisin, besøk synske, healere.
 Nelly - herdet mann. Det betyr ikke zlopamyatna og alltid angret hans utbrudd. Venner hun hadde, men det betyr ikke at Nellie ikke kan være venner. Bare hodet går med det i familien.
 Navngi dager i Nelly: 10. november.

 Kjent i historien av Nelly


 Datter av oberst Chadleya Nellie Elizabeth Kingston klart å oppnå mye i livet mitt. Kokett, sjarmerende og munter - typisk bærer heter Nellie, hun var en av de søteste piker av ære ved hoffet til dronning, stående ut positivt blant naturmiljøet og oppførselen til lys-minded. Ganske snart hun lærte den forbudte frukten av kjærlighet, bli et hemmelig forhold med kapteinen Cherveem. Unge mennesker er gift, fortsetter en karriere interesser skjule forholdet deres fra andre. Men snart den unge kone, som ikke er altfor ofte i stand til å møte med sin fromme, fikk lei og hun begynte en affære med en fabelaktig rik hertug av Kingston, verdig hennes foreldre. Forutse sin rask død, Nelly sneket seg inn i kirken, der en gang vinchalas og trakk ut en bok om deres ekteskap sertifikat, og deretter med en ren samvittighet gift hertugen av Kingston. Ikke lider anger, hun stille levde sitt liv, og ikke være i stand til å forstå hva som er fortsatt feil dvoemuzhestve.  
Mystery heter Ludmila

 Stone maskot Ludmila - Gul safir.
 Planet skyts Lyudmila : Mercury.
 Farge gunstig til innehaveren heter Ludmila : Rødt symboliserer lidenskap.
 Favoritt farger Lyudmila: grønt, lys grønn.

 Navn Historie Ludmila


 Nevne Lyudmila - slavisk opprinnelse, som betyr "hyggelige mennesker."
 I historien bevart minnet om velsignet Ludmila, kona til prins Christian Boryvoho Tsjekkia, bestemor til Prince St. Wenceslas. I 927, led martyrdøden hun i Techyne å baktale sine koner Drahomyrы.
 I russisk litteratur glorifisert navn Ludmila Pusjkins dikt "Ruslan og Lyudmila".

 Verdi Ludmila (Luda)


 Fra en tidlig alder Ludmila vet hva de skal gjøre, hva ikke. Ludmila veldig temperamentsfulle og følelsesmessig, initiativrike og spreke. Hun leser mye, liker å gå på besøk, er det nødvendig å fange og godkjenning. Men hun absolutt ikke kan stå kritikk. Stolthet - karakteristisk for Lyudmila.
 Det viktigste for folk - en familie. Det er en god vertinne og needlewoman, fantastisk mor. Ludmila rassudytelna og meget intelligent. Karma er et fantastisk navn, som Lyudmila - en mann med en ren sjel.
 Ludmila kan lett bli en lærer eller en leder av høyeste rang, men hun engasjert i handel er ikke anbefalt. Å realisere seg selv i hennes karriere hjelp kvaliteter som evnen til å være vedvarende og diplomatisk. På grunn av sin sterke vilje og besluttsomhet kan oppnå Lyudmila enestående suksess i sporten.
 Utførelse Lyudmila verden av planter var hasseltreet og blomst krysantemum, og blant dyr - persisk katt.
 Ifølge numerologi, Lyudmila navn tilsvarer antall 7 representerer talent i naturfag, spesielt filosofi og kunst.
 Navnedager i Ludmilla 29. september.

 Kjent i historien Ludmila


 Legender av sovjetisk idrett ble turner Lyudmila Turischeva -. Gjentok verdensmesteren, den absolutte vinneren av OL 1972 i München, og langdistanseløper Ludmila Bragin, som vant samme løp i München 1500 m Nå som kvinner har mestret maraton ble glemt som takket være strålende opptredener Bragin i 1972, hennes internasjonale prestasjoner i å kjøre for 3000 av atle mannlige herskere tillot kvinner å tale på avstander som ble vurdert den eksklusive privilegium sterkere sex. Karriere Turischeva bekrefter at kvinner kalt Lyudmila ofte lykkes i idrett.
 Like kjent på det tidspunktet var det kunstløper Lyudmila Belousova, sammen med Oleg Protopopovыm vant OL 1964 og 1968. Deres berømte dansenummer "Dreams of Love" fortsatt implementert dem i demonstrasjoner av profesjonelle skatere.
 Mye takket være en annen flott fihurysttsi Ludmila Pakhomov og Alexander Gorshkov hennes partner i programmet for de olympiske leker, en ny disiplin - Ice dans. På begynnelsen av 1970-tallet, visste de ingen lik i VM, og vant hjertene til publikum og dommere, og til slutt, fortjent vant den første av skatere, dansere OL-gull i 1976, ferdig briljant kreativ og multi-sport karriere.
 Skjebne er ikke lurt og Lyudmila kunstnerisk talent.
 En eksepsjonell temperament og en god skuespiller pop vokal Ljudmila Gurtsjenko brakt sin første suksess i komedien Eldar Ryazanov er "Carnival Night", som ble utgitt i 1956, hvor hun var fortsatt ingen vet VGIK student, spilte en viktig rolle. Så var det en lang glemsel og kjempe for sin plass i filmen, men var ærefullt Artist falt til sin skjebne. Nesten alle disse filmene der hun spilte, var en hendelse for tilskuere, fans av hennes talent. Bare for å nevne bare noen få bilder av hennes deltakelse: "Straw Hat", "Tjue dager uten War", "Fem Kvelder", "Flybilletter i Dreams og i Reality", "Favoritt kvinnelig mekaniker Gavrilova", "Station for Two" . Og nå Ljudmila Gurtsjenko hell opptrer på teatralsk scenen og på scenen, noe som påvirker ungdom og gave transformasjon. På vei til suksess, skrev hun boken "My voksen barndom."
 Kjendis sangeren Lyudmila Zykina begynte sin konsert i koret Pyatnytskyi i 1947. Deretter var det år med forestillinger i koret av de russiske Union Radio sanger, jobber Moskontsert. Senere blir en solist og kunstnerisk leder for ensemblet "Russian sangen" Lyudmila Zykina vunnet hjertene til millioner av lyttere soulful ytelse av russiske folkesanger.
 Ludmila Bordzylovskaya - ballettdanser, koreograf.
 Ludmila Semenova - film og scene skuespiller, spilte hovedrollen i filmene "nederlag", "Chip imperium."
 Ludmila Celikovskaya - skuespiller, spilte hovedrollen i filmen "Anton Ivanovich er sint", "Heart of fire", "Strybuha."
 Ludmila Bogomolov - ballettdanser, lærer og koreograf av Bolshoi Theater.
 Ludmila Cherina (Monica Chemertsyna) - fransk ballettdanser, nayerotychnisha og sensuelle danser av århundret.
 Ludmila Kasatkin - film og scene skuespiller, spilte hovedrollen i filmen "Tamer tiger", "Bread and Roses", "Troll kan temmes".
 Ludmila Hytyayeva - skuespiller, spilte hovedrollen i filmen "The Quiet Don", "Virgin Soil Omvendte", "Gypsy".
 Ludmila Pinaev - idrettsutøver, tre ganger olympisk mester i roing en kajakk.
 Ludmila Petrushevskaya - forfatter og dramatiker, forfatter av skuespill "musikkundervisning", "Tre jenter i blått" story "Hans Circle".
 Ludmila Maksakova - skuespiller Theater. Vakhtangov.
 Ludmila Chursina - film og scene skuespiller, spilte hovedrollen i filmene "Vyryneya", "Crane", "Goriachev og andre".
 Ludmila Black - astronom.
 Lyudmila Titova - skater, olympisk mester i 1968 i en avstand på 1000 meter.
 Ludmila Semenyaka - danser, solist av Bolshoi Theater, vinneren av mange internasjonale konkurranser.  
Tatiana. Tanya. Mystery heter Tatiana

 Planet patron Tatiana : Mars.
 Fargene er bra for hersker heter Tatiana: gul-grønn, himmel blå farge som symboliserer sjelen.
 Favoritt farger Tatiana: rød, brun.
 Steiner-talismaner Tatiana : Heliodorus, tiger øye.

 Opprinnelsen til navnet Tatiana


 Nevne Tatiana gresk opprinnelse, betyr "ustroitelnitsa", "grunnlegger."
 Skytshelgen for Tatiana - Holy Martyr Tatiana, som bodde i Roma i det tredje århundre f.Kr.. th. Hun ble født i en adelig familie, ble hennes far valgt konsul tre ganger. Det var en hemmelig kristen og utdannet datter av en dyp tro. Da nådde voksen alder, ble Tatiana diakonysoyu i en av kirkene i Roma og ga all makt til tjeneste for de syke og nødlidende. Når gjorde forfølgelse av kristne, ble Tatiana fanget og brakt inn i tempelet Apollo, hvor fra det krevde offer til idol. Hun ba - og plutselig var det et jordskjelv, en del av tempelet kollapset, knusing prester og mange hedninger. I løpet av de brutale torturhellig ba for sine plageånder, og sårene hennes i stedet for blod er utløpt melk, og åtte bødler har trodd på Kristus og falt ned i beina på Tatiana, tigge dem til å la synd mot det. I fengselet viste seg for henne og Guds engler helbredet sårene hennes. I retten neste morgen hun dukket opp helt frisk og enda vakrere. Sluppet henne sulten løve ikke berøre den hellige og begynte å forsiktig slikke føttene. Når brannen ikke er skadet og Martyr, avkorting sitt sverd. 
 Siden advent av romanen "Eugene Onegin" navn Tatiana fikk som et nytt liv til i dag har alltid vært en av de mest populære russiske navn.

 Verdien av Tatiana


 Tatiana er vanligvis de tidligste årene vet hva hun vil. Aldri utsatt for utenlandsk innflytelse, tålte ingen innvendinger, ikke lytte til andres råd, har en sterk vilje og et flott minne. Vokser opp, inntrykk av en mann som har hemmelig kunnskap, lesing "livets bok." Tatiana har en velutviklet intuisjon, og noen ganger også har talent klarsyn. Gjennom artisteri og sjarm kan oppnå mye. Liker å ta imot gjester i hennes mange venner.
 En kvinne ved navn Tatiana har en høy emosjonell fordi hennes oppførsel ofte avhengig av humør, som kan variere fra uhemmet glede til dyp depresjon. Ofte, det gir inntrykk martyr, men det må nødvendigvis lide og hennes familie. For sensitiv og ekstraordinær mann med sterk karakter Tatiana kan være milde og trofast følgesvenn, en ekte "keeper av åren."
 Siden barndommen, har som mål å være en leder ikke tolerere innvendinger. Sensitive moral, men noen ganger kan de bli neglisjert.
 Tatiana slitne monotoni kan endre vaner og livsstil. Med suksessen manifesterer seg i ulike områder, men foretrekker kreative yrker.
 I en verden av natur symboler er blåbær og gaupe (andre kilder - alm, kløver og gopher).
 Ifølge numerologi, tilsvarer Tatiana navn til nummer 3 som symboliserer talent, allsidighet, noe som indikerer vitenskapen, kunsten verden.
 Tatiana Navnedag: 25 januar (Januar 12) - Tatiana Roman, Jomfruen, dyakonytsa, martyr.

 Kjent i historien obladelnytsы navn Tatiana


 12 januar 1755 Empress Elizabeth undertegnet et dekret om opprettelse Moscow University og University Church fikk navnet Den hellige Martyr Tatiana, var også en beskytter av studenter. Siden da, Tatiana Dagen (Januar 25 -. Stater C.) Sier moro og pyrushkamy som dag av studentdager. Gilyarovsky i sin bok "Moskva og Muscovites" skriver om denne ferien: "Aldri var så bråkete gatene i Moskva hvert år på denne dagen. Folkemengder av studenter i natt dro til Moskva med sanger gå, obiynyavshys, tre og fire i en drosje og horlanyly. Ikke rart alle sangene rimer: "full" og "Tatiana"! Det var en bekymringsløse, bråkete dag walker "
 Tatiana Kuzminska, Sister Leo Tolstoj, forfatteren alltid beundret hans intelligens, lekenhet, vakker stemme, hun var en typisk carrier heter Tatiana. I én versjon, det var prototypen på den mest sjarmerende heltinne av romanen "Krig og fred" Natasha.
 Tatiana Suhotina-tykk - datter av Leo Tolstoj, forfatter av "Memoirs" av familielivet Tolstoy i Yasnaya.
 Tatiana - Princess, datter av Nicholas II, 16 år gammel, seks uker etter starten av andre verdenskrig, initiert etableringen av et "Tatyanynskoho Committee" - en organisasjon som tok seg av ble hjemløse.
 Tatiana Bach - sovjetisk skuespiller av operette.
 Tatiana Mavrina - Sovjet maleren, bokillustratør.
 Tatiana Peltzer - film og scene skuespiller, spilte i "Wedding medgift", "Soldier Ivan Brovkin", "du aldri drømt om", "Offbeat den femte" B ".
 Tatyana Lukashevich - filmregissør, filmsett "hittebarn", "Gavroche", "blind musiker".
 Tatiana Tess (Saussure) - Sovjet journalist, forfatter og poet.
 Tatiana Karpova - skuespiller av teateret i Moskva. Majakovskij.
 Tatiana Yablonska - ukrainsk artist.
 Tatiana Pankov - Liten teater skuespiller.
 Tatiana Shmyha - Moskva Operetta Theater sanger, lyrisk sopran.
 Tatiana Zaglavskaya - Russisk forsker og økonom.
 Tatiana Samoilova - en skuespiller som spilte hovedrollen i filmen "The Cranes flyr", "Anna Karenina".
 Tatiana Doronin - skuespiller, regissør og administrerende direktør i Moskva Art Theater navngitt. Gorkij, spilte hovedrollen i filmene "eldre søster", "Tre popler på Plyuschysi", "stemor".
 Tatyana Nikitina - og hennes ektemann Sergei Nikitin utfører sanger basert på dikt av gode poeter.
 Tatiana Dogileva - film og scene skuespiller, spilte hovedrollen i filmen "Blond rundt hjørnet", "Glemt Tune for Flute."
 Tatyana Vasilyeva - film og scene skuespiller, spilte hovedrollen i filmen "Hei, jeg er din tante! "" Duenna "," Se Paris og dø. "
 Tatiana dårlig - den minste kvinne i Russland, innskrevet i boken av russiske poster, er veksten 81 cm og veier 11 kg
 Tatiana Mitkova - TV-programleder.  
Яндекс.Метрика