Gaver til bror 23. februar
 Høytiden bringe lykke i livet vårt og moro. Et søk på gaver til familiemedlemmer - er alltid plagsom, men en gledelig øvelsen. Å bestemme hva du skal gi til sin bror den 23. februar, for å trekke oppmerksomhet til området av hans interesser. Enten en nyttig og morsom ting.

 Hverdagslig ting


 Brother - er, først av alt, folk, for det er mulig å velge et sett av sanitæranlegg eller noen fasjonable toalett vann. Det anbefales i garderoben guttene annen lærbelte, slips med en morsom design, varmt skjerf, kul t-skjorte eller noe sånt. Gå til den avdelingen som selger herre varer, og når du innser hva du skal gi til sin bror den 23. februar.

 For datamaskin genier


 Spillere kjøpe en ny datamaskin spill, mus flytende fisk eller et spesielt tastatur. For kaffeelskere forberede varmeapparat cup å drikke var alltid varmt. Ta vare på pakken, som bror å gi forsvarer av fedre Day trenger ikke bare en nyttig objekt, men også vakker.
Gaver til bror 23. februar

 Noe med kjøkkenutstyr


 Stiliserte militær kolbe gave ville være passende på denne dagen. Selv om røyking og dårlige vaner, men hvis broren din ikke har disaccustomed fra den, sette den opprinnelige askebeger og lighter det hensiktsmessig. For ikke å kjempe for at gi eldre bror 23. februar, kjøpe ham en merkelig ølkrus keramikk eller tre. De kan være glass, men med litt humoristisk inskripsjon.

 For bilisten


 Den enkleste - er å gå til hvilken som helst sal og velge det ingen tilbehørs maskiner bror gardin for glassdekselet på pedalen, vesker for lagring av bilringer og så videre. Dette kan være opptaker, navigatør eller mottaker.
Gaver til bror 23. februar

 Verden av leker


 I tilfelle av en skolesituasjon er enklest fordi hans yngre bror bort 23. februar neste mulige radiostyrt modell. Dette kan være en båt, helikopter, bil eller fly.
 For grunnskole student real overraskelse er den elektriske jernbane eller robot-transformator. For å utvikle kreativ tenkning, gutt kjøpe designer for utarbeidelse av svært komplisert utstyr eller bygninger. Et godt supplement vil være laserpeker, puslespill, sette markører eller fargeblyanter, nøkkelring lommelykt, og så videre. P.
 Ingen materielle objekter kan ikke erstatte menneskelige følelser. Kun sammen med omsorg, tillit og engasjement bringe de glede til livet og skape i deg et varmt vennskap.  
Gaver til ham 14. februar
 Det synes som kan være enklere enn å velge gave til noen som du allerede vet inne og ute? Men for mange koner ta opp spørsmålet om hva du skal gi sin mann på Valentinsdag, hvert år blir det vanskeligere: det var, det er banal, det er allerede der.
 På den annen side har kvinner opplevd en betydelig fordel - de vet nøyaktig hva deres mann åpenbart ikke nyte det og ha evnen til å vite på forhånd at han ønsker å få en gave. Vi er bare lytte - og svaret på spørsmålet om hva du skal gi mannen den 14. februar, vil han komme.
 Hvis du gikk glipp av poenget, og lenker fra mannen ikke klarte å forstå, ikke bekymre deg, vil vi hjelpe deg å avgjøre om en gave.

 Forberedelsesfasen


 Før du begynner å velge en gave, kan du bruke følgende fremgangsmåte:
 • Analyser budsjettet og bestemme beløpet som puster på Present;
 • Avgjør om du kjøper en gave eller gjøre det selv;
 • Tenk kanskje du selv ønsker å endre bildet av ektemannen eller noe for å lette hans harde mannens skjebne;
 • Tenk deg din kjære i form av relasjoner: Saint Valentinsdag - en flott måte å introdusere mangfoldet i sfæren av vennskap og røre tidligere lidenskap.
Gaver til ham 14. februar

 Velge en gave


 Naturligvis, den viktigste gave til mannen på Valentinsdag bør være kjærlighet, omsorg og kjærlighet - er standard. Men være fint om våre følelser vil fortsatt bli støttet av materielle bevis. Vi tilbyr deg flere alternativer om emnet: hva du skal gi mannen den 14. februar at han var fornøyd.
 Gaver i behov av utgifter, men imponerende nivå:
 • Gi mannen et stykke ekstremsport: fallskjermhopp, et par timer med paintball klubb, hanggliding flytur;
 • støtte det i jakten på sport: dykkerkurs på sertifikat, et treningsstudio eller fitness klubb, god ernæring eller danne en profesjonell par sko;
 • understreke sin personlighet: et portrett i stil med pop art eller lerret fra bilder, eksklusive artikler av edle metaller gravert, de nyeste gadget;
 • slappe Trudyaga badstue, en god profesjonell massasje økten eller SPA-prosedyrer, helgeturer.
Gaver til ham 14. februar

 Gaver "budsjett" versjon, ikke mindre relevant:
 • Minn dine følelser om: skjorte, kopp, tallerken, pute med et romantisk bilde av deg både glad, gå på kino med popcorn og obnymanyyamy;
 • oppmuntre sin interesse: en ny mus, flash-stasjon eller en spesiell tastatur for gaming, super stang eller praktisk ryggsekk, mini støvsuger for bil, lommelykt, gode eller lettere rør;
 • Unn din gourmet. God te eller kaffe, deilig kake, stor pizza og t E.
 Gaver hender - 100% eksklusiv:
 • raske hennes elsker, striptease, erotisk massasje, en ny matrett, strikket genser, vakkert undertøy og sexy kostyme;
 • lage en skikkelig ferie, elegant middag for to, en fest med venner.
 Vi håper disse tipsene hjelpe deg å avgjøre hva du skal gi sin mann på Valentinsdag, er en ferie, og dere begge vil bli husket bare på en god måte.  
 Siden vi har å gjøre med en manns ferie, i denne dagen i all belastningen på kvinner. Slike hendelser vanligvis finner sted med en lang måltid, morsomme vitser og dans. Og hvis du ikke har gjort en meny som malt detalj hva du skal lage den 23. februar lytte til disse anbefalingene.

 Tradisjonelle festbord


 Mange er fortsatt forbereder for feiring salater, impregnert med majones, stekt kylling, biff og bake kaker med smør krem ​​fett. Mange tunge måltider, spist en natt, så definitivt påvirke helsen.
 I slike tilfeller er det bedre å betale for snacks og en liten mengde mat. For ikke å lide hva du skal lage mat 23. februar, gjøre en masse forskjellige smørbrød. La maten være a la carte og kompakt.

 Bedriftens fest


 For Mother Defender Day feiringen ikke trenger å tenke hva du skal lage mat til 23 februar i kontoret, som denne kollektive hendelsen, er det bedre å feire en kafé. Gjøre for å direkte brakt snacks klare til å arbeide.
 Men hvis du ønsker å imponere andre kulinariske herligheter, deretter utarbeide flere typer kanapeer:

 •  saltet fisk (ørret, laks) skåret i brede strimler, børste med myk ost, dryss med urter, satt midt skive agurk og pakk alle ruller. Skjær ca 2 cm tykk, legg skiver av agurk og Tett skru spyd;


 • Hva å lage mat 23. februar

 •  Avokado papirmasse, 50 gram ost Dorblu eller noen blå ost hakket i en blender. Tilsett noen dråper sitron og salt. Må forlate homogen struktur. For grunnlaget ta salte kanapeer runde kjeks. Sett det i den resulterende krem ​​og pynt toppen halvert pomidorkamy-kirsebær.

 •  Bruk en foundation med kjeks og dekorasjoner å ta et utvalg av delikatesser. Så du får snacks som vil glede alle dine ansatte.

   Dekorasjoner militære temaer


   Pidhlyanete anelse om hvordan å dekorere og kok den 23. februar på bildet på internett. For eksempel, en salat basert majones Sett fatet som følger: først, blir et rektangulært område, sin stilling halvkule turret av tanken. Som en doula kan bruke agurk kuttet fra brusochek. Til tank ut grønn, deretter salat oppskrift, som inkluderer en masse persille.
   Det viktigste for kvinner - er å levere glede lover, så spørsmålet hva du skal lage mat 23. februar mann bekymret om det først. Dekorere din favoritt salat striper av tropper, der servert han. For å gjøre dette, ta to plater av ost, lage langsgående strimler av rød pepper og gule med - kutt stjerner. Dette lå på stropper. For knapper egnet mais.  
  Gaver til kjæresten den 14. februar
   Valentinsdag - en romantisk ferie. Han var spesielt glad i unge mennesker. På denne dagen jeg ønsker å behage din kompis noe spesiell, unik. Gaver til 14 februar?
   Kanskje dette spørsmålet begynner å trakassere jenter lenge før ferien. Presentere ulike alternativer kan være masse. Det hele avhenger av din økonomiske situasjon, talent og fantasi.

   Vakre og unike gaver


   Hvis du kommer i å tenke hva du skal gi den 14. februar, hans gutt, anbefaler vi deg å ta hensyn til ikke å myke leker og myke hjerter og ganske praktiske ting:
   - Dataentusiaster kan gi et originalt flash-kort, i form av en fotball, gull ingot, mobiltelefon;
   - Kaffe kjennere sannsynligvis vil like en fin kopp og skål - hver gang helle flavored drikke, han vil kjærlig huske om deg;
   velge som en gave ramme, sett den inn i kortet, som viser sammen - som en gave på Valentinsdag vil gjelde.

   Gaver gjort manuelt


   Hvis du selv ikke kan finne ut hva du skal gi fyren den 14. februar, binde ham med hendene koselig varme skjerf eller hansker. Denne presentasjonen vil varme den i kaldt vær. Vet hvordan å sy? Billedvev, dekorert med vakre mønster, må passe inn i innvendig plass av din kjære. En flott gave - pute som ditt navn brodert.
  Gaver til kjæresten den 14. februar

   En elsker av bakervarer og andre godsaker hjem for en lang tid til å tenke på hva du skal gi den 14. februar gutta ikke må. En deilig kake i form av et hjerte med navnet hans elskede, kjeks eller pryanychky, nøye pakket i elegant boks - en presentasjon behage noen av guttene.
   Prøv å bake som valentine hjerter, der kan du sette en liten små notater med ømme kjærlighetserklæringer - kjæresten din aldri kommer til å glemme en slik gave!

   Hva annet kan gi din kjære på Valentinsdag


   Kort sagt, å bestemme hva du skal gi den 14. februar, elskede, er det ikke vanskelig. Hvis du ønsker å glede sin opprinnelige gave, men de dessverre ikke vet hvordan eller brodere eller ovn, eller strikke, fortvil ikke - i dag er det mange bedrifter som utfører ordre for å lage en gave av denne typen. Du trenger bare å tenke på hva slags gave du ønsker å gi, men eksperter raskt produsere den.
   Det er mange valg av gaver som du kan lage selv - forberede en romantisk middag, vakker duk, tenne et lys. En romantisk presentasjoner du kan tenke deg! Du kan også bestille et bord på restauranten eller ta av for en natt i et luksuriøst hotellrom - du vil bli svært godt alene med hverandre!  
  Яндекс.Метрика