Den første T-banen ble bygget i London i 1863. Men ordet "underground" da det ikke ble kalt. Dette navnet kom fra Paris og til slutt spre seg til andre språk. I dag ser vi inn i prising av billetter på t-banen og finne ut hvilket land er mest fordelaktig å kjøre T-banen. Billigste metro i verden ligger i Pyongyang, det er bare 1 billett rubelen. På andreplass Teheran - 3 rubler, den tredje Caracas - 4 rubler.
Billettprisen på T-banen ulike byene i verden
 Prisen på billetter i undergrunnen avhenger først og fremst på bekostning av drivstoff og smøremidler, nivået på lønningene til ansatte i undergrunnen og på kostnadene ved å bygge nye linjer og reparere gamle. Fra den første i januar 2014 for reise i Moskvas metro endret som følger:
 •  En tur vil koste 40 rubler. (I stedet for 30) og to turer - 80 rubler. (I stedet for de vanlige 60);

 •  Kostnaden for en enkeltbillett for reise har også økt (fra 30 rubler 40 gni..);

 •  Uendret pris for studenter og billetter til "90 minutter".

 • Billettprisen på T-banen ulike byene i verden

   Derfor er det bedre å kjøpe lange "kort" som du kan bruke for lang tid. Noen turer var ikke lønnsomt. Den eneste fordelen - køen ved billettkontorene betydelig redusert. I St. Petersburg metro prisene forble den samme. Ja token per tur vil koste 28 rubler. Billetten for hele måneden koster 1500 rubler. og inkluderer sytti turer. Du kan også kjøpe reiser i 1020 og 40 turer, gyldige 715 dager og 30 dager henholdsvis.

   London Underground
  Billettprisen på T-banen ulike byene i verden


   Det regnes som en av de travleste i verden. I år bærer det omtrent 117 milliarder. People. Dens lengde er 408 kilometer, og antall stasjoner 270. Billettprisen avhenger av hvilket område du trenger å krysse, og hvilken tid dette vil skje. Hvis du betaler kontant, deretter kjøre T-banen vil koste 3 pounds, mens betale kredittkort "Oyster" prisen er sterkt redusert. For eksempel vil den første sonen koster bare 15 pounds. Konto kartet kan etterfylles, penger holdt der i flere år, og om ønskelig kan det bli tatt tilbake til kassen og forlot henne pengene vil bli returnert. Det er spesielle bokser for veldedighet hvor du kan kaste kortene. I dette tilfellet er alt som er igjen på den, overføres til veldedighet.

   Metropolitan Paris


  Billettprisen på T-banen ulike byene i verden
   Den mest økonomiske transportmåte. Satsene også avhenge av området der du ønsker å gå inn. 1-2 sone vil koste deg € 17, hvis du tar en billett en gang for ti turer, kostnaden vil være 12 denne 5 euro. Det er en turist pass "Paris Visite". Den lar deg få rabatt på forskjellige steder.

   Roma Metro


  Billettprisen på T-banen ulike byene i verden
   Ikke så stor som i andre europeiske land, men praktiske og billige transportmidler. Dårlig jordiske stammer fra det faktum at hver gang du prøver å bygge nye tunneler er vanlige arkeologiske funn. Som i betydelig grad forsinker prosessen med konstruksjonen. Billetter kan kjøpes i undergrunnen i undergrunnen, og avis- og tobakksforretninger. Den billigste billetten vil koste deg 15 euro for 6 euro kan du kjøpe et pass for en dag, og det vil fungere på alle transportformer. I Roma Metro kan du knapt få tapt, er det bare to linjer, og de skjærer hverandre i ett punkt - stasjonen "Termini", der den sentrale jernbanestasjonen.  
  Hva og hvordan studere indiske preschoolers?
   For alle som åpnet sin første skole lærebok - "Primer" i første klasse, den indiske utdanningssystemet, spesielt førskolen kan virke mot barn unødvendig grusom.
   Ved å gjøre en førsteklasses barna er seriøse tester ikke bare kunnskap, men også å skrive alfabetet, noen ord scorer til 100 eller enda kompilering! I denne forbindelse, indiske foreldre må sende sine barn til forberedende skole og du vil bli overrasket, siden tre år!
   Selvfølgelig, jeg sier, at det er en velutdannede familier av midlere og høyere overflod, fordi fattige mennesker foretrekker å ta sine barn til å arbeide, og dette til tross for at i India er det gratis skoler for fattige og loven forplikter foreldrene til fattige Familier gi barnet mulighet til å gå på skole og få en utdannelse, selv om minimal.
   Men tilbake til de andre segmentene av befolkningen, som for all annen utdanning i India betalt!
   Forberedelsesprosessen
   Rundt to år, barna begynner å undervise skolen, kalt forberedende, men hvis du sammenligner, er det mer som en barnehage kjent for oss, men med en mer alvorlig arbeidsbelastning.
   Vanligvis barn tilbringer i skolen forberedende til 3 timer om dagen, men det finnes unntak. For eksempel, i noen skoler mulighet til å holde barn organisert for dagen og ofte er det brukt en familie der begge foreldrene jobber.
   Men hvorfor er jeg kalt den indiske førskolen system "grusom"?
   Den yngste gruppen kalt «lekegruppe», som oversatt bokstavelig talt "spiller gruppen." Det aksepterer barn fra 2 år og oppmøte kan kalles frivillig, men å skrive inn følgende er nødvendig!
   Den tre år begynner på den første opptak av et barn, tre obligatorisk, pre-school nivå - «Nursery klasser». Siden da blir barna registrert i skolen enn lek, selv om noen studier fortsatt servert i form av et spill. Hvis, for eksempel barn male noe, så vil tallene være til stede tall eller bokstaver. I tillegg er lærere begynner å koble læring og foreldre - gi barn lekser! Det virker som om 3-4 år babyen kommer et vendepunkt i min barndom når det er første små oppgaver som skal utføres. Selvfølgelig er denne disiplinen og forberede barnet for skolen, men bare forestille seg hvor vanskelig det er å legge på bordet for å "pinner" fire munter fidget! Ufrivillig kommer til tankene sine egne barnehage minner og bekymringsløs barndom fram til 1. klasse der jeg personlig var i 7 år.
   I India, som i de følgende to trenings grupper av barn som leker enda mindre, selvfølgelig all moroa er begrenset til små endringer mellom øktene viktigste fag: Engelsk, hindi, naturfag og matematikk. Jeg var ikke feil i fagene før slutten av andre forberedende klasse - «LKG», er det ca 5 år gamle barn kjenner og skrive hele engelske alfabetet, i henhold til 100 lese og skrive de første bokstavene i det offisielle språket i India - Hindi. På slutten av siste studieår og klasse «UKG», er indisk preschoolers skrevet og lest ord med seks og syv bokstaver, ord kan skrive hvilket som helst antall 100 og trekke fra enkel pasning verdi, for å finne ut mer eller mindre like tall (dvs. løse enkle matematiske eksempel), samt snakke og skrive hele Hindi alfabetet, og at det i 6 år!
   Det første dokumentet på utdanning
   Etter prep skole utstedt sertifikater med karakterer for som, etter å ha gjennomført tester og intervjuer, administrasjon av videregående skoler velger å godta eller nekte adgang til foreldre til et barn. I de beste skolene alltid en alvorlig konkurranse når skrevet på ett sted 3-5 deg! Det viser seg at selv betalt og svært dyre opplæring, indere har et barn forberede sine barn til å kjempe for en "plass i solen", med makt trekke dem ut av bekymringsløs barndom.  
   Svært mange mennesker liker å synge. Nesten alle av oss i barndommen favorittsanger sang speilet, tenke at en kam i hånden - en mikrofon. Vokser opp, vi synger med venner på ferie bordet, karaoke eller i skogen i nærheten av brannen. Men som du vet, kjærlighet - betyr ikke å være i stand til. Hvis du er kjent med situasjonen, så spør deg selv: "Hvor godt lære å synge selv?"
  Hvordan lære å synge vakkert?

   Noen sanger med erfaring vil forsikre deg om at du gjør dette uten en erfaren lærer er svært vanskelig, fordi han har til å sette en stemme. Uten hans kontroll vil være vanskelig å høre sine feil og rette dem. Således er det vanskelig, men ikke umulig. Hvis du blir en stjerne og samle fulle hus er ikke målet ditt, deretter forbedre vokal, gjør sin egen, helt i stand til alle.

   Lære å synge hjemme, hvor du skal begynne


   Det første du trenger for å starte - utvikling av gehør. Uten hørsel ikke vil lære å synge, bare du kan ikke bare treffe notene. For sin bruk av sang i kor. Synge unisont betyr at du må lære deg å synge lyden av en gitt høyde, mingling med dem. Den enkleste måten å starte med et enkelt notat, tapt, for eksempel piano eller gitar.
   Hvis du ikke klarte å gjøre det riktig første gang - ikke bekymre deg, og i alle fall ikke slutte å prøve. Prøv å synge den samme lyden igjen, men nå "promыchyte" med munnen lukket når gjentatte ganger vil umiddelbart ta de nødvendige riktige tonen, kan du gå videre til den neste.
   Det neste trinnet for å lære å synge godt uten hjelp fra læreren vil bli emulert profesjonell vokalist. Velg en artist favoritt sang som høres når det passer deg nøkkelen, inkluderer det og synge med på det i kor.
   Det er viktig å lære å høre deg selv, fordi du kan gjøre flere opptak av stemmen hans, for å overvåke utviklingen deres. Første gang du hører stemmen hans, vil det virke ganske rart, men det er greit, fordi før du hørt det fra innsiden. Prøv å bli vant til det, objektivt lytte til opptaket flere ganger og svare på spørsmålet om du sang melodien? Vakkert det høres?
  Hvordan lære å synge vakkert?

   Lettere å puste og artikulasjon


   Sangere må puste gjennom nesen! Inspirasjon bør være så stille, men dynamisk og kort pust og vice versa - rolig og glatt, det burde være nok til å synge en setning uten avbrudd. I sang puste involvert muskel som skiller bukhulen fra brystet (diafragma) og de nederste ribbeina. Du trenger ikke å bli sittende fast i prosessen, har det å passere naturlig.
   For den samtidige utviklingen av artikulasjon og puste må kontakte skorohovorkam. Pust inn gjennom nesen og prøve å uttale noen tongue-twister bris. Pass på å se for uttale, best å snakke saktere, men klart å si alle lyder og ord avslutninger.
   Finn en lytter Målet med venner eller slektninger som vil vurdere din fremgang. Hør nøye kritikk, bidrar det til å fungere på bugs og bestemme den fremtidige retningen for utdanning.
  Hvordan lære å synge vakkert?

   Lær å synge godt hjemme er realistisk, aller viktigst - den vilje og utholdenhet. Vær modig, og du vil lykkes!  
  Яндекс.Метрика